#کتاب_ولایت_فقیه
حال براساس اینها یک نتایج عملی به دست میآید و وظایفی برعهده انسانهایی که معتقد به این مبانیاند، قرار میگیرد. فرق نمیکند؛ چه حکومت اسلامی باشد و حاکمیت و قدرت در دست اهل حق باشد، چه حکومت اسلامی نباشد -فرض کنید مثل دوران حکومت طاغوت باشد، یا انسانی باشد که در بین کفّار زندگی میکند- این وظایفی که عرض میکنم، در هر دو حالت بر دوش یکایک انسانها هست. این وظایف چیست که اینها نتایج عملی آن بینش است؟ من چند نقطه از این وظایف را مطرح میکنم:
یک وظیفه عبارت است از عبودیت و اطاعت خداوند. چون عالَم مالک و صاحب و آفریننده و مدبّر دارد و ما هم جزو اجزاء این عالَمیم، لذا بشر موظف است اطاعت کند. این اطاعت بشر به معنای هماهنگ شدن او با حرکت کلی عالم است؛ چون همه عالم «یسبّح له ما فیالّسموات و الأرض»؛ «قالتا اتینا طائعین». آسمان و زمین و ذرات عالم، دعوت و امر الهی را اجابت میکنند و بر اساس قوانینی که خدای متعال در آفرینش مقرّر کرده است، حرکت میکنند. انسان اگر برطبق قوانین و وظایف شرعی و دینی که دین به او آموخته است - عمل کند، هماهنگ با این حرکتِ آفرینش حرکت کرده؛ لذا پیشرفتش آسانتر است؛ تعارض و تصادم و اصطکاکش با عالم کمتر است؛ به سعادت و صلاح و فلاحِ خودش و دنیا هم نزدیکتر است. البته عبودیت خدا با معنای وسیع و کامل آن مورد نظر است؛ چون گفتیم توحید، هم اعتقاد به وجود خداست، هم نفی الوهیّت و عظمت متعلق به بتها و سنگها و چوبهای خودساخته و انسانهای مدّعىِ خدایی و انسانهایی که اسم خدایی کردن هم نمیآورند، اما میخواهند عمل خدایی کنند. پس در عمل، دو وظیفه وجود دارد: یکی اطاعت از خدای متعال و عبودیت پروردگار عالم، و دوم سرپیچی از اطاعت «انداد الله»؛ هر آن چیزی که میخواهد در قبال حکمروایی خدا، بر انسان حکمروایی کند. ذهن انسان فوراً به سمت این قدرتهای مادّی و استکباری میرود؛ البته اینها مصادیقش هستند؛ اما یک مصداق بسیار نزدیکتر دارد و آن، هوای نفس ماست. شرط توحید، سرپیچی کردن و عدم اطاعت از هوای نفس است؛ که این «اخوف ما اخاف» است.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
این کتاب در چهار بخش سامان یافته است:
#بخش_یکم آشنایی با زندگی علمی -اجتماعی، مبارزات سیاسی و برخی ویژگیهای شخصیتی آیتالله خامنهای است که ...نقش مهمی در فهم زمینههای فکری و مدیریتی ایشان[دارد]
#بخش_دوم ...شامل چندین سرفصل است که بخش مهمی از کلیدواژها و #مفاهیم_پرکاربرد در سخنان آیتالله خامنهای را پوشش میدهد.
#بخش_سوم به #الگوی_رهبری ایشان اختصاص یافته و کار ویژه رهبری در قالب دو سازوکار گفتمانسازی و نهادسازی در آن بررسی شده است.
#بخش_چهارم نیز شامل یک رشته ملاحظات اساسی در رابطه با #فهم_سخنان_رهبری است.
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#مقدمه
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
مظهر معنویت در امام بزرگوار، در درجهی اول، #اخلاص خود او بود. امام كار را برای خدا انجام داد. از اول، هرچه كه احساس میکرد تکلیف الهی اوست، آن را انجام میداد. از فداكاری در این راه، امام ابا نکرد... به مردم و مسئولین هم این درس را بارها گفت و تکرار كرد كه آنچه مهم است، تکلیف است. ما تکلیف را انجام میدهیم، ترتب نتیجه بر كار ما دست خداست. راهی را كه امام (ره) دنبال میكرد و كار سنگینی كه او انجام میداد، فقط با عقل و درایت و قوت بدنی و نیروی سیاسی پیش نمیرفت، او از خلوص و صفای باطنی و رابطهی با خدا برخوردار بود، تا توانست این موفقیتها را به دست آورد.
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
✔️برگزاری سلسله نشستهای علمی_تخصصی با موضوع بررسی اندیشه و سیرهی عملی #امامین_انقلاب در #قم
▪️#ظرفیت_محدود
▫️شرایط و مهلت ثبتنام بزودی اعلان خواهد شد.
راههای ارتباطی🔻
۰۹۱۰۲۵۸۸۸۱۸
@ertebat_tabyin
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
انقلاب یک موجود زنده است؛ اینهایی که خیال میکنند انقلاب یک جرقّه بود، زد و تمام شد، از شناخت حقیقت انقلاب خیلی دورند. نخیر، انقلاب یک حقیقت زنده است، یک موجود زنده است که تولّد دارد، رشد دارد، قِوام دارد و عمر طولانی دارد در صورتی؛ و بیماری دارد، مرگ دارد، نابودی دارد، در صورت دیگری؛ انقلاب اینجور است؛ مثل هر موجود زندهی دیگری. انقلاب چون موجود زنده است، پس افزایش دارد، رشد دارد، قوامیافتگی و کمالیافتگی برای آن وجود دارد.
۹۶/۱۱/۱۹
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#بخش_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#دغدغههای_فرهنگی
دغدغه فرهنگی واهتمام به مساله فرهنگ، یک وقت یک حالت حساسیت شخصی است؛ یک وقت هم ناشی از نگرش به فرهنگ است. حساسیت شخصی وگرایشهای فردی، آنچنان اهمیت و ارزشی ندارد. آنچه مهم است، اینکه ببینیم فرهنگ چه تاثیری در سرنوشت کشور دارد و برای آینده چقدر میتواند نقش ایفا کند.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_اول
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
اگر بخواهد کسی تهذیب شود با علم نمیشود، با اخلاق نمیشود، تزکیه میخواهد، تزکیه مقدم بر همه چیز است. اگر دانشگاه و مراکز تعلیم و تربیت با برنامه اسلامی و ملی در راه منافع کشور، به تعلیم و تهذیب اشتغال داشتند هرگز میهن ما در حلقوم انگلیس و آمریکا و شوروی فرو نمیرفت.
ص۱۱
#کتاب_هشتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اخلاق_وتربیت
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#قوی_شویم
دورهی آموزشی #تربیت_مبلغ مبانی فکری اسلام و انقلاب در قم
همراه با اعطای #گواهی پایان دوره
#ظرفیت_محدود
مهلت ثبتنام تا ۲۴بهمنماه
ثبتنام از طریق لینک دوره تربیت مبلغ:
http://www.tabyinmanzome.ir/news/mobalegh-enghelab
راه ارتباطی:
@ertebat_tabyin
۰۹۱۰۲۵۸۸۸۱۸
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#راه_امام 🔻
🔸 #امام، راه آزاد زیستن، کامل شدن، ساختن زندگی به شکلی که مورد رضای خدا و دستور اسلام است، #سازندگی_حقیقی_زندگی و عدم سازش با قدرتهای ضداسلامی را به ما نشان داد. اینها، برای ما درسهای بیست و دوم بهمن است.
۱۳۶۸/۱۱/۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
بعدها برخی از مریدان و دوستداران پدرم به توسعهی خانهی ما همّت گماشتند، زمین متروکهی کنار آن را خریدند و خانه بازسازی شد و ما دارای خانهی جدیدی شدیم. مساحت هر دو خانه روی هم نزدیک دویست متر مربع میشد. امروز این خانه به مکانی عمومی برای ذکر و عبادت تبدیل شده و "حسینیه" نام گرفته است.
در خانه فقط اثاثیهای اندک و ساده بود که روز وفات پدرم... مبلغ چهل و چند تومان ارزیابی شد. البته این مبلغ شامل قیمت کتابها نمیشد.
من دومین فرزند پسر خانواده هستم.
از من بزرگتر سیدمحمد است و دو برادر و چند خواهر هم دارم.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
...عموما بحثهای اسلامی، #ذهنی و دور از حیطهی تاثیر #عملی و #عینی و مخصوصا اجتماعی، انجام گرفته و بیش از معرفتی ذهنی به بار نیاورده و نسبت به زندگی #جمعی انسانها، علیالخصوص نسبت به تعیین شکل و قوارهی جامعه، تعهد و تکلیف و حتی #نظریهی روشن و مشخصی را ارائه نداده است...
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#مقدمه
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#قوی_شویم دورهی آموزشی #تربیت_مبلغ مبانی فکری اسلام و انقلاب در قم همراه با اعطای #گواهی پایان د
#اطلاعات_تکمیلی
#مهم
۱. بعد از تکمیل فرم ثبتنام، که در سایت بارگذاری شده است و بررسی آن توسط مجموعهی تبیین، به افراد پذیرفته شده، اطلاع داده میشود.
۲. در ماههای بهمن و اسفند حداقل ۹جلسه آموزشی برگزار خواهد شد.
۳. اولین جلسه دورهی آموزشی تربیت مبلغ مبانی فکری اسلام و انقلاب، شنبه ۲۶بهمن ساعت ۱۹برگزار میگردد.
۴. مکان برگزاری جلسات، #زنبیلآباد میباشد.
۵. حداکثر ظرفیت پذیرش در این دوره ۳۵ نفر میباشد.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
دوم، هدف گرفتن تعالىِ انسان است؛ تعالىِ خود و دیگران. این تعالی شامل تعالىِ علمی، تعالىِ فکری، تعالىِ روحی و اخلاقی، تعالىِ اجتماعی و سیاسی -یعنی جامعه تعالی پیدا کند- و تعالىِ اقتصادی است؛ یعنی رفاه امور زندگی مردم. همه موظّفند برای این چیزها تلاش کنند: گسترش و پیشرفت علم برای همه؛ حاکمیت اندیشه سالم و فکر درست؛ تعالىِ روحی و معنوی و اخلاقی، خُلق کریم و مکارم اخلاق؛ پیشرفت اجتماعىِ بشری -نه فقط جنبههای معنوی و علمی و اخلاقی یک فرد، بلکه جامعه هم مورد نظر است- و پیشرفت امور اقتصادی و رفاهی انسانها، و بایستی مردم را به سمت رفاه و تمتّع هرچه بیشتر از امکانات زندگی پیش ببرند. این یکی از وظایف همه است؛ مخصوص دوره قدرت و حکومت هم نیست؛ در دوره حکومتِ غیر خدا هم این وظیفه وجود دارد.
۷۹/۹/۱۲
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#گزارش
جلسهی هم اندیشی مسئولین مجموعه تبیین با کادر تشکیلاتی #قم جهت ارائهی راهکارها و راهبردهای استفادهی حداکثری از ظرفیتهای موجود جهت گسترش گفتمان انقلاب اسلامی و اندیشهی ولایت
قم-شنبه ۹۸/۱۱/۱۹
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
#خبر_ویژه
✔️برگزاری دوره آموزشی #اصول_تشکیلاتسازی
▫️مدرس: حجهالاسلام والمسلمین فخریان
▪️زمان: ۳ و ۴ اسفندماه، ساعت ۱۵ الی ۱۷:۳۰
▪️مکان: شهرری، میدان فرمانداری (شهدای شاملو) خیابان مدرس، سازمان تبلیغات شهرستان ری، سالن همایش
لینک مستقیم ثبت نام دوره در سایت 🔻
http://www.tabyinmanzome.ir/news/tashkilat-rey
راه ارتباطی جهت پاسخگویی 🔻
۰۹۱۹۸۱۱۹۳۴۰
@tasniim12
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#نعمت_ولایت🔻
🔸بیست و دوم بهمن، در حکم عید غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت.
۱۳۶۸/۱۱/۰۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
پدرم، آقا سیدجواد خامنهای از یک خانوادهی علمایی معروف تبریزی بود. ایشان سال ۱۳۱۳ه.ق در نجف به دنیا آمد. پدر ایشان آقا سیدحسین خامنهای، امام مسجد جامع تبریز بوده است. مایلم اندکی دربارهی این پدربزرگ -آقا سیدحسین- مطالبی بگویم:
ایشان بیستسال در نجف درس خوانده بود و از شاگردان فاضل شربیانی و شیخ حسن مامقانی -پدر شیخ عبدالله مامقانی- محسوب میشد. در سال ۱۳۱۵ه.ق -سهسال پس از درگذشت میرزای شیرازی- به تبریز بازگشت و در سال ۱۳۲۵ه.ق -یعنی چندماهی بعد از نهضت مشروطه- وفات یافت و در تبریز تشییع شد. سپس جنازه ایشان به نجف منتقل شد و در قبرستان وادیالسلام دفن گردید.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
یک عدهای در مشهد جنجال علیه راه انداختند که چرا در زیر کلمهی "ولایت"، فلانی این حرفها را زده؛ در حالی که این، انکار آن #ولایتی که آنها میگفتند که نبود. آنها میگفتند #ولایت یعنی محبت. خب ما محبت ائمه را که قبول داریم، #ولایت یعنی اعتقاد به امامت علی "علیهالسلام"، این را که ما قبول داشتیم. یک چیزهایی علاوهی بر اینها ما از کلمهی #ولایت پیدا کرده بودیم.
من آیات #ولایت را در قرآن جمع کردم. آیاتی که در آن کلمهی #ولایت بهکار رفته است؛ از این آیات یک برداشت جدیدی از کلمهی #ولایت را من عرضه کردم، مطرح کردم.
خب این باید مغتنم شمرده بشود.
در عالم پزشکی اگر یک نفری بیاید، فرض بفرمایید درباره حصبه یک ایدهی جدیدی را مطرح کند که اضافهی بر معلومات قبلی باشد، با او چه طوری رفتار میکنند؟ خب احترامش میکنند، تکریمش میکنند، تشکر از او میکنند. در مسائل دینی اگر حرف جدیدی مطرح میشد، یک برداشت نویی در یک مسالهای مطرح میشد، ولو اینکه حرفهای گذشته را تخطئه نمیکرد، همین قدر که نو بود، با آن، یک عده بنا میکردند مخالفت کردن، الان هم این حالت هنوز در یک عدهای هست.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#مقدمه
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاعیه
🔳 برگزاری نشست اعضای مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
▪️سخنرانان:
آقای دکتر محمد اسحاقی
حجهالاسلام والمسلمین فخریان
▫️موضوع: ارائهی نقشهی کلی منظومه فکری انقلاب اسلامی و معرفی سیر مطالعاتی جدید آشنایی با #منظومه_فکری_رهبر_انقلاب
#زمان: یکشنبه، ۲۷ بهمنماه، ساعت ۱۴:۴۵
#مکان: #تهران، خیابان کمیل، بعد از پل نواب، فرهنگسرای انقلاب
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
اولین کار پیامبر مکرم، اِثارهی عقل است... قدرت تفکر را در یک جامعه تقویت کردن. این حلال مشکلات است. عقل است که انسان را به دین راهبرد میدهد، انسان را به دین میکشاند. عقل است که انسان را در مقابل خدا به عبودیت وادار میکند. عقل است که انسان را از اعمال سفیهانه و جهالت آمیز و دل دادن به دنیا باز می دارد؛ عقل این است. لذا اول کار این است که تقویت نیروی عقل و خرد در جامعه انجام بگیرد؛ تکلیف ماهم این است.
۱۳۸۸/۴/۲۹
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
بسیاری از علاقهمندان آیتالله خامنهای گمان میکردند که ایشان متولد ۲۴ تیرماه ۱۳۱۸ است.
به همین دلیل، سِیلی از پیامهای تبریک در روزهای پایانی تیرماهِ هر سال، میان هواداران ردوبدل میشد و برخی به ابراز شادمانی همراه با اهدای گل و پخش شیرینی اقدام میکردند اما هنگامی که زمزمه جشنهای عمومیتر شنیده شد، آیت الله خامنهای ... به آن واکنش نشان دادند:
" این کار غلط است. این تولد و امثال آن هیچ جشنی ندارد. برگزارکنندگان مسئول وقت و عمر و اموالی هستند که در این کار صرف و ضایع میشود. من از کسی که برای تولد من جشن میگیرد به هیچ وجه متشکر نمیشوم و او را مسئول زیانهای این کار هم میشناسم."
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_یکم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
امشب ساعت ۲۱ همه با هم ندای #الله_اکبر سرمیدهیم.
این ندا، یعنی انقلاب زنده است و زنده خواهد ماند.
رهبر انقلاب اسلامی:
برای همهچیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است؛ آنها هرگز بیمصرف و بیفایده نخواهند شد، زیرا فطرت بشر در همهی عصرها با آن سرشته است. آزادی، اخلاق، معنویّت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری، هیچ یک به یک نسل و یک جامعه مربوط نیست تا در دورهای بدرخشد و در دورهای دیگر افول کند. هرگز نمیتوان مردمی را تصوّر کرد که از این چشماندازهای مبارک دلزده شوند. هرگاه دلزدگی پیش آمده، از رویگردانی مسئولان از این ارزشهای دینی بوده است و نه از پایبندی به آنها و کوشش برای تحقّق آنها.
۹۷/۱۱/۲۲
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
@t_manzome_f_r
اعتقاد من این است كه اخلاص و صفای باطن و رابطهی معنوی و پیوند مستحکم بین قلب او و خدای مقلب القلوب، موجب شد كه این مرد بتواند از انزوای ظاهری خود خارج شود و دست نیرومندی برای دگرگون كردن بنیاد ارزشهای مادی سطح جهان شود.
برادران عزیز! عامل اخلاص امام "رحمهالله" و رابطهی او با خدا و نیز اخلاص مردم، تاكنون ما را به اینجا رسانده است بعد از این هم باید همینگونه باشد. اگر هدفها و راه ما، هدفها و راه اماماست، وسایل ما هم باید وسایل امام باشد. وسیلهی امام "رحمهالله" کمك گرفتن از خدا بود. بیایید از خدا کمك بگیریم. این كار، بازبان تنها میسر نیست بلکه با خلوص واخلاص عملی وترك گناه و تقویت رابطهی بین خود و خداكه در قلب انسان جای میگیرد، عملی است. این، درس همیشگی برای ماست. ۱۳۶۸/۰۳/۱۸
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری