هدایت شده از جـاد مدیا
#اطلاعیه_مراسم | نَسْـــلِ روشَـــــنْ
میزبان شما هستیم در،
ویـــــژه برنامـــهٔ روز دانشــجــــ🎓ــــــو
|🎙با سخنرانــے》
دکتر یاسر جبرائیلـے
| 🤵♂ و اجرا؎》
علـے مراد خانـے
|🪑 با حضور گرم》
خانواده شهید احمدے روشن
حجتالاسلاموالمسلمین سید سعید حسینی(امام جمعه کاشان)
دکتر محمد شریف زارعی(فرماندار کاشان)
سردار نایینی( کفیل نماینده مجلس )
| 🏤 محل برگزار؎》
تالار فیض دانشگاه کاشان
| ⌛️ زمان برگزار؎》
دوشنبه ۱۳ آذر ماه، ساعت ۱۹:۳۰
|🎐 و همچنین به همراه 》
اجرای مسابقات مهیج و اهدای جوایز ویژه
+ یادبود روز دانشجــــو
همچنین سرویس برگشت به شهر
برای دانشجویان بومی فراهم هست
#بزرگداشت_روز_دانشجو
#جامعه_اسلامی_دانشجویان
🌐@jadku_ir| جادمدیا
هدایت شده از دانشگاه کاشان
#هم_اکنون
هم اندیشی و سخنرانی دکتر سید یاسر جبرائیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام با عنوان «راهی که پیمودهایم؛راهی که پیش رو داریم» در جمع اساتید دانشگاه های منطقه کاشان
🔺 دوشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۲ _ سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
در این تصویر متن بند "ب" تبصره (14) قانون بودجه سال 1402 کل کشور و همچنین بند(5) ماده (5) آیین نامه اجریی تبصره (14) قانون بودجه سال 1402 را مشاهده می کنید. حقوقدانان باید نظر بدهند که کجای متنی که در آیین نامه اجرایی تصویب شده با متن و منظور قانون همخوانی دارد؟ نظر اداره تطبیق قوانین درباره این مغایرت چگونه است؟ در متن قانون بودجه هیچ اشاره ای به فروش گاز مایع به قیمت فوب خلیج فارس نشده است در حالیکه در آیین نامه مربوطه به استناد آن، به یکباره قیمت غیرسهمیه ای این فرآورده به قیمت جهانی جهش داده می شود. ضمن تشکر از رئیس جمهور محترم بابت صدور دستور متوقف ساختن فروش گاز مایع به قیمت جهانی، این نگرانی وجود دارد در بی سروصدایی دیگر، همین آیین نامه اجرا شود. بنابراین، ضروری است مواد و بندهای مربوط به جهانی سازی حاملهای انرژی (قیمتگذاری بر اساس فوب خلیج فارس) لغو شود.
@hemmatgholizadeh
این تعلیل دقیق است. مسکو حدود ۱۳ میلیون جمعیت دارد و جزو پرترافیکترین شهرهای دنیاست. اما رتبهاش در میان شهرهای آلوده جهان ۲۷۰۰ است(تهران: ۳۱۱). دلیل: این شهر لولهکشی گاز ندارد و کلیه لوازم منازل برقی است. باید انرژی صرفا به شکل برق به منازل منتقل و تجهیزات نیز تعویض شود.
@syjebraily
۱- فساد دبش ارتباطی به #ارز_ترجیحی ندارد. این شرکت #ارز_نیمایی گرفته است! فساد در میزان نامتعارف تخصیص است.
۲- ما قائل به ارز ترجیحی یا #ارز_چند_نرخی نیستیم. کل ارز صادراتی کشور باید به یک نرخ (زیر ۲۰ هزار تومان) توسط بانک مرکزی خریداری و به همان نرخ به اولویتهای کشور تخصیص یابد.
@syjebraily