eitaa logo
سولدوز مقاومت
1.6هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
2.6هزار ویدیو
42 فایل
این کانال به انعکاس اخبار جبهه مقاومت میپردازد همچنین آخرین اخبار نظم نوین و چند قطبی جهانی را منتشر می نماید. آی دی ارتباط: @sulduuz @Mahdyarr
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ تجربه نشان داده شخصی که علیه آن فضاسازی رسانه‌ای می‌شود هدف ترور است و جریان‌سازی رسانه‌ای قبلی پیوست ترور می باشد.
🛑منابع محلی از دستگیری چندین جاسوس لبنانی دیگر خبر می‌دهند
یک تبعه سوری به اتهام جاسوسی برای موساد در بیروت دستگیر شد به گفته مقاومت اسلامی لبنان، ماموریت این فرد، جمع آوری اطلاعات از نقاط بمباران شده بوده است‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از فرد متهم به ظن همکاری با رژیم صهیونیستی, در محل حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیروت دستگیر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بمباران بیمارستان صحرایی هلال‌احمر ایران در مرز سوریه و لبنان توسط رژیم صهیونیستی
سخنگوی وزارت خارجه: حملۀ رژیم صهیونیستی به بیمارستان هلال‌احمر جنایت جنگی است 🔹حملات مکرر رژیم اشغالگر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و امدادی در غزه، لبنان و سوریه نشانۀ روشنی از طغیان رژیم علیه همۀ قواعد و هنجارهای بین‌المللی است. 🔹نهادهای ذی‌صلاح بین‌المللی از جمله کمیتۀ بین‌المللی صلیب سرخ باید این حملۀ رژیم را با عنوان جنایت جنگی محکوم کنند.
🚨 ناتو... ‏منایع متعدد ارمنی حذف روسها از مراکز کنترل مرزی ‎ارمنستان با ایران و ترکیه،کاهش ۵۰درصدی نظامیان روس در ارمنستان و عقب نشینی آنها از گوریس،سیسیان و یراسخ و مرکز راداری دریاچه سوان برای کنترل حریم هوایی ارمنستان را با تلاش آمریکا برای حضور در مرز ایران برای جاسوسی مرتبط می‌دانند!
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان دلاورانه کودک یمنی خطاب به دشمنان و رژیم صهیونیستی پ.ن به پشتیبانی این رزمنده گان بزرگ مرد یمنی کشتی های آمریکا و کودک کش را می زنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تصاویر دیگری از متهمان به جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی که ساعاتی پیش در بیروت دستگیر شدند.
هدایت شده از سولدوز
مسئولین توجه بکنند از امروز باید اعلام بشود که هرگونه همکاری در راستای اهداف رژیم اسرائیل اقدام علیه امنیت ملی محسوب می شود و در صورت همکاری افراد با این رژیم بدون اغماض و بخشش، شدیدترین برخوردها انجام خواهد شد. نظام بعد از اینهمه بخشش باید اون چهره مقتدر و جدی خودش رو هم نشون بده تا هزینه خیانت به کشور از هزینه اغتشاش متمایز نشان داده بشه. نباید برخی فکر کنند این اقدام هم مثل اغتشاشات هست و هر وقت دستگیر بشن بعد از مدتی عفو شامل حالشون میشه و بخشیده میشن! این طرز تفکر باعث میشه که افراد نفوذی احساس کنند خیانت به کشور هزینه کمی داره!
y2mate.com - افزایش همکاری های نظامی با روس ها رسانه ملی آماده حمله اسراییل باشد تحلیل و خبر اول را بده_v240P.mp3
18.31M
افزایش همکاری های نظامی با روس ها، رسانه ملی آماده حمله اسراییل باشد، تحلیل و خبر اول رو بده محمد ندیمی