برادر گرانقدر جناب آقای ساسان زارع
درگذشت برادر گرامیتان را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض میکنم. از خدای متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل مسئلت دارم
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
در این شرایط جنگ ارزی، بهراحتی میتوان از سفره ملت گذشت، اما از آنتالیا و پاتایا که نمیتوان گذشت! اینها جزو اهداف اولیه انقلاب اسلامی بوده!
در تاریخ باید نوشت که در این کشور، در اوج جنگ ارزی انقلاب اسلامی با شیاطین عالم، برای عیاشی هم ارز تخصیص داده شد؛ و برای این عیاشی، از پلتفرمهای رسمی کشور، پیامک تبلیغاتی ارسال شد...
@syjebraily
ملتی که سیاستمدارانش دستور کار ملی تعریف نکرده و عزم ملی را برای رسیدن به اهداف ملی جزم نکنند، محکوم به زیستن در حاشیه است...
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
پایگاه خبری هیل: طرح برگزاری رفراندوم تجزیه تگزاس در ۱۶ آبان ۱۴۰۲، تقدیم کنگره ایالتی شد.
در ماده ۲۲۵ قطعنامه پایانی کنوانسیون ۲۰۲۲ حزب جمهوریخواه تگزاس این وعده داده شده بود.
https://thehill.com/homenews/state-watch/3886527-texas-lawmaker-files-texit-bill-to-spur-vote-on-exploring-secession-from-us/
هدایت شده از mohammad shakib
📣 تحلیل نوسانات ارزی با حضور سید یاسر #جبرائیلی؛ رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام
زمان: یکشنبه ۲۱ اسفند بعد از نماز عشاء
مکان: ازگل، خیابان نوبهار، گلستان شرقی، مسجد امام خمینی (ره)
👈 کانال خبری شهرک شهید محلاتی:
🔹بزرگترین کانال محلی منطقه یک تهران
بله: Ble.ir/mahalati_news
سروش: Splus.ir/mahalati_news
ایتا: Eitaa.com/mahalati_news
روبیکا: Rubika.ir/mahalati_news
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
... #پیمان_سپاری_ارزی ۱۰۰ درصد در کنار تعیین قیمت برای ارز صادراتی (سیاست تثبیت) می تواند ابزار کنترلی قوی برای جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای صادراتی و وارداتی باشد....
یادداشت ساده زیر را که با یک مثال این موضوع راتوضیح می دهد، مطالعه کنید👇
https://bazarnews.ir/fa/news/110267/qolami
به کانال اقتصاد کاربردی بپیوندید 👇
https://eitaa.com/DrRezaGholami
اگر گشایشهای ارزی با تداوم اعمال #اقتدار بر فرایند تجهیز و تخصیص منابع ارزی (بازگشت کامل ارز صادراتی و تخصیص به اولویتهای کشور) همراه شود، میتوان به ریزش بیش از پیش دلار بسیار امیدوار بود.
@syjebraily
هیچ قدرتی بالاتر از آگاهی مردم نیست...
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
بررسی بودجه 1402 در جلسات فوق العاده هیئت عالی نظارت مجمع| در جلسه اخیر به بندهای متعدد تبصره های یک، چهار، شش و هفت بودجه1402 و الحاقیه های آن رسیدگی شد و موارد مغایر با سیاست های کلی «برنامه هفتم»، «نظام قانونگذاری»، «اقتصاد مقاومتی» و ... احصاء گردید.
http://maslahat.ir/index.jsp?siteid=3&fkeyid=&siteid=3&pageid=382&newsview=1876
@syjebraily
در جلسه امروز هیئت عالی نظارت به بندهای متعدد تبصره های 8،9،10، 11،16، 18،19و20 بودجه1402 و الحاقیه های آن رسیدگی شد و با رای اعضا، مواردی از آن با سیاستهای کلی «نظام قانونگذاری»، «اصل 44قانون اساسی»، «اقتصاد مقاومتی» و ... مغایر تشخیص داده شد.
http://maslahat.ir/index.jsp?siteid=3&fkeyid=&siteid=3&pageid=382&newsview=1878
اینکه بر نظر ولی فقیه نقد دارید و منتشرش میکنید، مسئلهای نیست؛ از قضا از جلوههای آزادی بیان در این کشور نیز هست. منتهی صرف اینکه ایدهای به نظر شما "خیلی بعید" و "توام با مشکلات" است، برچسب "بیبنیاد" زدن بر آن، نه اقتضای ادب انسانی است و نه اخلاق کارشناسی.
پانوشت: اخیرا رهبر انقلاب اسلامی فرمودند "کشورهایی که مورد تحریم آمریکا قرار گرفتهاند باید با همکاری یکدیگر و با تشکیل یک مجموعه مشترک، حربه تحریم را از بین ببرند و ما معتقدیم این کار شدنی است".
@syjebraily
علت قاچاق، ارزانی نامعقول اجناس در ایران نیست، گرانی نامعقول ارز در ایران است.
@syjebraily
در این سخنرانی که هفته جاری در حوزه علمیه امام خمینی(ره) ایراد شد، به تبیین دلایل سقوط ارزش ریال و تنگی معیشت مردم پرداختهام.
سکوت نکنید...
سلاح آگاهی به دست گیرید و به میدان بیایید
https://www.aparat.com/v/H1dBw
اگر این حق برای حاکم اسلامی نباشد و مردم بدون نظارت دولت و بدون رعایت سیاستهای دولت فعالیت اقتصادی کنند، این یقینا در جامعه به طغیان، به ظلم، به بغی، به فساد منتهی خواهد شد و همان وضعیتی پیش خواهد آمد که در دنیای سرمایهداری هست| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
#نه_به_نئولیبرالیسم
ویراستی، یک نرمافزار بومی است که همه امکانات توئیتر را دارد، اما لشکر فیک ضدانقلاب در آن راه ندارد.
صفحه این حقیر را میتوانید از لینک زیر دنبال کنید
https://virasty.com/syjebraily
انقلاب اسلامی در گام اول خود به حاکمیت سیاسی آمریکا در ایران پایان داد و پیشرفتهای این کشور آغاز شد. در گام دوم انقلاب، باید به حاکمیت دلار آمریکا در خاک کشورمان پایان دهیم تا به استقلال و آزادی کامل از استعمار دست یابیم و قله آخر را فتح کنیم.
@syjebaily
کسانی که میگویند علت تورم نقدینگی است، منظورشان این است که خورد و خوراک ملت زیاد است، باید کم شود؛ منتهی شجاعت و صداقت کافی ندارند که صریح حرف بزنند...
میگویند حقوق کارگر و کارمند را زیاد نکنید تا قدرت خریدشان کم شود و از مصرف محروم شوند و تقاضای کل پایین بیاید تا تورم کنترل شود...
#نه_به_نئولیبرالیسم
در این سخنرانی که آذر ۱۴۰۰ در دانشگاه تهران ایراد شد، فرآیند تکوین گونههای استعمار از کهنه به فرانو، و تکامل ابزار استعمار از اشغال نظامی تا تجویز و تحمیل سیاستهای نئولیبرال را تبیین کردهام.
https://www.aparat.com/v/HGryK
نقدینگی زمانی موجب تورم میشود که "تقاضای کل" از "عرضه بالقوه"(Potential Supply) بیشتر شود. این گزاره درباره شرایط فعلی ایران صادق نیست.
استیگلیتز معتقد است حتی منشاء اصلی تورم فعلی در آمریکا نیز مازاد تقاضای کل نیست. اهل نظر مقاله تاریخی او را بخوانند.
https://rooseveltinstitute.org/publications/the-causes-of-and-responses-to-todays-inflation/
کاستیهای دهه ۹۰ باید از همان نقطهای که منشأ انحراف بود، رفع شود/ یعنی با تمرکز بر «استحکام ساخت درونی قدرت» و «نگاه درونزا به پیشرفت»
گفت و گو با روزنامه قدس| بخش اول
به نظر شما علت شرایط اقتصادی دهه ۹۰ چه بود و آیا ریشه آن به سالهای قبلتر از آن دهه هم برمیگردد؟
اقتصاد ایران در دهه ۹۰ شاخصهای مطلوبی به یادگار نگذاشت. باید پذیرفت طبیعتاً وقتی در یک حوزه پراهمیت، ضعف پیدا میشود، قوتها و دستاوردها در حوزههای دیگر، از نقطه تمرکز افکار عمومی دور میشود؛ آن هم در این جنگ شناختی تمامعیار امروز که دشمن به سبب مزیت مطلقی که در حوزه رسانه دارد و در مسیر دسترسی حاکمیت به افکار عمومی مردم اختلال و انسداد ایجاد کرده است. اما اگر بخواهیم واقعی به صحنه نگاه کنیم و بهعنوان مثال از زاویه یک سند بالادستی، پیشرفت کشور را ارزیابی کنیم، من سند چشمانداز ۱۴۰۴ را انتخاب خواهم کرد؛ در نسبت با این سند، کشور دستاوردهای شگرفی در حوزههای علم و فناوری، سلامت و امنیت، استقلال و اقتدار، همبستگی ملی و الهامبخشی و تأثیرگذاری در جهان و منطقه به ثبت رسانده است، اما متأسفانه هنوز کاستیهایی در حوزه اقتصاد و عدالت اجتماعی وجود دارد که ناشی از عملکرد ضعیف دهه ۱۳۹۰ است. این عملکرد ضعیف دلایل متعددی دارد که بخشی از آنها اجرایی و عملکردی و بخشی دیگر، فکری و رویکردی هستند که البته قاعدتاً قابل تفکیک هم نیستند چون عملکرد متأثر از رویکرد است.
اگر بخواهم مهمترین دلیل ناکامیهای اقتصادی دهه ۹۰ را بیان کنم، خواهم گفت در این دوره به استحکام ساخت درونی قدرت توجه نشد و مسئله پیشرفت کشور از کانال نگاه به بیرون دنبال شد؛ یعنی آنچه باید عمل میشد، اقتصاد درونزا و برونگرا بود ولی ما دنبال برونزایی اقتصاد بودیم. تلقی این بود توسعه یک امر وارداتی است و ما باید با ارائه امتیازاتی به دشمن، توافق هستهای را به انجام برسانیم تا دیگران بیایند و توسعه را برای ما رقم بزنند؛ یا نسخههای تجویزی غرب را در اقتصاد اجرا کنیم و به پیشرفت برسیم. خب این تلقی اشتباه بود و اقتصاد ایران در یک دورهای معطل امضای برجام، در دورهای معطل اجرای آن و در دوره دیگری در انتظار احیای آن بود. اجرای نسخههای غربی نیز به مثابه لبه دیگر قیچی عمل کرد.
بحمدالله با روی کار آمدن دولت جدید، رویکرد دیگر این نیست و اقتصاد ایران به مذاکرات گره نخورده است. کاستیهای دهه ۹۰ باید از همان نقطهای که منشأ انحراف بود، اصلاح شود؛ یعنی با تمرکز بر «استحکام ساخت درونی قدرت» و «نگاه درونزا به پیشرفت». در دهههای اخیر، هم سرمایه انسانی منحصر بهفردی تربیت شده و هم دستاوردهای شگرفی در حوزه علم و فناوری تحصیل و انباشت شده که دستیابی به اهداف باقیمانده از سند چشمانداز، با بالفعلسازی این ظرفیت عظیم و برقراری پیوند میان داشتهها و مسئلهها، ممکن است.
اما یک مسئله مهم دیگر که به نظر میرسد در دولت فعلی هم حل نشده، سردرگمی فکری مسئولان ما درزمینه نقشآفرینی دولت در فرایند پیشرفت است. بالاخره ما میخواهیم کدام الگو را برای پیشرفت انتخاب کنیم؟ با وجود روشن بودن مسئله در ساحت نظر، هنوز ارادهای برای پیادهسازی الگویی مستقل از اقتصاد دولتی یا اقتصاد بازار به چشم نمیخورد. بین مسئولان ما سردرگمی وجود دارد؛ یک عده قائل به اقتصاد دولتی دهه شصتی هستند، یک عده هم به تداوم مسیر رهاسازی اقتصاد و پیادهسازی ایدههای نئولیبرالیستی که از دهه۸۰ شروع شد.
https://www.qudsonline.ir/news/858820/
@syjebraily
خبر خوب: مصوبه مجلس درباره معافیت محصولات باغی از پیمانسپاری ارزی، در هیئت عالی نظارت مغایر سیاستهای کلی نظام تشخیص داده شد. اما مجلس بر این مصوبه اصرار کرد و طبق قانون، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.
مجمع در جلسه عصر پنجشنبه ۲۵ اسفندماه خود، معافیت صادرات محصولات باغی از پیمانسپاری ارزی را خلاف مصلحت کشور دانست. در صورت تایید مصوبه مجلس، حدود ۳ میلیارد دلار از صادرات غیرنفتی کشور، از چرخه تجاری رسمی خارج میشد که الحمدلله این اتفاق نیفتاد.
✨شرح آثار سوء معافیت از پیمانسپاری را اینجا بخوانید.
@syjebraily
هدایت شده از بیداری ملت
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ هماکنون از حرم مطهر رضوی
📹 ببینید | تاکید رهبر انقلاب بر علاج وابستگی اقتصاد کشور به نفت خام و دلار
📲 پخش زنده مراسم👇🏻
Farsi.Khamenei.ir/Live
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️ هماکنون از حرم مطهر رضوی
📹 ببینید | دولت باید تصدی گری را کم و نظارت را زیاد کند
📲 پخش زنده مراسم👇🏻
Farsi.Khamenei.ir/Live
✨نظریه«حمایت هوشمند» دقیقا در نقطه مقابل بنیادگرایی بازار قرار دارد. اما در دام دولت گرایی به معنی تصدی گری دولتی نیز نیافتاده است.
این نظریه نقش بنیادیِ بازار در پیشرفت کشورها و تامین منافع ملتها را مفروض میدارد.
اما ضمن قائل بودن به نهاد بازار به عنوان یک عنصر اساسی پیشرفت، سازماندهی آن توسط دولت به اقتضای شرایط اقتصادی و هم جهت با سیاست صنعتی و برنامه ملی پیشرفت را یک ضرورت می داند. در نظریه «حمایت هوشمند» رابطه دولت و بازار هرگز قطع نمی شود. دولت پیوسته و هوشمندانه سه نقش حامی، هادی و ناظر بر نیروهای بازار را ایفا میکند تا آنها را در جهت اجرای برنامه ملی پیشرفت سازماندهی نماید.
دولت برای ایفای نقش سه گانه خود بر اساس آخرین دریافتی که از وضعیت اقتصاد در نسبت با برنامه پیشرفت دارد، ۵ نوع رابطه با نیروهای بازار برقرار میکند: صیانت از بازار، خلق بازار، حفظ بازار، قبض بازار و بسط بازار.
کتاب حاضر ضمن تبیین این روابط هوشمند، به بررسی نقص های نظری و فرجام عملی رویکرد بنیادگرایی بازار پرداخته است.
▪️علاقهمندان میتوانند از اینجا اقدام به تهیه آنلاین کتاب نمایند.
@syjebraily