36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادآوری یک تجربه...
@syjebraily
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
42.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اگر فرزین شکست بخورد...
🔹گفت و گو با سید یاسر جبرائیلی
برنامه را به صورت کامل از آدرس زیر ببینید:
📺 youtube.com/watch?v=2j0oeEeOxSQ
#قطعه_بلند
کانال رسمی جدال در ایتا🔻
@JedaalTv
پیرو توافق با صندوق بینالمللی پول در سال ۲۰۱۶، مصر ارزش پول ملی خود را کاهش داد، یارانهها را حذف کرد و مالیاتها را افزایش داد. نتیجه این اقدامات، تورمی دردناک و بودجهای انقباضیتر برای مصریها بود، بدون اینکه مشکلات اساسی را حل کند. سیسی دوباره به IMF متوسل شد...| اکونومیست
@syjebraily
داستان شجاعت تو باید وارد کتب درسی این کشور شود تا فرزندانمان بدانند این خاک اسطورهساز است
#فرزاد_بادپا
یکی از استدلالهای مضحک برای توجیه حذف ارز ۴۲۰۰ این بود که ما نه به ۸۵میلیون نفر، که به ۴۰۰میلیون نفر(شامل ملتهای همسایه) غذا میدهیم، قاچاق صورت میگیرد و سوپرمارکتهای همسایگان پر است از مواد غذایی ایرانی؛ کافی است ۴۲۰۰ را حذف کنیم تا مسئله حل شود.
با حذف ۴۲۰۰ تخصیص ارز به نهادههای دامی چقدر کم شد؟ حجم واردات نهادهها چقدر کاهش یافت؟
@syjebraily
✨تشکیلات جبهه انقلاب؛ آنگونه که باید باشد
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکلهایی که پیش از انقلاب مشغول مبارزه با طاغوت بودند، در موقعیت کنشهای سیاسی درونسیستمی قرار گرفتند. برخی تشکلها نیز پس از انقلاب با گردهمآیی شخصیتهای مبارز شکل گرفتند.
علی ای حال، وجه مشترک این تشکلهای سیاسی، پیشقراولی اعضای مرکزی آنها در طول نهضت بود. میتوان حزب موتلفه، حزب جمهوری اسلامی، جامعه روحانیت مبارز و... را در این زمینه مثال زد.
موسم انتخابات که فرا میرسید، همین تشکلها از افرادی حمایت میکردند و مردم نیز به فهرست آنها اعتماد کرده و رای میدادند. پیروزی فراگیر حزب جمهوری اسلامی در انتخابات مجلس نخست، نمونه این اعتماد مردم است. اما ریشه این اعتماد در کجا بود؟
مردم به کدام دلیل با تمام وجود پای کار حزب جمهوری اسلامی آمدند و برای نامزدهای مورد حمایت حزب تبلیغ کردند و به آنها رای دادند؟ پاسخ روشن است: شخصیتهایی که محور حزب بودند و فهرست انتخاباتی تعیین میکردند، مقبول و محبوب و مورد اعتماد مردم بودند.
این شخصیتها، پیشقراولان مبارزه با رژیم ستمشاهی بودند و مردم در همه بزنگاهها، آنها را در صف نخست مبارزه دیده بودند. پس از پیروزی انقلاب نیز، همین شخصیتها در صف نخست مبارزه گفتمانی با تفکرات انحرافی حضور داشتند و در معماری نظام اسلامی نقشهای اساسی ایفا کردند.
علاوه بر این، آنها در میان مردم بودند. با مردم سخن میگفتند و میشنیدند. مسائل را برای مردم تبیین میکردند و برای مردم مرجعیت فکری داشتند. در یک کلام، هرآنجا که مردم به آنها نیاز داشتند، حاضر بودند. علمدار پیشبرد یک تفکر و گفتمان در جامعه بودند و وقت انتخابات، مردم زیر همین علم گفتمانی جمع میشدند. امروز نیز اگر بناست مردم در ایام انتخابات، به تشخیص یک تشکل اعتماد کنند و در انتخابات، به فهرست تعیین شده توسط آن رای دهند، افراد محوری آن تشکل چنان نسبتی باید با مردم داشته باشند. افراد شاخص تشکلی که مردم را به رای به یک فهرست انتخاباتی فرامیخوانند، قاعدتا باید پیشقراولان یک گفتمان، یک تفکر و یک جبهه باشند که مردم نقشآفرینی آنها در سر بزنگاههای مهم انقلاب را ببینند؛ درمیان مردم باشند، با آنها سخن بگویند و سخنانشان را بشنوند؛ برای حل مسائل مردم راهحل داشته باشند و با تمام توان، اجرایی شدن این راهحلها را پیگیری کنند؛ گفتمان خود را برای مردم تبیین کنند؛ در بزنگاهها و رویدادهای تاریخساز، مواضع صریح و دقیق بگیرند، مردم را درباره جهت صحیح حرکت اقناع کرده و پیشاپیش مردم، در آن جهت حرکت کنند.
آیا کسانی که در جبهه انقلاب فهرستهای انتخاباتی را میبندند، واجد این ویژگیها هستند؟
آیا اساسا مردم کسانی را که تعیین کننده فهرستهای انتخاباتی هستند، میشناسند؟ از این میان، آنها که شناخته شده هستند، علمدار یک گفتمان بودهاند؟ برای مردم مرجعیت فکری دارند و مقبولشان هستند؟ آیا فرآیندهای سیاسی که طی میشود، متناسب با این وضع مطلوبی است که ترسیم کردیم؟
به نظر میرسد آنچه باید در جبهه انقلاب رخ دهد، یک تحول اساسی است که نخستین گام آن، "ایجاد یک تشکیلات با محوریت پیشقراولان گفتمانی جبهه انقلاب" است؛ پیشقراولانی از جنس روحانیت مبارز...
@syjebraily
برای پول سه کارکرد تعریف میشود:
۱-واسطه مبادله
۲-سنجش ارزش
۳-ذخیره ارزش
سیاستهای نئولیبرال در حال سلب هر سه کارکرد از ریال است.
طبیعتا هراندازه پول یک کشور در ایفای این سه نقش تضعیف شده و برایش جایگزین ایجاد شود، بیارزشتر خواهد شد.
بیدار شویم...
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
من اگر جای محمدباقر نوبخت بودم، بجای سخن گفتن درباره رشد اقتصادی سال ۹۹ (مرکز آمار: ۰.۷٪) از سال ۹۹ ماجرایی ملموستر بازخوانی میکردم که خودم راویاش بودم: "نمیتوانیم حتی در برابر غذا و دارو نفت بفروشیم".
آنگاه از رئیسی بابت درآمد ۵۵ میلیارد دلاری فروش نفت در ۱۴۰۱ تقدیر میکردم.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منطق حاکم بر ادعای پرداخت #یارانه_پنهان به مردم چیست؟
@syjebraily
مفهوم قهرمان ملی را به ابتذال نکشید. جمع کنید این تبلیغات را.
@syjebraily
امروز داشتم گزارشهایی را که پس از انتخابات ۱۴۰۰ از دولت وقت دریافت کردیم مرور میکردم. رئیسی خزانه را با منفی ۵۳ همت تحویل گرفت. رویکرد نجیبانه او در بازخوانی نکردن میراث روحانی، و لکنت زبان تیمش در روایت دستاوردها، امثال آقای نوبخت و همتی را در موضع منتقد و طلبکار نشانده است.
@syjebraily
عضویت ایران در بریکس را باید در ادامه تحولات پرسرعت نظم جهانی دید. آنچه بسیار مهم است اینکه اگر روزگاری در پایتخت این کشور، بدون اجازه تهران، جلسات معماری نظم جهان برگزار میشد، امروز ایران اسلامی در حلقه اول معماری نظم جدید است.
تبریک به تک تک اعضای خانواده بزرگ ایران...
@syjebraily
در راه یار...
نمیدانستم به رانندههای اتوبوس هم کاپیتان میگویند. از آقا باقر شنیدم! دقایقی در کاکپیت اتوبوسش نشستیم و گپ زدیم.
#فرو_الی_الحسین
چقدر این خبر خوشحال کننده است. خرید گندم از مرز ۱۰میلیون تن گذشت و این یعنی گره نان مردم از دلار باز شد؛ یعنی میتوان وابستگیها را رفع کرد تا جنگ در یک گوشه عالم، سفره ملت ما را متاثر نکند. خدا قوت به مجموعه دولت و بویژه سیدجواد ساداتی نژاد عزیز که میدانم چقدر در این جهت کوشید.
@syjebraily
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید بصیر اسدالله لاجوردی: «اگر لیبرالهای مذهبی بر کشور حاکم شوند، مبارزه با آنها سختتر از مبارزه با لیبرالهای غربزده و از فرنگ برگشته است»
#لیبرال_ریشو
@hzamanim
معرفی نقدینگی به عنوان عامل تورم سالهای اخیر یک آدرس غلط است که ذینفعان گرانفروشی دلار و دلاریفروشی مواد اولیه طراحی کردهاند؛
تا مجموعه نظام را دچار خطای محاسباتی کنند،
تا سیستم سراغ ریشه اصلی تورم نرود،
تا در روند چپاول ملت توسط الیگارشی، اخلالی پیش نیاید.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
ایران جزو ۵ کشور اول دارنده منابع طبیعی جهان است. اما جهانیسازی قیمت این منابع، دولت و ملت ایران را از سرمایه ملی خود محروم و روند توسعه کشور را مختل کرده است. برای ایرانیان هیچ تفاوتی ندارد که این منابع را -که مواد اولیه تولید هستند- وارد کنند، یا از داخل تهیه کنند.
منابعی که میتوانست اهرم پیشرفت کشور شود، اهرم دفع تحریم شود، اهرم تشدید تحریمها شده است. شوکهای ارزی در قیمتهای جهانی ضرب میشود و قیمت مواد اولیه ایرانی را برای تولیدکنندگان ایرانی نجومی میکند. تردید ندارم یکی از اصلیترین دلایل از دست رفتن دهه ۹۰، پیادهسازی همین نسخه نئولیبرالی چند سال پیش از آغاز این دهه است. باید از مسیر غلط بازگشت. هر چند هم این جهانیسازی، و هم شوکهای ارزی، به نفع کسانی تمام شده است که بر روی این منابع ملی چنبره زدهاند. یک نمونه ناچیزش، فولاد مبارکه اصفهان است که سود خالص آن از ۷ هزار میلیارد تومان در سال ۹۶ به ۱۰۸ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ رسید. این ۱۰۸ هزار میلیارد تومان را ملت ایران پرداخت...
داستان مس و آلومینیوم و مواد پتروشیمی و پالایشی نیز همین است.
ریشه فقر در ایران غنی این است. هم دولت فقیر شده و هم ملت. هر نسخهای برای نجات اقتصاد ایران غیر از بازگشت از این نسخه نئولیبرال، یا آدرس غلط است، یا آب در هاون کوبیدن. اهمیت سفره این مردم از مرز این سرزمین کمتر نیست. حتما ارزش جان دادن را هم دارد و ما تا پای جان برای اصلاح این سیاست خواهیم کوشید.
@syjebraily
رئیس جمهور: دولت برنامه دارد سفره مردم را از دلاریزه شدن نجات دهد به نحوی که قیمت ارزهای مختلف تاثیری بر زندگی و سفره مردم نداشته باشد.
#نه_به_نئولیبرالیسم
@hzamanim
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری اسلامی قوه مجریه در وسط میدان است و همه باید به آن کمک کنند/ درباره این دو سال دولت سیزدهم میخواهم علاوه بر کمک، تمجید کنم / بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد. ۱۴۰۲/۶/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir