eitaa logo
اتاقک‌سیگار؛
230 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
196 ویدیو
4 فایل
اینجا همه‌چیز از جنس سیگاره؛ نوشته‌ها، عکس‌ها، آهنگ‌ها، آدم‌ها، شعرها، فیلم‌ها، کتاب‌ها. این سیگارها دود نمیکنن اما ما ذراتشون رو توی وجودمون فرو میبریم و بعد فوت میکنیم بیرون. https://abzarek.ir/service-p/msg/4298732 تاریخ آغاز: ۷ شهریور ۴۰۴
مشاهده در ایتا
دانلود
تو و بالاترین جایگاه.
میتوانستی کاش تیشه بر ریشه نادانی زد
"حجت الحق، شرف الملک، امام الحکما..." هرچه خواهند، بخوانند و بنامند تو را تو همان نادره دانای جهان بوعلی سینایی، گوهری در صدف مکان یکتایی تو همانی که در آغاز جوانی یک روز بس که آموخته بودی گفتی: _علم کو؟ اینک مرد! شوق دانستن در جان تو غوغا میکرد! علم در پیش تو زانو میزد! سر فرو میاورد تا رسیدی به سراپرده موسیقی زان لطف و شکوه سخت حیرت کردی سر فرود آوردی! این هنر این گوهر این دلاویزترین حاصل احساس بشر این گشاینده درها به جهان های دگر این فروزنده شوق این فزاینده شور این گرانمایه ترین قوت روان، قوت جان این رهاننده ز تاریکی خاک این برآرنده به اوج افلاک با تو ای مرد چه کرد؟ در اتاقی دلگیر پای شمعی لرزان جان مشتاق تو در بوته دانش چه کشید تا در آن این همه خورشید دمید! همه دردشناسان کهن در پی چاره بیماری تن سرگردان! تو رسیدی از راه راه بردی به گرفتاری جان! رفتی اندر پی درمان روان تو نشان هیجان ها تو زبان ضربان ها را میدانستی! چاره هر نتوانستن را میتوانستی! تو بدان پایه رسیدی که نماند بر تو از قعر زمین تا فراسوی زحل نکته ای لاینحل تو در اندیشه که با تیشه دانش شاید بکنی ریشه مرگ بشکنی دست اجل خیل کوته نظرات تیشه تکفیر به دست تا تو را بلکه توانند شکست چه کشیدی تو از آن مردم نابخرد بد! میتوانستی کاش تیشه بر ریشه نادانی زد! ای خوش آنان که به تاریکی دوران حیات جان همواره فروزان تو را یافته اند هم "اشارات" تو را راهگشا یافته اند هم ز "قانون" تو همواره "شفا" یافته اند!
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
-امممممم... بنظر خودت فرزند کدوم خدا میشی؟ +نمیدونم، شاید... *باهمدیگه*:زئوس؟ +جوری که هردوتامون می‌دونیم.
اتاقک‌سیگار؛
-امممممم... بنظر خودت فرزند کدوم خدا میشی؟ +نمیدونم، شاید... *باهمدیگه*:زئوس؟ +جوری که هردوتامون می‌
+هوی، اینجا رو نگاه. *برداشتن سیب زمینی از بشقاب عروس و انداختنش توی دهن* -وایسا منم میخوام! *برداشتن سیب زمینی از بشقاب عروس و انداختنش توی دهن*² -میدونی چیه، شایدم جفتمون هرمس‌یم.