وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا
"وحدت" در جهان بینی، در فرهنگ، در سابقه تمدن، در بینش و منش، در اعتقادات مذهبی، در پرستشها و نیایشها، و در آداب و سنن اجتماعی، به خوبی میتواند از مسلمین" امت واحد " بسازد و قدرتی عظیم به وجود آورد که قدرت های عظیم جهانی، ناچارند در برابر آن خضوع نمایند.
وحدت در اندیشه شهید مطهری
✨آغاز هفته وحدت مبارک✨
🔸معاونت فرهنگی و دانشجویی🔸
🍲 اطلاعیه رزرو غذا# تغذیه
قابل توجه کلیه دانشجویان محترم
✅ براساس اطلاعیه قبلی ، رزرو و انصراف وعده غذایی برای هفته آینده ( از مورخ 1402/07/08 لغایت مورخ 1402/07/12 ) فقط از روز شنبه تا پنجشنبه (حداکثر تا ساعت 12 روز پنجشنبه) هفته جاری ۶مهرماه فراهم بوده است .
👨🏼🍳هر هفته جهت سهولت در تحویل غذا پس از شارژ حساب و رزرو وعده غذایی بلافاصله" بارکد" خود را از سایت samad.app یا saba.tvu.ac.irتهیه نمایید.
🤳🏼🤦♂️کلیه دانشجویان می بایست علاوه بر " رمز فراموشی" حتما " رمز دوم" ( حالت آفلاین) را نیز داشته باشند.
در غیر اینصورت تبعات ناشی از انجام این کار ( به عنوان مثال قطعی اینترنت ، سامانه و ...) عدم امکان دریافت غذا به عهده دانشجو می باشد.
اداره امور دانشجویی _ امورتغذیه