🔰پری غفاری خاطرات خود که در مورد روابط عاشقانه وی ، در سن ۱۶_۱۷ سالگی با محمد رضا پهلوی است را پس از انقلاب ۱۳۵۷ در کتابی به نام تا سیاهی در دام شاه منتشر کرد. این کتاب تنها یک بار در سال ۱۳۷۶ منتشر شد. به اعتقاد برخی منتقدان این کتاب در صورت تجدید چاپ میتوانست پرفروش ترین کتاب تاریخ ایران باشد!
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰زنان محمدرضا پهلوی(۵)
🔸پری در خصوص اولین دیدار با شاه گفت :
“… احساس کردم که بروی ابرها گام بر میدارم، از اینکه در کنار شاه قدم میزنم خود را خوشبخت احساس کردم و غافل از اینکه همچون صیدی دست و پا بسته اسیر یک سفاک شدهام”.
شاه و پری با هم قرار بعدی را گذاشتند؛ فردای روز ملاقات ، شاه ساعت یازده صبح زنگ زد و گفت : “… من تمام شب به یاد تو بودم ، میخواهم امشب در کاخ میهمان من باشید، تا بیشتر با هم آشنا شویم”.
🔺ساعت هفت صبح بود که امیرصادقی(راننده شاه) آمد و ماشین وی را به سوی کاخ برد. پری به همراه امیرصادقی به کاخ رسیدند . امیرصادقی رفت و وی را تنها گذاشت، دستی از پشت به شانهی پری خورد، برگشت، شخص شاه بود .
🔻 وقتی صبح که از خواب بیدار شد، دوران کودکی و دوشیزهگی را از دست داده بود ، احساس پلیدی به وی دست داد ، هنوز با اعلیحضرت عقد زناشویی نبسته بود. شاه از پری میخواهد این ماجرا را به کسی ـ حتی پدر و مادرش ـ نگوید تا زمانی با یک تشریفات رسمی مراسم عقد اجرا شود.
🔺اکنون از ماجرای شبی که در کنار شاه بود یک ماه میگذرد ، وی در این یک ماه دیگر هیچ شبی را در کاخ نخوابیده بود. شاه دستور داده بود در خیابان کاخ، خانهای برای وی خریداری شود تا نزدیک شاه باشد و هر ماه پنج هزار تومان نیز به مادر پری قرار بود پرداخت نماید تا هزینه زندگی وی تأمین شود.
🔻شاه پری را از پرخوری و نوشیدنی زیاد بر حذر میداشت تا همیشه زیبا و خوش اندام بماند !! وی هفتهای سه روز در کنار شاه بود؛ روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه ، به سفارش شاه ، خیاط و آرایشگر او را هم چون عروسکی در میآوردند تا ساعتی از لحظات شخصی شخص اول مملکت را سرگرم خود کند. ساعت حدود یازده که میشد شب سرگرمی صاحب عروسک تمام شده است و عروسک بایستی به گنجهاش باز گردد.”
🔸پری میگوید: “من همچون .....که پس از انجام وظیفهاش، دستمزد میگیرد، هدیههای او را در کیفم میگذاردم … حداقل فایده این طلاجات دلخوشی مادرم بود”.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔺وقتی که پروین حامله شد و این راز را با شاه در میان گذاشت و از او خواست تا عقدش کند. پروین ، شاه را چنان که در کتاب نوشته تهدید میکند که اگر عقدش نکند آبرویش را خواهد بود. این تهدید باعث درگیری میان پروین غفاری و شاه شد و شاه بعد از تهدیدش با ته تپانچه به سر او میزند. این دعوا که چندین روز طول کشید در نهایت با اهدای خانه کاخ و قول برای عقد کردن پروین و تضمین دادن برای سقط جنین به پایان میرسد. شاه با این بهانه که هنوز فوزیه را طلاق نداده پس فعلاً نمیتواند او را عقد رسمی کند پروین را صیغه میکند. پروین در مجلسی که هیچ کدام از اعضای خانوادهاش حضور نداشتند صیغه شاه میشود. این مجلس نخستین دیدار او با اعضای خانواده سلطنتی به جز مادر شاه است.
🔻در نهایت بعد از این شب شاه و پروین چند روزی به بابلسر میروند و بعد از این سفر است که او در مطب دکتر پزشکیان در خیابان سیروس توسط پروفسور عدل جنینش را سقط میکند. این کورتاژ باعث مشکلاتی برای پروین شد و در نهایت چندین هفته او را به بستر بیماری انداخت.
🔸در مهرماه ۱۳۲۹ فردوست به خانه پروین غفاری میرود و با مقداری پول نقد و سند خانه کاخ از او میخواهد که دیگر به شاه فکر نکند.
بیست و سوم بهمن ۱۳۲۹ ثریا به طور رسمی همسر شاه میشود. فردوست دو کارت شرکت در عروسی را به مادر پروین غفاری میدهد. او با آرایشی غلیظ به این مجلس میرود و برای دستبوسی شاه و همسرش خودش را نشان میدهد. اما آنطور که نوشته هیچ حرفی میان او و شاه رد و بدل نمیشود: «وقتی که به مقابل او و ثریا رسیدم بدون اینکه اعتنایی به او داشته باشم دست ثریا را بوسیدم. عروس با نگاه خستهاش به صورتم لبخندی زد. قصد کردم متلکی به داماد بگویم؛ زبانم نچرخید، به ناچار دور شدم و این آخرین دیدار من با شاه بود.»
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️خانمهایی که برای مرد شدن میجنگیدن و از مردها متنفر بودن ،
الان ؟!؟!
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
‼️خانمهایی که برای مرد شدن میجنگیدن و از مردها متنفر بودن ، الان ؟!؟! ✅کانال رسمی جامعه بانوان ا
🔰راهپیمایی زنان برای دفاع از خودشان یا در جهت تحقق منافع (خواستههای) مردان!
🔹گر چه بسیاری از جنبشها که ماهیت فمنیستی دارند در ظاهر امر در جهت دفاع از حقوق بانوان و جلوگیری از ظلم به زنان آغاز میگردد؛ اما به گفته بسیاری از متخصصین این حوزه و به اعتراف گروه کثیری از مردان آنچه در انتهای آن محقق میگردد منافع مردان و گسترده شدن دامنهی امیال آقایان از حیث روابط جنسی است.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
مینو صمیمی دختر صادق صمیمی(رئیس اسبق موزه ایرانباستان) که از سال۱۳۴۶ تا سال۱۳۵۲ منشی سفارت ایران در سوئیس بود و بعدها منشی مخصوص فرح پهلوی در امور بینالمللی شد، روایتی از حضور شاه و فرح در اقامتگاه زمستانی آنها در «سنموریتس» سوئیس دارد که در کتاب «پشت پرده تخت طاووس» هم آمده و بهعنوان یک سند تاریخی از حجم گسترده فساد در خاندان پهلوی مطرح است.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰زنان محمدرضا پهلوی(۷)
🔸بهطور معمول نخستین محل توقف شاه و ملکه در سوئیس، شهر زوریخ بود؛ از اینرو همهساله قبل از آغاز سفر شاه ۲طبقه کامل از گراندهتل «دولدر» برای مدت ۲ماه اجاره میشد تا مورد استفاده شاه و همراهانش در زوریخ قرار گیرد.
🔸عزیمتم به سنموریتس برای ملاقات با ملکه فرح ، با یکی از اتومبیلهای رولزرویس ویژه شاه صورت گرفت که از چنین اتومبیلهای گرانقیمتی شاه چند دستگاه دیگر هم در سوئیس داشت. مسئولیت نگهداری همه آنها را سفارت ایران عهدهدار بود. نکته قابل توجه در رولزرویسی که مرا به سنموریتس برد این بود که تمام وسایل فلزی روی داشبورد و دستگیرههایش از طلای ناب بود.
موقعی که سوار اتومبیل رولزرویس ویژه شاه شدم و فکر کردم در جایی نشستهام که شاه و ملکه کنار هم مینشینند، بلافاصله ماجرایی را به یاد آوردم که قبلا سفیر برایم نقل کرده بود:
🔺زمانی که شاه و ملکه برای نخستینبار پس از خرید و آمادهسازی ویلای «سوورتا» از آن دیدار میکردند، شاه در بدو ورود به اتاق خواب بسیار شیک و مجلل آن، با لحنی نیمهشوخی خطاب به سفیر گفت: «مگر فکر میکنی من با شهبانو در یک اتاق میخوابم؟»... درحالیکه ملکه از این گفته ناخوشایند شاه آشکارا ناراحت شده بود، ژنرال ایادی و اسدالله علم بلافاصله به نشانه تأیید سخن شاه تعظیم کردند و بعد هم سفیر را مورد سرزنش قرار دادند.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔸سفیر که معلوم نبود ، پس از حدود ۱۰سال ریاست تشریفات دربار، چگونه آن اشتباه فاحش را مرتکب شده، متعاقب نقل این ماجرا به من گفت:
«روال معمول در قصر سلطنتی این بود که شاهنشاه شبها جدا از شهبانو در آپارتمان ویژه میخوابیدند» و من چون میدانستم پزشک مخصوص شاه هرگز نباید او را تنها بگذارد، وقتی از سفیر پرسیدم: «پس پزشک مخصوص شبها کجا میخوابید؟»
جواب داد: «جنب اتاق خواب شاهنشاه.»
البته بعدا بلافاصله در ویلای «سوورتا» ـ تحت نظارت پزشک مخصوص و وزیر دربار ـ اصلاحات لازم انجام گرفت و ۲اتاق خواب مجزا برای شاه و ملکه ایجاد شد.
🔺ولی این مسئله اصلا برای من قابلهضم نبود و در آن روزها بهدلیل تجسم دیگری که از ملکه فرح داشتم ـ و گمان میکردم او زنی فهمیده و از همهچیز آگاه است ـ نمیتوانستم بفهمم که چطور امکان دارد زنی جذاب و تحصیلکرده و متجدد مثل «شهبانو» راضی شود شبها از شوهرش دور باشد و هیچ نداند که در اتاق خواب خصوصی شاه چه میگذرد.
🔻با آنکه قبلا برف سنگینی باریده بود ولی بهدلیل هوای بسیار مناسب و جاده تمیز، خیلی زودتر از آنچه تصور میرفت به سنموریتس رسیدم. جلوی هتل «سوورتا» از رولزرویس پیاده شدم و به راننده گفتم: در مقابل ویلای مخصوص شاه منتظرم بماند.
🔺از راهنمای مراجعین هتل، سراغ سفیر ایران را گرفتم و او مرا به سمت بار هتل راهنمایی کرد. در ورودی بار را که بسته بود بااحتیاط گشودم و وارد شدم. ابتدا چند لحظهای ایستادم و درحالیکه پرونده را در بغل میفشردم به اطراف نظری انداختم. در گوشه بار کوچک هتل چشمم به سفیر افتاد که به اتفاق ۳مرد دیگر و یک زن موطلایی بسیار زیبا در اطراف میزی نشسته بودند. مردها را فورا شناختم: یکی دکتر ایادی پزشک مخصوص شاه بود؛ دومی اردشیر زاهدی وزیر امور خارجه و سومی اسدالله علم وزیر دربار.
اردشیر زاهدی دستش را روی شانه زن موطلایی گذاشته بود و درحالیکه جوک میگفت، او را میخنداند. معلوم بود سعی دارد با بهرهگیری از شیوه دلربایی شرقیها زن را به سوی خود جلب کند. سفیر صحبتهای زن موطلایی را از زبان فرانسه به فارسی ترجمه میکرد و اردشیر زاهدی جوابش را به انگلیسی میداد. دکتر ایادی و علم نیز با لذت فراوان حرفهایشان را میشنیدند و گهگاه قهقهه سرمیدادند.
🔻اول از همه زن موطلایی متوجه حضورم در آنجا شد و بلافاصله لبخندی تحویل داد. با مشاهده چشمان قهوهای و بادامی او احساس کردم قیافهاش بهنظر آشنا میآید و قبلا او را در جایی دیدهام. به مغزم که فشار آوردم تازه فهمیدم «بریژیت باردو» ستاره معروف فیلمهای فرانسوی است.
بعد از مدتی که سرانجام چشم سفیر به من افتاد، مثل فنر از جا پرید و با آغوش باز به استقبالم آمد. آن گاه بهسرعت مرا با خود از اتاق بار بیرون آورد و در گوشهای از سالن ورودی هتل کنارم نشست و گفت: چون زمان ملاقات با ملکه ساعت۴ تعیین شده و هنوز وقت کافی وجود دارد، بهتر است فعلا کمی با هم صحبت کنیم.
سفیر ابتدا سفارش چای داد و بعد به مطالعه اوراق پروندهای که با خود آورده بودم مشغول شد. وقتی داشت چای مینوشید، از او درباره هویت زن موطلایی پرسیدم ولی گویی که سؤالم را نشنیده است، مسائلی راجع به اوراق پرونده پیشکشید و ترجیح داد صحبتی از زن موطلایی به میان نیاورد... !!!
🔸چند روز بعد دکترلقمانادهم مرا با خود به هتل «شوایتسرهوف» برن برد تا با سفیر ایران در اتریش(که بنا داشت چند روزی در برن بهسر ببرد) ملاقات کند. در همانجا بود که حدسم راجع به هویت زن موطلایی در هتل «سوورتا» تأیید شد؛ زیرا سرانجام دکترلقمان ادهم اعتراف کرد که آن زن کسی جز «بریژیت باردو» نبود و قصد داشت با شاه بهطور خصوصی ملاقات کند ولی البته این مسئله هرگز برایم حل نشد که چطور قضیه دیدار خصوصی شاه و بریژیت باردو از چشم روزنامهنگاران کنجکاو و شایعهساز سوئیسی دور ماند و هیچ مطلبی دربارهاش انتشار نیافت.حدسم این بود که اطرافیان شاه(زاهدی، علم، ایادی و لقمانادهم) با پدید آوردن صحنه خنده و شوخی ۴نفره با بریژیت باردو در بار هتل، توانستهاند اصل ماجرا را با این ترفند از دید روزنامهنگاران مخفی نگه دارند.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰زنان محمدرضا پهلوی(♾)
فساد و بیبندبارى اخلاقى از ویژگیهاى خاندان پهلوى بوده و بدین جهت دربار پهلوى سوژه مطبوعات جهان محسوب میشد. فساد اخلاقى شاه و اطرافیانش از جمله سوژههاى ثابت مطبوعات به حساب مىآمد، چیزى که خودشان نیز به آن معترف بودند.
محمدرضا پهلوى در ادامه همین بىبندبارىها و در مورد یکى از همین به اصطلاح دوستان خارجىاش، از اسداله علم درباره آمدن آنها سؤال مىکند:
🔺«.. در کیش بین فرودگاه و کاخ، من در رکاب مبارکشان سوار بودم. سؤال فرمودند، مهمانها رسیدند؟ عرض کردم! اولى رسید، ولى دومى در راه است. همان هواپیما که اولى را آورد، برگشته دومى را بیاورد. فرمودند، این خلبانها که اینها را مىآورند، فکر نمىکنند براى کیست و براى چیست؟ عرض کردم: البته که فکر مىکنند. چطور ممکن است امیدوار بود فکر نکنند؟ تنها امیدى که مىتوان داشت این است که فکر بکنند لااقل دومى متعلق به غلام است. شاهنشاه خیلى خیلى خندیدند. عرض کردم میتوان از مردم انتظار داشت که نبینند و نشوند، ولى نمىتوان انتظار داشت که فکر نکنند و نفهمند. (خاطرات علم )
🔻در جاى دیگر مىنویسد: ادامه صحبت را به مسایل خودمانى کشیدم و از دخترها صحبت کردم. فرمودند، چیز عجیبى است که این مسئله دختربازى ما هر ساله در تنزل است و هر سال از سال قبل دخترهاى بدترى داریم.
🔸 عرض کردم: من در این مسئله تردید دارم. ولى یک مطلب مسلم است و آن این که شاهنشاه هر ساله پیرتر و بالنتیجه مشکل پسندتر میشوید. بعد پشیمان از جسارت شدم. ولى شاهنشاه خیلى با شوخى و خنده تلقى فرمودند:
و فرمودند، ممکن است، راست مىگویى. عرض کردم، به علاوه تعداد هم زیاد شده و ممکن است به قول فرانسوىها دچار... شده باشیم. فرمودند، خوب، چه باید کرد؟ من اگر همین یک تفریح را نداشته باشم که سکته مىکنم. عرض کردم کاملاً حق با اعلیحضرت همایونى است و تمام رؤسا و مردان بزرگ ناچارند یک سرگرمى - distraction کامل داشته باشند که به نظر من فقط از راه زن میسر است... .
🔺سند دربار
سند زیر که از جمله اسناد محرمانه ساواک محسوب میشود گزارشی از فساد اخلاقی شاه در سفرهای اروپایی وی میباشد. این سند، نامه محرمانهای است که مدیرکل اطلاعات و مطبوعات دربار به رئیس دفتر مخصوص شاه نوشته است. با هم میخوانیم:
🔻جناب آقاى معینیان ریاست دفتر مخصوص شاهنشاهى موضوع:
مندرجات هفته نامه جنجالى ICI PARIS مورخ ۲۱ نوامبر ۱۹۷۵ تاریخ ۱۷/۹/۵۳ شماره: ۶۲ ـ. ۶ ـ. ۱۰۰/م هفته نامه جنجالى JCI PARIS یک صفحه خود را به جریان دوستى شاهنشاه با یک دختر انگلیسى به نام ژاکلین اختصاص داده است.
🔸در این مقاله زیر عنوان «راز سفرهایى که شاهنشاه براى کار به لندن مینمایند» مطالبى نوشته شده که به طور خلاصه بشرح زیر میباشد:
🔸 اگر شاهنشاه این اواخر تعداد «سفرهاى خصوصى» خود را به اروپا افزایش داده اند تنها به این خاطر نیست که صاحبان صنایع و مردان دنیاى سیاست را ملاقات نمایند.
این سفرها سرپوشى براى یک ماجراى عاشقانه با دختر یکى از اقوام چرچیل محسوب مىشود ، چون والدین ژاکلین زیبا در محافل اشرافى بریتانیا بسیار سرشناس و مورد احترام مىباشند، استقبال چندانى از این عشق عجیب به عمل نیاوردهاند. شاهنشاه ایران براى اولین بار ژاکلین را در برابر استخر «پاله هتل» سن موریتس ملاقات کردند. در اولین ملاقات ژاکلین مایوى دو تکه به تن داشت. ـ. رسوایى هنگامى به بار آمد که شاهنشاه ژاکلین را به تهران فرا خواندند. ـ. ژاکلین دخترى است انگلیسى با موهاى بور که ۲۹ سال دارد. ـ. شهبانو فرح که از این ماجراى جدید شاهنشاه برآشفته و ناراحت بودند اکیدا خواستهاند که ژاکلین دیگر هرگز قدم به دربار نگذارد.
🔸 شاهنشاه براى علیاحضرت قسم یاد کردند که این ماجرا تنها یک اتفاق زودگذر بوده است. مراتب بدینوسیله به استحضار آن مقام محترم میرسد.
کامبیز یزدانپناه مدیرکل اطلاعات و مطبوعات دربار شاهنشاهى
📚زنان دربار به روایت اسناد ساواک
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
💢حکایت عیاشیهای شاه در مطبوعات اروپایی
🔸مطالب متعددی که اغلب در مطبوعات اروپایی راجع به عیاشیهای شاه منتشر میشد، خود مؤیدی بود بر زنبارگی شاه و نیز حداقل برای خیلیها دلیل این مسئله که چرا شاه پیوسته اصرار داشت در اتاق خوابی جدا از همسرش بهسر برد را مشخص میکرد.
درباره روابط پنهانی شاه با زنهای مختلف شایعات فراوانی بر سر زبانها بود؛ ازجمله میشنیدیم که شاه هر سال ضمن سفر به سوئیس، در شهر«گشتاد»(یکی دیگر از نقاط تفریحات زمستانی ثروتمندان) با همسر سابق خود «ثریا» ملاقات میکند تا نشان دهد که کماکان به او عشق میورزد. روزنامهها با تیتر درشت مینوشتند: شاه عاشق «آن مارگرت» ستاره معروف سینمای سوئد و آمریکا شده است و یا عکسی از ملکه فرح با قیافهای عبوس به چاپ میرساندند که زیرش نوشته بود: «دیگر از لبخندهای شهبانو اثری نیست» تا نمایان شود که همسر شاه بهخاطر هوسرانیهای شوهرش چقدر تلخکام است .
🔸بعدها سيا در يكي از گزارش هايش درباره شاه متذكر شد كه «سليقه او جنبه جهانی دارد و همه نژادها را دوست دارد.» شايد گزارش سازمان سيا زياده روی باشد چراکه هيچ گزارشی از اين كه شاه به دختران چينی يا آفريقايی علاقه داشته باشد نرسيده است و به گفته ملكه مادر «محمدرضا در برابر دختران موطلايی تسليم محض بود. يك بار كه در جوانی با هواپيمای آلمانی مسافرت مي كرد عاشق ميهمانداران موطلايی هواپيمایی لوفت هانزا شده بود... همين مسئله مدتها موجب بدبختی محمدرضا شده بود و پولهای زيادی را صرف ميهمانداران لوفت هانزا مي كرد و يك قسمت از دربار مسئول دعوت و پذيرایی از ميهمانداران بود.»
🔸سه روز شاه و دربار بدون توجه به موقعيت ملت و مملكت جلافت را به حدی رسانده بودند كه با مؤسسات فساد جنسی اروپا رابطه برقرار كردند. يكی از اين مؤسسات، مؤسسه مادام كلود، «يكي از موفق ترين و معتبرترين شبكه های دختران تلفنی پاريس» بود.
اين مؤسسه بود كه دختری به نام «آنژ» را به شاه معرفی كرد. او با هواپيما به ايران آمد و مورد استقبال يكي از آداب حضور نزد شاه را به وي آموختند، «وقتی شاه آنژ را ديد، به قدری از او خوشش آمد كه او را در تهران نگه داشتند».
🔸اما او از زندگي در تهران خوشش نيامد، بعد از شش ماه هنگامی كه قصد بازگشت را نمود به او اخطار كردند كه «تو نمی توانی از اينجا بروی، اعليحضرت از تو خوشش می آيد». ولی سرانجام او موفق شد ايران را ترك گويد.
مراوده شاه و دربار با اين مؤسسه ادامه داشت، اين مؤسسه «برای شاه و مقامات دربار صدها دختر به تهران می آورد، همه اينها عادی می نمود و بخشی از سبك زندگی پهلوی ها به شمار می رفت».
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
امشب رأس ساعت ۲۱
شعارِ اللهاکبرِ بتشکن!
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
Takbir-22-bahman-1.mp3
702.8K
🎙فرمایشات رهبری
🇮🇷۲۲ بهمن از ایام الله هست ،
ایام الله آیهاند ،
نشانهاند ،
دلیل راهند برای مردمی که صبارند و شکورند، ایامالله مهم هست ،
بدانید که خدای متعال ایاماللهی دارد اون ایامالله را به شما نصیب خواهد کرد ،
اگر واکنش درست و شاکرانه نشان دادید ،
خدای متعال به شما پیروزیهای بیشتری را خواهد داد .
#الله_اکبر
#دهه_فجر
#۲۲_بهمن
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies