#اسرائیل در حال استفاده از همه دارایی خود برای حتی به تاخیر انداختن انتقامی که نمیداند در کجا ، چه زمانی و در چه حجمی ، از او گرفته خواهد شد ، است. #جیش_الظلم نیروی نیابتی اسرائیل است که امروز در چابهار و راسک درگیری ایجاد کرد و شکست خورد.
#عملیات_روانی ایران ، روان اسرائیل را بهم ریخته
#ساعت_صفر
🔴سردار پاکپور: با کشته شدن ۳ نفر دیگر از تروریست های مسلح شمار تروریست های به هلاکت رسیده به ۱۵ نفر افزایش یافت.
افزایش تعداد شهدای حملۀ تروریستی چابهار و راسک به ۱۱ نفر
🔹یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس: در درگیریهای دیشب با عوامل گروهک تروریستی تاکنون ۲ مامور فراجا، ۲ مامور مرزبانی و ۷ نیروی سپاه و بسیج مردمی به شهادت رسیدند.
🔹درگیری در شهرستانهای راسک و چابهار همچنان ادامه دارد و تروریستها در محاصرۀ کامل قرار دارند.
صداوسیما: پرونده عملیات ناکام تروریستی در چابهار با به هلاکت رسیدن 18 تروریست جیش الظلم و به شهادت رسیدن 11 نیروی نظامی جمهوری اسلامی ایران پایان یافت.
هدایت شده از سولدوز
🔴 حمله به سوریه، حمله تروریستی چابهار و راسک و حالا قیمت ارز و سکه! جنگ ترکیبی تمام عیار علیه مردم ایران
🚨 | #مهم | دشمن اسرائیلی معتقد است که نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امشب در پاسخ به جنایت دمشق به اهداف حیاتی حمله خواهد کرد.
🔹 در حالی که هیچ یک از طرف های امنیتی ایران زمان حمله مستقیم یا غیرمستقیم مورد انتظار را مشخص نکرده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا