🌺 مهدی جان...
🔵 گردش سال فقط یک «شب یلدا» دارد
🔴 من «بدون تو» هزاران «شب یلدا» دارم
@sulook
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#خدایا در دفـتر حـضور و غیاب ، ضیافت امشب...حـضورمان را بـپذیر و جایگاهمان را در کلاس بـندگی ات در ردیـف بـهترین هـا قـرار ده.
_نمازشب
عوامل برکت و زیاد شدن روزی✨
❤️اینم هدیه امشب ما
إن شاءاللههمیشه پررزق و روزی باشید😍
@sulook
#متن_عربی #متن_ترجمه #صفحه_559 سوره مبارکه #طلاق
#سوره_65
#جزء_28
نوشته استاد انصاریان - منبع: پایگاه
(https://erfan.ir)
@sulook
Valizadeh & Ghaderpanah4_5942788360182433408.mp3
زمان:
حجم:
2.1M
🔸ترتیل صفحه 559 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@sulook
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ تا حالا شده احساس سنگینی کنی و حال عبادت نداشته باشی و نمازهات بی روح و نشاط باشه ⁉️
👌 اینها همه از سنگینی های #گناه هست ، زمانه طوری شده که حتی اگه نخواهی گناه کنی هم گرد و غباری از گناه روی جسم و روح آدم می نشینه ، دیدی وقتی غذا زیاد میخوریم ، کسل میشیم و بعدش اصلا حال عبادت نداریم ؟ گناه هم همینه ، سنگینی میاره.
✅ برای حل این مشکل ، این نماز رو علما توصیه کردند ، که طبق فرمایش پیامبر (ص) گناهان انسان رو حتی اگه به اندازه ریگ بیابان باشه میریزه.
👌 تازه ، این نماز برای رسیدن به #حاجت هم خیلی مهمه ، آیت الله بهجت فرمود اگه حاجت مهمی داری این نماز رو به این شیوه 👈 اینجا بخون تا انشالله به حاجتت برسی.
👈 بعضی ها حتی چله این نماز رو هم گرفتن و به حاجت های مهم رسیدن ، بعضی ها که توان چله نداشتن به نیت هدیه به 14 معصوم ، در 14 روز این نماز رو نیت کردن و هر روز به یک معصوم هدیه دادن و حاجت گرفتن.
⬅️ انشالله هفته ای یک بار هم شده بخوانیم تا هم گناهان ما ریزش کنه ، هم انشالله حاجت روا بشیم.
🎤 احسان عبادی
@sulook