eitaa logo
سولدوز
4.7هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
65 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! @sulduz آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مغازه رو بستم آمدم جبهه. من که آمدم دو تا از بچه‌هام آمدند.. نگاه کردم دیدم هرکی رو نگاه می‌کنم از‌ خودم بالاتره.. هم تقوایش از من بهتره هم درجه‌اش بالاتره. از خودم پست‌تر ندیدم. دیدم هیچ ذره‌ای نیستم در مقابل این‌ها... این ویدئو را حتما تا آخر ببینید. پیوست‌های مهم عقیدتی، هویتی، مذهبی، سیاسی و حماسی خصوصا باتوجه به زمانه‌ی امروز ایران دارد.
میزان فطریهٔ ١۴٠٢ اعلام شد ...
748.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅از علیف به اردوغان: وقتی من ۱،۲،۳ گفتم با هم بگیم سلام سرباز😅😂
🔴وقتی خیالت راحته شهر برا شما سلبریتی ها بی قانون هست و پرونده ات بدون سوء پیشینه پاکِ پاک شده !!!
🔸یک منبع امنیتی در استان الانبار از برنامه آ مریکا برای پایان دادن به نقش آفرینی حشد شعبی در این استان خبر داده است.
🔸‏ینی مساوات رسانه وابسته به مهربان علی‌اف: در صورتیکه تهران به خواسته های ‎باکو عمل نکند، اگر صد بار گفتگوی تلفنی نیز میان وزرای خارجه ایران و آذربایجان انجام شود، نتیجه ای نخواهد داشت
🔸وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی برای توافقات سیاسی و امنیتی وارد باکو شد
انتقاد شدید ائتلاف فتح از انتقاد شدید ائتلاف فتح از تحرکات سفیر امریکا در بغداد المعلومة:احمد الموسوی نماینده ائتلاف فتح در اظهاراتی گفت که الینا رومانوسکی سفیر امریکا در بغداد در تحرکات خود معیارهای بسیاری را نقض کرده و هیچ پاسخی از وزارت خارجه عراق به عنوان مسئول تحرکات سفیران همه کشورها از جمله امریکا دریافت نکرده است. وی ادامه داد که رومانوسکی در میان وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی ما گشت می‌زند و ضمن دخالت در جزئیات کار آن‌ها آشکارا درباره بودجه‌بندی و پرونده‌های امنیتی و اجتماعی اظهار نظر می‌کند که این مسئله زیر پا گذاشتن حاکمیت ملی ما است. الموسوی افزود آنچه اتفاق می‌افتد هرگز پذیرفتنی نیست و وزارت خارجه و دولت باید موضع خود را در قبال آن مشخص کنند.
🔸برزیل نقض تمامیت ارضی اوکراین را محکوم کرد بعد از انتقادات شدید غرب از اظهارات «لولا داسیلوا» مبنی بر طولانی‌شدن جنگ اوکراین توسط اروپا و آمریکا، او مجبور به محکوم‌کردن درگیری‌ها شد. رئیس‌جمهور برزیل نقض تمامیت ارضی اوکراین در جریان عملیات نظامی روسیه را محکوم کرد و خواستار میانجی‌گری برای پایان‌دادن به جنگ شد. داسیلوا همچنین گفت گروهی از کشورهای بی‌طرف باید برای کمک به صلح بین روسیه و اوکراین گردهم آیند.
🔸تاكيد على‌اف بر همكارى اقتصادى باكو و تل‌آويو در ديدار وزیر خارجه اسرائیل الی کوهن وزیر خارجه رژیم اسرائیل امروز چهارشنبه ٣٠ فروردین  با الهام علی اُف رئیس جمهوری آذربایجان دیدار و گفت و گو کرد. الهام علی اف در این دیدار تصریح کرد که دستور کار همکاری دوجانبه به ویژه فعالیت کمیسیون مشترک در حال گسترش است و و فرصت خوبی برای شرکت های اسرائیلی جهت فعالیت در منطقه آزاد اقتصادی الت جمهوری آذربایجان و مشارکت شرکت نفتی سوکار در بهره‌برداری از منابع انرژی اسرائیل است.
سفارت رژیم صهیونیستی در عشق آباد ترکمنستان و در هفده کیلومتری مرز ایران افتتاح شد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی : آمدم تا یک سفارت اسرائیل را در ۱۷ کیلومتری مرز با ایران افتتاح کنم. آذربایجان کم بود ترکمنستان هم اضافه شد! مسئولان میز ترکمنستان کجان؟! 🗣علیرضا علیانی نژاد
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیئت های آمریکایی و اسرائیلی از مرز باکو و ایران-پل خداآفرین بازدید کردند. راضی نورالله اف، نماینده مجلس ملی، رئیس حزب جبهه ملی: هموطنان ما از آن سوی ارس به ما نگاه می کردند و دست تکان می دادند. پ ن : جناب قالیباف عزیز کامل برطرف شده؟؟؟ پ ن : اینجا خاک اشغالی ماست