سید یاسر جبرائیلی
خاویر میلی رئیس جمهور آرژانتین، یک اقتصاددان نئولیبرال است که با وعده های صریح شوک درمانی، کاهش ارزش
✨️خشم شب خاویر میلی به ملت آرژانتین
دلار ۳۶۶ پزویی حذف شد/ نرخ دلار به ۸۰۰ پزو افزایش یافت.
از اول ژانویه یارانههای انرژی و حمل و نقل کاهش مییابد.
پاتریشیا بولریچ وزیر امنیت: هرگونه تظاهرات سرکوب خواهد شد.
@syjebraily
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای محمد فاضلی گفتهاند اگر ویتنامیها یک هفته کار نکنند، جهان کفش برای پوشیدن ندارد! شعرسرایی برای ادخال سرور در قلب مخاطبان، هیچ اشکالی ندارد، اما نتیجه سیاستی گرفتن از این اشعار، برای کشور سمّ مهلک است. ایران سالانه ۲۵۰ میلیون جفت کفش تولید میکند.
این کلیپ را انجمن کفش قم از بازدید اخیرم از این انجمن و چند کارخانه تولید کفش تهیه کرده است. از آقای فاضلی و هر اهل تریبون دیگری که میخواهد اظهار نظر کند، خواهش میکنم اطلاعات خود را از کتابها و سایتها نگیرد. ایران رتبه ۱۲ تولید کفش در جهان را دارد.
@syjebraily
تا میگوئیم این پتروشیمیها و پالایشگاهها و فولادیها چرا محصولاتشان را به قیمتهای جهانی ضربدر نرخ دلار به ملت میفروشند، میگویند اینها متعلق به #سهام_عدالت هستند و سودشان را بین مردم توزیع میکنند!
پرداخت ۷۴۰ هزار تومان سود سهام عدالت را دستمایه جهانیسازی قیمتها کردهاند.
✨️نظرسنجی بسیار مهم
حتی یک رای شما اینجا اهمیت دارد. لطفا مشارکت کنید.
کدام یک از گزینههای زیر وقتی به عنوان علت اصلی مشکلات اقتصادی بیان میشود، شما را نسبت به بهبود وضعیت امیدوار میکند؟ وقتی میگویند تحریم علت است، برای حل مشکلات امیدوار میشوید؟ یا وقتی میگوئیم دلاریسازی اقتصاد علت مشکلات است؟
https://EitaaBot.ir/poll/rqxyb
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمت مواد اولیه را برای تولیدکننده ایرانی جهانی/دلاری کرده اند، بهنام کنترل تورم، نرخ بهره بانکی را برای تولیدکننده ایرانی به فلک رساندهاند. این نامعادلات، تولید ایرانی را هم از رقابت ناتوان کرده، هم از سرمایهگذاری جدید و افزایش کیفیت؛ همزمان توی سرش میزنند که تو عرضه نداری!
@syjebraily
از آقای داریوش سجادی خواهش کردم یک قیمت از ایالت آریزونا برایمان بگیرند.
هر گالن= ۳.۷۸۵ لیتر
هر گالن بنزین= ۳.۵۹ دلار
هر لیتر بنزین= ۹۴ سنت
۳۳۰ میلی لیتر آب معدنی معمولی= ۱.۲۹ دلار
هر لیتر آب معدنی: ۳.۹ دلار
بله عزیزان! در آمریکا هم آبمعدنی از بنزین گرانتر است!
✨️
یارانه پنهان ماجرا را هم حساب کنیم!
هر بطری آب معدنی در آمریکا= ۱.۲۹ دلار
قیمت دلار= ۵۰ هزار تومان
قیمت آبمعدنی در آمریکا= ۶۴۵۰۰ تومان
قیمت آب معدنی در ایران= ۵ هزار تومان
یارانه پنهان هر آب معدنی= ۵۹۵۰۰ تومان
کسانی که معده بزرگتری دارند، یارانه پنهان آب معدنی بیشتری میگیرند و این عدالت نیست! باید یارانهها عادلانه توزیع شود. آب معدنی را گران کنیم و به کسانی که آب معدنی نمیخورند، یارانه نقدی بدهیم!
@syjebraily
مولا و مقتدای ما فرمودهاند تورم باید مهار شود، تولید رشد کند، نرخ ارز ثبات پیدا کند، ارزش پول ملی تقویت شود، به دلار حاکمیت داده نشود، مواد اولیه ایرانی به دلار فروخته نشود، گرانیها علاج شود...
تا پای جان برای تحقق این فرمایشات تلاش خواهیم کرد.
#نه_به_نئولیبرالیسم
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨️نظرسنجی بسیار مهم
حتی یک رای شما اینجا اهمیت دارد. لطفا مشارکت کنید.
کدام یک از گزینههای زیر وقتی به عنوان علت اصلی مشکلات اقتصادی بیان میشود، شما را نسبت به بهبود وضعیت امیدوار میکند؟ وقتی میگویند تحریم علت است، برای حل مشکلات امیدوار میشوید؟ یا وقتی میگوئیم دلاریسازی اقتصاد علت مشکلات است؟
https://EitaaBot.ir/poll/rqxyb
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگوئیم چرا نرخ بهره بانکی را افزایش میدهید؟ میگویند میخواهیم نقدینگی را از بازارهای مختلف جمعآوری کرده و در داخل بانکها محصور کنیم تا از این طریق تورم مهار شود!
بانکها چالهای دارند که نقدینگی را جمعآوری کرده و آنجا چال میکنند؟
https://drtoghyani.ir/?p=3233
هدایت شده از صادق صادقی
29.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید؛ وقتی ذکر یا زهرا یک عملیات را نجات داد
💢خاطره ای جذاب از #سردار_رحیم_نوعی_اقدم درباره مرحله شناسایی عملیات والفجر۴
💢انتشار به مناسبت شب شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
♦️سر دو راهی وقتی کار خیلی سخت شد دستور رسید که ذکر را به یا زهرا تغییر بدهیم...
💢 به کانال ابوحسین در ایتا بپیوندید
@abuhossein
✨به حق اقرار کردند، اما برای ستاندن آن عذر آوردند...
فاطمه(س) راه رفتن را در مبارزه آموخته است و سخن گفتن را در تبلیغ و کودکی را در مهد طوفان نهضت به سر آورده و جوانی را در کوره سیاست زمانهاش گداخته است. او یک زن مسلمان است: زنی که عفت اخلاقی او را از مسئولیت اجتماعی مبرا نمیکند. اکنون چند ساعتی است که از دفن پیغمبر میگذرد، در خانه او، علی با چند تن از بنیهاشم و یاران محبوب و عزیز پیغمبرکه به او وفادارند جمع شدهاند، به نشانه نفی آنچه در سقیفه روی داده است و سرپیچی از بیعتی که همه را بدان میخوانند. در مسجد، خلیفه خطبه ولایت خویش را خوانده و از مردم بیعت گرفته و عمر، کارگزار سیاست، تلاش بیاندازه میکند تا چند ناهمواری دیگر را که مانده است از پیش پای حکومت وی برگیرد و راه را بکوبد.
و اکنون فاطمه، شخصاً به سراغ آنها میرود؛ هر شب، همراه علی، به مجالس آنها سر میزند. با آنها حرف میزند، فضایل علی را یکایک بر میشمارد، سفارشهای پیغمبر را یکایک به یادشان میآورد، با نفوذ معنوی، شخصیت بزرگ انسانی، آگاهی سیاسی، شناخت دقیقی که از اسلام و روح و آرمانهای اسلام دارد و بالاخره قدرت منطق و استدلال استوار خویش، حقانیت علی را ثابت مینماید و نشان میدهد؛ بطلان انتخاباتی را که شده است، اثبات میکند؛ فریبی را که خوردهاند، آشکار میسازد؛ و عواقبی را که بر این شتابزدگی سطحی و غافل گیری سیاسی بار خواهد شد بر میشمارد و آنان را از آینده ناپایدار و تیرهای که در انتظار اسلام و رهبری امت است بیم میدهد.
راویان تاریخ که این داستان را نقل میکنند حتی یک بار هم نشان نمیدهند که در مجلس در برابر منطق فاطمه و تفسیر و تلقیای که از این حادثه دارد، مقاومت کرده باشند. همگی به او حق میدادند، همه به لغزش بزرگ خویش پیش او اعتراف میکردند، همه فضیلت علی و حقیقت او را اقرار داشتند و فاطمه از آنها قاطعانه میخواست که
«شما ابوالحسن را بر باز گرفتن حقی که در راه آن میکوشد یاری کنید».
اما همگی عذر میآوردند...
دکتر علی شریعتی؛ فاطمه، فاطمه است.
@syjebraily