4_5962819348916602409.mp3
4.47M
#معرفی_کتاب #صوت
@studiesofshia
✳️ قرآن مورخان -بخش۱
🔹مجید سلیمانی
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_فراخوان
@studiesofshia
✳️ نقش ویروس کرونا جدید در زیارت حرم ها و اماکن مقدس
✳️ The Role of COVID-19 in Pilgrimage to Saints’ Shrines and Sacred Sites
🔹با شیوع COVID-19، زائران اماکن مقدس، مؤسسات دولتی و بخشهای بهداشتی آنها و همچنین رهبران و روحانیون مذهبی به چالش کشیده شده اند و گفته های هر گروه قابل تامل و منطقی به نظر می رسد. این خبر یک فراخوان برای شرکت در یک برنامه عمومی و به اشتراک گذاری علوم و نتایج پژوهش ها برای همه افراد با هر اعتقاد و باوری در سرتاسر جهان می باشد.
🔸جزئیات بیشتر 👈👈👈 iismm.hypotheses.org/48527
🔺ادامه مطلب در 👈👈👈 bb2n.ir/644157
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#سؤال_و_جواب
@studiesofshia
✳️ درباره تحقیقات #دکترچیتیک درباب مولوی: یکی از دوستان محترم خواسته بود که سوال زیر را از آقای دکتر چیتیک بپرسم. /دكتر نصر از مولوي نامه مرحوم همايي خيلي تعريف ميكنن، و حقيقتا هم كار تحقيقيِ عالي در اين زمينه محسوب ميشود. ولي دكتر چيتيك در كارهايي كه در باب مولوي داره، اصلا اعتنايي ب اين اثر ندارد. خواستم بدانم دلیل آن چیست؟
خوشبختانه سوال پرسیده شد و ایشان هم جواب دادند و دیدم که چون نفع عام دارد آن را به اشتراک می گذارم.
I did not pay attention to anyone's research in Sufi Path of Love because I was working exclusively from Rumi's works and did not use anyone's interpretations of Rumi's teachings except his own. The introduction was meant for English readers, so I referred only to the important English translations and studies. The bibliography mentions #Homa'i and #Foruzanfar as the most important Iranian scholars, but the role of the bibliography is simply to let readers know that there has been a lot of scholarship.
در کتاب #راه عاشقانه صوفی؛ از آنجا که منحصرا مشغول تحقیق بر آثار مولانا بودم و جز شرح او بر خودش، تفسیر دیگران را مورد ملاحظه قرار نمی دادم، به تحقیقات دیگری توجهی نکردم. مخاطبان مقدمه انگلیسی زبانها بودند، به همین دلیل هم در آنجا به ترجمه های مهم انگلیسی و آثاز منتشره بدان زبان اشاره کردم. در بخش منابع کتاب #همایی و #فروزانفر به عنوان مهمترین محققان ایرانی [مولوی پژوه] ذکر شده اند، با اینکه نقش بخش منابع آن است که خواننده را با تحقیقات زیادی که در موضوع مورد نظر انجام شده، آشنا بکند. (ویلیام چیتیک/ ۱۵ جون ۲۰۲۰).
سید امیرحسین اصغری
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#فرصت_شغلی
@studiesofshia
✳️ موقعیت شغلی دکتری در حوزه مطالعات ارتباطات
✳️ PhD position in communication studies
🔹دانشگاه کاتولیک لوون، بلژیک
🔹Université Catholique de Louvain (UCL)، Belgium
yun.ir/n2nln3
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
2_5404780115072649025.pdf
20.99M
#معرفی_مجله
@studiesofshia
✳️ "الشيعة في الدراسات الغربية "
🔹المزيد على الرابط التالي . . .
iicss.iq/?id=3217
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ جهاد جنسی: نقش اسلام در تروریسم زنان (زنانه)
✳️ Sexual Jihad: The Role of Islam in Female Terrorism
🔹کریستین سیسکتا راین هارت
🔹Christine Sixta Rinehart
🔸دیوانه ای یک سنگ میاندازد در چاه که صد عاقل نمیتوانند بیرونش بیاورندش.
b2n.ir/129138
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
معرفی قرآن مورخان- بخش۱.mp3
4.47M
#معرفی_کتاب #صوت
@studiesofshia
✳️ قرآن مورخان -بخش۱
🔹مجید سلیمانی
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_سایت
@studiesofshia
✳️ ایجاد بخش جستوجوی قرآنی در بانک اطلاعاتی آثار مصور اسلامی
✳️ Islamic Painted Page - Illuminationen, Koranseiten und Bucheinbände aus über 310 Sammlungen weltweit.
🔹مدیران بانک اطلاعاتی آثار مصور اسلامی در دانشگاه هامبورگ به تازگی بخشی را برای پژوهش در حوزه قرآن راهاندازی کردهاند. در این بخش، تصاویر و اطلاعات مربوط به ۴۷ هزار و ۵۰۰ نسخه خطی و آثار مصور قرآنی به صورت آنلاین در دسترس محققان و علاقمندان حوزههای علوم قرآنی و مطالعات اسلامی قرار گرفته است.
دانشگاه هامبورگ در سال جاری، امکان ویژهای را برای محققان حوزه قرآنی فراهم کرده است. مسئولان این دانشگاه به تازگی بخش جستوجوی آثار قرآنی را به بانک اطلاعاتی آثار مصور اسلامی اضافه کردهاند. این اقدام، دسترسی پژوهشگران و علاقمندان را به تصاویر و اطلاعات مربوط به ۴۷ هزار و ۵۰۰ نسخه خطی و مجموعه مصور در حوزه قرآنی امکانپذیر کرده است.
air.ir/ZrqJF9r slamicpaintedpage.com irankultur.com
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_فراخوان
@studiesofshia
✳️ فراخوان ارسال درخواست برای شبکه بین المللی مطالعه علم و اعتقاد در جامعه
✳️ Call for applications: International Network for the Study of Science and Belief in Society ‘Seed Funding and Small Research Grants’ scheme
🔹مهلت ارسال درخواست: 1 اکتبر 2020
🔹Application Deadline: October 1, 2020
🔸شبکه بین المللی مطالعه علم و اعتقاد در جامعه از تحقیقات با کیفیت بالا که به بررسی و مطالعه رابطه بین علم و دین با در نظر گرفتن چالش های اجتماعی و تجربیات شخصی می پردازند حمایت می کند. طرح " بودجه بندی و کمک های مالی پژوهش های کوچک" برای سال 2020-2021 اولین فرصت اعطای کمکهای مالی به این شکل می باشد که با حمایت مرکز دینی تمپلتون محقق شده است...
🔺ادامه مطلب 👈👈👈 b2n.ir/583060
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_نشست
@studiesofshia
✳️ نشست بین المللی با موضوع قطب الدین شیرازی به مناسبت هفتصد و دهمین سالگرد درگذشت وی
✳️ INTERNATIONAL QUṬB AL-DĪN AL-SHĪRĀZĪ SYMPOSIUM
🔹ترکیه / 20-22 مه 2021
🔹Turkey / May 20-22, 2021
🔸دانشکده الهیات دانشگاه سیواس و دانشکده علوم انسانی دانشگاه استانبول اقدام به برگزاری این نشست بین المللی با محوریت بررسی زندگی و آثار قطب الدین شیرازی نموده است. وی در سال 1236 در یک خانواده فیزیک دان در شیراز به دنیا آمد و به دلیل اعتقادات صوفی گرایانه پدرش، در دوران کودکی به یادگیری سنت های صوفیه و همزمان به تحصیل علوم اسلامی پرداخت و بعدها آثار وی تاثیر زیادی بر علم در دوران عثمانیان گذاشت. موضوعات پیشنهادی این نشست عبارتند از: زبان شناسی، منطق، تفسیر، نجوم، ریاضیات، پزشکی، جغرافی و....
🔺ادامه مطلب در 👈👈👈 b2n.ir/120848
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_سمینار
@studiesofshia
✳️ سیاست های ضد مهاجرتی و اخلاق اسلامی
✳️ CILE Seminar: Anti-Migration Politics and Islamic Ethics
🔹مکان: دوحه، قطر ( یا آنلاین) / 20-22 سپتامبر 2020
🔹 Venue: Doha, Qatar (or online) / 20-22 September 2020
🔸هدف این سمینار بررسی بدرفتاری های فزاینده علیه مهاجران و پناه جویان و پناهندگان در سراسر دنیا از منظر مبانی اخلاق اسلامی، فقهی و چالش های سیاسی این موضوع می باشد. ممکن است سؤالاتی هم در مورد تأثیر مذهبی و اخلاقی گفتمان مذهبی مربوط به COVID19 بر دسته های مختلف مهاجران و سایر گروه های آسیب پذیر در جهان اسلام و در مورد مهاجران مسلمان در جهان غیرمسلمان نیز مطرح شود ...
🔺ادامه مطلب در 👈👈👈 b2n.ir/372788
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_فراخوان
@studiesofshia
✳️ فراخوان مقاله درباره فمیسنیم اسلامی
✳️ Call for Papers: Islamic Feminism(s)
🔹مجله الریدا، لبنان
🔹Deadline: Monday August 3, 2020
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#وبینار
@studiesofshia
✳️ واسازی مطالعات اسلامی
🔹نگاهی به دو مقاله از کتاب جدید الانتشار دانشگاه هاروارد با حضور مولفین
🔸دکتر سیدمحمدهادی گرامی
🔸دکتر محمد پرگو
🔸دبیر:دکتر قاسم درزی
🔺دوشنبه 9 تیر/ 14 تا 16
🔷 لینک مستقیم پیوستن به نشست 👈👈👈
sbu.ac.ir/webinar
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
@studiesofshia_ Philosophy and Jurisprudence in the Islamic World.pdf
2.31M
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ فلسفه و فقه در جهان اسلام
✳️ Philosophy and Jurisprudence in the Islamic World
🔹پیتر آدامسون
🔹Peter Adamson
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
هدایت شده از تبلیغ بین المللی اسلام
#معرفی_کتاب
@Allah4all
✳️ فهرست 500 مسلمان مؤثّر در جهان
✳️ The Muslim 500: The World’s 500 Most Influential Muslims, 2020
🔹ویژه پژوهشگران جهان اسلام
🔸لینک دانلود 👈👈👈
https://eitaa.com/Allah4All/588
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@Allah4all
#یادداشت
@studiesofshia
✳️ مرحوم دکتر مهدی حائری يزدی
🔹حسن انصاری؛
[چند] هفته قبل به مناسبت درخواست مجله سياست نامه به چند پرسش درباره تفکر فلسفی مرحوم آقای حاج آقا مهدی حائری يزدی پاسخ می دادم.
مرحوم دکتر حائری يزدی تا آنجا که من می شناسم تنها عالم شيعی و بل شايد مسلمانی باشد با چنين تجربه ای بی مانند در زندگی علمی اش: با وجود آنکه در اجتهاد او ترديدی نبود و در بالاترين سطوح علمی چه در اصول و چه در فلسفه تحصيل کرده بود و به مقام اجتهاد در اين دو رشته رسيده بود به غرب رفت و در فلسفه های غربی تحصيل کرد و مؤفق به اخذ مدرک دکتری در اين زمينه شد.
کسان ديگری در چند دهه گذشته بوده اند که در ميان حوزويان برای تحصيل به غرب رفته اند اما من کسی را در پايه علمی او که بتوان وی را مجتهد خواند و در عين حال دوره کاملی از تحصيل در غرب را از مرحله آغازين يعنی دوره ليسانس تا دکتری خوانده باشد نمی شناسم. نه مجتهدی در اندازه و يا حتی با فاصله ای از او و نه کسی که تحصيلاتش از آغاز و از دوره ليسانس تا دکتری در غرب ادامه داشته باشد و همچون او فلسفه غربی را در مهمترين دانشگاه های آمريکا و کانادا خوانده باشد. ساده نيست.
او زمانی به آمريکا رفت که تحصيلات حوزوی اش را در طی 15 سال در حوزه قم و نزد مهمترين استادان آن مرکز عالی علمی به اتمام رسانده بود. نزد مهمترين استادان، فقه و اصول و فلسفه را آموخته بود و در اصول تقريراتی کامل را فراهم کرده بود. در فلسفه دوره اسفار را در طی ده سال خوانده و نزد مرحوم آقای خوانساری، يعنی بزرگترين استاد فلسفه مشای دورانش شفا را فرا گرفته بود و در فلسفه سينوی استادی مسلم قلمداد می شد.
در تهران به مقام دانشياری دانشکده الهيات رسيده بود و مدرس رسمی مدرسه قديم سپهسالار و جانشين مرحوم ميرزا مهدی آشتيانی شده بود (در اصل و در زمان ناصر الدين شاه اين جايگاه از آن حکيم مؤسس آقا علی مدرس بود و طبق وقفنامه تنها به "ماهر در معقول و ناظر در منقول" هر نسلی می رسيد).
او خود پیشترها نزد مرحوم آميرزا مهدی فلسفه مشاء را خوانده بود. همان زمان او با معرفی مرحوم آية الله بروجردی به عنوان مجتهد جامع الشرايط و با انتصاب زنده ياد دکتر محمد مصدق عضويت در شورايعالی فرهنگ را در کارنامه خود داشت. چنين آدمی با چنين گواهی هایی می رود به آمريکا و از نو شروع می کند به تحصيل و از همان مرحله ليسانس آغاز می کند بمثابه يک محصل جوان و تا دکتری و در طی حدود سيزده چهارده سال پيش می رود. من مشابه چنين موردی را در مجامع علمی شيعی و حتی اسلامی مطلقا نمی شناسم؛ با چنين پشتکاری و همتی و با چنين پيشينه علمی و اجتهادی و فلسفی. فقط بايد در غرب درس خوانده باشيد تا بدانيد طی طریق تحصيل در مراحل ليسانس تا دکتری آن هم در رشته فلسفه در دانشگاه های درجه يک غرب و آن هم برای کسی که زبان انگليسی زبان دومش است تا چه اندازه می تواند سخت باشد؛ آن هم برای کسی که پيشتر مراتب علمی را در سنتی ديگر تکميل کرده و به بالاترين مراحل دست يافته باشد.
@studiesofshia
من از اوان جوانی آن هنگام که به فلسفه علاقمند شدم تاکنون مقيد بوده ام سالانه يک و يا دو اثر مرحوم آقای حائری را از نو بخوانم. تقريبا بيشتر آثار او را خوانده ام. متأسفانه چند کتاب که تازه چاپ شده را نخوانده ام. به تازگی درس های حرکت اسفار را گرفتم که بخوانم. خاطرات او را چندين بار خوانده ام و شنيده ام. اگر خدا توفيق دهد بنا دارم در چند درس شفاهی ابتکارات فلسفی او را تا آنجا که می دانم و می فهمم بحث کنم. کتاب هرم هستی او اثر مهمی است.
مرحوم پدرم با مرحوم آقای حائری رفيق بود. اين دوستی به سال های جوانی باز می گشت و بعدها نيز ارتباطی علمی با هم داشتند. آن دو تقريبا هم سن و سال بودند؛ شايد پدرم سه چهار سالی سنش بيش از او بود. خود پدرم می گفت زمانی و برای مدتی بحثی فلسفی را با آقای حائری داشتند و شرح اشارات را به بحث با ايشان می خواندند و مذاکره می کردند. مرحوم پدرم به تقوا و زهد آقای حائری ايمان داشت و هميشه به اين جنبه شخصيتی او اشاره می کرد. پدر من چند ماهی قبل از آقای حائری از اين جهان رخت بربست. پدرم در اسفند 77 و آقای حائری در تير 78. مرحوم دکتر حائری در فوت مرحوم پدرم اعلاميه تسليتی نوشت که در کيهان منتشر شد: يا ايتها النفس المطمئنة ارجعي الی ربک راضية مرضية. ضايعه جبران ناپذير رحلت اندوهبار عالم عامل صاحب نفس زکيه مرحوم حضرت آية الله حاج شيخ محمود انصاری قمی بر آگاهان اين ديار تسليت باد. علو درجات ايشان را از حق تعالی خواستارم. مهدی حائری يزدی.
رحمت و غفران را برای هر دوی آن بزرگواران از خداوند خواستارم.
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_فراخوان
@studiesofshia
✳️ فراخوان مقاله در حوزه مسلمانان و یهودیان در اروپا
✳️ Call for Manuscripts: Annual Review of the Sociology of Religion
🔹مرور سالانه جامعه شناسی دین، انگلستان
🔹Jews and Muslims in Europe: Between Discourse and Experience
plink.ir/2IcNb
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_مبجله
@studiesofshia
✳️ انتشار دو شماره از مجله تخصصی "مطالعات تطبیقی قرآن کریم و متون مقدس" توسط پژوهشگاه بینالمللی المصطفی(ص)
🔹فهرست مقالات:
🔸 دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1397،
1. هفت نکته در باب مطالعات تطبیقی قرآن کریم و متون مقدّس / احمدرضا مفتاح
2. هنجارهای اخلاقی در تفسیر متون مقدس / سیدحسن اسلامی
3. الاهیات تطبیقی: تلاشی برای توسعه فهم متون مقدّس / مهراب صادقنیا
4. سیر تاریخی پژوهشهای غربی دربارۀ انگارۀ اسلامی تحریف بایبِل / محمدعلی طباطبایی (مهرداد)
5. ویژگیها و کارکرد «حکمت» در کتاب مقدّس عبری (تورات) و قرآن / حمیده امیریزدانی؛ لیلا هوشنگی
6. هرمنوتیک بودایی: فهم معنای نهایی متن در سنتهای بودایی / علیرضا شجاعی
7. آفرینش جهان با کلام ایزدی رهیافتی متنشناسانه به انگارهای قرآنی بر اساس برخی مدارک یهودی، مسیحی و مانوی / محمد شکری فومشی
telegram.me/bayeganitabligh/7444
🔸 دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1397
1. هم اندیشی بینامتنی: گفت وگوی اسلام، مسیحیت و یهودیت بر محور متون مقدس / احمد مقری
2. مقایسه ماهیت وحی در قرآن و آکاشهوانی در متون مقدس هندو / علی موحدیان عطار؛ محمدمهدی علیمردی؛ سیدمحمد روحانی
3. خداگونگی در سه مفهومِ متون مقدس: تقلید از خدا، تشبه به مسیح و اطاعت الهی / مهراب صادقنیا
4. ارزیابی و تحلیل الوهیت حضرت مریم (س) در سنت مسیحی و تفاسیر اسلامی / فتح الله نجّارزادگان؛ فاطمه قربانی
5. روحالقدس در کتاب مقدس یهودی-مسیحی و قرآن / احمدرضا مفتاح؛ حسین حامد محمدیان
6. رویکردها و روشهای تفسیری کتاب مقدس در آیینه جامعهشناسی فرهنگی/ باقر طالبی دارابی
🔶 لینک دریافت مقالات 👈👈👈
csh.journals.miu.ac.ir
منبع: @HolyScriptures
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#فرصت_شغلی
@studiesofshia
✳️ موقعیت شغلی پژوهشی در حوزه فلسفه اخلاق
🔹دانشگاه آزاد بولزانو، ایتالیا
plink.ir/IKPi4
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_بورس
@studiesofshia
✳️ بورس دکتری در حوزه مسلمانان در اروپا
🔹کالج دانشگاهی دوبلین، ایرلند
yun.ir/dyrgpb
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدئو
@studiesofshia
✳️ قرآن پژوهی در غرب
🔹لزلی هزلتون پژوهشگر آمریكایی_انگلیسی در این سخنرانی نتیجه مطالعه خود از قرآن درباب بهشت را بیان كرده است.
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_فراخوان
@studiesofshia
✳️ فراخوان مقاله برای کنفرانسی برخط درباره رابطه امر مقدس و طنز،
🔹انگلستان
yun.ir/7xsk27
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرآن_پژوهی
@studiesofshia
✳️ اسلام "قرآنمحور" یا اسلام "روایتمحور"؟!
🔹تبیین نظریه آیت الله سیدکمال حیدری توسط دکتر «یوسف سِنغاری» استاد دانشگاه clermont auvergne فرانسه به زبان فرانسوی
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_فراخوان
@studiesofshia
✳️ فراخوان مقاله درباره گرایش جوانان غربی به دین و معنویت
✳️ Call for Papers – Embracing religion as counter-conduct: Ethics and “political spirituality” among western youth
🔹کانادا
yun.ir/7pz49
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
✳️ وارث پیامبر: زندگی علی ابن ابی طالب علیهم السلام
✳️ The Prophet's Heir: The Life of Ali Ibn Abi Talib
🔹Forthcoming from Yale University Press (2021), “The Prophet's Heir: The Life of Ali Ibn Abi Talib” by Hassan Abbas: Ali ibn Abi Talib is arguably the single most important spiritual and intellectual authority in Islam after prophet Mohammad. Through his teachings and leadership as fourth caliph, Ali nourished Islam. But Muslims are divided on whether he was supposed to be Mohammad’s political successor—and he continues to be a polarizing figure in Islamic history. telegram.me/bayeganitabligh/7522
🔸Hassan Abbas provides a nuanced, compelling portrait of this towering yet divisive figure and the origins of sectarian division within Islam. Abbas reveals how, after Mohammad, Ali assumed the spiritual mantle of Islam to spearhead the movement that the prophet had led. While Ali’s teachings about wisdom, justice, and selflessness continue to be cherished by both Shia and Sunni Muslims, his pluralist ideas have been buried under sectarian agendas and power politics. Today, Abbas argues, Ali’s legacy and message stands against that of ISIS, Al-Qaeda, and Taliban.
مرجع تخصصی #مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia