هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✏️ رهبر انقلاب؛ هماکنون در دیدار مردمی عید غدیر:
کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیتهای کشور را داشته باشد اصلح است
۱۴۰۳/۴/۵
📲 پخش زنده از
Farsi.Khamenei.ir/live
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیام تصویری آیتالله میرباقری و دعوت از روحانیون، طلاب، جوانان انقلابی و بانوان محترم، برای حرکت تبلیغی گسترده در فرصت باقیمانده تا #انتخابات
💥 ما در شرایط خطیری قرار داریم و انتخابات سرنوشتسازی در پیش است.
بهلحاظ شرایط جهانی، نظم جدیدی در حال شکلگرفتن است و به لحاظ داخلی هم در دوران #شهید_رئیسی، کشور بهسمت حل اساسی مشکلات مزمن کشور حرکت کرده است.
در چنین شرایطی اگر عنان قوۀ اجرایی کشور در دست غربگرایان و طرفداران #اسلام_آمریکایی قرار گیرد، همۀ این فرصتها خواهد سوخت.
💥 ما در فرصت کوتاه باقیمانده تا انتخابات، نیازمند عزم جدی برای #جهاد_تبیین هستیم. ما نیازمند تبلیغات گسترده و مویرگی، بهخصوص در روستاها و شهرهای کوچک هستیم.
💥 گمان نکنیم که صحنۀ انتخابات برای همۀ مردم عزیز و شریف شفاف است و اطلاعات کافی به همۀ عرصههای اجتماعی رسیده است!
💥 از طلاب گرامی و روحانیون محترم، جوانان انقلابی و فعالان عرصۀ فرهنگ، بهویژه بانوان محترم تقاضا دارم که عزم بر مجاهدت کنند و از فرصت باقیمانده به بهترین وجه استفاده کنند و با ارتباط مستقیم با مردم، توأم با اخلاق و محبت و صمیمیت، و همراه با آگاهیبخشی و عقلانیت، در تحقق نتیجۀ مثبت و نهایی مشارکت کنند.
💥 توجه داشته باشیم که ممکن است دشمنان و رسانههای مخالف در فاصلۀ باقیمانده، #جنگ_روانی علیه جبهۀ انقلاب به راه بیندازند و با نظرسازیها، نوعی یأس در ما ایجاد کنند.
ما باید با امیدواری و با جدیت، تلاش کنیم که انشاءالله یک #پیروزی_شیرین و روحبخش برای مردم حاصل شود.
#نشر_حداکثری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
📌مرکز پژوهشهای مجلس وقتی مرکز پژوهشهای مجلس بود، گزارشی تهیه کرد و نشان داد که هر ۱۰٪ افزایش قیمت بنزین ۱.۵٪ تورم اضافی ایجاد میکند.
یعنی اگر قیمت بنزین فقط دو برابر شود، تورم ۴۵٪ کنونی به ۶۰٪ افزایش مییابد. اینگونه یارانهای که وعده میدهید، دود میشود!
https://rc.majlis.ir/fa/news/show/764510?s=09
🔻متضرر این تورم هولناک، دهک بالای جامعه نیست. ثروتمندان، ذینفعان تورم هستند.
اما قربانیان این تورم، همان قشر مستضعف است که به نام بهرهمند ساختن آنان، آقایان میخواهند بنزین را گران کنند
@syjebraily
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 رهبر انقلاب خطاب به نامزدهای محترم انتخابات:
اگر توانستید مسئولیتی بگیرید، با خدا عهد کنید کارگزاران خود را از این سه دسته قرار ندهید...
✏️ من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
✏️ ۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمیخورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
✏️ ۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
✏️ ۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
✏️ کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
✏️ اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات میکنید همهاش حسنه خواهد بود. ۱۴۰۳/۴/۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
بسماللهالرحمنالرحیم
مردم شریف ایران
سلام علیکم
امروز همه ما در آستانه انتخاب دیگری قرار گرفتهایم که میتواند آینده کشور را دستخوش تغییر و تحول نماید. در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، مشاهده کردم که معالاسف اکثر نظرات اقتصادی نامزدها بیش از آنکه به سود سفره مردم باشد، به سود خامفروشان، محتکرین انفال و سفتهبازان و مالیچیهاست. در چینشی عجیب و حیرتانگیز، رویکرد تمدن اسلامی علیالخصوص اقتصاد مقاومتی در سوالات صدا و سیما نیز غایب بزرگ میدان بود. در تمام مدت تبلیغات، سراغ کاندیداهای محترم یا مشاورین آنها رفتم و تلاش کردم آنها را از ایدههای خانمان برانداز نئولیبرالیستی و تبعات گرایش به سمت آنها بر حذر دارم. طرحهایی از آنها را که در چهارچوب تفکر سرمایهسالاری ساخته و پرداخته شده بود، نقد کردم و هر آنچه که برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دهههای اخیر لازم است را به آنها پیشنهاد دادم و بخل نورزیدم.
با این حال، با وجود همه نگرانیهای اقتصادی که نسبت به کاندیداهای جبهه انقلاب وارد است و ابهامات و نگرانیهایی که درباره عملکرد دولت آنها وجود دارد، نمیتوان از جریان غربگرا غافل شد. غرب گرایی «گرداب سکندر» ایران معاصر است و عمر این ملت بزرگ را دههها به هدر داده که دهه ۹۰ عصاره همه آنهاست! فرصتسوزیها و ندانمکاریهایی که غرب گرایان در دهه ۹۰ مرتکب شدند، کشور را دچار بحران کرد و بیش از یک دهه عقب انداخت. اگر آه حسرت ما در دولت شهید جمهور، ناتوانی عبور از تجویزهای نئولیبرالها بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، خود، لیبرال بودند. اگر نگرانی ما در دولت سیزدهم ناتمام ماندن حذف مدیران نالایق نئولیبرال بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، آگاهانه، سیاست و صنعت و فرهنگ را آنطور که لیبرالیسم میخواست اداره میکردند. آن دو دولت، حتی به صنایع نظامی کشور نیز رحم نکرده و اگر درایت دلسوزان نظام نبود آن را نیز همانند صنعت هستهای، تعطیل مینمودند. اگر در دولت سیزدهم، مقتدرانه، پاسخ دندانشکنی به گستاخیهای رژیم صهیونیستی داده شد و برای اولین بار در تاریخ آن رژیم منحوس، شهرهای سرزمین اشغالی، موشک باران گردید و افق جدیدی بر روی همه سرزمین استثمار شده غرب آسیا و شمال آفریقا گشوده شد، یادمان نرفته که در آن دو دولت، مسئولان وقت از نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل روی موشکها، لرزه بر اندامشان میافتاد. اگر دولت سیزدهم تلاش میکرد به سختی و شاید کجدار و مریز، اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را دنبال کند، یادمان نرفته که آن دو دولت، مخفیانه و زیرپوستی، سند استعماری و ننگین ۲۰۳۰ را در کشور اجرا کردند. آنها با افتخار اسناد ننگینی مانند توافق پاریس را به دست اجرا سپردند. اسناد محرمانه با کشورهای غربی نوشتند و امضا کردند، بدون اینکه روال قانونی چنین اسنادی در کشور طی شود. تلاش کردند دستورالعملهای FATF را که ابزار خودتحریمی بود، به کشور تحمیل کنند.
امروز با وجود تمام اختلافها و نگرانیهایی که از مواضع اقتصادی کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز از چینش نیروهای آنها در دولت احتمالی آینده وجود دارد، بر خود لازم میدانم تا به سبب پرهیز از بازگشت به عقب و فرو افتادن کشور در چاه ویل «غربگرایی»، همگان را به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری دعوت نموده و ضمن احترام به همه کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز طرفداران آنها، حمایت خود را از جناب آقای دکتر «سعید جلیلی» اعلام نمایم.
امید که ایشان پس از قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری از عهده تشخیص و تصمیم و انتخاب درست برآیند.
والسلام علی من اتبع الهدی
سیدیاسر جبرائیلی
@syjebraily
حاج علی زاکانی نشان داد که پیرو مکتب خمینی کبیر(ره) است و برایش تفاوتی نمیکند که بر او درود بفرستند، یا دسته جمعی ناسزایش گویند.
در بزنگاههای پرهیاهوی سیاست، غنای نفس باید داشته باشی که فارغ از هر آنچه در بیرون میگذرد، به تکلیفت عمل کنی.
او جانباز گرانقدر و عزیز جنگ تحمیلی است و نشان ایثار را به سینه دارد. در عرصه سیاست نیز لیاقت این نشان افتخار را در خود اثبات کرد.
@syjebraily
💢دوران نرد عشق باختن با سرمایهداران و رای خواستن از مستضعفان به پایان رسیده است.
مشارکت ۴۰ درصدی نتیجه هیچ چیزی نیست جز حمله مغولوار به معیشت ملت با تصمیمسازی نئولیبرالهای ریشدار و سربهسجود آیهخوان.
راه احیای جمهوریت، از عدالت میگذرد...
@syjebraily
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
از این پایین خیلی خنده داره!!
دولت خلق پول را که یک قدرت ملی است، سپرده به 250 نفر هیات های مدیره نظام بانکی ایران که بین بانکهای خصوصی و دولتی به نوبت می چرخند.
بانکداری در ایران یک صنعت است که بدون اینکه کاری انجام بدهد، مالکیت اقتصاد و دولت را یکجا داره تصاحب می کنه
و توی این چند روز که ما داشتیم توی انتخابات توی سر و کله هم می زدیم، بانک مرکزی ما هم خصوصی شد تا دخالت در حرکت طبیعی پول نداشته باشه! شدیم مثل فدرال رزرو آمریکا!
آخه پول توی دست سرمایه سالار حرکت طبیعی می کنه؟ فقط بانک آینده 25 درصد پایه پولی کشور را افزایش داده، یعنی بدون اینکه کاری کنه، 25 درصد پول چاپ کرده و به اقتصاد ایران وارد کرده! فکر کنم کامپیوترهای بانک آینده دیگه بیشتر از این کشش نداشته والا 25 درصد خلق پول؟ آخه چطوری؟ اگه قرار بود ایران چک برای این خلق پول چاپ بشه، صنعت چاپ پول، یک تنه GDP کشور را ارتقاء می داد!
دولتی می خواهیم که معنای دولت بده! بگه من مالک و تصمیم گیر و هدایت گر حرکت نقدینگی کشور به نفع این هستم که رشد اقتصادی را بریزم سر سفره مردم!
نه اینکه پول را مستقیم و با یارانه به حساب مردم بریزم! بلکه یکی یکی نقدینگی را هدایت کنم، یکجایی را بسازم، برم سراغ جای دوم و سوم و....
دولتی می خواهیم که بخواد یک چیزی روی زمین بسازه و به من آدم عادی بگه برو توی میدون منتظر باش یک ربع دیگه اونجام!
خدا را شکر توی این فقره همه دست همه کاندیداها بالا بود!
رئیس ستاد آقای پزشکیان گفته است گرانسازی بنزین و برق و گازوئیل و... آنچنان با آرامش و همکاری مردم جا میافتد، که موجب رضایت مردم و آبادانی کشور شود.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ما مخالف ایدئولوژی نئولیبرالیسم هستیم
🔹یکی از سختیهای مبارزه با نئولیبرالیسم این است که ایدئولوژی خود را در قالب علم جا میزند و مخالفانش را مخالف علم میخواند!
در حالی که تجربه ثابت کرده که گزارههای نئولیبرالیسم غیر علمی و خلاف منطق است.
🔹طبق روش علمی وقتی یک گزاره از طریق تجربه ابطال میشود، باید آن را کنار گذاشت اما پیروان مکتب نئولیبرالیسم بر خلاف شواهد روشن تجربی بر آموزههای نئولیبرالیسم اصرار میکنند و تناقضات آن را بیجواب میگذارند.
#ویدئوی_کوتاه
📺 youtube.com/shorts/AHD9PyP9Qs0?feature=share
به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقی است...
https://www.isna.ir/news/1403041107145/
@syjebraily
از روزی که انقلاب اسلامی را شناخته و به امامین آن ایمان آوردیم، پیامش را به عقل دریافته و مقصد و مقصودش را به چشم دل دیدیم، آتشی در جانمان افتاد که حتی برای لحظهای خاموش نشده است. چه، در عصر حاضر، آنکه فلسفه حیات را دریافته و مبداء و معاد را درک کرده و به وعده «عبدی أطعنی أجعلک مثلی» ایمان آورده باشد، نمیتواند نسبت به انقلاب اسلامی بیتفاوت باشد، مطیع ولایت فقیه نباشد و در این جهت نکوشد.
انقلاب اسلامی، اهداف و غایات آرمانهایی برای خود ترسیم کرده است. صراحت دارد که میخواهد بر مبنای معارف اسلامی، تمدن نوین اسلامی را شالودهریزی کند؛ میخواهد بشریت زخمخورده و غمگین و آزرده و افسرده از حوادث گوناگون قرنهای اخیر را به آفاق جدیدی برساند و به او کرامت ببخشد. در این افق تمدنی، ساحات مختلف حیات بشر صُوَری دارند. اقتصاد، فرهنگ، سبک زندگی، شهرسازی، سلامت و... هر کدام صورتی دارند. به برکت انقلاب اسلامی، طی ۵ دهه اخیر مطالعات علمی-تحقیقاتی گستردهای در این جهت انجام شده و قسم مهمی از این صورتها اینک برای ما آشکار است. اما به دو دلیل، آنگونه که باید و شاید اجراییسازی ایدههای تمدنی در دستور کار ساختارهای رسمی کشور قرار نگرفته است. نخست، غلبه گفتمانی سرمایهداری نئولیبرال در فضای عمومی و آکادمیک کشور؛ و دوم، خلاء کادرسازی متناسب با گفتمان تمدن اسلامی. پذیرش این مفروضات، طبعا مسئولیتها و ماموریتهایی را متوجه انسان میکند؛ و این حقیر امروز دقیقا در موقعیتی قرار گرفتهام که نمیتوانم نسبت به این مهم بیتفاوت باشم.
لکن انسان وقتی هدفی را برمیگزیند، وقتی مقصدی را انتخاب میکند، لاجرم باید به لوازم و اقتضائات آن نیز ملتزم باشد. باید به مقتضای مسیرش مرکبی راهوار اختیار کند. چرا که چه هدف اشتباه انتخاب شود و چه در گزینش مسیر و اسباب سفر خطا شود، به مقصد نخواهیم رسید. واقعیت این است که مسئولیت مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام که از سال ۱۳۹۸ بر عهدهاش دارم، مسئولیت خطیری است. این مرکز پیرو تفویض اختیار رهبر معظم انقلاب اسلامی در بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی و بر اساس تبصره ماده ۶ مقررات نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام که در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ توسط معظم له ابلاغ شد، تاسیس شده است. اهمیت این مجموعه برای حقیر به قدری بوده که آن را بر پیشنهادهای گوناگون، چه مسئولیتهایی که در دولت شهید رئیسی پیشنهاد شد و چه نمایندگی در مجلس، ترجیح دادهام. لکن با وجود کارهای بزرگی که در این ۵ سال صورت گرفته و اقدامات قابل توجهی که در دست انجام است، این مجموعه یک دستگاه نظارتی است و طبیعتا ظرفیت لازم را برای عینیت بخشیدن به دغدغههای مهم «پیادهسازی ایدههای تمدنی» یا «گفتمانسازی و کادرسازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی» را ندارد. بلکه محدودیتها و محذوریتهایی را نیز بر کنش در این جهت تحمیل کرده است. این بود که از جناب آقای دکتر ذوالقدر دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام که لطف و محبت زیادی نیز به حقیر دارند و ارادتمند ایشان هستم، درخواست کردم از این مسئولیت کنارهگیری کنم.
پس از این، فعالیت های علمی خود را کماکان به عنوان عضو هیئت علمی گروه تمدن اسلامی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه خواهم داد. لکن برای پیگیری اهداف پیش گفته، یعنی کادرسازی و گفتمانسازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی و پیادهسازی ایدههای تمدنی، به اتفاق جمعی از نخبگان انقلابی، در حال تاسیس یک حزب سیاسی رسمی هستیم که انشاءالله به زودی یک فراخوان سراسری برای عضوگیری نیروهای معتقد به این گفتمان، صادر خواهد شد.
https://www.isna.ir/news/1403041107145/
@syjebraily
💢در دوران حسن روحانی کشور ۸ سال معطل ماند. یک دوره معطل امضای برجام، یک دوره معطل اجرای برجام و یک دوره معطل احیای برجام!نباید به عصر تعطیلی برگردیم...
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدای متعال را بابت شنیده شدن این صدا از تریبون مجلس شاکرم.
دقیقا به همین صورتی که دکتر صمصامی توصیف میکند، اقلام زندگی مردم را گران میکنند. سپس لشکری از اقتصاددانان راهی رسانهها و جلسات میکنند که نمودار بکشند و بگویند نقدینگی علت تورم است. وقتی نقدینگی به عنوان علت تورم پذیرفته شد، حقوق کارگر و کارمند را افزایش ندهند که نقدینگی را کنترل کنند؛ وام به تولیدکننده ندهند که نقدینگی را کنترل کنند. بدین ترتیب، هم معیشت مردم را تنگ کنند، هم تولید را نابود کنند.
این وضعیت به سود کیست؟ وقتی مردم قدرت خرید خود را از دست دادند، وقتی تولید ملی نابود شد، تنها فعالیت اقتصادی سودآور، خامفروشی میشود. خامفروشها چه کسانی هستند؟ همان کسانی که دلار دارند و دلاری میفروشند و با افزایش نرخ ارز سودهای نجومی کسب میکنند.
نسخه بعدی دلارداران و دلاریفروشان، آزادسازی واردات است. بالاخره ارز دارند، قدرت واردات دارند، دلشان هم خودروی لوکس میخواهد. اینجا نیز لشکری از اقتصاددانان را بسیج میکنند که آزادسازی واردات خودرو را جا بیندازند. مردم بیچاره نیز با توهم اینکه قرار است خودروی لوکس خارجی سوار شوند، با این موج همراه میشوند و به اینها سواری میدهند.
واردات خودرو نیز آزاد میشود. خودروهای میلیاردی وارد کشور میشود. چه کسی توان خریدشان را دارد؟ کارگر و کارمندی که ده بیست میلیون حقوق می گیرد؟! هرگز!
ما به دکتر سعید جلیلی رای میدهیم چون یقین داریم وامدار دلارداران و دلاریفروشان نیست و انشاءالله بساط این ظلم و فساد و تبعیض را جمع خواهد کرد.
@syjebraily
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
34.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 پیام تصویری آیتالله میرباقری و درخواست از اقشار مختلف مردم و برادران و خواهران برای «تشکیل ستادهای مردمی آتشبهاختیار و اتاقهای فکر» در فرصت باقیمانده تا #انتخابات
(۱۱ تیر ۱۴۰۳)
💥 گمان حقیر این است که لااقل هزاران نفر از عزیزانی که طرفدار جناب آقای #دکتر_جلیلی و همچنین جناب آقای #دکتر_قالیباف هستند و در این مرحله با هم متحد و هماهنگ شدهاند، بالقوه ظرفیت اداره یک ستاد انتخاباتی را دارند؛ از اساتید محترم دانشگاه تا علما و روحانیون، دانشجویان عزیز، فرهنگیان گرامی، و سایر اقشار مردم از خواهران و برادران.
تقاضای حقیر این است که هر کدام از این عزیزان منتظر قرارگاه و ستاد مرکزی نباشند و بهصورت آتش به اختیار، خودشان ستادهایی را تشکیل دهند و اتاقهای فکر درست کنند و تلاش کنند که با خلاقیت و ابتکار و نوآوری راه را باز کنند.
💥 اگر سه کار را منظور نظر داشته باشیم، گمان میکنم که انشاءالله موفق میشویم.
🔹 یکی اینکه برای افزایش مشارکت تلاش کنیم؛ یعنی بهصورت مویرگی در جامعه با بدنه عمومی مردم عزیز مرتبط بشویم و کسانی را که مشارکت نکردهاند به مشارکت و انتخاب اصلح دعوت کنیم.
🔹 دوم اینکه در بین طرفداران جناب آقای دکتر قالیباف که به ایشان رأی دادهاند، تلاش کنیم که با گفتوگوی منطقی رأی آنها را به سمت #دکتر_جلیلی هدایت کنیم.
🔹 سوم اینکه اگر بتوانیم با طرفداران جناب آقای دکتر پزشکیان هم تماس بگیریم و نظر آنها را هم بهسمت انتخاب اصلح جلب کنیم، کار شایسته و بهجایی است.
💥 چند توصیه مهم اخلاقی برای فعالیتهای تبلیغاتی در سه دامنۀ فوق
#نشر_حداکثری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از 🇵🇸 انقلابیون بوشهر🇮🇷
🗳 اجتماع عظیم مردم بوشهر در حمایت از دکتر جلیلی
با حضور ارزشمند خانواده معظم شهدا و ایثارگران ، دانشگاهیان، فرهیختگان ورزشکاران، هنرمندان، فرهنگیان، دانش آموزان ،کارمندان و کارگران، جوانان ، بانوان ،فعالین اجتماعی و فرهنگی
🕔 چهارشنبه، ۱۳ تیرماه، بعد از نماز مغرب و عشاء
📍 بوشهر، مسجد توحید
🎤با سخنرانی:
دکتر سید یاسر جبرائیلی
ستادهای مرکزی و مردمی دکتر سعید جلیلی استان بوشهر
🇮🇷 انقلابیون بوشهر اینجاست 👇👇👇
پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/ENGHLABun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازارش کساد بود. ناراحت بود. صحبت کردیم. قول داد به دکتر جلیلی رای دهد| امروز، بازار آذرشهر
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
این عبارت آقای کلانتری «تندروها به دنبال تقسیم فقرند نه تولید ثروت»، در واقع عبارت برآمده از محافل سرمایه سالارها و ثروتمندانی است که عمدتاً با رانت به جایی رسیده اند. این عبارت تازه نیست و سال های قبل حتی در دهه 80 هم بارها گفته شده است. این عبارت نادرست است و ایشان هم اشتباه می کنند.
ما معتقدیم، کیک اقتصاد از مسیر نابرابری های بزرگ، بزرگ تر نمی شود، بلکه نابود می شود. کیک وقتی بصورت مداوم و پایدار بزرگ میشود که در مسیر رشدش، مولفه های مقاومت کننده هم به نیروی کمک کننده تبدیل شوند. یعنی همه از بزرگ شدن کیک سود ببرند و خوشحال باشند. در غیر این صورت، پایداری رشد همیشه در خطر فروپاشی قرار خواهد داشت.
در کشور ما و در شرایط فعلی، این نگاه آقای کلانتری غلط تر هم هست. چون امروز، اختلالات بیرونی، متغیر موثری هستند که وظیفه اصلی آنها نابرابرتر کردن توزیع درآمد و ثروت برای رساندن گروه اکثریتی به نقطه جوش است. لذا سرعت فروپاشی سیاستهای تولید رشد نابرابر، بیشتر است.
@DrRezaGholami