امروز نشانه های برگشت بازار کاملا مشهود بود و در برخی سهام کامل دیده شد
دوستانی که غسالم دارند اگر ضرورت پولی ندارید اصلا فروشنده نباشید
همونطور که گفتیم و دیدید از دیروز روند برگشت بازار آغاز شده و امروز به صورت بارزتری میتونید این مساله رو احساس کنید عرض کرده بودم که فروشندگان روزهای شنبه یکشنبه و دوشنبه متضررین بزرگ بازار هستند.
فشار عرضه حقوقی ها در حال شکستن بازار هست ولی فکر نمیکنم طرفی ببندند
حقوقی از ریختن بازار سودش رو کرده دیگه طمع اضافی داره میکنه!!
بازار بشدت مقاومتش قوی هست
قیمت خیلی از سهمها به زمان قبل از خرداد ماه برگشته!
خبر تاثیر گذار
🔹تصمیم اخیر سازمان بورس و اوراق بهادار برای افزایش سقف حد نصاب سرمایهگذاری صندوقهای سرمایهگذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت
🔹 افزایش حد نصاب سقف سرمایهگذاری صندوقهای سرمایهگذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت موجب خواهد شد که صندوق ها با هدایت سازمان بورس خریدار سهام شده وبا کاهش صفهای فروش بازار را با ثبات کنند.
هدایت شده از سولدوز مقاومت
سهمهای تشکیل دهنده دارا دوم گران شده بودند وبه اصطلاح پیش خور شده اند.
باید قیمت آن کاهش پیدا میکرد تا برای خریدار جذاب میشد!
الان مدتیست قیمت سهم ها درحال کاهش هست! و قیمتهایشان جذاب شده
وقتی که قسمت عمده فروش دارا 2 انجام شد قیمتها دوباره برخواهد گشت تا خریدار دارا دو احساس کند دارد سود میکند!
همین بلا در دارا 3 هم به سرمان خواهد آمد!
محمد مهدوی
@tbours
شرکت زرماکارون که مالک اصلی آن مرتضی سلطانی به حساب میآید در سال 97 بخش عمده سهام شرکت گلوکوزان با نماد غگل را از شرکت مادرتخصصی شرکت صنایع غذایی سینا (از زیرمجموعه های بنیاد مستضعفان) خریداری کرده است و مالک 51.3 درصد از سهام آن شده است. اما نکته ای که در خصوص این واگذاری وجود دارد آنکه نماد غگل با آنکه در آن سال آستانه افزایش سرمایه قرار داشت سهامش به زرماکارون فروخته میشود و رشد پنج برابری را تجربه کرد.
زرماکارون مرتضی سلطانی
ا
همچنین دیگر نکته ای که در خصوص شرکت گلوکوزان ووجود دارد آنکه گزارش عملکرد شش ماهه این شرکت حاکی از آن است که مقدار سود انباشته این شرکت با کاهش محسوسی روبه رو شده است در شش ماهه منتهی سال 98 سود انباشته مبلغی حدود 32 میلیارد تومان بوده است درحالی که این مقدار در طول شش ماهه گذشته آن برابر 58 میلیارد تومان بوده است.
غگل
همچنین در خصوص تسهیلات این شرکت آنکه میزان تسهیلات دریافتی آن در حالی 88 میلیارد تومان است که بایستی نسبت به تسویه آن اقدام کند که کل سود انباشته شرکت به 32 میلیارد تومان رسیده است.
غگل 2
همچنین 11 میلیارد این مبلغ از صندوق توسعه ملی در سال 93 زمانی که تحت تملک بنیاد مستضعفان بوده است دریافت شده است.
در دگر سو خود شرکت زر ماکارون که به نوعی شرکت مادر گلوکوزان به حساب می آید بنا بر آنچه فرهیختگان گزارش داده بود میزان تخلفات ارزی اش به میزان بیش از 46 میلیون یورو رسیده بود. همچنین کل ارز اختصاصی 4200 تومانی (معروف به دلار جهانگیری!) در طول یک سال برابر با 280 میلیون دلار بوده است.
ما دوسوالی که بعد از گذشت یک سال پدید میآید و میبایست مدیران محترم این برند معتبر داخلی پاسخ شایسته ای بدان دهند:
اولا بعد از گذشت 12 ماه چه مقدار از 46 میلیون یورو بدهی ارزی تسویه شده است؟ و ثانیا با آنکه شرکت گلوکوزان در آستانه افزایش سرمایه بوده شرکت زیرمجموعه بنیاد مستضعفان چرا اقدام به فروش آن کرده است و سود پنج برابری آن را دو دستی به مالکان شرکت زرماکارون تقدیم کرده اند؟
📢 محسن خدابخش مدیر نظارت بر بورس های سازمان بورس در جهت حمایت از بازار سرمایه، خبر داد:
🔵 هر حقوقی که در این شرایط خاص، بطور نامتعارف رفتار کند باید پاسخگو باشد / حقوقی های فروشنده #شستا باید در روز دوشنبه، خرید کنند / تایید یا عدم تایید معاملات این حقوقی ها با بورس تهران است
🔵 هر شرکت حقوقی که در این شرایط بازار در #شستا فروش داشته حتما باید روز دوشنبه، خرید کند. تایید یا عدم تایید معاملات با شرکت بورس است، ولی هر حقوقی که این کار را انجام داده باید دوشنبه اقدام به خرید کند.
🔵 در شرایط خاص، هیچ وقت افراد نباید استفاده خاص کنند که الحمدلله حقوقی ها هم دل بوده اند و سیاست کلی سازمان این است که بازار متعادل باشد./بورس 24
@tbours