نئولیبرالیسم یک تئوری اقتصادی نیست، یک مکتب فکری است که در همه ساحتهای زندگی بشر، تجلیاتی دارد و کارکردش معیشتسوزی و نابرابریسازی است. آن گردنه آخری که باید تا قله پیمود، #نه_به_نئولیبرالیسم است.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر حکیم انقلاب اسلامی فرمودند تولیدکنندگان افسران جنگ اقتصادی هستند. انشاءالله به کمک این افسران، لشکری خواهیم ساخت و در این جنگ پیروز خواهیم شد. سخنان این تولیدکننده خنککنندههای صنعتی را درباره ریشههای تورم بشنوید.
صبح امروز در مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی با حضور دکتر ذوالقدر دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، الگوی تدوین شاخصهای ارزیابی سیاستهای کلی مورد بررسی قرار گرفت. از شرایط لازم تحقق سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب، تدوین شاخصهای دقیق و پیمایش آنهاست که با جدیت در دستور کار ماست.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از کارهای غلطی که در کشور شد، توسعه بانکها بود| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
#بانکها_غلط_میکنند
مهرداد بذرپاش به عنوان یک وزیر تولیدی، با تمام وجود در حال لمس واقعیت اقتصاد است. او میخواهد برای مردم خانه بسازد، اما جهانیسازی قیمتها و سیستم حراج بورس کالا، نهضت ملی مسکن را نیز همچون هر فعالیت تولیدی دیگر زمینگیر کرده است. ذینفعان و ذیربطان فحاشی علیه او را آغاز کردهاند.
@syjebraily
هدایت شده از 🇮🇷بورس لند🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بذرپاش دقایقی پیش:
حالا ما راجع به فولاد و سیمان ی چیزی مطرح کردم
همونطور که خودرو از #بورس_کالا خارج شد و اتفاقات بسیار خوبی افتاد
حالا نمیدونم چرا این بورسی ها هی تند تند میخوان جواب منو بدن و که آقا نخیر و فلان و...
هی فحش دادن و توهین نداره از جاهای مختلف
همانطور که تونستیم قیمت زمین را به صفر برسونیم تمام تلاش ما اینه که قیمت مصالح رو هم بیاریم پایین تر، بسیار پایین تر
حتی اگه میخوایید #سیمان و #فولاد رو در بورس کالا عرضه کنید باید فرمول قیمت پایه تغییر کنه
ما بورس کالا راه ننداختیم که قیمت کالا رو گرانتر کنیم، فلان شرکت فولادی بیاد و قیمت 40% گرونتر از بازار در بورس کالا عرضه کنه
بماند ذات بورس چیه
بماند سهامداران بورس کالا کین
حالا بوقتش عرض میکنم
#بورسلند
@bourselandgroup
۴۰ شرکت بورسی(بانکی، فولادی، پتروشیمیایی و پالایشی) سال ۴۰۱ مجموعا ۹۵۷همت سود عملیاتی داشتهاند؛ سال ۴۰۰ این رقم ۸۰۰همت بوده است. این سود نجومی که از سفره ملت کسر شده، نه حاصل بهرهوری، که حاصل جهانیسازی قیمتها و سازکار حراج بورس کالاست.
باید به این غارت سازمانیافته پایان داد.
@syjebraily
نام فرآیند خارج کردن نفت و گاز از زمین، تولید نیست استخراج است.
نام تبدیل نفت و گاز به فرآورده پالایشی و پتروشیمیایی، تولید نیست فرآوری است.
نام تبدیل سنگ آهن به ورق آهن نیز تولید نیست فرآوری است.
استخراج و فرآوری البته مهم است، منتهی جا زدن اینها به نام تولید، جفا به تولید است.
@syjebraily
#اطلاعیه
🔰 مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس
👤 سخنران: دکتر سید یاسر جبرائیلی
👈🏻 با موضوع: نظم نوین جهانی
🗓 پنجشنبه ۶ مهر ۱۴۰۲
🕰 از نماز جماعت مغرب و عشاء
📍 مسجد فائق
خیابان هفده شهریور، خيابان شهید فیاض بخش
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به آینده امیدوارم...
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مواد اولیه تولید به دلار قیمتگذاری میشود، هرچه دلار گرانتر شود، تمام مواد اولیه ایرانی نیز گران میشود. با گرانی مواد اولیه، همه کالاها گران میشود. فروشندگان مواد اولیه، از گرانی ارز نفع میبرند و مردمی که درآمد ریالی دارند، روز به روز فقیرتر میشوند. جمعی از این مردم، در بورس شرکای خُرد ذینفعان گرانی دلار شدهاند!
@syjebraily
در شرایط تحریم، منابع و معادن کشور میتواند اهرم قدرتمند دفع فشار خارجی باشد. جهانیسازی قیمت مواد اولیه ایرانی و حراج این مواد در بورس کالا، اقتصاد ایران را از شوکهای خارجی متاثر کرده و ابزار داخلیسازی فشار تحریم شده است.
@syjebraily
حامیان خصوصیسازی انفال، جهانیسازی قیمتها و مکانیسم حراج در بورس کالا را به یک چالش دعوت میکنم: انفال متعلق به همه ملت ایران است. آیا خروجی سازکارهایی که شما مدافع آن هستید، بهرهمندی برابر مردم از انفال است؟ یا خیر، این مکانیسم توبره اقلیتی را پُر و سفره اکثریت را خالی میکند؟
طبق بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، در نگاه اسلام اولاً «تولید ثروت ملی» یک ارزش است، ثانیاً «توزیع عادلانه ثروت ملی» نیز یک ارزش است، ثالثاً منابع و امکانات عمومی باید عادلانه توزیع شود و رابعاً باید تلاش شود که منابع و امکانات عمومی موجود بیشتر شود تا به همه بیشتر برسد. مراد ایشان از «توزیع عادلانه» نیز، مساوات کمونیستی نیست که نه ممکن است و نه مطلوب، بلکه مراد «برخورداری عمومی» و «بالا رفتن سطح رفاه عمومی جامعه» است. ایشان نتیجه میگیرند که اگر منابع عمومی عادلانه توزیع شود، «شکاف طبقاتی پیش نمیآید؛ آن شکاف و آن درههای طبقاتی دیگر تحقق پیدا نمیکند تفاوت است، اما آن شکاف طبقاتی دیگر نیست.»
@syjebraily
✨تولّدِ تجلّیِ تام آزادی...
امانوئل کانت، فیلسوف آلمانی، درباره آزادی انسان بحث جالبی را مطرح میکند. او میگوید هنگامی که ما، همچون حیوانات، فقط به دنبال لذت میگردیم و از درد اجتناب میکنیم، کارمان واقعا آزادانه نیست؛ بلکه ما طوق بندگی امیال و تمنیاتمان را بهگردن داریم. میتوان به گفته کانت، این حقیقت را هم اضافه کرد که وقتی لذتجویی و دردگریزی به رفتار ما جهت میدهد، ما بنده کسانی هستیم که توانستهاند در جهت منافع خود، به تمنیات و امیال ما جهت دهند. آنکه در اثر مشاهده زرق و برق تبلیغ، دست به انتخاب میزند، انتخابش آزادانه نیست. هرچند در ظاهر، وفق میل خود رفتار کرده و به تعبیر کانت بنده میل خود شده، اما در باطن امر، بنده کسی است که به میل او جهت داده است. لذاست که ادعای برخورداری از آزادی برای چنین کسی، ادعایی مضحک است.
کانت وقتی میخواهد رفتار آزادانه را تعریف کند، میگوید یعنی عمل اختیاری؛ و عمل اختیاری یعنی عمل کردن طبق قانونی که من برای خودم وضع میکنم. و این، نقطه مقابل دگرمختاری (Heteronomy) است که انسان، به خاطر اهدافی عمل کند که از بیرون برای او تعیین میشوند و انسان میشود وسیله -نه بانی- برای اهدافی که دنبال میکند.
اما سوالی که اینجا مطرح میشود این است که آیا انسان قادر است بدون اینکه از طبیعت و تربیتش متاثر شود، برای خود قانون وضع کند؟ میتواند برای خویش هدف تعیین کند؟ آیا چنین انسانی اساسا قابل تصور است؟ اگر پاسخ این پرسش "خیر" است -که هست- چگونه میتوان از آزادیِ انسانِ در بندِ طبیعت و تربیت خود، سخن گفت؟! نمیتوان...
پس آزادی کجاست و چگونه قابل تحصیل است؟ اگر منطق صحیح کانت را بپذیریم که انسان آزاد، انسانی است که بتواند فارغ از امیال و تمنیاتش، بدون تاثر از طبیعت و تربیتش، برای خود هدف تعیین کند و قوانینی برای پیمودن مسیر خود وضع کند، در تمام هستی برای انسان یک گزینه بیشتر باقی نمیماند: اینکه تعیینکننده آن هدف و وضعکننده آن قوانین، موجودی آشناتر از انسان به خودش، آگاهتر از انسان به نیازهایش، مشرفتر از انسان به جهانی که در آن میزید، داناتر از انسان به صلاحش، مهربانتر و دلسوزتر از انسان به خودش، و صالحتر از انسان برای تعیین سرنوشتش باشد.
آری! اگر کانت آزادی انسان را در رهایی از امیالش میداند، این آزادی تنها و تنها در سایه اطاعت از قوانین وضع شده توسط خالق انسان حاصل خواهد شد؛ و این همان آزادی است که نه غایت، که ابزار است: "آزادی برای" سعادت است و صرفا در سایه این آزادی است که سعادت ممکن است.
اما آیا انسانِ پیوسته در معرض انتخاب، میتواند به خالق مراجعه کند و هدفش را و قوانین حرکتش را نو به نو و همینجا و هماکنون از او بگیرد و مسیرش را به سمت سعادت طی کند؟ آری... میتواند! فلسفه انزال کتب و ارسال رسل همینجانست: یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ وَأُولِی الأَمْرِ مِنْکمْ.
میلاد رسول گرامی اسلام و فرزندشان حضرت امام صادق(ع) بر تمام آزادیخواهان جهان مبارک باد.
@syjebraily
آتش زدن کالای قاچاق، برای سالمسازی اقتصاد است؛ چنانکه و لكم فی القصاص حياة يا أولی الالباب. هر یک میلیارد دلار قاچاق حداقل ۱۰۰هزار فرصت شغلی را نابود میکند. برای کمک به خانوادههای نیازمند، باید جلوی قاچاق را گرفت که بیکارشان میکند، نه اینکه کالای قاچاق را به آنان صدقه داد.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالای قاچاق را آتش بزنید...
پروژه شبکه نفوذ کاملا روشن شده است: ایجاد یک طبقه الیگارشی غربگرا و مسلط بر منابع ایران، که تولید ملی را نابود، مردم و دولت را فقیر و ضعیف، و جریان صادرات مواد خام را تسهیل و تشدید کند.
@syjebraily
به عبارت دیگر، اگر شما تولیدکننده ایرانی باشید، در رقابت با یک شرکت خارجی که مانند شما مشتری نفت ایران است، قطعا بازندهاید، ولو این رقابت در داخل خاک ایران باشد...
@syjebraily
هدایت شده از حسین زمانی میقان
بچههای شیکاگو و دنیای اقتصاد کجان که علیه دستور قیمتی دولت آمریکا بیانیه بدن و بگن بایدن کمونیسته؟!
@hzamanim
هدایت شده از اقتصاد ملی • علی نیکوکار
♦️در آمریکا ۵۰ درصد از مالیات بر درآمد را فقط ۵ درصد از ثروتمندان میپردازند؛ در ایران فقط ۳ درصد از ثروتمندان مالیات میپردازند!
درمورد توزیع ثروت و درآمد در اقتصاد رهای ایران، ۱۰ درصد از جمعیت ۵۳ درصد از درآمد و ۶۱ درصد از ثروت را در اختیار دارند.
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓پاسخ به چند سوال:
🔸ریشههای تورم تا قبل از ورود به دهه ۹۰ چیست؟
🔸ناترازیهای اقتصاد چگونه در این دوره باعث خلق تورم شد؟
🔸با چه شاخص کلی میتوان نقدینگی را علت و پیشران و یا معلول تورم نامید؟
🔸روند تورم کشور از دهه ۷۰ تا امروز چگونه بودهاست؟
📺لینک ویدئوی کامل در تلوبیون:
https://telewebion.com/episode/0x8a8df2c
📍کانال ایتا:
https://eitaa.com/economics_finance
📍کانال تلگرام:
https://t.me/Economics_Finance_T
📍صفحه توئیتر:
https://twitter.com/taherrahimi68
هدایت شده از اقتصاد ملی • علی نیکوکار
♦️یارانه پنهان در انرژی، کالا، خدمات و... یک مغالطه در تاریخ اقتصاد ایران است و هیچ سابقه ای در دیگر کشورها ندارد، قیمت انرژی اعم بنزین و برق و... تا کالا و خدمات بستگی به شرایط و بازار داخلی هرکشوری دارد!
حامیان یارانه پنهان به اسم بازار جهانی و قیمت جهانی یک کالا یا انرژی نشان دهند که در همه کشورها یک قیمت است!
این سیاست فقط و فقط در ایران عملیاتی شده...
❌ ۴ دهه است کل اقتصاد ایران را به دلار و بازار فلان کشور وصل کردید!
🇮🇷@NationalEconomy
پذیرش/عدم پذیرش الحاق به کنوانسیونهای دوقلوی تکلیفی FATF (پالرمو و CFT) در حیطه اختیارات وزارت اقتصاد نیست.
@syjebraily