eitaa logo
سولدوز مقاومت
1.7هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.5هزار ویدیو
74 فایل
این کانال به انعکاس اخبار جبهه مقاومت میپردازد همچنین آخرین اخبار نظم نوین و چند قطبی جهانی را منتشر می نماید. @suldoz آی دی های ارتباطی: @Jahanqosha @sulduuz لینک کانال: https://eitaa.com/joinchat/423952384C48c3dcdeff
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ارزیابی راهبردی: مجموعه داده‌ها نشان می‌دهد امریکا به دلیل بن‌بست در وضعیت جنگ و فشار بسیار شدید زمانی و سیاسی بر ترامپ، تصمیم خود برای وارد کردن نیروی زمینی به درگیری را گرفته است. امریکا در حال هماهنگی با سعودی و امارات برای آغاز عملیات است و انگلیس مشارکت در این عملیات در کنار امریکا را پذیرفته است. سیستم‌های پدافند هوایی نیز در حال انتقال به منطقه هستند و همزمان برنامه‌ریزی‌هایی برای آشوب تروریستی در مرز و برخی شهرها وجود دارد. اطلاعاتی وجود دارد که ممکن است امریکا همزمان درصدد ضربه به چند زیرساخت و انجام ترورهای سطح بالا نیز باشد. ایران بر تمام برنامه امریکا اشراف داشته و قصد دارد یک باتلاق تاریخی و فراموش نشدنی برای نیروهای امریکایی ایجاد کند به گونه‌ای که اولا یک پایان سیاسی قاطع برای ترامپ رقم بخورد و ثانیا با خلق یک معادله جدید امنیتی، نظم ژئوپلتیکی منطقه تغییر کرده و ضمن احیای بازدارندگی ایران، برتری آن بر متحدان عرب امریکا و رژیم اسراییل برای همیشه تثبیت شود. از این منظر، همکاری عملیاتی سعودی و امارات با امریکا در این حمله فرصتی مهم برای ایران بوده و توجیه کاملی برای انهدام پیش‌دستانه همه زیرساخت‌های آنها در اختیار ایران می‌گذارد. همزمان، ایران ضربات خود به رژیم را نیز به وضعیت ‘خط قرمز صفر’ ارتقا خواهد داد. همبستگی ملی تاریخی که هر نوع تعرض به خاک ایران درون کشور ایجاد خواهد کرد، امکان مدیریت جنگ بلندمدت را برای ایران ایجاد کرده و برخلاف ارزیابی امریکا چالش‌های داخلی ایران را به طور جدی کاهش خواهد داد. ایران برآورد می‌کند از حدود دو روز دیگر فاز جدید نبرد آغاز خواهد شد.
🚨اوضاع وخیم سامانه‌های پدافندی اسرائیل؛ نتانیاهو دو هفته دیگر میتواند بجنگد ‌ به گزارش اندیشکده خدمات سلطنتی بریتانیا (قدیمی‌ترین اندیشکده نظامی جهان)، سامانه‌های پدافندی اسرائیل شامل پیکان ۲ و ۳، فلاخن داوود و تاد تحت شدیدترین فشار ممکن قرار دارند. سامانه پیکان ۲ و ۳ از ۱۵۰ فروند موجودی خود، ۱۲۲ فروند را به کار بردند که به معنی مصرف ۸۱ درصدی ذخایر است. فلاخن داوود نیز با شلیک ۱۳۵ فروند از ۲۵۰ موجودی، به ۵۴ درصد کاهش موجودی رسیده است. سامانه آمریکایی تاد نیز ۲۲ فروند از ۴۸ فروند را مصرف کرده که به معنی مصرف حدود نیمی از موجودی است.
ارزیابی عملیاتی: هیچ نوعی از عملیات علیه جزایر ایرانی باعث باز شدن تنگه هرمز نخواهد شد. هیچ نوع حمله منفرد به جزایر نیز کارساز نخواهد بود چرا که در واقع جغرافیای این جزایر کاملا وابسته به یکدیگر است. ایران در 30 سال گذشته با دقت و جزئیات این جزایر را مسلح کرده و حملات 20 روز گذشته امریکا و رژیم اسراییل به هیچ یک از زیرساخت های اساسی نظامی ایران در جزایر آسیب وارد نکرده است. هر نوع اقدام علیه جزایر ایرانی در واقع به انسداد قطعی و طولانی مدت تنگه هرمز خواهد انجامید و این در راستای استراتژی جنگی ایران است.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ایران دیگر با قواعد قدیمی بازی نخواهد کرد. جرمی اسکیهیل (Jeremy Scahill) یکی از شناخته‌شده‌ترین خبرنگاران تحقیقی و تحلیلگران سیاسی آمریکایی: 🔹تحلیل‌ها نشان می‌دهند که قواعد بازی در منطقه به کلی دگرگون شده است 🔹اگر در گذشته تلاش بر این بود که پاسخ‌ها به گونه‌ای طراحی شوند که از جرقه یک جنگ گسترده جلوگیری کنند، حالا به نظر می‌رسد آن خویشتن‌داری به پایان رسیده است. 🔹«برداشت کنونی در ایران این است که تنها زبانی که آمریکا و اسرائیل می‌فهمند، زبان زور است.» 🔹این تغییر رویکرد، از شلیک سریع موشک‌های بالستیک تا عبور از خطوط قرمز پیشین، نشان‌دهنده پیامی صریح است: ایران دیگر با قواعد قدیمی بازی نخواهد کرد...
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بچه رئیس در مقابل ترامپ ــــــــــــــــــــــــــــــــ ⭕️ با شما همراه هستیم در بُروز https://eitaa.com/boruoz
🔳اقدام هوشمندانه ایران، اعلام موضع دقیق نه پاسخ به درخواست امریکا؛ ➖به باور من تیتری که خبرگزاری تسنیم انتخاب کرده درست نیست، در واقع ایران هیچ پاسخی به درخواست 15 بندی تروریست‌های امریکایی نداده و صرفا موضع دقیق و قاطع خود در قبال این جنگ را اعلام کرده است. در آنچه که تسنیم آورده، من هیچ پاسخی نمی‌بینیم و فقط اعلام مواضع و خواسته‌های ایران برای پایان به جنگ است. ➖در واقع، ایران همان خواسته‌های طبیعی خود را که در این جنگ به آن دست پیدا کرده و حق قانونی و مشروع ملت است، تکرار نموده و توپ را به صورت رسمی در زمین تروریست‌های امریکایی انداخته است. مسلم و مجسم است که ایران با هیچ یک از مزخرفاتی که متوهمِ ساکن کاخ سفید نشخوار کرده نه تنها موافقت نخواهد کرد، بلکه حاضر نیست در مورد آن یک کلمه حرف هم بزند. ➖در هر صورت باید بدانیم و بدانید که در شرایط فعلی پاسخ به توهمات تروریست‌های امریکایی به آن شکلی که متضمن خواسته‌های کشور باشد، نه گفت‌وگو و مذاکره است و نه چیزی دیگری... مشخص است که طرف امریکایی انتظار این واکنش از ایران را نداشته است.
دو هفته‌ای بود که وزیر جنگ ترامپ به دلیل سوتی‌هایی که می‌داد غایب بود تا امروز دوباره حاضر شده و طبق معمول هم دری‌وری تحویل داد و رفت... یکی از گل‌گفته‌های هگزت خال‌خالی، این بود که همه زیرساخت‌های نظامی ایران را نابود کرده‌ایم و دیگر ایران چیزی برای شلیک ندارد (اما همین 10 دقیقه پیش به پایگاه‌های تروریست‌های امریکایی در کویت، سعودی، منامه و امارات حمله شد!) و گل‌گفته دیگر هم این بود که با ایران با زبان بمب صحبت می‌کنیم... که این را هم البته روز گذشته سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران زودتر گفته بود. خلاصه امریکا از وزیر جنگ هم شانس نیاورد! ژنرال‌های امریکایی او را به دلیل بلاهت و بی‌سوادی دست می‌اندازند و اگر خدا بخواهد این جنگ سرنوشت خیلی از مسائل را تعیین نهایی خواهد کرد.
❤️❤️❤️
ایندیپندنت: ایران برنده قطعی جنگ است تقلای ترامپ برای آتش‌بس نشان می‌دهد که او به دنبال راهی برای خروج از جنگ است.