روزمان را با #قرآن شروع کنیم.
بَلَىٰ مَنْ أَوْفَىٰ بِعَهْدِهِ وَاتَّقَىٰ فَإِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ.
ﺁﺭﻱ، ﻫﺮ ﻛس ﺑﻪ ﭘﻴﻤﺎﻥ ﺧﻮﺩ [ﺩﺭ ﺗﻌﻬﺪ ﺑﻪ ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺍﺣﻜﺎم ﺩﻳﻦ] ﻭﻓﺎ ﻛﺮﺩ، ﻭ [ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﺍﻣﻮﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ] ﺗﻘﻮﺍ ﭘﻴﺸﻪ ﺳﺎﺧﺖ، [ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻛﻪ] ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﺪﺍ ﺗﻘﻮﺍ ﭘﻴﺸﮕﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ.
سوره آل عمران ٧٦
@t_manzome_f_r
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
اینکه انسانها چرا و چقدر آزاد باشند؛ به نگرش آن مکتب به انسان بستگی دارد و اسلام با توجه به نوع نگرش خود و بر اساس فطری و الهی دانستن آزادی انسان، امتیاز بیشتری را - در مقایسه با مکاتب غربی- برای آزادی اجتماعی قائل است و هرگز به هیچ بندهای اجازه نمیدهد که آزادی افراد دیگر را سلب کند.
#آزادی_معنوی
صفحه ۲۰
#تبیین
@t_manzome_f_r
این یک حادثهی الهی است، این یک پدیدهی الهی است؛ این نشاندهندهی این است که این راه، راه عشق است؛ منتها نه عشق مجنونانه، عشق همراه بصیرت؛ مثل عشق اولیا به خدا؛ اَللٰهُمَّ ارزُقنی حُبَّکَ وَ حُبَّ مَن یُحِبُّکَ وَ حُبَّ کُلِّ عَمَلٍ یوصِلُنی اِلیٰ قُربِک؛ این حبّ و این عشق، عشق همراه با بصیرت است؛ میداند، میفهمد و این جاذبه او را میکِشد، این مغناطیس او را میکِشد.
@t_manzome_f_r
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
آزادی معنوی، رستگاری انسان و تعالی اخلاقی و عروج معنوی او است. این آزادی مورد قبول همه کسانی است که به معنویت اعتقاد دارند. اسلام آزادی معنوی را هدف اعلا دانسته و همهی کارها را مقدمه تکامل و عروج انسانی بیان میکند. این مسئله چیزی است که باید در جامعهی اسلامی خود را نشان دهد و این همان نقطهای است که آزادی از دیدگاه اسلام را به کلی از بینش غربیاش جدا میکند.
#آزادی_معنوی
صفحه ۲۰
#تبیین
@t_manzome_f_r
در اسلام، نگاه انسان از دو زاویه است که دو نگاه با هم منسجم و مکمّل یکدیگرند. یک نگاه، نگاه به فرد انسان است که به عنوان یک موجود دارای عقل و اختیار بوده و او را مخاطب قرار میدهد «علیکم انفسکم». نگاه دیگر به انسان، به عنوان یک کلّ و مجموعهی انسانها است.
#تبیین
@ketab_ensan
#مغناطیس_تمام_نشدنی ۲
دانشجویی که ما را به منزل پدرش برده بود نامش ابوسجاد است که دو فرزند به نامهای سجاد و فاطمهمعصومه دارد.
صبح روز سهشنبه اول آبان، ما را مقابل "موکب المدرسهالدینیهالمحمدیه لطلابالبصره" که در مجاور شارع الرسول_خیابان منتهی به حرم مطهر امیرالمومنین "علیهالسلام" است_ پیاده کرد. صبح قبل از خارج شدن از منزل کتاب #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن را برایش معرفی کردم. بعد از تشرّف به حرم در همان موکبی که نامش را بالاتر گفتم، مشغول خدمت به زائرین شدیم.
مسئول این موکب، جناب حجهالاسلام و المسلمین مالکی، فردی بسیار خوشاخلاق، متین، صبور و مودب بود. با همان لهجهی عربی خود به زبان فارسی زائرین را به پذیرایی دعوت میکرد. جملهای که بارها تکرار کرد و بسیار قابل توجه بود: زائرین عزیز، اربعین روز پیروزی امت اسلام بر کفر است.
#لایمکن_الفراق_بین_الایران_والعراق
@t_manzome_f_r
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
به نظر اسلام هیچ عاملی از بیرون نمیتواند یک انسان را آنطور برده کند که یک شهوت و هوی و هوس درونیاش میتواند او را برده کند. در اسلام آزادی فقط آزادی از قید و بندهای خارج از وجود انسان نیست بلکه آزادی از قیدهای درونی انسان هم بزرگترین آزادیهاست و اگر کسی آن را داشته باشد و این را نداشته باشد، در حقیقت آزاد نیست، اسیر و برده است. به همین رو است که توصیههایی همچون «لا یسترقّنّک الطمع و قد جعلک الله حرّا»، «من ترک الشّهوات کان حرّا»، «من زهد فی الدنیا اعتق نفسه و ارضی ربّه» در اسلام از دهان مبارک ائمهی معصومین علیهمالسلام صادر شده است.
#آزادی_معنوی
صفحه ۲۱
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
انسان دارای دو ساحت مادی و غیرمادی است؛ جسم و روح که بینشان تأثیر و تأثر برقرار میباشد. روح انسان که از آن به عناوینی همچون دل، جان و قلب تعبیر میشود، رفیعترین مرتبهی وجودی انسان بوده و حقیقت و هویت واقعی او را تشکیل میدهد.
@ketab_ensan
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
بنابر انسانشناسی اسلامی حرکت علیه آزادی حرکت علیه یک پدیدهی الهی است، یعنی در طرف مقابل یک تکلیف دینی را به وجود میآورد اما در غرب چنین چیزی نیست؛ یعنی مبارزات اجتماعی که در دنیا برای آزادی انجام میگیرد، بنابر تفکر اومانیسم غربی، هیچ منطقی ندارد.
#آزادی_معنوی
صفحه ۲۱
#تبیین
@t_manzome_f_r
ملک ری.mp3
14.71M
#عبرت_های_عاشورا ۳
در کلام استاد #سید_علی_خامنه_ای
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
در نگاه اومانیسم غربی، آزادی انسان، منهای حقیقتی به نام دین و خدا است و آن را هرگز خدادادگی نمیدانند و از این رو به دنبال یک منشأ و ریشه فلسفی برایش هستند. اما در اسلام آزادی ریشه الهی دارد که منشأ بسیاری از تفاوتهای دیگر میشود.
#آزادی_معنوی
صفحه ۲۱
#تبیین
@t_manzome_f_r
✅ کتابهای #سیر_مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری که تاکنون خوانده شده، بصورت مختصر معرفی میشود.
☑️معرفی مختصر از کتاب #پنجم سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
🔰🔰🔰
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#کتاب_تشکیلات
#پنجمین_کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
17.5×24.14.pdf
3.49M
🔘ما اگر بخواهیم درمقابل جبهه دشمن کارکنیم، هم باید تنوع داشته باشیم.
هم باید ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم برنامه داشته باشیم، کارمان هدایت شده باشد و این نمیشود مگر با تشکیل جبهه.
درطول این سالها به افراد متعددی هم من تکلیف کردم، که بروید این #تشکّلهای-مردمی، این مجموعهها، این واحدهای مردمی را که دارند کار فرهنگی خودشان را میکنند، بروید اینها را پیدا کنید، تشویق کنید، متشکّل کنید، در حدود ممکن پشتیبانی کنید.
از افراد و حتّی مجموعهها به تنهایی کار بر نمیآید، باید یک کار وسیع جبههای انجام داد. این کار هم جز با حضور مردم امکان ندارد. یعنی ابتکارات مردم خیلی از کارها را میکند.
شما هرجا هستید و هرجا مشغول کارید، بدانید همان جا یک گوشهای از این جبههی وسیع است، اگر همانجا خوب و منضبط و وفادارانه و با مهارت کار کنید،
در این جبهه اثر گذاشتهاید و دشمن این را نمیخواهد.
۱٣٩٢/٢/٢
▪️کتاب #تشکیلات چیست؟
امروز یکی از بزرگترین کمبودهای جامعه، وجود یک #جبهه و #تشکیلات منسجم و یک آهنگ و مفید است.
▫️جبههای که بتواند هر مسالهی لازم را تبدیل به گفتمان و فرهنگ عمومی جامعه کند.
▫️تشکیلاتی که بتواند مطالبهگر باشد.
▫️جبههای که نگذارد مطالبات و دغدغههای امامِ امت، گردوغبار غربت بگیرد.
▫️تشکیلاتی که #جریان-ساز باشد.
▫️تشکیلاتی که خود رسانهای قوی و تاثیرگذار باشد.
همه میدانیم تا جبههای واحد و یکپارچه وجود نداشته باشد، نباید انتظار پیشرفت جدی در عرصههای مختلف کشور را داشت.
بنابراین گفتن و نوشتن از تشکیلات و بایدها و نبایدهای آن، ضروری است.
در این کتاب مجموعهای از بایدها و نبایدهای یک تشکیلات کارآمد و مفید بر اساس اندیشه و گفتار #آیت-الله-خامنه-ای بیان شده است.
این کتاب را چهار بخش کلی تشکیل میدهد.
۱. معنای تشکیلات
۲. ضرورت کار تشکیلاتی
۳. بایدهای تشکیلات
۴. نبایدهای تشکیلات
@t_manzome_f_r
جهت دسترسی آسان به عکس نوشته های کتاب تشکیلات وارد لینک زیر شوید.
@ketabetashkilat
روزمان را با #قرآن شروع کنیم.
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا.
ﺑﮕﻮ: ﺟﺰ ﺍﻳﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﺸﺮﻱ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﻤﺎﻳﻢ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻭﺣﻲ ﻣﻰﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﻌﺒﻮﺩ ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻂ ﺧﺪﺍﻱ ﻳﻜﺘﺎﺳﺖ; ﭘﺲ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ به ﺩﻳﺪﺍﺭ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺵ ﺍﻣﻴﺪ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺎﺭﻱ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﻫﺪ ﻭ ﻫﻴﭻﻛﺲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭘﺮﺳﺘﺶ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺵ ﺷﺮﻳﻚ ﻧﻜﻨﺪ.
سوره کهف ۱۱۰
@t_manzome_f_r
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
در اسلام آزادی روی دیگر سکه تکلیف است. انسانها از آنجایی که مکلفاند؛ آزادند. اسلام آزادی را همراه با تکلیف برای انسان دانسته که انسان بتواند با این آزادی تکالیف را صحیح انجام دهد و بتواند به تکامل برسد. اگر انسان مکلف نمیبود؛ آزادی لزومی نداشت مثل فرشتگان میبود. اما بر اساس نوع نگاه مکتب مادی غرب، آزادی با تکلیف منافات دارد و همه ایدئولوژیهایی که در آن تکلیف و باید و نباید وجود دارد؛ مورد نفی واقع شدهاند و در نفی تکلیف تا جایی پیش رفتهاند که نه تنها تفکرات دینی را، حتی تفکرات غیردینی و کل ایدئولوژیها را که در آنها تکلیف - واجب و حرام، باید و نباید- وجود دارد؛ نفی میکنند!
#آزادی_معنوی
صفحه ۲۲
#تبیین
@t_manzome_f_r
این حرکت، حرکت عشق و ایمان است؛ هم در آن ایمان و اعتقاد قلبی و باورهای راستین، تحریککننده و عملکننده است؛ هم عشق و محبّت. تفکّر اهلبیت و تفکّر شیعی همینجور است؛ ترکیبی است از عقل و عاطفه، ترکیبی است از ایمان و عشق؛ ترکیب این دو. این آنچیزی است که در سایر فِرَق اسلامی، خلأ آن محسوس است.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
انسان دارای دو جنبهی انسانی و حیوانی است که این جنبه حیوانی همچون خوردن و آشامیدن، جزو انسان است. انسان علاوه بر قوای جسمانی و ظاهری– سامعه و شامّه و ذائقه و لامسه و باصره - دارای قوای روحی، غضبیه و شهویه و قوای عقلانی میباشد. هرچه از قوای انسانی در اختیار انسان است، همه و همه وسایلی جهت وصول به صراط مستقیم هستند تا انسان راحتتر بتواند صراط مستقیم را طی کند.
@ketab_ensan
هدایت شده از انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
نفس اماره، سرکش، فراموشکار و زیادهخواه بوده، انسان را به پستیها و زشتیها دعوت میکند و از عروج و تکامل بازمیدارد به همین خاطر باید به عقال عقل و جنبهی انسانیت انسان درآید، چه اینکه در غیر اینصورت، به مثابهی حیوان وحشیای خواهد شد که سرگردان بوده و مشکلاتی را برای فرد و جامعهی انسانی به وجود خواهد آورد.
@ketab_ensan
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمیخامنهای
بر اساس انسانشناسی اسلامی زن هم مثل مرد، انسان است و فرقی بین زن و مرد در این جهت وجود ندارد. البته هر کدام از این دو طبیعت، خصوصیات و خصلتهایی هم در جسم و روح و فکر و هم در غرائز و عواطف دارند که ویژه خودشان است.
#مسئله_زن_و_مرد
صفحه ۲۲
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
بی خواص، ابوموسی اشعری.mp3
9.06M