#ترشی_لیمو 🍋 😋
🔸میخوام یه ترشی خوب برا دوستان معرفی کنم من این لیموها رو خریدم واینجوری چهار نصفش کردم و دونه هاشو درآوردم که تلخ نشه و وسط لیمو ک نصف کردم نمک میریزم و به ارامی داخل دبه مناسب و یا شیشیه میزارم و اب جوش خنک شده رو از گوشه میریزم روش میتونین آب لیمو هم بریزید ولی من با آب درستش کردم عالی شده و بعداز یه ماه آماده مصرف ک حتی پوستشم قابل خوردن میشع گفتم بگم اگه دوستای گلم دوست داشتن امتحانی یه شیشه کوچیک بزارید اگ خوشتون اومد بیشتر میزارید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کراکت سیب زمینی
کراکت پنیری
.
مواد لازم:
4 سیب زمینی پخته شده و پوره شده
نمک و فلفل به میزان لازم
100 گرم بیکن خرد شده و سرخ شده (میتونید از سوسیس یا ژامبون خرد یا حتی مرغ پخته رنده شده استفاده کنید )
2 تا 3 قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری آرد معمولی
200 گرم پنیر موزارلا قالبی خرد شده
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد سوخاری
.
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را توی یک ظرف ریخته و ورز دهید تا کامل با هم مخلوط شوند سپس دست ها خود را با روغن زیتون چرب کنید و یک تکه خمیر را به صورت دایره در دست باز کرده و وسط آن 1 تا 2 تکه پنیر را اضافه کنید و آن را لوله کنید و کامل ببندید در یک ظرف دو تخم مرغ با چنگال بزنید تا یکدست شود و در یک ظرف دیگه آرد سوخاری بریزید سپس کراکت ها را اول در تخم مرغ و سپس در آرد سو خاری بگذارید ودر روغن سرخ کنید و گرم سرو کنید، نوش جان کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#باگت_شکم_پر 🥖 😋
🔸ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم.
من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم.
نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم.
خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین.
واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#كوكو_گردو 🍘 😋
تخم مرغ ۳عدد
گردو میکس شده ۲ ق غ
سیر یک عدد متوسط
نمک فلفل زرد چوبه به میزان لازم
بهتره گردو رو همراه سیر میکس کنین تا طعم بهتری داشته باشین
🔸مواد رو با هم مخلوط میکنیم مواد رو تو روغن میریزیم و سرخ میکنیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
🍃❤️
#صبــح
تنفـــس هـواے تــوست
ڪَــرم لبخنـدهايت
عشـــق ڪہ ســر میرسد
از چشــمهايت عســـل میريزد
مینشينــد بر لبــانم
غـــرق لذت میشـود
دوست داشتنِ دلی ڪہ
دارد جـانم را شيـــرين میڪند ...🍁💛🍂
#عرفان_یزدانی❣
#سـلام_صبحتـون_طعـم_عسـل🌤🍯
〰 〰°❤️°〰 〰
@chatre_love
🍃🌂
کیک شیرین🍰
#شیرینی_آلمانی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#فرنی_بستنى 🍨 😋
یه دسر خوشمزه ولاکچرى😌
🔸دو لیوان شیر و سه قاشق نشاسته و۴ قاشق شکر خودتون دیگه مقدار شکرش رو کم وزیاد کنید .اینا رو با هم مخلوط کرده و میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو حرارت برمی داریم وقتی خنک شد دو لیوان بستنی وانیلی آب شده .دو قاشق گلاب کمی وانیل ودو قاشق پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بعد کمی از فرنی بر میداریم یکم رنگ خوراکی بهش اضافه میکنیم و میذاریم کنار .
بقیه فرنی رو تو ظرف های سرو میریزیم و میذاریم یخچال ببنده .بعد فرنی رنگی روش میریزیم و دوباره میذاریم یخچال وقتی این لایه هم بست .
ژله درست میکنیم وقتی خنک شد روی لایه دوم میریزیم و میذاریم یخچال ببنده .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#دونات_عالی ، پوک و سبک😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#دونات😍❤️
موادلازم :
شیر یک پیمانه
کره 70 گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
آرد 4 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا یک پ شیر رو روی حرارت میزاریم تا حدی گرم بشه که انگشتتون رو داخل شیر بزنید نسوزه پودر خمیر مایه رو با یک قاشق شکر مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم ده دقیقه تا یک ربع اجازه می دیم که عمل بیاد دو عدد تخم مرغ رو جدا داخل ظرف می شکنیم وبا همزن دستی میزنیم نمک و بقیه ی شکر رو ب تخم مرغ اضافه می کنیم 70 گرم کره به دمای محیط رسیده رو اضافه می کنیم و شیر و خمیرمایه عمل اومده رو با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم در این مرحله سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه ميكنيم و خوب بهم میزنیم پیمانه چهارم رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو خوب ورز میدیم داخل ظرف گودی رو چرب کرده خمیر رو داخل ظرف چرب گذاشته روی خمیر رو با سیلیفون یا کیسه فریزر میپوشونیم روی سلیفون رو پارچه یا حوله می کشیم در جای گرم ب مدت یک ساعت استراحت میدیم خمیر رو بعد از یک ساعت دوباره ورز میدیم روی سینی چرب یا به روشی که گذاشتم کاغذ روغنی میذاریم چونه های رو به یک اندازه برمیداریم روی سینی چرب می چینیم با دست پهن می کنیم بقطر ۲ تا ۳ سانتیمتر وسط دونات هارو با قالب یا هر وسیلهای که دارید مثل سر نوشابه خالی می کنیم روی سینی دونات های آماده شده پارچهای میندازیم بیست دقیقه دیگه استراحت میدیم روغن رو توی ظرف گودی داغ می کنیم دونات رو دونه دونه سرخ می کنیم و با چنگال مدام برگردونید که دو طرف خوب سرخ بشه باید توی روغن شناور بشه حرارت رو ملایم کنید بعد از سرخ شدن توی ظرفی که روش رو با پارچه ی نخی یا دستمال گذاشتین دونات رو بذارید که روغن اضافه گرفته بشه و در آخر با سلیقه خودتون تزیین کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_کهکشانی 🍹
قسمت اول
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_کهکشانی 🍹
قسمت دوم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲