♻️ ما کاری برای رسول الله نکردیم
🔹 مشکل ما این است که گفتیم حسبنا العتره و دیگر کاری نکردیم. اصلاً کاری درباره پیغمبر نکرده ایم! پیغمبر در بین ما شناخته شده نیست! در حالی که شما اگر خطبه های حضرت، نامه های حضرت، کلمات حضرت را بررسی کنید، می بینید یک حلقه مفقوده ای است بین روایات ما و قرآن.
🔸 بسیاری از روایات ائمه ما از پیامبر نقل شده و بسیاری از سخنان آن حضرت در کتب ما پخش شده است. در نوشته های آن حضرت رسول اکرم نامه هایی هست. آنوقت نامه ها اسلام را معرفی میکند مسلمانان را معرفی میکند، این دین دیگر ذلت پذیر نیست؛
🔸 گرفتار این نیست که حالا آژانس چه فتوایی میدهد! البرادعی چه فتوا می دهد! چه جور تهدید می کنند. کفاری که پابند نیستند و پایشان هم به جائی بند نیست دارند ما را تهدید میکنند مایی که هم پابندیم، هم پایمان بسته است؛ به قدرت ازلی بسته است.
🔹 خوب ما چه ترسی داریم؟ ما از کسی پیروی میکنیم که به دو امپراطوری فرمان داد که: می آیی یا بیاورمتان؟! هر دو را هم آورد؛مگر هر دو را وجود مبارک پیامبر به بند نکشید در آن نامه ؟!! وجود مبارک حضرت خیلی غریب است؛ هم قرآن غریب است، هم پیامبر.
🎙 آیت الله جوادی آملی
#شماره۱
🆔 @farhang_puya
♦️ سیره اخلاقی امام علی در سیاست
🔹 امام علی(ع) میدانست درگیری با خواص قشر عوام نو مسلمان را به حیرت وامی دارد و در نتیجه برخی گمراه شده به خواص منحرف میپیوندند و جاهلانه حیات طیب دنیوی و اخروی خویش را تباه میکنند و برخی دیگر در بهت فرو مانده از شرکت در جنگ کناره میگیرند؛
🔹 کما این که شمار زیادی از مردم به این بهانه که جنگ علی با طلحه و زبیر جنگ با اهل قبله است از شرکت در سپاه حضرت کناره گرفتند در نتیجه در این میان سپاه اسلام در اثر تفرقه و اختلاف از درون فرو پاشید و دشمن اسلام یعنی معاویه به قدرت رسید از این رو حضرت تا حد امکان میکوشید با مدارا خطر انحراف خواص را از امت اسلامی برطرف کند.
✍ جواد سلیمانی
#شماره۴
🆔 @farhang_puya
📌 مؤلفه های اصلاحات حسینی
♦️ در اصلاحات حسینی اهتمام به دین و احیا و اصلاح ارزشهای دینی عنصر اصلی و محوری اصلاحات است علت اصلی قیام امام حسین این بود که در عصر ایشان انحرافات و بدعتهایی در دین رسوخ کرده و چهره واقعی دین را تغییر داده بود و از آن جا که نظام حاکم به تعالیم دینی پایبند نبود و دین داران نیز با دیدگاهی تساهلی سر در لاک غفلت فرو برده بودند؛
🔗 آن حضرت در صدد اصلاح و احیای دین برآمدند. تساهل و تسامح نسبت به خلافهای آشکار دستگاه خلافت آن چنان ریشه دوانده بود که به غیر از مبارزه علنی امام حسین با فسق و فجور راه دیگری وجود نداشت.
✍ سجاد کریمان مجد
#شماره۹
🆔 @farhang_puya
⭕️ نقش زنان در عصر کنونی
♦️ زنان امروز با الگوگیری از زنان عاشورایی، نه تنها با نقش آفرینی خود در اصلی ترین هسته اجتماع؛ یعنی خانواده موظفند بستری مناسب برای رشد و بالندگی همسر و فرزندان فراهم آورند بلکه باید با دیدی نافذ به واقعیتهای اجتماع بنگرند و مسؤولیت خویش را به عنوان نیمی از جمعیت جامعه به سرانجام برسانند.
♦️ پیروزی انقلاب اسلامی ایران علاوه بر تأثیرات عمیقی که در بعد سیاسی در سطح داخلی و بین المللی داشت، در زمینه فرهنگی نیز توانست به حق انقلابی عظیم و فراگیر ایجاد نماید که یکی از ابعاد آن تغییر الگوی موجود از زنان موفق و نمونه عرصه های مختلف و فراهم نمودن زمینه حضور زنان مؤمن و با انگیزه بود.
✍عاطفه خرمی
#شماره۹
🆔 @farhang_puya
⛔️ دموکراسی صهیونیسم
🔶 صهیونیسم اسرائیل نیست؛ بلکه یک مثلث جغرافیایی است که آمریکا، انگلیس و اسرائیل، اضلاع آن هستند و هر حرکتی را در جهان هماهنگ انجام میدهد.اگر این مثلث جغرافیایی را با مثلث ابزاری که شامل ابزار ،اقتصادی نظامی و اطلاعاتی ،است، ترکیب کنیم ستاره شوم صهیونیسم ایجاد میشود. جمع بین مثلث جغرافیایی و مثلث ابزاری ستاره صهیونیسم می شود که مرکز آن همین توطئه دموکراسی است.
🔗 این میوه خبیثه هسته ای دارد به نام دموکراسی که می گوید: ما جهان را با دموکراسی فتح خواهیم کرد صهیونیسم برای ورود به کشورها، یک مثلث انسانی دارد که عبارت است از منافقین نفوذی ها.
⚠️ اگر مجلس ششم را بررسی کنیم، روشن می شود چگونه این نفوذیها آمدند ۸۶ نفری که پروندههای وحشتناک، حتی موارد خلاف اخلاق دارند و احزاب سیاسی در جهان سوم نمی توانید هیچ حزب سیاسی را پیدا کنید، مگر این که آلت دست صهیونیسم است؛ یعنی در قاعده صهیونیسم بازی میکند.
البته باید جمهوری اسلامی را از این قاعده خارج کنید.
✍ فرهنگ پویا
#شماره۹
🆔 @farhang_puya
💢 برخورد با بیحجابی باید از صداوسیما و از بدنه دولت و نظام اداری کشور آغاز شود
◻️ حکم وجوب حجاب مشخص است و ما مسئولیت داریم این پوششی را که اسلام لازم دانسته رعایت کنیم، اما باید توجه داشت حجاب و عفاف دو مقوله متفاوت هستند و نباید این دو با یکدیگر خلط و اشتباه گرفته شود، چرا که خیلیها شاید به جهت بیاطلاعی حجاب نداشته باشند، اما عفاف دارند. باید توجه داشت ترویج فرهنگ حجاب با آگاهی بخشی و بیان صحیح همراه باشد.
🎙 حضرت آیتالله نوری همدانی
🆔 @farhang_puya
📝 مسجدیها و نمازخوانها بیتفاوت شده بودند...
📌 نشريه انتقام بين طلاب و مؤمنینی که مشغول مبارزه شده بودند بسیار نقش مطلوبی داشت؛ چون سالها بود مبارزات سیاسی در قشر متدین متروک شده و جدایی دین از سیاست عملاً حاکم شده بود.
🔸 مسجدیها و نمازخوانها بیتفاوت شده بودند و انگیزهای نداشتند. بعد از اینکه حضرت امام شروع کردند و آنها جذب شدند، افراد این قشر علاقهمند بودند، ولی هیچ امید موفقیتی نداشتند و این طور نشریهها روحیه میداد.
🔸 [مردم] نمیدانستند که چند طلبه ابتدایی دارند این کارها را انجام میدهند و خیال میکردند یک جریان خیلی مفصلی است.
📚 ذوالشهادتین امام، صفحه۱۰۲، محمدحسن روزیطلب
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 توصیههای مهم شهید حاج قاسم سلیمانی به مادحین اهل بیت (ع)
📍حقیقت گویی و معنویت از اصول مداحی است
🆔 @farhang_puya
💢 جوانان باید احساس مسئولیت داشته باشند
حضرت آیتالله خامنهای:
🔸 اگر شما جوانان این سه خصوصیت را در خودتان بهوجود آورید، در هر شرایطی و در همه ی زمینه ها موفق خواهید بود. بنابراین جوان اولا باید احساس مسئولیت کند. یعنی واقعا خودش را مسئول بداند و بخواهد که زندگی را با پای خودش پیش ببرد و حرکت کند و مثل پر کاهی در امواج حوادث نباشد.
🔗 ثانیا، با ایمان حرکت کند ایمان نقش بسیار مهمی در پیشرفت در همه ی میدانها و نیز پیروزی بر همه ی موانع دارد. ثالثا، بصیرت و آگاهی داشته باشد. اگر جوانان این سه خصوصیت را در خودشان تأمین کنند که البته کار چندان آسانی نیست، اما بسیار ممکن است در همه زمینه ها میتوانند
موفقیت خودشان را تضمین کنند.
✍ هادی مجیدی
#شماره۳۰
🆔 @farhang_puya
🚫 ورود سکولاریزم به ایران
🔸 در زمان آقای هاشمی رفسنجانی یکی از اساتید دانشگاه استراتژیک آمریکا به عنوان جامعه شناس هلندی و با روادید هلندی به ایران آمد و هشت ماه تحقیق کرد. بعد گفت شما ابتدا باید از سال ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۲ در جهت اند لسیزه کردن جامعه ترویج فساد اخلاقی بکوشید. از ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۴ سکولاریزه کردن جدایی دین از سیاست را مبنا قرار دهید.
▫️ پرچم دار سکولاریزه کردن، آقایان عطاء الله مهاجرانی و علیرضا علوی تبار بودند از ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶ بحث واتیکانیزه کردن را دنبال کنید که آقای منتظری پرچم داری آن را عهده دار بود. بحث کردند روحانیون باید کاری به حکومت نداشته باشند از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸ بحث بالکانیزه کردن جمهوری های جدا شده شوروی و متلاشی شدن را مطرح می.کند و بعد هم حلقه کیان و مانند آن است که به دنبال آن می آیند حلقه ای که از شاگردان دکتر سروش تشکیل شده است.
✍ فرهنگ پویا
#شماره۹
🆔 @farhang_puya
💢 مسئله آقای منتظری بیشتر از مسئله های دیگری فکر امام را مشغول کرده بود
🔶 شاید به جرأت بتوان گفت بین سالهای ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۸ به سبب حوادث از جمله فشار همه جانبه نظام سلطه به انقلاب، حضور آمریکا در خلیج فارس، به اوج رسیدن حساسیت های دفاع مقدس و... دشوارترین دوران حیات نورانی امام راحل بود.
🔹 در این بین، آنچه بیش از همه ایشان را نگران می کرد مسأله شخص آقای منتظری و روشن ساختن تکلیف رهبری آینده بود؛ زیرا امام به خوبی میدانستند که کشتی انقلاب با سکانداری فردی چون آقای منتظری هرگز به سرمنزل مقصود و ساحل نجات نخواهد رسید.
🔹 سرانجام امام راحل با تمنای مرگ از خداوند به سبب خیانت برخی خواص در نامه ۱۳۶۸/۱/۶ کارنامه آقای منتظری را در دفتر سیاسی انقلاب به بایگانی سپردند و نسبت به
حرکتهای بعدی وی در آینده هشدار دادند.
✍ حسن ابراهیم زاده
#شماره۳۵
🆔 @farhang_puya
📌 جمهوری اسلامی؛ امانتِ سیدالشهداء علیهالسّلام
▪️ اکنون، این ماییم و امانت او. اگر بعد از رحلت رسولالله صلیاللهعلیهوآله ظهر حکومت اسلام به غروب خونین شهادت حسینبنعلی انجامید، این بار امام فرصت یافت تا وثیقه حکومت را به معتمدین خویش بسپارد و این خود نشانهای است بر این بشارت که خداوند اراده کرده است تا حزبالله و مستضعفین را به امامت و وراثت زمین برساند.
💬 شهید سیّد مرتضی آوینی
🆔 @farhang_puya