🔸ترکیه برای اثبات مزدوری خود نسبت به ارباب آمریکاییش، "کمال کمالی" نویسنده و فعال حقوق بشرِ اهل ترکیه را که برای خدمت جهادی و رساندن کمکهای مردم ترکیه به اهل غزه و لبنان و سوریه، مدتی در الهرمل و بعلبک لبنان اقامت داشت، به اتهام "تامین مالی تروریسم"، بازداشت کرد.
منبع خبر: سفرنامه مقاومت
#لبنان
ظریف :
«برای بقای خودمون باید به توافقنامهای شبیه ترکمنچای تن بدهیم!»
هدف ظریف عادی سازی تسلیم است.
✍ترکمنچایی که از دوران کودکی در کتاب تاریخ می خواندیم و بر باعث بانی ش لعنت می فرستادیم حالا این مزدور آمریکایی داره میگه تکرارش کنیم !!! چقدر پست و خبیث .
البته مثالش خوب بود ما هم جاهای عفونتی و سرطانی بدنِ کشور رو باید قطع کنیم و بندازیم دور و بسوزونیم و کلا ریشه کن کنیم. سرطان هایی بنام حسن روحانی و ظریف و زیردستاش 👌
قوه قضاییه هم برای کسی که میگه کشور و مردم غیور ایران تسلیم بشن احیانا بازداشتی محاکمه ای چیزی در نظر نداره؟! یا فقط برای اوناییه که چند سال پیش در روزنامه شون انتقادی کردند زندانی داره؟!!
البته شاکی چه کسی باشد هم موثره .
ولی خب مردم قضیه رو جمع می کنند به زودی
@sulduz
♨️وضعیت مدارس دولتی آذربایجان و اخراج دختران محجبه بخاطر پوشش حجاب
@sulduz
در درجه اول خدا لعنت کنه پانترکهای حامی علیف در داخل ایران و همچنین لعنت کنه لابی های پانترک در حاکمیت ایران که اجازه ندادند انقلابیون تکلیف این دیکتاتور صهیونیستی را روشن کنند.
در تمام کانال ها و گروه های پانترکهای صهیونیستی نمی بینی یک کلمه به علیف صهیونیستی معارض باشند