#خاطرات_رهبر_انقلاب ۵۶
به حقـانیت امـام و حمـایت خـدا از او اعتقـاد داشـتم
در روزهـاي سوم چهارم جنگ بود، توي اتاق جنگ سـتاد مشترك، همه جمع بودیم؛ بنـده هم بودم، مسـئولین کشور؛ رئیسجمهور، نخست وزیر - آن وقت رئیسجمهور بنیصدر بود، نخست وزیر هم مرحوم رجائی بود -چنـد نفري از نمایندگان مجلس و غیره، همه آنجا جمع بودیم، داشتیم بحث میکردیم، مشورت میکردیم. نظامیها هم بودنـد. بعـد یکی از نظامیها آمد کنار من، گفت: این دوسـتان توي اتاق دیگر، یک کار خصوصـی با شـما دارند. من پاشدم رفتم پیش آنهـا. مرحوم فکوري بود، مرحوم فلاحی بود - اینهـائی که یـادم است - دو سه نفر دیگر هم بودنـد. نشـستیم، گفتیم: کارتان چیست؟ گفتند: ببینید آقا!- یک کاغذي در آوردند. این کاغذ را من عیناً الان دارم توي یادداشتها نگه داشتهام که خط آن برادران عزیز مـا بود - هواپیماهـاي ما اینهاست؛ مثلاًاف ۵، اف ۴، نمیدانم سی۱۳۰، چی، چی، انواع هواپیماهـاي نظامیِ ترابري و جنگی؛ هفت هشت ده نوع نوشـته بودند. بعد نوشته بودند از این نوع هواپیما، مثلاً ما ده تا آمادهي به کار داریم که تا فلان روز آمادگیاش تمام میشود. اینها قطعههاي زوْد تعویض دارنـد- در هواپیماها قطعههائی هست که در هر بار پرواز یا دو بار پرواز باید عوض بشود - میگفتنـد مـا این قطعههـا را نـداریم. بنـابراین مثلاًـ تا ظرف پنـج روز یا ده روز این نوع هواپیما پایان میپـذیرد؛ دیگر کأنه نـداریم. تا دوازده روز این نوعِ دیگر تمـام میشود؛ تـا چهـارده پانزده روز، این نوع دیگر تمام میشود. بیشترینش سـی۱۳۰ بود. همین سی۱۳۰هائی که حالا هم هست که حدود سـی روز یا سیو یک روز گفتند که براي اینها امکان پرواز وجود دارد.
یعنی جمهوري اسلامی بعـد از سـیو یـک روز، مطلقـاً وسـیلهي پرنـدهي هوائی نظـامی-چه نظـامی جنگی، چه نظـامی پشتیبانی و ترابري- دیگر نخواهد داشت؛ خلاص! گفتنـد: آقـا! وضع جنگ ما این است؛ شـما برویـد به امام بگوئیـد. من هم از شـما چه پنهان، توي دلم یک قـدري حقیقتـاً خـالی شـد! گفتیم عجب، واقعـاً هواپیمـا نباشـد، چه کـار کنیم! او دارد با هواپیماهاي روسـی مرتباً میآیـد. حالا خلبانهایش عرضهي خلبانهاي ما را نداشـتند، اما حجم کار زیاد بود. همینطور پشت سر هم میآمدند؛ انواع کلاسهاي گوناگون میگذاشتند.
گفتم خیلی خوب. کاغـذ را گرفتم، بردم خـدمت امام، جماران...
ادامه دارد...
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
خدای متعال نمیگوید چون تو گناه کردی، حالا هر چه کار نیک بکنی، ما آن گناه را اصلاً از بین نخواهیم برد، لج نمیکند خدا. (وَ اِنَّی لَغَفَارًُ) ما لجباز نیستیم، ما غفاریم. آن گناهانی که انجام گرفت، آن اشتباهاتی که به وجود آمد، ما حاضریم از آن اشتباهات صرف نظر کنیم، در صورتی که جبران بشود. نمیگوییم چون شما یک روزی اشتباه کردید، حالا صد برابر مجاهدت کردید، مجاهدت شما به خاطر اشتباه شما هیچ؛ نه؛ (وَاِنیّ لَغفَار)
ماه رمضان ۵۳
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب دغدغههای فرهنگی
#دغدغههای_فرهنگی
ما باید روز به روز به فرهنگ انقلابی در همه شوون نزدیکتر شده باشیم اگر ببینیم این حادثه اتفاق نیفتاده، باید استنتاج کنیم. کار فرهنگی در جامعه انقلابی ما، به خوبی وسلامت انجام نگرفته است ونقایصی دارد، که آن نقایص باید برطرف شود.
فصل اول: طرح دغدغه
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@daghdaghehayefarhangi
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#مطالبهگری
#رهبر_انقلاب
#فرمانده
آنچه من بر آن تأکید میکنم، این است که ما امروز در جامعهمان نیاز مبرم داریم به اینکه #آرمان_ها را مدام تکرار کنیم، مدام بگوییم، مدام روی آن کار کنیم، مدام مطالبه کنیم. این #مطالبه_گری خیلی چیز خوبی است. #مطالبه_گریِ آرمانها از آن چیزهایی است که از آن نباید دست برداشت. اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکار عمومی از سوی ضدّ انقلاب با این #مطالبهگریها مواجه نشود، قطعاً #ویرانگری خواهد کرد. یادآوری آرمانها، مطرح کردن آرمانها، خواستن آرمانها، #طلبکاری نسبت به تحقّق این آرمانها یک سدّی است در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی _که متأسّفانه روی فضاهای نخبگانی هم دارند کار میکنند_ و فضاهای مدیریّتی؛ که در مواردی هم متأسّفانه بیتأثیر نبوده. اینجا یک #لشکری از جوانهای مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند، مطالبه کنند آرمانها را و خودشان کمک کنند به تحقّق این #آرمان_ها.
بنابراین، احتیاج است به یادآوری این #آرمان_ها با همان زبانِ ویژهی جوانِ مؤمنِ انقلابی که از خصوصیّاتش صراحت است، از خصوصیّاتش شجاعت در گفتار است؛ اینکه #شجاعانه حرف خودش را بزند. امروز نسبتاً همینجور هم بود؛ ما احساس کردیم یک انگیزهی شجاعانهای وجود دارد برای اینکه بگویند یک چیزهایی را. بایستی این ارزشها بهصورتِ صریح، هوشیارانه، دائماً #مطالبه بشود؛ از سوی جوانِ پای کار.
۹۷/۳/۷
آغاز به کار #مطالبه_گری طرح تبیین منظومه فکری رهبری.
جهت ثبتنام در لشکر #مطالبه_گری و #آموزش به این آیدی مراجعه کنید
@Jahadmm1059
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#دوره آموزشی #بینش_ولایی
با محوریت #کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#قم
شروع دوره از: ۹۷/۱۰/۱۱ سهشنبهها(بمدت ۹جلسه)
ساعت ۱۵:۰۰
✔️ویژه #خواهران و #برادران
✅همراه با اعطای #گواهی پایان دوره
راه ارتباطی جهت ثبتنام و اطلاعات بیشتر:
آقایان👇
@tabean
+989366390720
بانوان👇
+989905567572
@F_Entezari_1372
#قم
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
این دغدغه در ذهن من هست که فرهنگ جنگ و فرهنگ انقلاب و در حقیقت روحیهی انقلاب _آن روحیهای که در جنگ میدانی، برای رشد و بالندگی پیدا کرده بود_ از بین برود. البته باید به خدای متعال توکل کرد و به آینده خوشبین بود؛ که من حقیقتا به آینده خوشبینم و خیلی از افقها را خوب و روشن میبینم. به هر جهت این دغدغه وجود دارد.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
امروز شنبه ۹۷/۱۰/۸خبرگزاریهای #تسنیم، #پانا، #رادیومعارف، #حوزه، #فرصتامروز، #مهر، #ایسنا، #قمفوری، #رهپویانقم، #فارس و روزنامههای #خراسان، #اطلاعات، #سیاستروز، #کیمیایوطن، جهت مصاحبه و تهیهی خبر پیرامون چیستی و چرایی طرح تبیین، میهمان طرح سراسری تبیین منظومه فکری رهبری بودند.
#تبیین
@t_manzome_f_r
#نهمین جلسه دوره #بینش_ولایی در #تهران
یکشنبه ۵ اسفندماه ساعت ۱۴:۳۰
خیابان۱۶آذر، نبش کوچه رهنما.
#اختتامیه
#تهران
#تبیین
#بینش_ولایی
@t_manzome_f_r
#پوستر_مطالبهگری
مطالبهگری از مسئولین نه تنها #حق مردم، بلکه #مسئولیت آنهاست.
همین #مردم بودند که حماسه #یوم_الله ۹دی را
آفریدند.
برای جلوگیری از خروج میلیاردها تومان سرمایهی ملی از کشور و خرید و فروش اطلاعات محرمانه مردم، ایجاد #شبکه_ملی_اطلاعات را مطالبه میکنیم.
#ما_میتوانیم
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#نه_دی
#تبیین
@t_manzome_f_r
67.jpg
999.8K
#پوستر_مطالبهگری
فایل چاپی جهت استفاده در #یوم_الله ۹دی
#شبکه_ملی_اطلاعات
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#ما_میتوانیم
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۵۷
به حقانیت امام و حمایت خدا از او اعتقاد داشتم
...ادامه
گفتم خیلی خوب. کاغـذ را گرفتم، بردم خـدمت امام، جماران؛ گفتم: آقا! این آقایان فرماندهان ما هسـتند و ما دار و ندار نظامیمان دست اینهـاست. اینهـا این جوري میگوینـد؛ میگوینـد مـا هواپیماهـاي جنگیمـان تـا حـداکثر مثلاً پانزده شانزده روز دیگر دوام دارد و آخرین هواپیمایمان که هواپیماي سی۱۳۰ است و ترابري است، تا سـی روز و سـیوسه روز دیگر بیشتر دوام ندارد. بعدش، دیگر ما مطلقاً هواپیما نـداریم. امام نگاهی کردند، گفتند-حالا نقل به مضـمون میکنم، عین عبارت ایشان یادم نیست؛ ً احتمالا جائی عین عبارات ایشان را نوشـته باشم- این حرفها چیست! شـما بگوئید بروند بجنگند، خدا میرساند، درست میکند، هیچطور نمیشود. منطقاً حرف امام براي من قانع کننـده نبود؛ چون امام که متخصـص هواپیما نبود؛ اما به حقانیت امام و روشـنائی دل او و حمایت خدا از او اعتقاد داشـتم، میدانستم که خداي متعال اینمرد را براي یک کار بزرگ برانگیخته و او را وا نخواهد گذاشت. این را عقیده داشتم. لـذا دلم قرص شـد، آمـدم به اینها-حالا همان روز یا فردایش، یادم نیست -گفتم امام فرمودنـد که بروید همینها را هرچی میتوانید تعمیر کنیـد، درست کنید و اقدام کنید. همان هواپیماهاي اف ۵ و اف ۴ و اف۱۴ و اینهائی که قرار بود بعد از پنج شش روز بکلی از کـار بیفتـد، هنوز دارد تو نیرو هوائی ما کار میکنـد! بیست و نُه سال از سال ۵۹ میگـذرد، هنوز دارند کار میکنند! البته تعدادي از آنها توي جنگ آسـیب دیدنـد، ساقط شدنـد، تیر خوردنـد، بعضـیشان از رده خارج شدنـد، اما از این طرف هم در قبال این ریزش، رویشـی وجود داشت؛ مهندسـین ما در دسـتگاههاي ذيربط توانسـتند قطعات درست کننـد، خلأها را پر کنند و بعضـی از قطعات را علیرغم تحریم، به کوري چشم آن تحریم کنندهها، از راههائی وارد کنند و هواپیماها را سـرپا نگه دارند. علاوه بر اینها، از آنها یاد بگیرند و دو نوع هواپیماي جنگی خودشان بسازند. الان شما میدانید که در نیروي هوائی ما، دو نوع هواپیماي جنگی- البته عین آن هواپیماهـاي قبلیِ خود مـا نیست، امـا بالاخره از آنها اسـتفاده کردنـد. مهنـدس است دیگر، نگاه میکنـد به کاري، تجربه میانـدوزد، خودش طراحی میکنـد- دو کابینهي براي آموزش و یک کابینهي براي تهاجم نظامی، ساخته شـده. علاوه بر این که همانهائی هم که داشتیم، هنوز داریم و توي دسـتگاههاي ما هست. این، توکل به خـداست؛ این، صـدق وعدهي خداست. وقتی خداي متعال با تأکید فراوان و چنـد جانبه میفرمایـد: «و لینصـرّن الله من ینصـره»؛ بیگمان، بیتردید، حتماً و یقیناً خداي متعال نصـرت میکند، یاري میکند کسانی را که او را، یعنی دین او را یاري کننـد- وقتی خـدا این را میگویـد- من وشـما هم میدانیم که داریم از دین خـدا حمایت میکنیم، یاريِ دین خدا میکنیم. بنابراین، خاطر جمع باشـید که خدا نصـرت خواهدکرد.
بیانات در دیدار اعضاي دفتر رهبري وسـپاه ۱۳۸۸/۵/۵
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
باید مساله فرهنگ را با کلیتش، مساله اول این کشور به حساب آورد. ما اگر توانستیم فرهنگ این کشور را با پایه های مستحکم و قویم و نهاد های صحیحی که کارایی لازم را داشته باشند، پشتیبانی و تقویت کنیم، کار کشور روی غلتک خواهد افتاد و پیشروی این کشور در همه زمینههای مورد نظر تضمین خواهد شد. چناچه ما فرهنگ را اصلاح و دنبال نکردیم به احتمال زیاد برنامهریزیهایمان ابتر خواهد بود؛ یعنی مدتی تلاش میکنیم، زحمت میکشیم، اما نمیتوانیم به نتایج قطعی آن امیدوار باشیم.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
ایمانِ خطرناک.mp3
6.79M
لینک خبر #چیستی و #چرایی طرح تبیین منظومه فکری رهبری که در تاریخ شنبه۹۷/۱۰/۸ توسط خبرگزاریها و روزنامههای مختلف تهیه شد:
http://qom.farsnews.com/news/13971008000672
خبرگزاری #فارس
http://rahpooyanqom.ir/?p=5570
پایگاه خبری #رهپویان استان قم
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/10/08/1910172/
خبرگزاری #تسنیم
https://www.yjc.ir/fa/news/6778768/
باشگاه خبرنگاران #جوان
http://www.ghatreh.com/news/nn45699656/
خبرگزاری بین المللی #قرآن
https://www.mehrnews.com/news/4498445/
خبرگزاری #مهر
http://www.qomnews.ir/news/72686/
#قم_نیوز
http://www.dana.ir/news/1442970.html/
خبرگزاری #دانا
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
ماباید روز به روز به فرهنگ انقلابی در همه شوون نزدیکتر شده باشیم، اگر ببینیم این حادثه اتفاق نیفتاده، باید استنتاج کنیم کار فرهنگی در جامعه انقلابیِ ما، به خوبی وسلامت انجام نگرفته است ونقایصی دارد، که آن نقایص باید برطرف شود.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۵۸
فقـط اسـمش مردمی است.
در یکی از سـفرهایی که یکی دوسـال قبل به یکی از همین کشورهاي سوسـیالیستی رفته بودیم، یکی از
همراهان ما که از نمایندگان محترم مجلس شوراياسـلامی بود، با مقامات مجلس ملی آن کشور راجع به مجلس صـحبتهایی کرده بود. اطلاعـاتی از مجلس ما به آنها داده بود و اطلاعاتی هم از مجلس آنها گرفته بود. ما نشسـته بودیم و راجع به موضوعی صـحبت میکردیم. ایشـان، بـا یـک قیـافهي خیلی جـدي پیش مـا آمـد و گفت: ما چیزهاي مهمی از این آقایان- که میهمانشان بودیم- یاد گرفتیم. او گفت: وقتی که راجع به مجلس با اینها صحبت کردیم، از اینها پرسیدیم که مجلسِ شما چگونه است و چند عضو دارد و چـه مـواقعی تشـکیل میشـود و رئیسـش چگـونه انتخـاب میگردد؟ معلـوم شـد کـه مجلس ملی اینهـا، متشـکل از افرادي اسـت که به وسیلهی دستگاهها و سازمانهای حزبیِ وابسته خودِ حکومت تشکیل میشود. یعنی مثلاً پانصد، ششصد نفر آدم به عنوان اعضا و نمایندگان کنگره، به وسیلهی همان دستگاههای حزبی انتخاب میشوند. بعد این افراد که نام تجمعشان کنگرهي ملی است، سالی دو مرتبه جلسه تشـکیل میدهنـد! شـما ببینیـد در این کشور که فقط سالی دو مرتبه مجلس قانونگذاریشان تشـکیل میشود، قانون را
چه کسـی وضع میکنـد؟ اختیار قانونگـذاري دست کیست؟ دست همانهایی است که در رأس تشـکیلات حکومت قرار دارند.
اگر بپرسـید اسم حکومت شـماچیست میگویند: حکومت دموکراتیک سوسـیالیستی؛ یعنی حکومت مردمی.
اسمش مردمی است، در حالی که در هیـچ امري از امور آن کشور، مردم دخالت ندارنـد و این، همان مردمی هسـتند که انقلاب را به پیروزي رساندند. اسـم این کشورهـا هم کشور انقلابی است. همهي انقلابهـایی که مـا در دنیـا دیـدیم وکشورهایی که بر اساس یک انقلاب، نظامی را به وجود آوردند، تقریباً به همین شکلی بودند که مطرح کردم.
خطبههاي نماز جمعهي تهران۱۳۶۸/۱۱/۲۰
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
"وَسَارِعُوا اِلَی مَغفِرَتِِ مِن رَبِّکُم"۲، میدان مسابقه است اینجا، میدان پیشی گیری و مسارعه است. پیشی بجویید، سبقت بجویید.
ای انسانی که برای یک وجب زمین و یک مقدار آب و گِل در فلان منطقهی عالم، حاضری سبقت بگیری، حاضری دیگران را عقب بگذاری، حاضری تمام قوا و نیروهایت را به کار بزنی، استخدام کنی، تا بتوانی در مزایدهی فلان زمین، در به دست آوردن فلان سرمایه، در تصرف کردن فلان مغازه، در گرفتن فلان گوشه فلان مملکت، در دائر کردن فلان کمپانی در فلان منطقهی عالم، در تحصیل امتیازات مادیِ هر چه بیشتر؛ برای اینها حاضری مسابقه بدهی، سرعت بگیری، دیگران را عقب بگذاری، اگرچه شرافتها و فضیلتها را هم زیر پا گذاشته باشی، ای انسان! به تو نمیگویند سرعت مگیر، به تو نمیگویند در خانه بخواب، نیروهایت را به کار مزن؛ آن کسی که به نام دین به تو این سخن را میگوید، دروغ میگوید و نمیداند. دین نمیگوید نیروهایت را متوقف بگذار، دین میگوید سرعت بگیر هر چه بیشتر، مسابقه بده هر چه زیادتر، اما به سوی چه؟ به سوی چیزی که شایستهی توست، نه به سوی یک وجب آب و گِل، نه به سوی فلان مبلغ ناچیز، نه بهسوی زندگی مادیِ دنیا که هر چه باشد، برای تو کوچک و کم است. ای انسانِ بزرگ! به سوی چیزی که با عظمت تو، با مقام تو سازگار باشد _که انسان عالیترینِ موجودات این جهان است، بزرگترینِ عظمتهای وجود، بعد از پروردگار، در همین کالبد کوچک و محدود است_ ای انسانِ بزرگ، سرعت بگیر، مسابقه بده، اما به سوی چه؟ اِلَی مَغفِرَتِِ مِن رَبِّکُم... سرعتت به سوی آن بهشت برین الهی باشد که همهی آسمانها در مقابل آن کوچکند، همهی زمین در برابر آن اندک است. یعنی چه؟ [یعنی] تو اگر میخواهی همت به چیزی بگماری، برای تو زمین و آسمان، اندک و ناچیز است، همت به چیزی بالاتر از اینها بگمار. ای انسانِ بزرگ! مغفرت برای تو مهم است؛ از همه چیز بالاتر مغفرت است.
۲.سوره مبارکه آل عمران/ آیه ۱۳۳
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
هر جریانی، هر فکری و هر واقعیتی در جامعه و در تاریخ، در صورتی میماند و بارور میشود که در اصل و ریشه، #طیّب و #پاکیزه باشد؛ مانند درختی که در اصل طیب و پاکیزه است و دچار نقص و بیماری نیست. این چنین درختی رشد میکند و باقی میماند و در زمان خود شکوفا میشود و در زمان خود میوه شیرین ومطلوب میدهد و انسان از آن بهره میبرد.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r