eitaa logo
سولدوز مقاومت
1.7هزار دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
2.6هزار ویدیو
42 فایل
این کانال به انعکاس اخبار جبهه مقاومت میپردازد همچنین آخرین اخبار نظم نوین و چند قطبی جهانی را منتشر می نماید. آی دی ارتباط: @sulduuz @Mahdyarr
مشاهده در ایتا
دانلود
این پروتکل ها حدودا ۱۳۰ سال پیش تصویب شده
هشدار حزب‌الله به صهیونیست‌ها: به مراکز نظامی نزدیک نشوید | بر عهدمان با سید استواریم؛ لزوم توقف جنگ در غزه.. 🔰حزب‌الله: ارتش اسرائیل، در برخی از منازل صهیونیست‌های واقع در شمال فلسطین، مستقر شده‌. نظامیان صهیونیست از این منازل به عنوان مراکز تجمع افسران و سربازان استفاده می‌کنند. ◾️در داخل برخی از محله‌های اسرائیلی، چند پایگاه نظامی وجود دارد که هدف حملات موشکی حزب‌الله هستند و به همین دلیل به شهرک‌نشینان هشدار می‌دهیم که در نزدیکی این مراکز نظامی حضور نداشته باشند تا بتوانند جان خود را حفظ کنند. ◾️اسرائیل تا این لحظه نتوانسته است کنترل هیچ یک از ارتفاعات راهبردی را به دست گیرد. دشمن اسرائیلی فقط توانسته خود را به نزدیکی برخی از روستاهای مرزی برساند تا برای تبلیغات، فقط عکس بگیرد. ◾️ مقاومت بر عهد خود با مقدس‌ترین شهید، یعنی سید حسن نصرالله پایبند است که شهرک‌های شمال فلسطین اشغالی تا زمان توقف تجاوز به غزه، خالی از شهرک‌نشینان خواهد بود.
🔺واکنش رسانه نزدیک به علی شمخانی به گفته های کارشناس صداوسیما: 🔹هیچ یک از شرکت‌های‌ایرانی نقشی در خرید، حمل و توزیع پیجرها نداشته‌اند. آلوده بودن پیجرها را حتی دستگاه‌های ایکس‌ری پیشرفته هم تشخیص ندادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢یگان های موشکی و توپخانه ای نیروی زمینی ارتش آذربایجان در حال برگزاری رزمایش هستند.
💢وزیر دفاع آذربایجان در نامه ای به ارتش دستور داد تا کاملا آماده باشند.
هدایت شده از سولدوز
برخی منابع مدعی شدند که وزیر دفاع باکو طی نامه‌ای به ارتش دستور داد تا به طور کامل در مرزها آماده باشند. 🔹در همین رابطه، احسان موحدیان، تحلیلگر مسائل قفقاز و آسیای مرکزی نوشت: وزیر دفاع باکو، امروز از اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در برابر تحریکات بدخواهان در مرزهای این رژیم خبر داده. این یعنی باکو نقش درخواستی اسرائیل برای مقابله با ایران را پذیرفته و در توهم ضربه زدن به منافع ماست که البته در صورت چنین حماقتی علیف و همدستانش ضربات دردناکی دریافت خواهند کرد.
💢آخرین وضعیت میدانی در دوازدهمین روز تجاوز زمینی ارتش رژیم‌صهیونیستی به جنوب لبنان ▪لشکر 36 ارتش اشغالگر که در مارون راس فعالیت می کرد زیر حملات شدید حزب الله مجبور به عقب نشینی شده ▪لشکر 98 نیز با توجه به عدم تونایی در نفوذ موثر جهت آماده شدن برای حملات بیشتر از جاده مرجعیون به بنت جبیل عقب نشینی کرده
💢پایگاه الحریر که نیروهای آمریکایی و تجهیزات نظامی سنگین آنها را در خود جای‌داده، طی چند ساعت اخیر، شاهد تدابیر امنیتی و پرواز شدید پهپادها بوده است.
💢 🚨منابع عبری مدعی نفوذ رزمندگان حزب الله به اراضی اشغالی و درگیری های سنگین در عرب العرامشة بین نیروهای حزب الله و ارتش اشغالگر شدند
💢خبرنگار المیادین در جنوب لبنان: رزمندگان مقاومت پس از کمین بر سر راه نیروهای اشغالگر در حومه ظهیره توانستند یک خودروی اسرائیلی را هدف قرار داده و سرنشینان آن را به هلاکت برسانند. پ.ن: بخش مقابل عرب العرامشة در خاک لبنان است
💢شبکه آمریکایی: آمادگی حزب‌الله همه را شگفت‌زده کرده است ▪شبکه سی‌ان‌ان: حمله زمینی به لبنان به درهای بسته خورده و درگیری در مرزها حاکی از سخت بودن پیروزی در این جنگ است. ▪میزان آمادگی حزب‌الله، همه ناظران را شگفت‌زده کرده و بسیاری از نظامیان اسرائیلی که در مرز لبنان در حال نبرد هستند، از سخت بودن جنگ به دلیل شرایط اقلیمی سخن می‌گویند. ▪نظامیان اسرائیلی اذعان دارند که شرایط جنگ در مرز لبنان با آنچه در غزه تجربه کرده‌اند، بسیار متفاوت است.
تصاویری از برخورد راکت های حزب‌الله لبنان به عکا