eitaa logo
دانشجویان دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمانشاه- مرکز شماره 2
1.8هزار دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
252 ویدیو
304 فایل
پورتال دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه واحد شماره 2 به نشانی p2ksh.tvu.ac.ir می باشد
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑عدم شرکت در جلسه آزمون پایان ترم به منزله غیبت و نمره صفر ثبت خواهد شد .( در صورت غیبت نمره میان ترم و سایر فعالیتهای کلاسی لحاظ نمی شود)
🛑چنانچه ۲ آزمون در یک جلسه امتحانی دارید ، حتماً قبل از شروع امتحان مسئولین برگزاری آزمون را از این موضوع مطلع نمایید تا برگه سئوالات آزمون دوّم در همان جلسه آزمون اوّل به شما تحویل گردد. تا زمانیکه سوالات خود را تحویل نگرفته اید به هیچ عنوان صندلی خود را ترک نفرمایید .ترجیحا در صندلی که آزمون تخصیص دارید بنشینید .
🛑 دقت داشته باشید ساعت ذکر شده در کارت ورود به جلسه ، ساعت شروع آزمون شما می باشد لذا باید از نیمساعت قبل وارد سالن امتحانات شده و در صندلی خود مستقر شوید . از ورود شما با تاخیر جلوگیری می شود ((((((( در جهت آرامش و تمرکز خود حتما به موقع وارد سالن شوید چون روند بازرسی بدنی ورود شما را کند خواهد کرد)))))))))
✅✅✅ حتما در این ایام اطلاعیه‌های مرکز را رصد بفرمایید. ضمنا با توجه به حضور کارشناسان در جلسات آزمون تا پایان امتحانات از مراجعه جهت کار اداری خودداری کنید.
🗳 | تکمیل حماسه 📎تمام بیانات رهبر انقلاب درباره انتخابات پیش رو در یک نگاه 👌 ❓برای تکمیل راه شهید رئیسی وظیفه مردم و نامزد های انتخاباتی چیست ؟ 🔹معاونت سیاست ورزی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ____________________________ https://eitaa.com/fani_basijj1
هدایت شده از عصای موسی🏴
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
والله والله والله غدیر از اربعین مهمتره! 🌍 🌐 به عصــــای موســــی بپیوندید👇 🕎 @mosesom
🔴🔴🔴مهم قوانین آزمون‌های پایان‌ترم🔴🔴🔴 ۱_ آزمون‌های پایان ترم ۰۲۲ طبق زمان‌های اعلام شده در سامانه بوستان که در پرینت کارت ورود به جلسه نیز قابل مشاهده است اجرا شده و غیر قابل تغییر است. ۲_ دانشجویان باید در زمان تعیین شده در کارت ورود به جلسه در آزمون حضور یابند و از ورود با تأخیر دانشجو به حوزه آزمون جلوگیری خواهد شد. پیشنهاد می‌شود حداقل یک ربع قبل از شروع آزمون در حوزه آزمون حضور داشته باشید. ۳_ همراه داشتن کارت دانشجویی معتبر یا کارت شناسایی عکس دار به همراه کارت ورود به جلسه در تمام جلسات آزمون پایان ترم الزامی است و از ورود افراد فاقد کارت به جلسه ممانعت به‌عمل خواهد آمد. ۴_ همراه داشتن تلفن همراه، هندزفری، ساعت هوشمند و هرگونه وسایل الکترونیکی، کیف دستی، ماشین حساب، کتاب، جزوه، نگاه کردن از روی ورقه دیگران و استفاده از هرگونه نوشته یا یادداشت در جلسات آزمون تقلب محسوب می‌گردد. مگر در مواردی که استاد درس یا مسئولین آزمون مورد یا مواردی را استثناء کرده باشند. درصورت مشاهده هر یک از موارد فوق مورد تخلف صورتجلسه شده و به کمیته انضباطی دانشکده ارسال خواهد شد و نتیجه نمره امتحان درس ۰/۲۵ می باشد. ۵_ رعایت نظم و انضباط و توجه به تذکر مسئولین امتحان الزامی است. برهم زدن نظم جلسه مصداق تخلف تلقی خواهد شد. ۶_ خروج و بازگشت دوباره به جلسه آزمون تخلف محسوب شده و با متخلف مطابق مقررات برخورد خواهد شد. ۷_ چنانچه فردی به جای دانشجویی در جلسه آزمون شرکت نماید هر دو نفر متخلف خواهند بود و علاوه بر درج نمره ۰/۲۵ در کارنامه دانشجو در آن درس، موضوع تخلف هر دو نفر صورتجلسه و از طریق شورای انضباطی و مراجع قانونی پیگیری خواهد شد. ۸_ نمرات الزاما و فقط توسط استاد در سیستم بوستان ثبت می‌گردد و اداره آموزش هیچ‌گونه نقشی در این روند ندارد. دانشجویان فقط از طریق بوستان می‌توانند طبق زمان‌بندی اعلام شده نسبت به ثبت اعتراض خود در سامانه بوستان اقدام نمایند. ۹_ برای دریافت کارت ورود به جلسه و مشاهده‌­ی نمرات آزمون­‌ها، تسویه بدهی الزامی است. توجه داشته باشید پرداخت شهریه فقط با کارت‌های عضو شتاب امکان‌پذیر است و پرداخت توسط دستگاه‌های کارتخوان داخل دانشکده ممنوع است. عواقب عدم رعایت موارد مذکور به عهده دانشجو است. ۱۰_ عدم حضور در جلسه آزمون مطابق آیین نامه ‌ی آموزشی به منزله ‌ی غیبت غیرمجاز و ثبت نمره صفر در آن درس می­‌باشد. توجه داشته باشید جهت حذف نمره صفر غیبت در آزمون (حذف شورا) ارائه مستندات کافی و مستدل الزامی است. (به گواهی‌های پزشکی فاقد مستندات ترتیب اثر داده نخواهد شد.) دانشجویان محترم مشمول این بند، حداکثر تا یک هفته پس از دریافت نمره، مستندات غیبت و درخواست خود را به کارشناس رشته تحویل نمایند. نکته: در صورت حذف نمره صفر (حذف شورا)، نمره در کارنامه باقی مانده ولی در معدل بی تاثیر خواهد شد. ۱۱_ مسئولیت حفظ وسایل شخصی از قبیل پول نقد، تلفن همراه، لپتاپ، کیف و غیره به عهدۀ خود دانشجو می‌باشد و دانشکده هیچ مسئولیتی در قبال گم شدن اشیاء مذکور ندارد. ۱۲_ در صورتیکه دانشجو در یک بازه، دو امتحان هم‌زمان داشته باشد، حتما به مسئول حوزه اطلاع دهد و با هماهنگی مراقب حاضر در سالن، پس از پایان آزمون اول، برگه آزمون دوم را در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است زمان کافی برای امتحان دوم درنظر گرفته خواهد شد. «در پناه الطاف الهی در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشید.»
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان کرمانشاه، در روز پایانی اجلاس سراسری رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر هوشمند عزیزی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، بر اساس آخرین شاخص‌های ارزشیابی عملکرد روسای دانشگاه های فنی و حرفه ای، موفق به کسب رتبه اول گروه ب در کل کشور شد و تقدیرنامه و تندیس اجلاس را از آقای دکتر خسرویان، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای دریافت کرد. 📎کانال ایتا
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 تبریک به خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه و ریاست محترم استان ، استاد فرهیخته جناب آقای دکتر عزیزی 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
هوالعلیم قابل توجه دانشجویان گرامی ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر و آرزوی موفقیت در امتحانات پایان نیمسال 022 دانشجویان مشروح ذیل برای اخذ مجوز ادامه تحصیل در نیمسال 031 می بایست درخواست ادامه تحصبل خود را در سامانه سجاد کمیسیون موارد خاص ارسال نمایند بدیهی است دانشجویان مذکور بایستی حداکثر تا پایان روز 15 تیرماه 1403 درخواست ادامه تحصیل خود را ثبت نمایند تا در اولین جلسه کمیسیون موارد خاص آموزشکده مطرح گردد. دانشجویانی که در نیمسال 031 بایستی درخواست مجوز ادامه تحصیل اخذ نمایند: 1) دانشجویان 2 ترم مشروط و بیشتر از 2 ترم مشروط 2)دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ترم 5 و بالاتر 3)دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته ترم 9 و بالاتر حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی
🔹بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه برگزار میکند: 🎙 تریبون آزاد 🗣 انتظار من از رئیس جمهور آینده.... 📆 پنجشنبه ۳۱ خرداد ⏰ ساعت ۱۷:۳۰ 📍کرمانشاه _میدان فردوسی 💠بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه