⚡️منافق و حربه سکوت
#صدای_شما
باید کاری کرد که نفاق نتواند در جامعه رشد کند. یکی از بسترهای رشد منافق در جامعه حاکم شدن فضای سکوت است. فضای سکوت یعنی اینکه نخبگان جامعه درباره مسائل مختلف سکوت کنند، موضع گیری نداشته باشند، تحلیل های خود را در رابطه با عملکردها به مردم ارائه ندهند.
نخبگانی که جایگاه خود را در نسبت با منازعاتی که بین حق و باطل پیش می اید، مشخص نمی کنند، هم خود در معرض نفاق قرار دارند و هم زمینه قدرت یافتن منافقان را فراهم می کنند. منافق به دنبال فضایی ساکت است تا قدم به قدم جامعه را به سمت کفر بکشاند و انچه که مانع اوست، وجود افراد هوشیار و چشم های تیزبین است که سمت و سوی حرکت او را بفهمند و با استدلال، اشتباه بودن خط سیر و زوایای مختلف یک حرکت را برای مردم شرح دهند.
مردم اگر بدانند هر تصمیمی در سطح کلان گرفته می شود، چه در دولت، چه در مجلس، چه در قوه قضاییه و... چه اثری در اینده کشور و در همه زوایای زندگی انها دارد، در انتخاب های خود بهتر می توانند تصمیم بگیرند. اگر افراد جامعه در مورد مسائل مختلف تحلیل های درست داشته باشند و سعی کنند سطح درکشان از مسائل را کلی و کلان کنند، در مواقعی که شرایط ویژه است و یا امتحانات بزرگتر اجتماعی بوجود می اید، کمتر دچار اشتباه در تحلیل می شوند و کمتر فریب شبه استدلالات، اخبار دروغ و مغالطات را می خورند.
این سطح از شناخت برای عموم مردم را نخبگان جامعه می توانند بوجود اورند. نخبگان متعهد باید در طول حیات اجتماعی و سیاسی خود، چه در مواقع بحران و چه در غیر ان تحلیل های خود را از رویدادها، تصمیمات و حتی سخنان تاثیر گزار در جهت گیری های عمومی کشور مرتبا به سمع و نظر مردم برسانند.
نخبگان متعهد با اعلام مواضع همسو، جبهه انقلاب را تقویت می کنند و پیوستگی درونی خود را بیشتر و مرزبندی هایشان را با تفکرات و اقدامات اشتباه اعلام می کنند و با همبستگی ایجاد شده، مانع رشد منافق و مانع نفوذ تفکرات اشتباه و التقاطی و انجام اقدامات اشتباه خواهند شد. در این میان سکوت نخبگان باعث تضعیف جبهه انقلاب می شود چرا که نخبه می توانسته با یک موضع گیری به موقع زمینه حضور نفاق را از بین ببرد و باعث هدایت بیشتری از افکار عمومی شود.
اهمیت موضع گیری نخبگان بقدری است که بزرگان ما می گویند منزلت سلمان و ابوذر نه به خاطر نماز وروزه شان بلکه به خاطر موضع گیری های این اشخاص بود. حتی می توان گفت افراد صاحب دامنه اثر اگر مدتی سکوت کنند، احتمال تغییر در اراء انان می رود و این لاک سکوت انها در واقع لاک تغییر فاز انهاست.
پیشنهاد مشخص ما در این دوران، قیام به موضع گیری از طرف همه نخبگان متعهد است. قیامی برای خدا در جهت تقویت جبهه انقلاب. قیامی که دشمن شکن و تضعیف کننده نفاق است. هم قوت استدلال نخبگان مهم است و توان تبیینی مسایل و هم علل بوجود امدن مشکلات و هم راهکار خروج از مشکلات، البته موضع گیری مقدم بر همه است.
@jebraily
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥استعمار یعنی آباد شدن به دست بیگانه با حراج منابع خدادادی؛که با پایان این منابع، پیشرفت صوری شما متوقف خواهد شد. اما اگر ما به "توانمندیِ ساختن" رسیدیم، مسیر پیشرفت ما متوقف شدنی نخواهد بود.
@jebraily
#پست_موقت
🔻بررسی فرصتها و تهدیدهای پیوستن به توافقنامه پاریس در برنامه ثریا
🔷با حضور نمایندگان سازمان محیط زیست (موافق) و سید یاسر جبرائیلی (منتقد)
⚡هم اکنون شبکه اول سیما
هدایت شده از خبرگزاری فارس
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی در برنامه ثریا:
🔹با اجرای توافقنامه اقلیمی پاریس ۵۲ میلیارد دلار معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان که ۱۲ سال یارانه مردم است بایدهزینه کنیم.
🔹میخواهیم درباره توافقنامهای صحبت کنیم که فرصتهای نفت و گاز ما را تهدید میکند و ما را از صادر کننده انرژی به وارد کننده انرژی تبدیل میکند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«جبرائیلی» در برنامه ثریا:
🔹در استعمار فرانو، به جای اشغال نظامی، توافقنامههای بین المللی تحمیل میکنند.
🔹با این کار نردبان پیشرفت خودشان را برای دیگران معکوس میکنند.
🔹با اجرای این توافق تقریبا تولید مواد اساسی ما مثل فولاد، آلومینیوم، سیمان و... به مشکل میخورد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی:
🔹آمریکا خودش یکطرفه از این تعهد خارج شده و پوتین گفته است این تعهدنامه تهدیدی برای اقتصاد روسیه است.
🔹ابتکار در قبال نپذیرفتن وزرا گفته است من به اولاند، رئیس جمهور فرانسه قول دادم!
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی:
🔸از ابتدای انقلاب تا کنون ۴۵ معاهده خارجی داشتیم که ۳۲ تای آن در این دوره بود!
🔹خاموشیهای تابستان اخیر به این دلیل بود که به امید ورود سرمایه خارجی توسعه ظرفیت نیروگاههای کشور از محل سوخت فسیلی را ادامه ندادند.
@Farsna
⚡️ خانم معصومه ابتکار در کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی وجود هرگونه پیوست و الحاقیه برای #توافق_پاریس را منکر شده است.
همان پیوستی که پیش از ثبت در دبیرخانه unfcc به عنوان تعهدات مدنظر ایران، در هیئت دولت تصویب و برای اجرا به دستگاهها ابلاغ شد.
آیا ابتکار بابت این خلاف گویی محاکمه می شود؟
@jebraily
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واقعیت های ناشنیده از اقتصاد ونزوئلا
@jebraily
⚡️هشدار درباره عواقب محاکمه نشدن آقای ظریف
🔹آقای جهانبخش ایزدی درباره سخنان دکتر ظریف پیرامون پولشوئی در ایران به روزنامه اعتماد گفته است: عموما وزیر خارجه یك كشور نبايد در مورد مسائل داخلی آن كشور اظهارنظر كند. به هر حال وزير خارجه رييس ديپلماسی كشور است و معمولا سخنان ايشان از يك جهت بايد نسبت به نظام سياسی حامیگرايانه باشد و از سويی ديگر به صورت عريان نبايد مستندی برای بهرهبرداری محافل رسانهای و ديپلماتيك و احتمالا محافل مخالف كشورش باشد."
🔹حرف آقای ایزدی کاملا درست است. اما این بایدها و نبایدهایی که ایشان برشمردهاند، یک پیششرط دارد و آن اینکه وزیر خارجه مورد نظر، در پی تامین منافع ملی باشد.
وقتی فردی خطاب به محمد البرادعی التماس میکند که برای پیروزی جریان متبوعش در انتخابات نیازمند امتیاز خارجی است، وقتی فردی در میانه مذاکره با دشمن، در مهمترین دانشگاه کشورش خطاب به دانشجویان میگوید آمریکا ظرف ۱۰ دقیقه می تواند تمامی تاسیسات نظامی ما را از کار بیندازد، وقتی فردی بدون سند و به دروغ، آنهم در میانه فشار خارجی برای تصویب یک سری لوایح استعماری، کشورش را به پولشوئی متهم میکند، آیا میتوان گفت که هدفش تامین منافع ملی است؟
🔹من تاکنون درباره آقای ظریف لفظ خائن را به کار نبردهام، چرا که خیانت، مربوط به نیت و انگیزه است و ما سندی نداریم که کدام انگیزهها باعث این مواضع از سوی آقای ظریف میشود. اما یک نکته کاملا روشن است. عمل آقای ظریف خائنانه است. متهم کردن آقای ظریف به خیانت، نوعی رفتار از جنس رفتارهای خود ایشان است و حتما باید از این رفتارهای غیرمسئولانه پرهیز کرد.
🔹️اما آقای ظریف حتما باید بابت اتهام پولشوئی مجازات شود.
گاهی انجام ندادن یک مسئولیت، خسارتی سنگینتر از ارتکاب یک جرم به بار میآورد. اگر مسئولان مربوطه در قوه قضائیه در این ماجرا به وظیفه خود عمل نکنند، خود باید بابت بیخاصیتسازی نظام قضایی و صدور مجوز برای اتهامزنیهای بیپایه و اساس در سپهر سیاسی کشور، مجازات شوند.
قوه قضائیه جای مصلحتسنجیهای سیاسی نیست؛ که اگر شد، سیاسیون در این کشور دارای مصونیت قضایی خواهند بود و این آغاز هرج و مرج است.
@jebraily