💢امام زمان قلابی صوفی
🔶صوفیه برای اقطاب خود ادعای ولایت و جانشینی خدا را دارند و در نشریات وابسته به خود، قطب را مصداق امام زمان (علیه السلام) معرفی کرده و میگویند:
⬅️«اعتقاد به وجود امام بهعنوان قطب عالم امکان با مفهوم قطب در تصوف تقریبا یکسان است...
⬅️قطب و امام هر دو مظهر یک حقیقت و دارای یک معنا و اشاره به یک شخص است.» [1]
🔶یا اینکه قطب را بهعنوان انسان کامل، مصداق اهلبیت خدا در هر عصر خوانده و اعتراف به این دارند که این همان مقام قطب در مکتب تصوف است.
🔶و از آن جهت که صوفیه معتقدند که در هر زمان فقط یک قطب و یک انسان کامل وجود دارد،
⬅️لذا در این بین تکلیف امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چیست؟ صوفیه چه جایگاهی برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قائلاند؟
📖پینوشت:
نصر، سید حسین، فصلنامه عرفان ایران، 1379، شماره 7، صص 33 و 34
خبرنامه خبری، تحلیلی، فرهنگی مجذوبان نور، ویژهنامه مهر مجذوب، مهر 1391، ص 21
🖊منبع: پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
💢صوفیه و مرگ امام زمان (عج)1️⃣
👌🏻 تمام ادیان الهی اعتقاد به وجود منجی آخر الزمان دارند که دنیا را از شر ظلم و جور پاک میکند و عدالت را بر زمین جاری میکند و مسلمانان نیز مانند دیگر ادیان، منتظر ظهور منجی عالم بشریت حضرت بقیة الله الأعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند.
🔷در روایات زیادی هم در کتب شیعه و اهل تسنن که در حد تواتر است از ظهور آن حضرت خبر دادهاند.
👈🏻مانند خبر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) که میفرمایند: «اَلْمَهْدِیُّ مِنْ وُلْدِي اِسْمُهُ اِسْمِی وَ کُنْیَتُهُ کُنْیَتِی وَ هُوَ اَشْبَهُ النَّاسِ بِی خَلْقاً وَ خُلْقاً تَکُونُ لَهُ غَیْبَۀٌ وَ حَیْرَۀٌ فِی الْاُمَمِ حَتَّی تَضِلَّ الْخَلْقُ عَنْ اَدْیَانِهِمْ فَعِنْدَ ذَلِکَ یَقْبَلُ کَالشَّهَابِ الثَّاقِبِ یَأتِی بِذَخِیرَۀِ الاَنْبِیَاءِ(ع) فَیَمْلَأُ الْاَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلاً کَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْما[1] مهدی(عج) از فرزندان من است، اسم او اسم من است و کنیه او کنیه من میباشد، او از حیث آفرینش و اخلاق شبیهترین مردم به من است، او غائب خواهد شد و مردم دربارۀ دینشان سرگردان میشوند، در این هنگام مهدی (عج) مانند تیر شهاب با ذخیرۀ انبیاء خواهد آمد پس زمین را پر از عدل و داد میکند کما اینکه پر از ستمگر و ظلم شده است».
📖پینوشت:
[1]. ابن بابویه، محمد بن علی، کمال الدین و تمام النعمة، محمد باقر کمرهای، دارالکتب الاسلامیه، تهران، 1377، ج 1، باب 25، ح 1
* #شعبان #امام_زمان
🔻چطور ما این قدر از توجه به امام زمان علیهالسلام غافل شدیم؟!
چطور این همه دور شدیم و توانستیم بدون توسل به آن حضرت زندگی کنیم؟!
ما باید بدانیم چه چیزی از ما میخواهند؟
آیا این سفرهای که برای ما پهن کرده اند کم است؟
چه کسی بهره می برد؟
چرا حتی برای این ارتباط هم آمدیم حرف زدیم و حرف زدیم و حرف زدیم؟
نصیب خودمان چه شد؟
چطور روزگار ما را به غفلت انداخت و از این بخش غافل شدیم؟
🔸روزانه باید متوسل بود، گرچه افق این فکر خیلی بلند است و افق این ارتباط خیلی راقی است، اما دائم باید ملتزم به توسل بود.
🔹تجربه بین علما نشان داده است که توسل و توجه به حضرت بقیه الله علیهالسلام، خیر دنیا و آخرت میآورد که فقط ثبات قدم و مراعات میخواهد، ادب و گذشت میخواهد، سحر میخواهد، نماز اول وقت و قرائت قرآن میخواهد.
آن وقت است که انسان احساس می کند یک باب دیگر هم در زندگی او باز شد که نسلهای آینده او هم بهره میبرند.
🔸شب نیمه شعبان شب این ارتباط و این توسل و شب شروع این توجه است. ما خیلی غافل هستیم و حیف است که سر این سفره، غافل از حضرت باشیم.
مواظب باشیم که شب نیمه شعبان از دست نرود.
در این شب فقط استغفار و بیداری و درک شب نیمه شعبان...
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🖊 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
#عرفان_اسلامی
#استاد_سلوکی
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
💠
موعود مبارک🔹 ابن طاووس در اقبال این را نقل می كند كه «سُئِلَ اَلْبَاقِرُ عَلَیهِ السَّلاَمُ مِنْ فَضْلِ لَیلَةِ اَلنِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ فَقَالَ هِی أَفْضَلُ لَیلَةٍ بَعْدَ لَیلَةِ اَلْقَدْرِ فِیهَا یمْنَحُ اَللَّهُ اَلْعِبَادَ فَضْلَهُ»؛ مواهب و نعم ویژه الهی در این لیله نیمه شعبان مقدر می شود. 🔹 «وَ یغْفِرُ لَهُمْ بِمَنِّهِ فَاجْتَهِدُوا فِی اَلْقُرْبَةِ إِلَى اَللَّهِ تَعَالَى فِیهَا فَإِنَّهَا لَیلَةٌ آلَى اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَى نَفْسِهِ»؛ ایلاء كرده سوگند یاد كرده «أَنْ لاَ یرُدَّ فِیهَا سَائِلاً مَا لَمْ یسْأَلِ اَللَّهِ مَعْصِیةً»؛ اگر كسی دعای باطلی نداشته باشد، ذات اقدس الهی تعهد كرده است كه دعای او را مستجاب می كند. 🔹 «وَ إِنَّهَا اَللَّیلَةُ اَلَّتِی جَعَلَهَا اَللَّهُ لَنَا أَهْلَ اَلْبَیتِ بِإِزَاءِ مَا جَعَلَ لَیلَةَ اَلْقَدْرِ لِنَبِینَا صَلَّى اللَّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ»؛ خب آن لیله قدر برای #نزول_قرآن است و این لیله نیمه شعبان برای #نزول_ولایت است. ــ بالأخره آن كسی كه قرآن ناطق است در نیمه شعبان به دنیا می آید ــ و آن كسی كه عهده دار ﴿لِیظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ كُلِّهِ﴾ است در نیمه شعبان به دنیا می آید ــ و آن كه باید پیام همه انبیا را در عالم پیاده كند در نیمه شعبان به دنیا می آید. #ولادت_حضرت_بقیة_الله_الاعظم_عج #نیمه_شعبان #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #برنامه_سلوک 🔵صوفی پژوهی @sufi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نذر سلامتی و تعجیل در فرج مولا حضرت آقا امام مهدی المنتظر(عج الله تعالی فرجه) صلوات هدیه کنیم🙏🏻🙏🏻
اللّٰهم صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اهل بیت النبوه
💐ز تو کِی توان جدایی؟ چو تو هست و بودِ مایی...
🌺 اللهم عجل لولیک الفرج
📎 #نیمه_شعبان
📎 #میلاد_امام_زمان
📎 #ایران_جان
📎 #جان_ما_جان_ایران
📎 #استوری
صوفی پژوهی
🔶رمان نقد تصوف
🔰🔰ناودان و سیل اشک7️⃣3️⃣
درویش: حرف هاى عجیبى مى شنوم. شیخ عطّار در حالات حسن بصرى قلم فرسایى ها کرده، از جمله گوید: از کوزه پیامبر آب آشامید و علم غیب مى دانست. در زهد و عبادت او مى نویسد: حسن بر بام عبادت مى کرد، آن قدر اشک ریخت که از ناودان جارى شد و بر سر رهگذران ریخت!... حضرت آقا، اشک و ناودان کجا و حق دادن به عایشه و اصحاب جمل کجا؟
ادیب زاده: لابد چشمان حسن بصرى چشمه کوهستانى بوده که این طور از آن اشک مى جوشیده است!
آقاى فاضل: اوّلا حسن بصرى پیامبر را ندیده و به نوشته مورّخان(1) او دو سال به آخر خلافت عمر مانده متولّد شده است، پس پیامبر کجا و حسن بصرى کجا؟ ثانیاً اگر حسن بصرى مرد زاهد و علاقه مند به دودمان علوى بود، با اینکه نزدیک نود سال عمر کرد و با پنج تن از ائمّه(علیهم السلام) همعصر بود و در سال 110 هجرى درگذشت(2)، چرا نه در جنگ هاى جمل و صفّین و نهروان با على(علیه السلام)همکارى کرد، نه بعد از آن حضرت با امام حسن(علیه السلام) هم داستان شد و نه با امام حسین(علیه السلام) در واقعه کربلا شرکت جست؟ او فقط زهد دروغین خود را براى پشت بام گذاشته بود؟ علماى رجال(3) وقتى به نام «زهّاد ثمانیه» مى رسند، یکى از چهار تن که از زهدفروشان بودند حسن بصرى را مى شمارند که عقیده ثابتى نداشته، به مزاق هر کسى سخن مى رانده، از دشمنان و مخالفان امیرمؤمنان على(علیه السلام)بوده است.(4)
درویش: خوب دیگر دست از حسن بصرى برداریم، او هر که بوده براى خودش، بیاییم و دیگران را ببینیم... .
آقاى فاضل: حسن بصرى را ما به حساب شما نگذاشتیم در کتاب هاى خودتان، از جمله تذکره عطّار، نفحات جامى، طرائق، دیوان شاه نعمت اللّه، از مشایخ طریقت شمرده مى شود.
(1). ابن خلکان در طرائق.
(2). همان.
(3). روضات نقل از نجاشى.
(4). رجال ممقانى، ص 270 به نقل از ابن ابى الحدید در شرح نهج البلاغه.
#ارمغان_خانقاه
#نقد_مثنوی
#رمان
🔵صوفی پژوهی
@sufi110
مزار بهشتی شهید محمد حسین حدادیان.
📌شهید محمد حسین حدادیان و سه پرسنل مظلوم ناجا شب شهادت خانم حضرت زهرا سلام الله علیها " یکم " اسفند ۹۶ توسط فرقه ضاله صوفیه (دراویش گنابادی) در خیابان پاسداران تهران توسط اعضای این فرقه داعشی صفت به شهادت رسیدند و بیش از ۸۰ نفر مجروح گردیدند.
🔵صوفی پژوهی
@sufi110