eitaa logo
سولدوز مقاومت
1.7هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.5هزار ویدیو
73 فایل
این کانال به انعکاس اخبار جبهه مقاومت میپردازد همچنین آخرین اخبار نظم نوین و چند قطبی جهانی را منتشر می نماید. @suldoz آی دی های ارتباطی: @Jahanqosha @sulduuz لینک کانال: https://eitaa.com/joinchat/423952384C48c3dcdeff
مشاهده در ایتا
دانلود
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخ که مثل سگ دروغ می‌گوید.... لعنتی اگر عرضه داشتی تهدیدت را عملی می‌کردی و بعد متوجه می‌شدی که داستان از چه قرار است. تو که یک حرف راست زدی که حالا بار دومت باشد؟! آخه گوریل؛ یک جا می‌گویی که رهبران ایران توان گرفتن تماس با هم را ندارند و بعد می‌گویی با من تماس گرفته‌اند! متن مکالمه و تماس و بقیه چیزها را اگر عرضه داری و راست می‌گویی نشان بده!! با این دروغ‌ها و با این شیادی‌ها راه به جایی نخواهی برد و مشخص خواهد شد که تنگه هرمز تا ماه‌ها بعد بسته خواهد ماند و تو هر روز می‌آیی و می‌گویی که ایرانی‌ها دارند با من مذاکره می‌کنند ایرانی‌ها دارن پیام می‌دهند... می‌دانی که آنها دوست داشتن بیایند گفتگو کنند من دوست نداشتم گفتگو کنم می‌دانی که آنها خیلی علاقه دارند که گفتگو کنند... ما سگ زرد را نشناسیم مطمئن باش که برادر شغالیم... چون سگ زر را می‌شناسیم هیچ نسبتی با شغال هم نداریم.
⭕️24 روز جنگ، آلمان اشغالی و نازی را به غلط کردن انداخت 🔺یکی یکی با سرب داغ ناچار خواهید شد که در برابر ایران تعظیم کنید؛ حرف‌های دو سه ماه پیش همین حرام‌زاده صهیونیست را به یاد بیاورید... امیدوارم که در تهران کسی نخواهد با این اروپایی‌های حمال و فاسد و مزدور وارد مذاکره شود. تو کی باشی که بخواهی از رهیری ایران حمایت کنی الاغ نفهم! آخه تو خر کدوم طویله‌ای؟ نه همین شماها بودید که مکانیزم ماشه را عملیاتی کردید؟ نه همین شماها بودید که سپاه را تروریستی اعلام و هزاران تحریم به خاطر رضایت یهود و امریکایی‌ها علیه ایران اعمال کردید؟ ✔️تنها راه باقی مانده برای شما این‌ها است: 1) عذرخواهی رسمی از ملت رشید، رهبری، دولت و محور مقاومت 2) عذرخواهی رسمی از سپاه پاسداران ایران 3) برداشتن صفر تا 100 تحریم‌ها 4) پرداخت کامل خسارت به ایران بابت دهه‌ها تحریم 5) عدم همکاری نظامی و امنیتی با رژیم صهیونیستی 6) پذیرش کامل نظام حقوقی جدید ایران در مورد خلیج فارس و تنگه هرمز 7) تعهد بر اینکه به هیچ عنوان حتی یک نیروی نظامی در منطقه غرب آسیا مستقر نخواهید کرد 8) تعهد به عدم فروش سلاح و تجهیزات به کشورک‌های حوزه خلیج فارس 9) تعهد به عدم حمایت از گروهک‌های تروریستی مسلح و تحویل تمام سرکرده‌ها و عناصر آن‌ها به ایران 10) تروریستی اعلام کردن و تحت تعقیت قرار دادن گروهک منافقین و جریان‌های ضدایرانی در همه اشکال... 🔺این‌ها 10 شرطی است که به نظر ما ملت ایران، جمهوری اسلامی ایران باید در هر گفت‌وگو و هر مذاکره‌ای با فلک‌زده‌های اروپایی مدنظر داشته باشد.
🔷پیام موج ۷۶ : از مشهد تا خوزستان، از بیرجند تا لرستان، آذربایجان تا سیستان، از کرمان تا کردستان ملت عزیز ایران، هوافضا فداتون نه برادران عزیزمان، تک‌تک ما فدای شما🇮🇷🇮🇷🇮🇷
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌صدایی که می‌شنوید از رزمنده‌ای جان‌برکف در هوافضاست...
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️اجرای موج 77 عملیات موشکی پهپادی علیه دشمنان ایران 🔸موج ۷۷ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مقدس" یاحیدر کرار" تقدیم به راویان مقاومت" شهید علی محمد نایینی"، "شهید ابوعبیده" و "شهید محمد عفیف" علیه اهداف دشمن صهیونی در شمال، مرکز و جنوب سرزمینهای اشغالی با سامانه های فوق سنگین و نقطه زن خیبر شکن و پهپادهای انهدامی و علیه پایگاه های ارتش تروریستی و جنایتکار امریکا شامل علی السالم ، الخرج و الظَفره با سامانه های نقطه زن و سوخت جامد "ذوالفقار" و "پهپادهای انهدامی "به فضل الهی با موفقیت کامل انجام شد. 🔸رفتار متناقض رئیس‌جمهور فریبکار آمریکا برای ما غفلتی از جبهه جنگی و ادامه نبرد با متخاصم بدسگال ایجاد نمی کند زیرا عملیات روانی ترامپ نخ نما شده است. ایستادگی و مقاومت قهرمانه ایران عزیز منجر به سراسیمگی و تردید در برنامه و سناریوهای دشمن متجاوز شده و این مقاومت عزتمندانه به عنوان کلید پیروزی ادامه دارد. عقب نشینی های دشمن با حضور مردم سلحشور در خیابان و تداوم ضربات میدان انشااله تا تحقق پیروزی نهایی ادامه خواهد داشت. ✔️انا من المجرمین منتقمون
منابع خبری در سوریه گزارش می‌دهند که یک حمله موشکی بسیار سنگین علیه پایگاه هوایی خراب الجیر تروریست‌های اشغالگر امریکایی در شمال شرق سوریه انجام شده است. برخی هم می‌گویند عملیات پهپادی بوده و ضربات سنگین و غافلگیرانه‌ای به تروریست‌های حاضر در این پایگاه وارد شده است. باید منتظر تصاویر احتمالی بود. انهدام کامل این پایگاه، با احتمال بالای بروز تلفات در میان عناصر دشمن موضوع مهمی است.
سولدوز مقاومت
منابع خبری در سوریه گزارش می‌دهند که یک حمله موشکی بسیار سنگین علیه پایگاه هوایی خراب الجیر تروریست‌
از قرار معلوم هدف اصلی از این حمله، انهدام یک رادار جدیدبود که در طول روزهای گذشته تروریست‌های امریکایی برای پوشش عملیاتی خود در منطقه در این پایگاه نصب کرده بودند. این رادار به گفته منابع محلی با دقت هر چه تمام‌تر هدف قرار گرفته و منهدم شده است. هنوز ماهیت این رادار مشخص نیست، اما با توجه به نابودی کامل شبکه راداری دشمن در عراق و منطقه خلیج فارس و از دست رفتن پوشش راداری 24 ساعته قابل اتکا، تروریست‌های امریکایی اقدام به نصب این رادار در شمال شرق سوریه کرده بودند تا بتوانند راحت‌تر نه تنها پهپادها و موشک‌های ایرانی را رصد کنند، بلکه هواگردهای خود را هم بدون نیاز به حضور 24 ساعته آواکس‌ها (هر چند که آواکس نمی‌تواند کار رادار زمین‌پایه را به صورت کامل انجام دهد) هدایت کنند. اما این کار دیگر ممکن نیست.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷بوسه به پرچم ایران در آلمان
وزیر دفاع روسیه: ایران نظام موشکی تهاجمی‌ای دارد که مثل اون رو آمریکا نداره. ایران می‌تونه نه فقط اسرائیل بلکه تمام خاورمیانه رو نابود کنه. ما به آمریکا و اسراییل می‌گوییم که فورا جنگ را تمام کرده و شکست رو اعلان کنن. تمام.»
هدایت شده از  بُروز
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر حمله شهپادی به نفتکش آمریکایی🔥🔥🔥💪💪💪 به‌روایت جواد موگویی داغ داغ مال دیشبه ــــــــــــــــــــــــــــــــ ⭕️ با شما همراه هستیم در بُروز https://eitaa.com/boruoz
منابع خبری در تگزاس از انفجار در پالایشگاه نفت پورت آرثر خبر میدهند. ویدیوهای منتشر شده شان می‌دهد که این پالایشگاه در آتش می‌سوزد و هنوز مشخص نیست که دلیل این آتش سوزی چیست. چند سال پیش هم وقتی که عوامل و مزدوران آمریکا در ایران شروع به برافروختن آتش در مناطق مختلف کشور کردند، با برافروخته شدن چند آتش سوزی و انفجار در سراسر آمریکا حوادث ایران نیز به پایان رسید... از جمله یکی از شناورهای بزرگ ارتش تروریستی آمریکا در ساحل غربی آتش گرفت تا بعدا مشخص شد که عامل انسانی در آن دخیل بوده است.