eitaa logo
سولدوز مقاومت
1.7هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.5هزار ویدیو
73 فایل
این کانال به انعکاس اخبار جبهه مقاومت میپردازد همچنین آخرین اخبار نظم نوین و چند قطبی جهانی را منتشر می نماید. @suldoz آی دی های ارتباطی: @Jahanqosha @sulduuz لینک کانال: https://eitaa.com/joinchat/423952384C48c3dcdeff
مشاهده در ایتا
دانلود
منابع خبری در سوریه گزارش می‌دهند که یک حمله موشکی بسیار سنگین علیه پایگاه هوایی خراب الجیر تروریست‌های اشغالگر امریکایی در شمال شرق سوریه انجام شده است. برخی هم می‌گویند عملیات پهپادی بوده و ضربات سنگین و غافلگیرانه‌ای به تروریست‌های حاضر در این پایگاه وارد شده است. باید منتظر تصاویر احتمالی بود. انهدام کامل این پایگاه، با احتمال بالای بروز تلفات در میان عناصر دشمن موضوع مهمی است.
سولدوز مقاومت
منابع خبری در سوریه گزارش می‌دهند که یک حمله موشکی بسیار سنگین علیه پایگاه هوایی خراب الجیر تروریست‌
از قرار معلوم هدف اصلی از این حمله، انهدام یک رادار جدیدبود که در طول روزهای گذشته تروریست‌های امریکایی برای پوشش عملیاتی خود در منطقه در این پایگاه نصب کرده بودند. این رادار به گفته منابع محلی با دقت هر چه تمام‌تر هدف قرار گرفته و منهدم شده است. هنوز ماهیت این رادار مشخص نیست، اما با توجه به نابودی کامل شبکه راداری دشمن در عراق و منطقه خلیج فارس و از دست رفتن پوشش راداری 24 ساعته قابل اتکا، تروریست‌های امریکایی اقدام به نصب این رادار در شمال شرق سوریه کرده بودند تا بتوانند راحت‌تر نه تنها پهپادها و موشک‌های ایرانی را رصد کنند، بلکه هواگردهای خود را هم بدون نیاز به حضور 24 ساعته آواکس‌ها (هر چند که آواکس نمی‌تواند کار رادار زمین‌پایه را به صورت کامل انجام دهد) هدایت کنند. اما این کار دیگر ممکن نیست.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷بوسه به پرچم ایران در آلمان
وزیر دفاع روسیه: ایران نظام موشکی تهاجمی‌ای دارد که مثل اون رو آمریکا نداره. ایران می‌تونه نه فقط اسرائیل بلکه تمام خاورمیانه رو نابود کنه. ما به آمریکا و اسراییل می‌گوییم که فورا جنگ را تمام کرده و شکست رو اعلان کنن. تمام.»
هدایت شده از  بُروز
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر حمله شهپادی به نفتکش آمریکایی🔥🔥🔥💪💪💪 به‌روایت جواد موگویی داغ داغ مال دیشبه ــــــــــــــــــــــــــــــــ ⭕️ با شما همراه هستیم در بُروز https://eitaa.com/boruoz
منابع خبری در تگزاس از انفجار در پالایشگاه نفت پورت آرثر خبر میدهند. ویدیوهای منتشر شده شان می‌دهد که این پالایشگاه در آتش می‌سوزد و هنوز مشخص نیست که دلیل این آتش سوزی چیست. چند سال پیش هم وقتی که عوامل و مزدوران آمریکا در ایران شروع به برافروختن آتش در مناطق مختلف کشور کردند، با برافروخته شدن چند آتش سوزی و انفجار در سراسر آمریکا حوادث ایران نیز به پایان رسید... از جمله یکی از شناورهای بزرگ ارتش تروریستی آمریکا در ساحل غربی آتش گرفت تا بعدا مشخص شد که عامل انسانی در آن دخیل بوده است.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه انفجار در پالایشگاه پورت آرتور در تگزاس. گفته می‌شود این یکی از بزرگترین پالایشگاه‌های تگزاس و حتی آمریکا است. نوع صدا هم می‌گوید احتمالاً بمب یا چیزی شبیه آن در این پالایشگاه کار گذاشته باشند. انفجار و سپس آتش سوزی به هیچ عنوان طبیعی نیست. این را مد نظر داشته باشید که لحظاتی قبل از این حادثه در پالایشگاه تگزاس تروریست‌های آمریکایی و صهیونی به تاسیسات انرژی اصفهان حمله کرده بودند. این‌ها نشانه‌هایی است که باید به آن دقت کرد چرا که گاهی اوقات ضرورت دارد پاسخ در خود آمریکا باشد نه در جای دیگری. ما بارها و سال‌ها در طول یک دهه گذشته تاکید کردیم که روزی که قرار باشد پاسخ بدهیم پاسخمان را در خود آمریکا و در قلب دشمن خواهیم داد. ما دستان خزنده به پیش‌رونده‌ای در تمام غرب داریم؛ دقایقی پیشم خبر رسید که در بزرگترین بازار الماس جهان در دانمارک خودروهای لوکس تجار یهودی الماس با آتش کشیده شده است...
ارزیابی اطلاعاتی: در زمانی حول و حوش اوایل هفته آینده، بزرگ‌ترین و شدیدترین مرحله جنگ کنونی آغاز خواهد شد. ایران و مقاومت برای ‘پایان دادن به ترامپ’ آماده می‌شوند. پیشنهادهای مذاکراتی این هفته، به وضوح فریبی برای کاهش توجه ایران به فاز نهایی نبرد است.
دیشب یک موشک با کلاهک یک تنی به قلب تل‌آویو اصابت کرد.
در عملیات سه ساعت قبل ایران موشکی سنگین وزن از تمام سامانه های پدافندی رژیم عبور کرده و اصابتی ویرانگر در تلاویو داشته است حداقل 4 ساختمان به طور کلی ویران شده اند تصویر منتشر شده توسط واحد سانسور رژیم
محمد باقر ذوالقدر به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.