9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی کلم بدون تغيير رنگ🤩
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سمبوسه_طلایی_مرغ
پياز ها رو نگينى ميكنيم و تو روغن تفت ميديم و بعد تكه هاى كوچك سينه مرغ رو كه قبلا با نمك و زردجوبه و فلفل سياه و آبليمو و سماق مزه دار كرديم بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم و تقريبا دو الى سه قاشق آب داخلش ميريزيم تا مواد كمى كاراملى بشه و بعد جعفرى خرد شده و زرشك رو اضافه ميكنيم و بعد حرارت رو خاموش ميكنيم و مواد رو توى نون لواش به هر مدل كه خواستيم يا رولى و يا مثلثى ميپيچيم و تو روغن سرخ ميكنيم و براى هرطرف تقريبا ٤ الى ٥ دقيقه كافيه.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای آسان و خوشمزه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش دسر پاناکوتا رعفرونی😚
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کرپ_سبزیجات👩🍳
🌺مواد لازم:👇
🥚تخم مرغ: 3 عدد
🥛 شیر :250 میلی لیتر
🍚آرد: 200 گرم
🍙بیکینگ پودر: نصف ق.چ
🍅 گوجه فرنگی: 1 عدد
🥣پیازچه
🧀 پنیر پیتزا
🧂نمک
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون خمیر ، بدون فر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام دلچسب با ۲ قلم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلفل_دلمه نر و ماده
کدومتون میدونستید و موقع خرید دقت میکردید؟
آنهایی که دارای ۳ برجستگی هستند نر و دارای ۴ برجستگی ماده می باشند.
فلفل دلمه ماده نسبت به فلفل دلمه نر دارای تخم های بیشتری است. اما بسیار شیرین تر هستند و در مصرف سالاد به صورت خام بسیار مناسب تر هستند.
اما فلفل دلمه که نر است تخم کمتری دارد و تند تر می باشد و برای پخت و پز از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ماده که با پختن کمی تلخ می شود بعد از تفت و پختن اصلا تلخ نمی شود و خوشمزه باقی می ماند.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲