eitaa logo
سولدوز
3.7هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
3.7هزار ویدیو
52 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام ناشناس: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨ارسال نیروهای کمکی توسط طالبان به منطقه درگیری با مرزبانان ایرانی. ⚠️این درگیری ها ۱ ساعت پیش به پایان رسیده است
۶ خرداد ۱۴۰۲
🔺منطقه محل درگیری امروز...
۶ خرداد ۱۴۰۲
🛑مرز پل ابریشم به روی رفت و آمد بسته شد 🔸منابع محلی در ولایت نیمروز از بسته شدن پل ابریشم به روی رفت و آمد خبر می دهند. 🔹پل ابریشم پس از درگیری امروز مرزبانان ایرانی با طالبان بسته شد. 🔸پل ابریشم پرتردد ترین پایانه مرزی ایران و افعانستان در ولایت نیمروز است
۶ خرداد ۱۴۰۲
🛑الحدث در خبری غیررسمی مدعی شد که دو مرزبان و یک فرمانده ایرانی در درگیری امروز با طالبان افغانستان کشته شده اند. ⚠️برخی منابع غیررسمی تلفات طالبان را نیز 9 نفر اعلام کرده اند ـــــــــــــــــــــــ پایگاه خبری صابرین نیوز↙️ 🆘@sabreenS1_official
۶ خرداد ۱۴۰۲
🚨‌ نیروهای طالبان بدون رعایت حسن همجواری اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند 🔹‌ جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: حدود ساعت ۱۰ صبح امروز (۶ خرداد ماه) نیروهای طالبان از سمت کشور افغانستان بدون در نظر گرفتن و رعایت قوانین بین المللی و حسن همجواری با انواع سلاح مبادرت به تیراندازی به پاسگاه ساسولی واقع در حوزه هنگ مرزی زابل نمودند که با واکنش قاطعانه مرزبانان دلیر و شجاع فراجا مواجه شدند. 🔸‌ بعد از تیراندازی‌های طرف طالبان، براساس پروتکل‌های مرزی از سوی مرزبان درجه یک تذکرات لازم به نیروهای مهاجم داده شده است. اما متاسفانه مجددا از ساعاتی قبل تیراندازی شروع و درگیری ها ادامه دارد. 🔹‌ در پی شروع درگیری های مرزی از سوی طالبان، سردار "احمدرضا رادان"؛ فرمانده کل انتظامی کشور، دستورات قاطعانه لازم، به مرزبانان ابلاغ و تأکید کرد شجاعانه و قاطعانه از مرزها دفاع کنند و به هیچ احدی اجازه تعدی و نزدیک شدن به مرزها را ندهند. 🔸‌ در این دستور تاکید شده است که نیروهای مرزی جمهوری اسلامی ایران به هر گونه تعدی و تعرض مرزی قاطعانه پاسخ خواهند داد و حاکمان فعلی افغانستان باید در قبال عمل نسنجیده و مغایر با اصول بین المللی خود پاسخگو باشند.
۶ خرداد ۱۴۰۲
🚨 غیررسمی /شهادت مرزبانان جمهوری اسلامی ایران در درگیری با طالبان
۶ خرداد ۱۴۰۲
🟡منابع افغانستانی:نیروهای ایرانی طی دستور العمل تهاجمی و دفاعی از پاسگاه ها خارج شدن و در دشت های اطراف مرز نیمروز آرایش دفاعی گرفتن تا طالبان نتواند با هدف قرار دادن این پاسگاه ها از ایران تلفات بگیره . ⏺نیروها در هر نقطه ی درگیری مجهز به تیربار های نیمه سنگین و دوش پرتاب هستند. ⏺به جز توپخانه ، هر واحد مستقر حداقل یک قبضه خمپاره داره و به وسیله ی گرایی که پهپاد ها میدن به صورت دقیق محل تجمع طالبان رو هدف قرار میدن .
۶ خرداد ۱۴۰۲
🔴طالبان از کشته شدن یکی از نیروهای خود در جریان تنش های مرزی امروز با نیروهای ایرانی خبر داد.
۶ خرداد ۱۴۰۲
📲💭 اون دوستان برانداز و اصلاح طلب که با «عوضش امنیت داریم» جوک می سازید، پاشید برید دم مرز افغانستان با طالبان نمی خاد هم بجنگید، فقط چشم تو چشم بشید. لاتای کوچه خلوت
۶ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️محاصره پاسگاه مرزبانی کشورمان توسط تروریست های طالبان ✍️پ.ن:نیروهای مسلح کجا هستند دقیقا که جواب اینهارو بدن؟! ما کسی بودیم که داعش رو نابود کردیم و آمریکا رو تو منطقه بیچاره کردیم! اینا دیگه واقعا چیزی نیستند!
۶ خرداد ۱۴۰۲
🛑 🚨بر اساس برخی گزارش‌های غیررسمی، درگیری‌های مرزی طالبان و ایران بلافاصله پس از دیدار اعلام‌نشده محمد یعقوب، وزیر دفاع طالبان و مقام‌های فرماندهی مرکزی آمریکا در بگرام رخ داده است.
۶ خرداد ۱۴۰۲