💠نیم پلاک این هفته میهمان شهید حسینعلی منوچهری هستیم.
⏰ زمان: پنج شنبه۱۴۰۲/۲/۲۸ ساعت ۱۷:۰۰
🕌 مکان : قطعه دو گلزار شهدا شهرستان نجف آباد
🎥 پخش زنده برنامه به صورت ترافیک رایگان از آدرس هیئت آنلاین
https://heyatonline.ir/Nooroshohada
🔰 منتظر قدوم سبزتان هستیم.
🇮🇷#نورالشهداء
@noroshohada1402
👈چرایی مصلحتاندیشیهای امام علی(ع) در برخورد با کارگزاران👇
👈 اگرچه حضرت علی (ع) در برخورد با خیانتکاران و مفسدین معمولاً با قاطعیت تمام برخورد میکردند، اما برخلاف تصور عوام، گاهی جبراً و بنا بر موقعیت اجتماعی افراد و مصالح عمومی جامعه، نحوه برخورد ایشان با کارگزاران متخلف، همراه با اغماض و یا تأخیر در اجرای قانون و حکم شرعی و در واقع بر اساس مصلحتاندیشی بوده است.
👈 بهعنوان مثال؛ میتوان به نحوه برخورد حضرت در مواجهه با ناکارآمدی، خیانت، فساد و رفتارهای دوگانه و منافقانه افرادی مانند؛ اشعثبنقیسکندی، ابوموسی اشعری، شریح قاضی، زیاد ابن ابیه، طلحه و زبیر و امثال آنها (علاقهمندان میتوانند داستان این افراد را در منابع معتبر اینترنتی نیز مشاهده و مطالعه نمایند) اشاره کرد.
👈 اما شاید این سوال مطرح شود که چه عامل یا عواملی سبب شده تا امام چنین رویکردی داشته باشند و اصول شایسنهسالاری را نادیده بگیرند. در پاسخ به اجمال باید گفت؛
👈 بررسی شرح حال افراد مورداشاره بیانگر این نکته است که در اکثر موارد، نفوذ اجتماعی این افراد میتوانست در صورت هرگونه برخورد قهرآمیز با آنها به ایجاد آشوب و تهدید جان و مال مسلمین و یا آسیب به اصل و اساس دین خدا منتهی شود و لذا حضرت در چنین شرایطی مجبور میشدند، حتی شخص منافقی مانند اشعث را به فرماندهی سپاه اسلام بگمارند.
👈 البته دلایل متعدد دیگری نیز قابل ذکر است، مثلاً در برخی از موارد، هدف اصلی این بوده که فرصتی برای پیدا کردن حقیقت و یا بازگشت آنها به راه راست در اختیارشان قرار گیرد تا حتیالمقدور از جدا شدن ایشان از جمع مسلمین جلوگیری شود.
👈 همچنین با توجه به نقشی که قبائل مختلف میتوانستند در حفظ کیان اسلامی داشته باشند، انعکاس بیرونی طرد افراد به خصوص در دورانی که حکومت اسلامی در معرض تهدید بیگانگان قرار داشت، نیز مورد توجه قرار میگرفت.
📣 قراردادهای ۴۰ میلیارد دلاری ایران و روسیه در آینده
وزیر نفت:
🔺با شرکت گازپروم روسیه ۴۰ میلیارد دلار تفاهم نامه داریم که با صحبتهای اخیر وارد فاز قراردادی شده و طی چندماه آینده، قراردادهای آن به امضا میرسد.
🔺در حوزه توسعه میادین نفتی و گازی قراردادهای خوبی با شرکتهای توانمند روسی داریم که برخی به تولید هم رسیده است.
🔺۱۰ میدان نفتی و گازی دیگر را کاندید توسعه از قبل کرده بودیم که در این سفر، مسایل ابتدایی آن نهایی شده و وارد فاز قراردادی شده اند.
🔺بحث سوآپ فرآوردههای نفتی با ظرفیت خوبی که در شمال کشور هست به زودی فعال خواهد شد.
برای اولین بار در تاریخ، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی موفق شد با عبور از اقیانوس آرام، اطلس و هند ظرف ۸ ماه، دور دنیا را طی کند (بعد از طی مسافت ۶۵هزار کیلومتری). آرزو و حسرت تاریخی ایرانیان در دریانوردی با راهبرد بلند مدت آیت الله خامنه ای محقق شد. رسانه ها اجازه نمیدهند شما از این خبر احساس قدرت کنید.
#خبرای_خوب
همینک پخش زنده دعای پرفیض ندبه در مکان مسجد سجادیه با مدیحه سرایی خادمان حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) و کربلایی سید رضا نریمانی از طریق لینک زیر در هیئت آنلاین:
https://heyatonline.ir/yasahebalzaman/
#خبرنامه | عملیات ۳۶۰
◽در بامداد امروز (جمعه ۱۴۰۲/۰۲/۲۹) از جدیدترین دیوارنگاره میدان جهاد به مناسبت انجام عملیات موفقیت آمیز ۳۶۰ توسط ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، رونمایی شد.
#اقتدار | #ارتش | #نیروی_دریایی
🔹️خانهی طراحان انقلاب اسلامی
📌کسی میدونه دشت ناامید کجاست؟
🔷اونایی که نمیدانند بهتره بدانند :
🔶 دشت ناامید بخشی از استان سیستان وبلوچستان به مساحت "۳۰۰۰ کیلومتر مربع" بود که در زمان رضاخان خائن به توصیه انگلیس جنایتکار و روباه پیر ، از وطن جدا و به خاک افغانستان افزوده شد و باعث شد سرچشمه رود هیرمند از دسترس کشور ما خارج بشه و امروز سیستان و بلوچستان با خشکسالی مواجه بشه و ما الان از افغانستان برای زنده ماندن مردم اون مناطق تقاضای آب کنیم !...
🔶بله غرب گداها
خودفروخته ها
سلطنت طلب های خائن
فکر نکنند فراموشمان شده که در زمان سلطنت خائنین به این مملکت چه به سر این مرز وبوم آمده.
.
پیروزِ جنگ اراده ها
🔹از پاییز ۱۳۹۴ تا بهار ۱۴۰۲، هشت سال فاصله است. پاییز ۹۴، عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان چند بار گفت "بشار اسد باید برود، ولو با زور"!
♦️هشت سال بعد، روند شکست های آمریکا -و به تبع آن عربستان- در منطقه چنان گسترده شده، که حاکمان ریاض ناچار شدند وزیر خارجه خود (فیصل فرحان) را به دمشق بفرستند و پس از ۱۲ سال از رئیس جمهور سوریه برای شرکت در کنشست سران اتحادیه عرب دعوت کنند.
🔹عربستان، سرمایه گذار عمده جنگ در سوریه، عراق، لبنان، فلسطین و یمن بود؛ اما فرجام صدها میلیارد دلار هزینه، چیزی جز قدرت گرفتن جبهه مقاومت و هزیمت متحدان آمریکا نبود.
♦️این سرشکستگی به آنجا ختم شد که گاو شیرده آمریکا هم ولو در ظاهر، اظهار فاصله گذاری با کابوی های آمریکایی کند.
🔹از روزی که آمریکا تسخیر غرب آسیا برای کدخدایی جهان را آغاز کرد، تا روزگاری که مجبور به عقب نشینی شد، دو دهه فاصله است.
♦️تغییرات این دو دهه، مرهون مقاومت حکیمانه و دگرگون کردن نقشه دشمنان، از سوی جمهوری اسلامی است؛ راهبری آیت الله خامنه ای و فرماندهی جنگ ضد اشغال و تروریسم از سوی ژنرال سلیمانی که خود را سرباز می نامید.
#محمدایمانی
🇮🇷
📝 #بازخوانی | علت اینکه رهبرمعظم انقلاب روی مسئلهی دشمنشناسی تاکید می کنند چیست؟
🍃🌹🍃
🔻حضرت آیتالله خامنهای، در دیدار کارگزاران حج: امام علیهالسلام به مناسبت وجوب حج این حرفها را میفرمایند: «وَ لَوْ كَانَ كُلُ قَوْمٍ إِنَّمَا يَتَّكِلُونَ عَلَى بِلَادِهِمْ وَ مَا فِيهَا» اگر قرار باشد که هر جمعیتی، هر ملتی فقط به خودشان، به مسائل کشور خودشان به مسائل شهر خودشان بپردازند به آنها فقط تکیه کنند و اهمیت بدهند؛ هَلَكُوا؛ از بین میروند.
🔸اگر شما ندانید در دنیا چه میگذرد، ضعیف میشوید. هَلَكُوا، تعبیر امام صادق علیهالسلام. «وَ خَرِبَتِ الْبِلَاد» همان کشور خودتان منطقهی مورد نظر خودتان هم نابود میشود، خراب میشود. «وَ سَقَطَ الْجَلَب»، جلب یعنی درآمد؛ درآمدهای ملّیتان هم کاهش پیدا میکند. باید بدانید در دنیا چه خبر است.
🔹«وَ سَقَطَ الْجَلَبُ وَ الْأَرْبَاحُ وَ عَمِيَتِ الْأَخْبَار» از دنیا بیخبر میمانید. باید نگاه کنید به دنیا. دنیا چه خبر است.
🔺اینکه ما تکرار میکنیم مسئلهی دشمنشناسی را، دشمن را بشناسید روشهای دشمن را بشناسید، کارکرد دشمن را بشناسید، مقدار پیشرفت دشمن را بشناسید، ضعف دشمن را بشناسید قوّت دشمن را بشناسید بر این اساس است.۱۴۰۲/۲/۲۷
چه صفایی می کنید شماها
در بهشت امام حسین علیه السلام
#شب_زیارتی
📣 تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور:
✏️در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
✏️حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجاعی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
✏️مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد. همان معنایی که ما در تقیه معنا کردیم ــ در بحث امامت، بنده مفصل راجع به تقیه صحبت کردم ــ تقیه یعنی وقتی شما در یک جایی دارید حرکت میکنید، به یک صخرهای میرسید که از آن عبور نمیتوانید، یک راهی پیدا کنید از کنار صخره و عبور کنید. انعطاف یعنی این. معنایش این نیست که ما از ادامهی راه پرهیز کردیم و عقبنشینی کردیم، نه. به جنگ صخره نرفتیم، انعطاف پیدا کردیم، توانستیم راه دیگری را پیدا کنیم.