تبیین منظومۀ فکری رهبری
ماجرایِ ترور(۱) گروهک فرقان به سرکردگی جوانی به نام «اکبر گودرزی» در سالهای ۵۶ و ۵۷ تشکیل میشود.
ماجرایِ ترور(۲)
گروه فرقان از اردیبهشت ۵۸ موج ترورهای خود را با به شهادت رساندن شهید قرنی - رئیس ستاد مشترک ارتش - آغاز میکند. شهید مطهری در ۱۱ اردیبهشت، حجتالاسلام هاشمی رفسنجانی ۳ خرداد، شهید تقی حاجیطرخانی ۱۶ تیرماه، ۲۴ تیر آیتالله سیدرضی شیرازی، ۴ شهریور شهید عراقی و فرزندش حسام، ۱۰ آبان شهید قاضی طباطبایی امامجمعۀ تبریز و ۲۷ آذر شهید مفتح در دانشکدۀ الهیات دانشگاه تهران توسط فرقان ترور میشوند. فرقان در صحنۀ هر ترور تعدادی جزوه که در آن به چرایی علت ترور پرداخته پخش میکرد و اینگونه مسئولیت ترور را برعهده میگرفت. این ترورها دارای جنبههای مختلفی بودند؛ ترورهای سیاسی که شخصیتها را هدف گرفته بود و ترورهایی که برخاسته از ایدئولوژی فرقان بودند و گاهی هم ریشه در دشمنی شخصی گودرزی داشت؛ مثل ترورهای شهید مفتح و حاجیطرخانی که از افراد اصلی مسجد قبا بودند که گودرزی را طرد کرده بودند.
دستگیریها توسط تیم بررسی - که به دستور امام شروع به کار کردهاند - از همان اردیبهشتماه شروع میشود و چندماه کار اطلاعاتی منجر به شناسایی بیش از ۱۰ خانۀ تیمی فرقان میشود. نهایتاً طی عملیاتی در ۱۸ دیماه ۱۳۵۸ عناصر اصلی فرقان از جمله اکبر گودرزی رهبر این گروهک دستگیر میشوند. با توجه به اینکه اغلب اعضای فرقان جوانان فریبخورده بودند، بنابراین دستاندرکاران پرونده با برگزاری جلسات صحبت و پرسش و پاسخ کوشیدند ذهن آنها را روشن کرده و از گمراهی نجات دهند. رسیدگی قضایی به جرائم افراد و بحثهای عقیدتی که ساعتها به طول میانجامید به طور موازی دنبال میشدند. بحثها و پرسش و پاسخها در نهایت منجر به بازگشت تعداد قابل توجهی از فرقانیها و توبۀ آنها شد.
اکبر گودرزی نهایتاً ۳ خرداد ۵۹ به همراه جمعی دیگر از اعضای فرقان اعدام شد. تعدادی از اعضای فرقان نیز که دستشان به جنایت و قتل آلوده نبود به حبس محکوم شدند. برخی توّابین هم به جبهه رفتند و بعدها شهید شدند. پس از اعدام گودرزی، فرقان شمارۀ ۲۵ نشریه را به گودرزی اختصاص داد و با چاپ تصویری از وی در ذیل عکس، عبارت: «مجاهد تشیّع مظلوم، شهید ششم ایدئولوژیک شیعه اکبر گودرزی!» را درج نمود. فرقان پیش از این پس از شهید اول، شهید ثانی و شهید ثالث؛ «مجید شریف واقفی» را شهید چهارم و «شریعتی» را شهید پنجم نامیده بود.
ادامه دارد...
________________
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
بحر موّاج معارف اسلامی
این دعاهای صحیفۀ سجّادیّه بحر موّاج معارف اسلامی است. شما این دعای اوّل صحیفۀ سجّادیّه را که دربارۀ توحید است نگاه کنید، دعای دوّم را که دربارۀ پیغمبر است نگاه کنید، دعای سوّم را که دربارۀ مؤمنین است نگاه کنید، ببینید اصلاً چه هست؛ دعای پنجم صحیفۀ سجّادیّه: «اللَّهُمَّ أَغْنِنی عَنْ هِبَةِ الْوَهَّابِینَ بِهِبَتِک، وَ اکفِنی وَحْشَةَ الْقَاطِعِینَ بِصِلَتِک» اینها حرفهای خیلی مهمّی است؛ قطع قاطعین شما را وحشتزده نکند وقتی به خدا متّصلید. اینکه میگوید «وَ اکفِنی» این در واقع دارد درس میدهد به ما؛ فقط خواستن از خدا نیست، خواستن از خدا هم هست امّا فقط آن نیست. دارد به ما میگوید شما اکتفا کن به صلۀ با پروردگار. بگذار همهی دنیا ارتباطشان را قطع کنند، به قول خودشان تو را منزوی کنند. به دَرَک! انزوای آنها چه ضرری به ما میزند؟ حالا از انزوا خارج شدیم، چه خیری بردیم؟ حالا مثلاً از انزوا خارج شدیم، کجاست آن منفعت؟ چه فایدهای را از خروج از انزوا بردیم؟ اینها ببینید معارف اسلامی است. «أَغْنِنی عَنْ هِبَةِ الْوَهَّابِینَ بِهِبَتِک» هبۀ تو مهم است، بخشش تو مهم است، هبۀ وهّابین چه اهمّیّت دارد که به ما هبه کنند و بخشش کنند و کمک کنند؟ غرض اینکه اینها یک دنیایی است. این دعای مکارم الاخلاق که دعای بیستم صحیفۀ سجّادیّه است همینجور. آن دعای ظاهراً سی و دوّم که دعای بعد از نماز شب است که یک دریایی است، دعای عجیبی است که بعد از نماز شب و تهجّد خوانده میشود. و از این قبیل دعاهایی که در صحیفۀ سجّادیّه است. اینها معارف است. این معارف را بخوانید، اینها را یاد بگیرید تا بتوانید انشاءالله وظیفه را انجام بدهید.
▫️گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران مذهبیسرا
۱۳۹۵/۱۲/۰۵
#صحیفۀ_سجّادیه
@t_manzome_f_r
▪️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیینگر (۶)
مهمترین عناوین مطرح شده در دیدار رهبر انقلاب با رئیس و مسئولان قوه قضائیه
۱۴۰۱/۰۴/۰۷
#بیاناتنامه
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
Negar_۲۰۲۲۰۶۲۹_۱۶۴۵۳۰.jpg
3.82M
تبیینگر (۶)
مهمترین عناوین مطرح شده در دیدار رهبر انقلاب با رئیس و مسئولان قوه قضائیه
۱۴۰۱/۰۴/۰۷
#فایل_چاپی
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
رضای الهی و بهشت، پاداش مجاهدت در راه خدا است
◇• خدای متعال میفرماید: «إِنَّ الله اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ الله فَیَقْتُلُونَ وَیُقْتَلُونَ» آنچه در برابر مجاهدت در راه خدا وجود دارد و خدای متعال در مقابل تقدیم کردن و روی دست گرفتن جان و مال در راه خدا قرار داده، بهشت است، رضای خدا است.
۱۳۹۷/۱۲/۱۹
#ارزش_شهدا
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
• دنیا محلِ گذره
عزیزم حسین
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از چهارده معصوم "علیهمالسّلام"
#مهدویت
زندگی اصلی بشر از دوران ظهور آغاز میشود
بشریت دارد همینطور این راه را طى میکند تا به اتوبان برسد؛ این اتوبان، دورانِ مهدویت است، دوران ظهور حضرت مهدى (سلام الله علیه) است. اینجور نیست که وقتى به آنجا رسیدیم، یک حرکت دفعى انجام بگیرد و بعد هم تمام بشود؛ نه، آنجا یک مسیر است. در واقع باید گفت زندگى اصلى بشر و حیات مطلوب بشر از آنجا آغاز میشود و بشریت تازه مىافتد در راهى که این راه یک صراط مستقیم است و او را به مقصد آفرینش میرساند؛ «بشریت» را میرساند، نه آحادى از بشریت را، نه افراد را، مجموعهها را میرساند.
❇️بیانات در دیدار پژوهشگران و کارکنان مؤسسه «دارالحدیث» و پژوهشگاه «قرآن و حدیث»
۱۳۹۳/۰۳/۲۱
#سبک_زندگی
#سخن_ناب
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#عکسنوشت
چند «عکسنوشت» از سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با رئیس و مسئولان قوه قضائیه
۱۴۰۱/۴/۷
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
«حمد» به معنای ستایش کردن از یک انسان یا یک موجود، بر عملی یا صفتی که از روی اختیار از او سر میزند. اگر خصوصیتی در کسی باشد که اختیاریِ او نباشد، آن را نمیگویند «حمد» کرد، گفته میشود «مدح» کرد، مثلاً زیبائی کسی را بخواهیم تعریف کنیم، در عربی گفته نمیشود: حمد شد یا حمد کرد زیبائی او را. اما شجاعت کسی را میشود حمد کرد، یا بخشندگی کسی را میشود حمد کرد. و یا صفتی را که او به اختیار خود در خود بوجود آورده است. بنابراین «حمد» با «مدح» متفاوت است. در فارسی کلمهای که حمد را به این معنا نشان بدهد ما پیدا نمیکنیم، من پیدا نکردم، ستایش میتواند معنای حمد باشد اما ستایش شامل معنای مدح هم هست در حالی که مدح با حمد متفاوت است... «الحمد» یعنی همۀ حمدها و ستایشها لله است، همۀ حمدها و ستایش متعلق است به خدا. آنچه که این جمله به ما میفهماند این است که همه نیکیها و همه زیبائیها متعلق به خداست از سوی خداست. ۱۳۶۹/۱۲/۲۲
▫️بیانات در جلسه دوم تفسیر سوره حمد
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
بِسمِ اللّٰهِ الرَّحمٰنِ الرَّحیم
🔖موضوعاتی که در هفته جاری، در سه کانال #صوت، #ویدئو و #استیکر بصورت هماهنگ بارگزاری میشود.
🔻 #برنامه_هفته
🗓شنبه ۱۴۰۱/۴/۱۱
🔸 شهادت آیتالله صدوقی چهارمین شهید محراب به دست منافقین
🗓یکشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۲
🔸 حرکت ددمنشانه ناوگان آمریکای جنایتکار به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران ۱۳۶۷
🔸 بزرگداشت علامه امینی
🔸 روز افشای حقوق بشر آمریکایی
🗓دوشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۳
♦️ رفع مشکلات معیشتی
🗓سهشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۴
🔸 روز قلم
♦️ زبان و ادبیات فارسی
🗓چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۵
♦️ گفتمان انقلاب
🗓پنجشنبه ۱۴۰۱/۴/۱۶
🔹 شهادت امام محمدباقر(علیهالسلام)
🗓جمعه ۱۴۰۱/۴/۱۷
♦️ تحقق عدالت
@khamenei_voice
کانال #صوت
@video_khamenei
کانال #ویدیو
@stiker_tabyin
کانال #استیکر
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
مباحثی که افیون است! ایشان به یکی از مهمترین آسیبهای دینشناسی اشاره میکنند و میفرمایند: «مباحث
حوزۀ علمیهای که کلیسا میشود!
ایشان در ادامۀ آسیبشناسی از تحقیق و ارائۀ مباحث دینی و اسلامی میفرماید:
به علاوه چون عموماً بحثهای [اسلامی]، ذهنی و دور از حیطۀ تأثیر «عملی» و «عینی» و مخصوصاً «اجتماعی» انجام گرفته، [چیزی] بیش از معرفتِ ذهنی به بار نیاورده و نسبت به زندگی «جمعی» انسانها، علیالخصوص نسبت به تعیین «شکل و قوارۀ جامعه»، تعهّد و تکلیف و حتی نظریۀ روشن و مشخصی را ارائه نداده است.
این یکی از مهمترین آسیبهای دینشناسی است که آیتالله خامنهای در مقدمۀ کتاب طرح کلی بیان میفرماید.
دینی که مباحث و آموزههایش هیچ نسبتی با زندگی جمعی و اجتماعی و مسائل مهم و روزمرۀ مردم نداشته باشد، هیچگاه نخواهد توانست در متن زندگی مردم نقشِ خاصی ایفا کند. سرنوشت این دین، قطعاً محکوم به انزوا و قهراً محتوم به فناست. آنچه قلب را میفشارد و ذهن را سخت میآزارد این است که هنوز هم در پارهای از حوزههای علمیه و تحقیقات دینی و مباحث اسلامی، مشتی از مباحث خشک و بیأثرِ در زندگی اجتماعی، دیده میشود. باید بدانیم سرنوشت حوزۀ دینیای که گرههای زندگی اجتماعی انسانها را بدرستی با قوانین الهی، باز نکند، چیزی جز کلیسای مسیحیان رهبانی، نخواهد بود.
▫️گزیدهای از مباحث حجةالاسلام فخریان پیرامون کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
▫️رهبر انقلاب اسلامی: تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است.
🔻سلسله جلسات «تبیین مباحث جمعیتی»
#جلسۀ_چهارم
🔸با موضوع: ارتقاء جایگاه مادری
🔹توسط استاد: حجةالاسلاموالمسلمین ندیمی
🔸زمان: دوشنبه ۱۳ تیرماه، ساعت ۱۷:۳۰
📌این جلسات بهصورت زنده و در اسکایروم برگزار میگردد و شرکت برای عموم آزاد است.
▫️آدرس ورود🔻
https://www.skyroom.online/ch/tmfr/tahlil
با گزینۀ #میهمان وارد شوید🔺
#نشر_حداکثری
@t_manzome_f_r
[مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
#اطلاعیه
#جلسات_تدریس
#سطح_دو
🔰اولین جلسه تدریس کتاب «تاریخ تحولات سیاسی در ایران» توسط استاد محترم آقای مهران کریمی
🔹زمان: یکشنبه ۱۲ تیرماه، ساعت ۱۸:۳۰
پ.ن۱: حضور فراگیرانِ سطح دو دورۀ تاریخ در این جلسه الزامی میباشد.
پ.ن۲: این جلسه به صورت مجازی در سامانه آموزش الکترونیکی مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری برگزار میگردد.
پ.ن۳: فراگیران محترم با نام کاربری و رمز ورود وارد جلسه شوند.
پ.ن۴: اتاق جلسه ساعت ۱۸ باز میشود.
@t_manzome_f_r
[واحد آموزش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
#هم_اکنون
برگزاری اولین جلسۀ سطح۲ با موضوع: بررسی تاریخ معاصر با تکیه بر جریان شناسی در چهارچوب اندیشه و بیانات رهبر انقلاب اسلامی با تدریس استاد مهران کریمی
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
شخصیت رسمی امیرالمؤمنین شما امروز میفهمید که ما به نهجالبلاغه چقدر احتیاج داریم. نهجالبلاغه در
مثل هیچ کدام!
«نهجالبلاغه» یک کتاب اسلامی ساده نیست، یک کتاب ویژهای است، خصوصیاتی دارد که در هیچ کتاب دیگر نیست. همانطوری که گفتیم بعد از قرآن کریم - که معجزۀ پیغمبر هست و کلام خداست و قابل مقایسۀ با هیچ کلامی نیست - در میان همۀ تألیفات و کُتب مدوّن، چنین چیزی، چنین پدیدهای ما پیدا نمیکنیم.
▫️رهبر انقلاب اسلامی
۱۳۵۹/۰۲/۱۳
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
13930130_8190_192k.mp3
3.37M
🔹در خود آمریکا... در زمان دولت همین حزب دمکرات... هشتاد و چند نفر از وابستگان فرقۀ داوودی را زنده زنده در آتش سوزاندند... به دلیلی مورد غضب دولت آمریکا قرار گرفتند و به منزلی رفتند و در آنجا متحصن شدند. هر چه کردند، بیرون نیامدند. اینها خانه را آتش زدند... شما حقوق بشر میفهمید یعنی چه؟!
▪️خطبههای نماز جمعه
۱۳۸۸/۰۳/۲۹
#روز_افشای_حقوق_بشر_آمریکایی
#فرقه_داوودیها
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
▫️رهبر انقلاب اسلامی: تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است.
🔻سلسله جلسات «تبیین مباحث جمعیتی»
#جلسۀ_چهارم
🔸با موضوع: ارتقاء جایگاه مادری
🔹توسط استاد: حجةالاسلاموالمسلمین ندیمی
🔸زمان: دوشنبه ۱۳ تیرماه، ساعت ۱۷:۳۰
📌این جلسات بهصورت زنده و در اسکایروم برگزار میگردد و شرکت برای عموم آزاد است.
▫️آدرس ورود🔻
https://www.skyroom.online/ch/tmfr/tahlil
با گزینۀ #میهمان وارد شوید🔺
#نشر_حداکثری
@t_manzome_f_r
[مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]