تبیین منظومۀ فکری رهبری
[در غرب] آن وقتیکه منافع مادّی به خطر بیفتد، آزادی را محدود میکنند. منافع مادّی، مثل عظمت این کشوره
آزادی به معنای مطلق _ یعنی اینکه انسان هر کاری که مایل بود، هر چیزی که اراده کرد برایش مباح باشد، یله باشد، رها باشد_ این نه منطقی است، نه ممکن است و نه هیچکس در دنیا از آن طرفداری کرده. ...بحثی که بین متفکرین و فلاسفهی اجتماعی و کسانی که در این باب حرف زدند و نظری دادند وجود دارد در حدود است. مرز آزادی کجاست؟ یعنی انسانها تا چه حد و در چه محدودهای و در چه چهارچوبی آزادند و به کجا که رسیدند آزادی آنها باید محدود بشود و جلوی آزادی آنها گرفته بشود؟ در اینجا فلاسفهی اجتماعی غرب اول بار در فرهنگ رایج جهانی نظراتی ابراز کردند و کتابهایی نوشتند...
#کتاب_پانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_آزادی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
♦️ هم اکنون پنجمین جلسه جمعبندی و پاسخ به سوالات کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن بهصورت زنده و برخط در حال انجام است.
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
همیشه اطلاع از آنچه که دشمن در گذشته عمل کرده است، موجب میشود که انسان ترفندهای دشمن را در زمان خود
ما یک رژیمِ بیکفایت، فاسد، وابسته، بیدین، سوءاستفادهچی و خودخواه و دارای دیگر ممیّزات زشت را برکنار کردهایم؛ ولی به مردم معرفی نمیکنیم که اینها چهکار کردند. بیکفایتی آنها یک کتاب است. وابستگی آنها یک کتاب است. فسادهای اخلاقی و شهوانیشان یک کتاب است. فسادهای اقتصادیشان یک کتاب است. هر کدام از این بخشها یک فصل مشبعی است. خوب؛ اینها باید به نسل جوان داده شود تا آنها دیگر جرأت نکنند نقاط منفی و تاریک خودشان را پنهان سازند و یک تاریخ مجهول و غلط را خلق نمایند و به ذهن جوانِ ناآشنای ما منتقل کنند. یکی از کارهایی که باید بشود، این است.
#کتاب_شانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تاریخ
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
🔹عدالت، تندروى نیست؛ حقگرایى است؛ توجه به حقوق آحاد مردم است؛ جلوگیرى از ویژهخوارى است؛ جلوگیرى از تجاوز و تعدى به حقوق مظلومان است.
۱۳۸۴/۰۵/۱۲
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
تمدن کنونی غرب بر اساس پاسداشت انسان بهوجود آمد؛ بر اساس اومانیسم و اصالةالانسانیه همهی این تمدن
تمدن غربی بر پایهی ستیز با معنویت و طرد معنویت بنا شد؛ این خطای بزرگ کسانی بود که تمدن و حرکت علمی و صنعتی را در اروپا شروع کردند. به علم اهمیت دادند - این خوب بود - اما با معنویت به جنگ برخاستند؛ این بد و انحراف بود. لذا این تمدن مادی و دور از معنویت هرچه پیشرفت کند، انحرافش بیشتر می شود؛ هم خود آنها و هم همهی بشریت را با میوههای زهرآگین خود تلخکام میکند؛ همچنان که تا امروز کرده است.
#کتاب_هفدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_غربشناسی_و_جهانمتجدد
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
بیانات تحلیلی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۶۵ دربارهی زندگی پیامبر اعظم (صلّیاللهعلیهوآله)
#بخش_اول
حقیقت قضیّه این است که ما شیعیان و همچنین عموم مسلمانان از تاریخ اسلام، مخصوصاً آن مقداری که مربوط به ماجراهای زمان پیغمبر است، اطّلاع درست و دقیقی نداریم؛ یعنی تاریخ و تاریخ اسلام در میان ما جدّی گرفته نشده. منظور از تاریخ زمان پیغمبر، مجموعهی حوادثی است که از پیش از بعثت تا بحبوحهی ماجراهای اوّل بعثت شروع میشود و تا ماجرای مهمّ هجرت پیغمبر در سال سیزدهم بعثت و سپس در لحظهلحظهی روزها و ساعات مهم و تعیینکنندهی ده سال اقامت مدینه ادامه پیدا میکند و با وفات پیغمبر، آن سلسله از مطالب تمام میشود؛ این بخش از تاریخ خیلی حائز اهمّیّت است. البتّه دربارهی پیغمبر روایات فراوان و نقلیّات مختلف -بعضی قوی، بعضی ضعیف- گفته شده. کم و بیش [همه]، مخصوصاً آن کسانی که با کتاب سر و کار داشتهاند یا با مجالس و منابر و پای منبرها انس داشتهاند، از زندگی پیغمبر یک گوشههایی، یک نمونههایی میدانند لکن باید عرض بکنم که هر حادثهای در زندگی پیغمبر آن وقتی معنای حقیقی خودش را پیدا میکند که در مجموعهی این تاریخ بیستوسهساله و دوران حیات پیغمبر، مورد ملاحظه قرار بگیرد و معنای آن حادثه در جهاد مستمرّ رسول خدا درج بشود؛ وَالّا بسیاری از این حوادثی که شما شنیدهاید از زندگی پیغمبر، به طور مجرّد و تنها، آن معنای حقیقی خودش را نمیدهد. برای همین هم هست که در ذهن مسلمانان و بخصوص در جامعهی خود ما -که ما از نزدیک با وضع فکری مردم همواره تماس داشتهایم- سیمای رسول خدا به عنوان یک سیاستمدار، به عنوان یک حاکم، به عنوان یک انقلابی، به عنوان یک مبارز و قهرمان میدان جنگ، به عنوان یک پدر مهربان و دلسوز، یک انسان حکیم و آیندهنگر شناخته نشده. درست است که در ذهن مردم ما اعتقاد به همهی این خصوصیّات و بالاتر از این خصوصیّات نسبت به پیغمبر هست، امّا معتقد بودن به اینکه پیغمبر فوقالعاده است و با وحی الهی سر و کار دارد و معجزه میکند یک حرف است، و ترسیم شخصیّت والای انسانی پیغمبر که میتواند برای ما اسوه باشد و درس باشد و از آن استفاده کنیم، یک مطلب دیگر است؛ این دوّمی در جامعهی ما انجام نشده و جا نیفتاده. لذا ما احتیاج داریم که تاریخ زندگی پیغمبر را یک قدری بیشتر، دقیقتر بدانیم و بفهمیم.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
عرصههای... پیشرفت را به طور کلی باید مشخص کنیم. چهار عرصهی اساسی وجود دارد... در درجه اول پیشرفت
عرصهی دوّم [پیشرفت]... عرصهی علم است. در علم باید ما پیشرفت کنیم. البتّه علم هم خود، محصول فکر است. در همین زمان کنونی، در حرکت به سمت پیشرفت فکری، [نباید ناتوانی] و کوتاهی و کاهلی به وجود بیاید. خوشبختانه چند سالی است که این حرکت در کشور شروع شده؛ نوآوری علمی و حرکت علمی و به سمت استقلال علمی حرکت کردن. علم هم اینجوری است دیگر؛ بلافاصله در قالب فنّاوریها و اینها خودش را نشان میدهد. در موارد زیادی، محصول حرکت علمی هم مثل این مسئلهی مورد بحث ما از چیزهای بلندمدّت نیست؛ نزدیکتر و ثمرهی آن دمدستتر است. کار علمی را بایستی عمیق و بنیانی انجام داد. این هم یک عرصهی پیشرفت است.
#کتاب_هجدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تمدن_اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
وحدت، راهبرد تمدنسازی.MP3
7.71M
#اسلام_حداقلی و #اسلام_حداکثری
#اسلام_حداقلی همان اسلام سکولاری است که به اعمالِ فردیِ فرعی اکتفا میکند و اما #اسلام_حداکثری به دنبال تحقق حاکمیت دین در مقیاس جهان است. #اسلام_حداکثری به دنبال تمدن سازی است و در ساحت این اسلام، #وحدت، راهبردی جهت تمدنسازی است.
سخنرانی در نشست مجازی علمی_تخصصیِ وحدت از منظر امامین انقلاب
با موضوع:
وحدت راهبرد تمدنسازی
یکشنبه ۱۱ آبان۹۹
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
پیشوایصادق.pdf
1.19M
📚#فایل
#پیشوای_صادق
این کتاب، مشتمل بر یادداشتهای حضرت آیتالله خامنهای دربارهی سیرهی فرهنگی سیاسی امام صادق (علیهالسّلام) است که در ۱۷ شمارهی روزنامهی جمهوری اسلامی در خرداد سال ۱۳۵۸ منتشر شده است.
به مناسبت میلاد امام جعفر صادق (علیهالسلام)
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
سرآغاز همهی برکات...
🔸ولادت پیغمبر سرآغاز همهی بركاتی است كه خدای متعال برای بشریت مقدر فرموده است.
۱۳۹۱/۱۱/۱۰
#ولادت_پیامبر_اعظم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#توصیههای رهبر انقلاب اسلامی به #جوانان در دیدار با دانشجویان و دانشآموزان در #یوم_الله ۱۳ آبان:
به جوانان عزیز چند سفارش دارم:
۱. اول اینکه #دشمنی_آمریکا را فراموش نکنید و فریب لبخند دشمن را نخورید.
گاهی میگویند ما با ملت ایران دشمنی نداریم با دولت ایران دشمنی داریم؛ دروغ میگویند. دولت جمهوری اسلامی بدون ملت کارهای نیست. آمریکا قبل از انقلاب هم با ملت ایران دشمنی میکرد، منتها با عوامل خود در داخل.
۲. سفارش دوم اینکه نظریهی «مقاومت در مقابل دشمن قویپنجه» را #تبیین و تبلیغ کنید. این نظریه از لحاظ عملی و نظری درست است.
۳. سفارش سوم اینکه شما جوانان، خود را در قبال #مسئلهی_پیشرفت کشور مسئول بدانید؛ ترس و تنبلی را کنار بگذارید و نوآوری را وظیفهی خود بدانید.
بدانید آیندهی کشور و آیندهی ایران اسلامی بهمراتب بهتر و درخشانتر از گذشته است و در مناسبات جهانی دست برتر را خواهد داشت. این چیزی است که حتمی و قطعی است و در آن تردیدی نیست و شما این آینده را به چشم خود خواهید دید.
۹۷/۸/۱۲
#سید_علی_خامنه_ای
#یوم_الله ۱۳آبان
#تبیین
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
پای سخن پیغمبرمان باید بایستیم 🔻
🔸پیغمبر کسی است که خدای متعال میگوید: «انّ اللّه و ملائکته یصلّون علی النّبیّ». ذات مقدس پروردگار به او درود میفرستد، فرشتگان خدای متعال به او درود میفرستند؛ ما کی هستیم که بتوانیم مقام او را بفهمیم، بشناسیم؟ اما به او محبت داریم، به او عشق میورزیم، پای سخن او میایستیم. این باید برای ما به عنوان یک اصل محفوظ باشد: پای سخن پیغمبرمان باید بایستیم؛ و آن، سخن توحید است، سخن اسلام است، قرآن است.
۱۳۹۱/۰۷/۰۳
#ولادت_پیامبر_اعظم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت ۱۷ ربیعالاول و ۱۳آبان
سهشنبه ساعت ۱۰:۳۰
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
همهی بشریت مخاطب پیامبر هستند.
رنج شما آحاد بشر، برای پیامبر گران خواهد بود. از رنج شما ایشان رنج میبرد و علاقهمند به آینده و سرنوشت شماست.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
پشت سر این حادثهی کاریکاتور موهن به پیامبر اکرم، دستهایی وجود دارد و دلیل این، حمایت رئیس جمهور فرانسه و بعضی از دول دیگر، از این کاریکاتوریست است. این کاریکاتور فقط نشانگر تنزل هنر در فرانسه نیست.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
پناهگاه تروریستهای غیر معمولی که رئیس جمهور کشور ما و رئیس قوهی قضائیه و ۱۷هزار از مردم بیگناه ایران را شهید کردند، فرانسه و پاریس است. آن وقت اینها ادعای دفاع از حقوق بشر میکنند!
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
این کارهای غربی(توهین به پیامبر اکرم) نشان ذات ظلمانی تمدن غرب است. نشان وحشی بودن تمدن غرب است. این کارها به پیامبر و اسلام صدمهای نمیزند، لکن وحشی بودن و ظلمانی بودن تمدن غرب را نشان میدهد. طبیعت این تمدن و فرهنگ این است.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
ابتکار امام مبنی بر وحدت مسلمانان را بعضی از دولتمردان کشورهای اسلامی درک نکردند و البته عدهای هم با پیام امام لجبازی کردند. بسیاری از مشکلاتی که در بخشی از دنیای اسلام وجود دارد، ناشی از عدم اتحاد مسلمانان است.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری