🌼اعمال شب پانزدهم رجب🌼
شب نیمه ماه رجب، شب برجسته و برتری است و در آن چند عمل مستحب است:
👈اوّل:غسل کردن.
👈دوّم:شبزندهداری و احیا
👈سوّم:زیارت حضرت سیدالشّهدا
👈چهارم:شش رکعت نماز (سه نماز دورکعتی)درهررکعت حمد+یس+تبارک+توحید
👈پنجم:سی رکعت نماز که در هر رکعت سوره «حَمد» و «ده مرتبه» سوره «توحید» خوانده شود و این نماز را سید ابن طاووس با فضیلت بسیار از رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) روایت کرده.
👈ششم:دوازده رکعت نماز، هر دو رکعت با یک سلام و در هر رکعت، هر یک از سورههای «حَمد» و «توحید» و «فَلَق» و «ناس» و «آیتالکرسی» و «قدر» را «چهار مرتبه» بخواند و پس از سلام «چهار مرتبه» بگوید:اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً، وَلَا أَتَّخِذُ مِنْ دُونِهِ وَلِيّاً.خدا خدا، پروردگارا، چیزی را شریک او قرار ندهم و جز او سرپرستی نگیرم.سپس هر دعایى که مىخواهد بخواند.
✳سید بن طاووس این نماز را به این صورت از امام صادق(علیهالسلام) روایت کرده، ولی شیخ در کتاب «مصباح» فرموده: که داود بن سرحان از امام صادق(علیهالسلام) روایت کرده:
👈در شب نیمه رجب دوازده رکعت نماز میخوانی، در هر رکعت بعد از سوره «حمد» یک سوره خوانده و هنگامیکه از نماز فراغت یافتی، هر یک از سورههای «حَمد»، «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «توحید» و «آیتالکرسی» را «چهار مرتبه» قرائت میکنی و پس از آن «چهار مرتبه» میگویی:سُبْحانَ اللّٰهِ، وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ، وَلَا إِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ، وَاللّٰهُ أَكْبَرُ.منزّه است خدا و سپاس ویژۀ اوست و معبودی جز او نیست و او بزرگتر از آن است که وصف شود.سپس بخوان:اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً، وَما شاءَاللّٰهُ، لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ العَلِيِّ الْعَظِيمِ .خدا خدا، پروردگارا، چیزی را شریک او قرار نمیدهم و هرچه او خواهد میشود، هیچ نیرو و توان نیست جز به خدای بلندمرتبۀ بزرگ.
#ماه_رجب #اعتکاف #امام_زمان
🔴 استاد رجبی دوانی: ادلهای برای شهادت حضرت زینب(سلام الله علیها)/ بانویی که علم و معرفتش، اکتسابی نبود
♦️پژوهشگر حوزه تاریخ اسلام: واژه شهادت را برای رحلت حضرت زینب (س) بکار بردم برای اینکه معتقدم حضرت، به شهادت رسیده است چراکه ایشان در قیام سیدالشهدا(علیه السلام) پا به پای امام معصوم (ع) در نهضت عاشورا بود و مصائبی را دید که برادر بزرگوارش مشاهده نکرد. بنابراین وقتی یک سال و نیم پس از عاشورا رحلت میکند، در حقیقت به شهادت رسیده است و مرگ طبیعی به هیچ وجه برای حضرت متصور نیست.
♦️حضرت زینب(س) توفیق داشت تا محضر 7 معصوم را درک کند. از این جهت شاید میتوان او را شخصیتی بینظیر در تاریخ اسلام معرفی کرد.
♦️به جرات میتوان گفت اگر حضرت زینب(س) در واقعه کربلا نبود،امام زینالعابدین(ع) به شهادت میرسید. اول، زمانی بود که شمر به خیمهها حمله کرد و وقتی حال بیمار امام را دید، تصمیم گرفت تا حضرت به قتل برساند امّا حضرت زینب(س) مانع این اقدام شد.دوم زمانی بود که حضرت در کاخ عمربن سعد به خطبهخوانی پرداخت و خشم عمر را برانگیخت وآنجا دوباره حضرت زینب(س) به کمک امام زمانش آمد و ایشان را از قتل نجات داد. در بحرانهای دیگری نیز حضرت به کمک امامش آمد
تجربه ی عالم برزخ .mp3
22.3M
دانلود رایگان👆 کتاب صوتی "سرگذشت واقعی کسی که در حالت کما، چند روز بهشت برزخی را تجربه کرد.
تجربه ای واقعی و شنیدنی
خلاصه ای برگرفته از کتاب "با بابا "
خیلی موثر و جالبه حتما دانلود و گوش کنین.
نشر بدید
🔹💚🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هجوم تروریستها در خوی
4_5864013536077809802.pdf
12.91M
زندگینامه شهید بابک نوری❤️🌱
📚 #باهمبخوانیم
گویا به پرستارها اعلام کردند که سردار سلیمانی برای دیدار مصطفی آمده..
یکی از پرستارها آمد پیش مصطفی و گفت:
من میدونم تو شخصیت مهمی هستی...
مصطفی هم با بیتفاوتی جواب داد:
من و تو مثل همیم و هیچ فرقی با بقیه نداریم...
پرستار گفت:
ولی من میدونم که سردار سلیمانی به دیدنت اومده..
مصطفی هم جواب داد:
ایشون هم یکی مثل من و تو..
همیشه همینطوری بود نه فقط آن موقع قبل از آن هم برایش مهم نبود که آدم شناخته شده ای باشد یا نه اگر کاری انجام میداد اسم و رسم برایش مهم نبود...
📚قرار بی قرار
#شهید_مصطفیصدرزاده🕊🌹