آقای پورابراهیمی همان استدلالهایی را که برای حذف ۴۲۰۰ مطرح میکرد، برای حذف ارز ۲۸۵۰۰ تکرار میکند.
برادری پیام داده که نظر شما چیست؟
هیچ اخوی! هیچ! آنکه از مشاهدات یک سال اخیر درس نگرفته، استدلال حقیر بهکارش نخواهد آمد. تن دادن به استحمار است که ما را سزاوار سواری دادن میکند.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفرین به محمدرضا فرزین
@syjebraily
چرا یک بار کسی جدول دخل و خرج کارگر و کارمند و معلم و استاد دانشگاه و پزشک و پرستار و آتشنشان و پلیس و پاسدار ایرانی را منتشر و این سوال را مطرح نمیکند که این مردم با این عدد و رقم هزینه و درآمد، چطور باید زندگی کنند؟! چرا یک بار کسی نمیپرسد این مردم چه باید بکنند؟ ابتدای دولت آقای رئیسی هشدار دادم که "حذف ارز ۴۲۰۰ و افزایش قیمت بنزین را یک توطئه تمامعیار علیه آیتالله رئیسی میدانم".
حذف ۴۲۰۰ انجام شد و نتایج اسفبارش را میبینید. افزایش قیمت بنزین را هم بام تا شام در حال تئوریزه و تجویز کردن هستند و میخواهند دولت را وادار به وارد کردن یک شوک دیگر به ملت کنند.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با مطرح شدن بحث حذف ارز 28500، این فیلم که بهمن ماه 1400 در مورد حذف ارز 4200 ضبط شده بود را مجدداً بازنشر می کنم.
لطفاً با دقت بینید و بدانید که این چرخه تا اقتصاد را به فروپاشی نکشاند، متوقف نخواهد شد.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک چیزهایی در دنیا در مقالاتی نوشتهاند. این مقالات برای عدم توسعه ما ساخته شده است. این مقالات برای [استفاده] خودشان نیست. ما هم همینجور گرفتار یک سری مقاله شدهایم. برای ما مقالهنویسی کردهاند، ما هم رفتهایم پشت سر آن مقالهها، ملت خودمان را توی دردسر انداختهایم| حسن روحانی
نئولیبرالیسم دولت را که بناست خادم و حافظ منافع ملت باشد، به خادم و حافظ منافع سرمایهداری تبدیل میکند.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
سهم ۴۴ درصدی کمبود نقدینگی در راکد شدن بنگاهها طی سال ۱۴۰۱ بسیار قابل توجه است. سهم ۱۶ درصدی نبود تقاضا و بازار نیز با کاهش قدرت خرید مردم رابطه تنگاتنگ دارد.
نتیجه تعلیل اشتباه، یا جابجا دیدن علت و معلول، تجویز نسخههای اشتباهی است.
اقتصاد، کتاب نیست؛ ماشین حساب هم نیست...
@syjebraily
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مناظره ریشههای تورم و راهکارهای مهار آن|رحیمی: کشوری که دارای تراز ارزی مثبت است باید در بازار آزاد مداخله کند
محمدطاهر رحیمی، کارشناس اقتصادی در برنامه «شاخص»:
🔸زمانیکه ما از تثبیت صحبت میکنیم، در حال صحبت کردن درباره ابزارهایی هستیم که باید منجر به تثبیت شود. اگر از ابزارها استفاده نکنیم و صرفا بگوییم قیمت ارز در یک عدد باید ثابت باشد ره به جایی نمیبریم.
🔸سال ۱۴۰۱ حدود ۵۶ میلیارد دلار صادرات نفتی و ۵۴.۴ میلیارد دلار هم صادرات غیرنفتی داشتیم. نزدیک به ۶۰ میلیارد دلار هم واردات انجام دادیم؛ یعنی تراز ارزی کشور حدود ۵۰ میلیارد دلار مثبت بوده است. دولت باید در این شرایط در بازار مداخله کند کمااینکه در دهه ۸۰ و ابتدای دهه ۹۰ این کار را کرد.
#برنامه_شاخص
___
♨️تلویزیون اینترنتی خبرگزاری دانشجو 👇
🆔 @snn_ir
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
گزارشی از 5 ماه جنگ ارزی ایران و آمریکا
🎙 در گفتگو با سیدیاسر جبرائیلی
📅 امشب دوشنبه 16 مرداد ساعت 22 به صورت زنده و مستقیم از
⭕️ یوتیوب جدال
https://youtube.com/live/2j0oeEeOxSQ
⭕️ روبیکای جدال
https://rubika.ir/jedaaltv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقتصاد ایران دست کیست؟
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرمان عزیز!
مبادا تصور کنی خونت پایمال شد.
مبادا غبار غم بر چهرهات بنشیند که تو میان "ناسزا گفتن به ولی خدا" و "کشته شدن به قتل صبر" دومی را برگزیدی و امروز لشکریان همان فتنه بر اقتصاد این کشور حاکماند.
خون تو پایمال نشد. خون تو فریاد مظلومیت و تنهایی علی است...میان کارگزارانش.
@syjebraily
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸به حامیان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی رای ندهید!
کامل:
📺 youtube.com/watch?v=2j0oeEeOxSQ
شفاف و مستند، آدرس #رانت_ارز_گران را میدهیم: بدلیل گران فروشی ارز و دلاری فروشی، درآمد عملیاتی ۲۰ شرکت خاص از ۱۶۱همت در سال ۹۶ به ۱۳۹۳همت در سال ۱۴۰۰ رسیده و این رقم را ملت ایران پرداخته است.
خیلی مبهم و بدون آدرس میگویند در تثبیت ارز، رانت وجود دارد. یک سند مانند این بیاورید!
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
تا نرخ ارز نزولی شد، این مطالب در فضای مجازی منتشر شد؛
-ثبت سفارش خودروهای کارکرده
- عدم تامین ارز برای خودروسازها، موتور سیکلت و دوچرخه
- حذف ارز ترجیحی گوشت و چای
و روند نرخ ارز معکوس شد.
آيا همه این ها تصادفی هستند؟
نکته جالب توجه اینکه منشأ همه این اخبار هم بخشهای مختلف وزارت صمت بودهاند.
https://eitaa.com/DrRezaGholami
ما به طرز عجیبی گرفتار #وتوکراسی شدهایم: هیچ دستگاهی نمیتواند به تنهایی پروژهای را تعریف کرده و به انجام برساند، اما هر دستگاهی میتواند بهتنهایی تصمیات دیگران را وتو کرده و مانع اجرای پروژهشان شود. این وضع باید درمان شود. به نهادها باید در حوزه مسئولیتشان، اختیار تام داد.
@syjebraily
36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادآوری یک تجربه...
@syjebraily
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
42.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اگر فرزین شکست بخورد...
🔹گفت و گو با سید یاسر جبرائیلی
برنامه را به صورت کامل از آدرس زیر ببینید:
📺 youtube.com/watch?v=2j0oeEeOxSQ
#قطعه_بلند
کانال رسمی جدال در ایتا🔻
@JedaalTv
پیرو توافق با صندوق بینالمللی پول در سال ۲۰۱۶، مصر ارزش پول ملی خود را کاهش داد، یارانهها را حذف کرد و مالیاتها را افزایش داد. نتیجه این اقدامات، تورمی دردناک و بودجهای انقباضیتر برای مصریها بود، بدون اینکه مشکلات اساسی را حل کند. سیسی دوباره به IMF متوسل شد...| اکونومیست
@syjebraily
داستان شجاعت تو باید وارد کتب درسی این کشور شود تا فرزندانمان بدانند این خاک اسطورهساز است
#فرزاد_بادپا
یکی از استدلالهای مضحک برای توجیه حذف ارز ۴۲۰۰ این بود که ما نه به ۸۵میلیون نفر، که به ۴۰۰میلیون نفر(شامل ملتهای همسایه) غذا میدهیم، قاچاق صورت میگیرد و سوپرمارکتهای همسایگان پر است از مواد غذایی ایرانی؛ کافی است ۴۲۰۰ را حذف کنیم تا مسئله حل شود.
با حذف ۴۲۰۰ تخصیص ارز به نهادههای دامی چقدر کم شد؟ حجم واردات نهادهها چقدر کاهش یافت؟
@syjebraily
✨تشکیلات جبهه انقلاب؛ آنگونه که باید باشد
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکلهایی که پیش از انقلاب مشغول مبارزه با طاغوت بودند، در موقعیت کنشهای سیاسی درونسیستمی قرار گرفتند. برخی تشکلها نیز پس از انقلاب با گردهمآیی شخصیتهای مبارز شکل گرفتند.
علی ای حال، وجه مشترک این تشکلهای سیاسی، پیشقراولی اعضای مرکزی آنها در طول نهضت بود. میتوان حزب موتلفه، حزب جمهوری اسلامی، جامعه روحانیت مبارز و... را در این زمینه مثال زد.
موسم انتخابات که فرا میرسید، همین تشکلها از افرادی حمایت میکردند و مردم نیز به فهرست آنها اعتماد کرده و رای میدادند. پیروزی فراگیر حزب جمهوری اسلامی در انتخابات مجلس نخست، نمونه این اعتماد مردم است. اما ریشه این اعتماد در کجا بود؟
مردم به کدام دلیل با تمام وجود پای کار حزب جمهوری اسلامی آمدند و برای نامزدهای مورد حمایت حزب تبلیغ کردند و به آنها رای دادند؟ پاسخ روشن است: شخصیتهایی که محور حزب بودند و فهرست انتخاباتی تعیین میکردند، مقبول و محبوب و مورد اعتماد مردم بودند.
این شخصیتها، پیشقراولان مبارزه با رژیم ستمشاهی بودند و مردم در همه بزنگاهها، آنها را در صف نخست مبارزه دیده بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز، همین شخصیتها در صف نخست مبارزه گفتمانی با تفکرات انحرافی حضور داشتند و در معماری نظام اسلامی نقشهای اساسی ایفا کردند.
علاوه بر این، آنها در میان مردم بودند. با مردم سخن میگفتند و میشنیدند. مسائل را برای مردم تبیین میکردند و برای مردم مرجعیت فکری داشتند. در یک کلام، هرآنجا که مردم به آنها نیاز داشتند، حاضر بودند. علمدار پیشبرد یک تفکر و گفتمان در جامعه بودند و وقت انتخابات، مردم زیر همین علم گفتمانی جمع میشدند. امروز نیز اگر بناست مردم در ایام انتخابات، به تشخیص یک تشکل اعتماد کنند و در انتخابات، به فهرست تعیین شده توسط آن رای دهند، افراد محوری آن تشکل چنان نسبتی باید با مردم داشته باشند. افراد شاخص تشکلی که مردم را به رای به یک فهرست انتخاباتی فرامیخوانند، قاعدتا باید پیشقراولان یک گفتمان، یک تفکر و یک جبهه باشند که مردم نقشآفرینی آنها در سر بزنگاههای مهم انقلاب را ببینند؛ درمیان مردم باشند، با آنها سخن بگویند و سخنانشان را بشنوند؛ برای حل مسائل مردم راهحل داشته باشند و با تمام توان، اجرایی شدن این راهحلها را پیگیری کنند؛ گفتمان خود را برای مردم تبیین کنند؛ در بزنگاهها و رویدادهای تاریخساز، مواضع صریح و دقیق بگیرند، مردم را درباره جهت صحیح حرکت اقناع کرده و پیشاپیش مردم، در آن جهت حرکت کنند.
آیا کسانی که در جبهه انقلاب فهرستهای انتخاباتی را میبندند، واجد این ویژگیها هستند؟
آیا اساسا مردم کسانی را که تعیین کننده فهرستهای انتخاباتی هستند، میشناسند؟ از این میان، آنها که شناخته شده هستند، علمدار یک گفتمان بودهاند؟ برای مردم مرجعیت فکری دارند و مقبولشان هستند؟ آیا فرآیندهای سیاسی که طی میشود، متناسب با این وضع مطلوبی است که ترسیم کردیم؟
به نظر میرسد آنچه باید در جبهه انقلاب رخ دهد، یک تحول اساسی است که نخستین گام آن، "ایجاد یک تشکیلات با محوریت پیشقراولان گفتمانی جبهه انقلاب" است؛ پیشقراولانی از جنس روحانیت مبارز...
@syjebraily