ریچارد گرنل سفیر آمریکا در آلمان گفته است "ترامپ با اعمال تحریم، میخواهد ایران را به مذاکره وادار کند".
در راهبرد کلان آمریکا، تحریم از مذاکره و حتی توافق جدا نیست.
تحریم میکنند تا مذاکره کنند و امتیاز بگیرند. تحریمهای امروز ترامپ، حاصل مذاکره دیروز دولت تدبیر با اوباماست. ریچارد نفیو میگوید ایران توانسته بود از طوفان تحریمها بگریزد. پیروزی روحانی همه معادلات را تغییر داد.
@syjebraily
امشب، با ندای #الله_اکبر به استقبال فردایی میرویم که چهل سال پیش، ملت ما را از ولایت طاغوت نجات داد و به ولایت الله رساند.
بیست و دوم بهمن برای ما، پیروزی یک انقلاب عادی و رفتن یک نظام مستبد، نظیر دیگر انقلابهای بشری نیست. بیست و دوم بهمن برای ما، از جنس بعثت نبوی است. بیست و دوم بهمن برای ما، حاصل ۱۳ قرن مبارزه برای احیای میراث پیامبرمان است. چقدر دقیق نوشته بود نویسنده گاردین دو روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی که "حتی اگر نیروهای طرفدار شاه بتوانند موقعیتی بیابند و از شاه بخواهند به ایران بازگردد، نخواهند توانست جلوی جنبشی را بگیرند که هرچند سرعت ۱۲ ماهه داشته، اما ۱۳ قرن گذشته پشتوانه آن بوده است".
ما ان شاءالله این پیروزی خجسته را حتی پس از ظهور حضرت حجت(ارواحنا فداه) نیز جشن خواهیم گرفت؛ مگر بعثت نبوی و غدیر علوی فراموش شدنی است که پیروزی انقلاب اسلامی فراموش شدنی باشد؟
@syjebraily
هدایت شده از KHAMENEI.IR
20.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔍ذرهبین ۷ | سند آمریکایی؛ تحلیل انگلیسی
📡در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رسانهی دولتی انگلیس بیبیسی، بر مبنای سندی مخدوش درباره هدف ماموریت هایزر در ایران در بهمن ۵۷، آمریکا را حمایت کننده از حضرت امام خمینی و پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۵۷ معرفی کرد.
🔔بخش "تاریخ" پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در هفتمین شماره از گزارشهای خبری-تحلیلی ذرهبین، به بررسی مستند نقش رابرت هایزر در دی و بهمن ۱۳۵۷ در ایران و رد شبههافکنیهای تاریخ انقلاب از سوی دشمن بر اساس مستندات معتبر میپردازد.
📲دریافت نسخه اصلی📥
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=41650
4_6001337551930000602.pdf
754K
🔴 متن کامل گفتگو با روزنامه فرهیختگان با موضوع بررسی راستی آزمایی تاثیر اقتصادی fatf
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند "روایت رهبری" که روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ساعت ١٩:٣٠ از شبكه اول- و ٢٢ از شبكه مستند- پخش خواهد شد، مروری جامع بر فیلم مذاکرات جلسه ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ و انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری است.
@syjebraily
🔸بیایید با تجارت آزاد در صلح زندگی کنیم!
موسسه پترسون گزارش داده است که وضع تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات خودرو و قطعات آن توسط ترامپ، تاثیری منفی بر اشتغال آمریکاییها خواهد داشت.
همین موسسه آوریل ۲۰۱۲ در گزارشی اعلام کرده بود که وضع تعرفه ۳۵ درصدی بر واردات تایرهای چینی توسط اوباما، ۱۲۰۰ شغل آمریکایی را از نابودی نجات داد. اوباما در سخنرانی سالانه ۲۰۱۲ خود پس از این موفقیت گفت: "امروز بیش از هزار آمریکایی مشغول به کارند چرا که ما جلوی افزایش واردات تایرهای چینی را گرفتیم".
تعرفه ترامپ هم مشاغل آمریکایی را از نابودی نجات خواهد داد، چنانکه تعرفه اوباما نجات داد.
#تجازت_آزاد راهی بود که بازارهای جهانی را بدون جنگ به روی کالاهای آمریکایی بگشاید. اینک آمریکا تجارت آزاد را کنار میگذارد چرا که بدون جنگ در حال گشودن بازارهای آمریکا به روی کالاهای خارجی است.
زمانی وودرو ویلسون در اعلامیه ۱۴ مادهای خود، تجارت آزاد را از شرایط برقرای صلح در جهان اعلام کرد. اینک باید به آمریکاییها گفت بیایید با تجارت آزاد در صلح زندگی کنیم!
باید به حال لیبرالهای اردوگاهی در ایران گریست که از تجارت آزاد -چون دیگر شعارهای لیبرالیسم- بت ساختهاند و به جای درس گرفتن از واقعیات، بابت اینکه ترامپ این مقدسات را زیر پا گذاشته، لباس عزا به تن کردهاند.
@syjebraily
https://twitter.com/YJebraily/status/1098708662066049024?s=19
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعیین حضرت آیت الله خامنهای در ۱۴ خرداد ۶۸ به عنوان ولی فقیه، بر اساس قانون اساسی مصوب ۵۸ انجام شد. با تغییر شرایط رهبری پس از بازنگری قانون اساسی، باید درباره انطباق شرایط جدید رهبری بر ایشان مجددا رای گیری میشد. ۱۵ مرداد ۶۸ این رای گیری انجام شد و ۶۰ نفر از ۶۴ عضو حاضر خبرگان به ایشان رای دادند.
@syjebraily
🔸روشنفکر تراز انقلاب اسلامی
شاخصها و ارزشها، تا زمانی که عینیت نیافته و در مصداقی متجلی نشده باشند، گاه دستنیافتنی قلمداد میشوند و گاه دستمایه تاویلها و تفسیرهایی قرار میگیرند تا همه چیز و همه کس را شامل شوند. اما وقتی برای یک شاخص، الگویی عینی در دسترس داشته باشیم، با یک واقعیت خارجی با مرزهایی ملموس مواجه هستیم که هم دستیافتنی است و هم غیرقابل تحریف. اینجاست که آن الگو، خود برای فهم آن شاخص، موضوعیت و اهمیت پیدا میکند.
اخیرا شنیدم رهبر حکیم انقلاب، دکتر موسی نجفی را "روشنفکر تراز انقلاب اسلامی" دانستهاند. این تعبیر و اشاره به مصداق آن، از این جهت اهمیت فراوان دارد که آیتالله خامنهای بارها فرمودهاند روشنفکری در ایران بیمار و معلول و وابسته به بیگانه متولد شده است. ایشان از قول جلال آل احمد، سه ویژگی مخالفت با مذهب، علاقمندی به غرب و درسخواندگی را برای این روشنفکری بیمار ذکر میکنند. شاخص این روشنفکری بیمار، میرزا فتحعلی آخوندزاده و میرزا ملکم خان و تقیزاده است که جمله قصار معروف آخری، هنوز در گوشها زنگ میزند: "باید از فرق سر تا ناخن پا فرنگی شویم!".
روشنفکر واقعی، کسی است که به آینده نگاه مىکند، کار فکرى مىکند و رو به پیشرفت دارد. روشنفکر جلوتر از زمان خود را میبیند و بر همین اساس حرکت میکند.
امروز اگر کسی میخواهد روشنفکری در تراز انقلاب اسلامی باشد، دکتر موسی نجفی برای او یک الگوست. نگاه دکتر نجفی به تمدن اسلامی است و بر این اساس حرکت میکند. برای شناخت روشنفکری تراز انقلاب اسلامی، باید در آثار و کارنامه علمی و فکری ایشان دقیق شد.
https://www.instagram.com/p/BuNdro8heC4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=9uxi3yj7bo9z
@syjebraily
کانال دکتر نجفی:
https://eitaa.com/drmousanajafi
بلومبرگ گزارش داده است که بین سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۳۰ به دلیل پیشی گرفتن شمار مرگ و میر از میزان تولد، ژاپن با کاهش ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری نیروی کار خود مواجه خواهد شد.
ملتی که مادر بودن را فدای اشتغال زنانش کند، مردانی را به دنیا نخواهد آورد تا نیروی کار آن را تامین کنند.
این سرنوشت ژاپن، فرجام شعار #برابری_جنسیتی است که پادوهای لیبرالیسم در ایران نیز سر میدهند.
@syjebraily
استعفای آقای دکتر ظریف، نوعی فرار به جلوست. ایشان باعث و بانی برجامی هستند که امروز کاملا روشن شده چیزی بیش از یک "تعهد یکجانبه" نبوده و در چارچوب رویکرد "امتیاز یکجانبه" به آمریکا امضا شده است. اما به جای پاسخگویی درباره عملکرد خود، به راحتی و با یک چرخش خودکار (With a stroke of a pen!) از وزارت خارجه خارج می شود.
اساسا یکی از مشکلات نظام قضایی ما این است که اگر فیالمثل مدیری در دوره مدیریت خود، یک میلیارد تومان اختلاس کند، قاطعانه محاکمه میشود، اما اگر مدیری با رویکرد و عملکرد غلط خود، خساراتی مادی و معنوی به کشور وارد کند که در ظرف محاسبه نگنجد، پای میز محاکمه هم کشیده نمیشود.
ما نمیگوییم آقای دکتر ظریف مجرم است، اما حتما اتهاماتی متوجه اوست. اتهاماتی نظیر رعایت نکردن سیاستها و خطوط قرمز نظام در جریان مذاکرات، تلاش برای بهرهبرداری انتخاباتی از مذاکرات هستهای، اظهار عجز در برابر دشمن در میانه مذاکرات، رعایت نکردن اصول حرفهای دیپلماسی در تنظیم متن توافق و اصل عقلانی اجرای گام به گام برجام، خلافگویی به ملت و نظام درباره نتایج برجام، تلاش برای تحمیل تعهدات خارجی به کشور با بزرگنمایی غیرواقعی تهدیدات، متهم کردن کشور به پولشوئی و دهها مورد دیگر. شاید ایشان از این اتهامات تبرئه شوند و شاید، مجرم شناخته شوند. اما آنچه مهم است، ایجاد یک رویه در کشور برای رسیدگی قضایی به عملکرد مدیران است تا وقتی مدیری در راس مجموعهای قرار میگیرد، درباره اقدامات خود مسئول باشد. این یک انتظار عقلانی است که امیدوارم برآورده شود.
@syjebraily