eitaa logo
سولدوز
4.7هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
65 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! @sulduz آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
مهم ❌خبرهای جدید از کودتای آمریکایی که در اصفهان اتفاق افتاد بازداشت و برخورد با جاسوسان و ستون پنجم شاغل در ادارات و سازمانهای دولتی اصفهان 🔹 با تلاش سربازان گمنام امام زمان در نهادهای اطلاعاتی، فراجا، سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات در اصفهان از بازداشت چند تن از کارکنان معاونین و مدیران برخی سازمان های دولتی ، به دلیل همکاری با شبکه‌های رسانه‌ای معاند، دادن اطلاعات اشخاص نظامی، مراکز نظامی اقدام کرده‌اند خبر می‌دهد.. 🔹طبق اخبار مستند در این میان دو قائم مقام ۲ اداره کل دولتی در اصفهان طی ۴۸ ساعت اخیر بازداشت شده‌اند. 🔹 نهادهای امنیتی و قضایی اعلام کردند: در برخورد با عناصر نفوذی و ستون پنجم دشمن در داخل و همچنین برخورد سریع و‌ قاطع با آنهایی که قصد برهم‌زدن امنیت را داشته باشند در هر جایگاهی و سمتی کوچکترین تعلل نخواهند کرد. ✍️ جناب اژه ایی احتمالا نمی‌خواهید به مردم اطلاع بدید که این جاسوسان کسانی بودند که زمینه ورود نیروهای امریکایی را به اطراف اصفهان را فراهم کردند. و با برنامه ریزی باند متروکه اصفهان را چند روز قبل آسفالت کردند تا هواپیماهای دشمن فرود بیایند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یدالله فوق ایدیهم ... ان شاالله‌مدیران این اداره‌جات باید بازجویی شوند. نباید دستگیر شدگان به قید ضمانت پزشکیان آزاد شوند .
🔴 جواب دندان شکن به اراجیف سخنگوی معلوم الحال مرجفون، عبدالحمید!! ✴️ دقت نمائیم : این سخنان سفارشی عبدالحمید در واقع حاکی از دست برتر ایران و گرفتاری جدی دشمن و تلاش امثال او برای نجات دشمن از مخمصه درگیری با ملت مقاوم ایران است!
سولدوز
نگویید کاسه داغتر از آش باید برخورد پدرانه و کریمانه و نصیحت کننده داشته باشید! این عنوان سازی باع
اون موقع که بعضی از مسئولین در استانها به مردم گفتند کاسه داغتر از آش نشوید منتظر اظهارات اشخاصی مثل عبدالحمید بودم!
هدایت شده از راه دیالمه
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥داریوش ارجمند: بعد از شنیدن خبر شهادت رهبر انقلاب یک ماه مریض شدم 🔹 مردمی که شب‌ها به خیابان می‌آیند، ایستاده‌اند که این خاک را نگه‌دارند.
🔴تیم عملیاتی گروهک جیش‌الظلم پس از ورود از مرز پاکستان در راسک منهدم شد و تعدادی از تروریست‌ها کشته شدند. حجم سلاح، مهمات و مواد منفجره کشف شده از این تیم در یک سال گذشته بی‌سابقه است.
🇮🇷🏴‍☠🇦🇿سفارت ایران در باکو ادعای برنامه‌ریزی برای اقدام در خاک جمهوری آذربایجان را رد کرد 🔹سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو، ادعای انجام اقداماتی از سوی ایران در قلمرو جمهوری آذربایجان و علیه منافع این کشور را قاطعانه رد و تاکید کرد: رژیم صهیونیستی به‌طور مستمر در پی گسترش دامنه درگیری و توسعه جنگ به محیط پیرامونی ایران است و در این راستا انتشار اطلاعات نادرست و اقدامات فریب کارانه موسوم به "عملیات پرچم دروغین" را در دستور کار قرار داده است. 🔹شواهد و قرائن موجود از جمله حملات مشکوک پهپادی به جمهوری خودمختار نخجوان، تعرض به زیرساخت‌های بندری و کشتیرانی در دریای خزر، نشانگر چنین دستور کاری از سوی این رژیم است.
⛔️چرا انگشت روی ماشه خشکید؟!🔥مسئولان محترم گفتند انگشت روی ماشه است و به هر تحرک دشمن فورا پاسخ محکم میدهیم!.. مگر حزب‌الله مظلوم را وحشتناک بمباران نکردند؟ مگر محاصره دریایی نکردند؟ مگر کشتی ما دزدیده و گروگانگیری نشد؟! مگر تهدیدهای بسیار نکردند و شروط ما را در سطل زباله نینداختند؟! همه مسئولان ما هم گفتند اینها نقض آتش‌بس است!پس چه شد آن انگشت روی شلیک نکرد؟!🤔 دلیلش این است که اینها پیش ازینکه نقض باشد، محصول آتش‌بس است! نمی‌توان معلول را علت‌العلل دانست! وقتی بدون امتیازگیری، مفت‌مفت لوله را از شقیقه دشمن برداشتی و با ادامه جنگ نظامی و همزمان به مذاکره نرفتی انگشتت حتی اگر روی دکمه بمب هسته‌ای باشد، لازم را ندارد! 👈اتفاقا دشمن درین مجال برای همان تفنگی که به سویش نشانه گرفته‌ای هم چاره می‌کند! با کنترل قیمت نفت و لجستیک سنگین، سپرش را تقویت کرد و با محاصره دریایی و کشتی ما عملا انگشت ما را خشکاند! و نفوذیها هم مردم را میترسانند! 🇮🇷در طول موضع ما هر روز تقویت می‌شد و موضع دشمن تضغیف! اما از بعد آتش‌بس، موضع دشمن تقویت شد و موضع ما تضعیف! ما که قبلا میتوانستیم برای نفس آتش‌بس و امتیازاتی مطالبه کنیم امروز بحث این شده که اگر را بردارد حاضر به مذاکره‌ایم! یعنی دستاوردهایمان از قبل آتش‌بس را در قبال دستاوردهای دشمن بعد آتش‌بس !🙄 به این ترتیب دشمن نسبت به قبل آتش‌بس تقریبا هیچ امتیازی نمی‌دهد و روغنی که ما ریختیم را او نذر امامزاده می‌کند! و ما هم می‌شود تقریبا ضرر! ✍️در مطالب قبلی از منظر عقلی و نقلی و تجربه و وحی نسبت به هشدار داده بودیم.(حتما رجوع شود) تنها راه ما بازگشت به و سنت‌های الهی است. 🚨 نبرد آخرالزمان ⚔️ . وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ العَزِيزِ الحَكیم
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌فوری و مهم❌ جریانی به دنبال تحریف بیانات امام خامنه ای ، به نفع مذاکره پَرَستان ... چه کسی دستور داده واژه «برفرض» از سخنان امام امت حذف بشه؟ آیا عده ای فکر کردند از امام جامعه بیشتر بصیرت و فهم دارن؟ شایدم نصب بنر هم با «آقا هماهنگه»؟