برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
ماباید روز به روز به فرهنگ انقلابی در همه شوون نزدیکتر شده باشیم، اگر ببینیم این حادثه اتفاق نیفتاده، باید استنتاج کنیم کار فرهنگی در جامعه انقلابیِ ما، به خوبی وسلامت انجام نگرفته است ونقایصی دارد، که آن نقایص باید برطرف شود.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۵۸
فقـط اسـمش مردمی است.
در یکی از سـفرهایی که یکی دوسـال قبل به یکی از همین کشورهاي سوسـیالیستی رفته بودیم، یکی از
همراهان ما که از نمایندگان محترم مجلس شوراياسـلامی بود، با مقامات مجلس ملی آن کشور راجع به مجلس صـحبتهایی کرده بود. اطلاعـاتی از مجلس ما به آنها داده بود و اطلاعاتی هم از مجلس آنها گرفته بود. ما نشسـته بودیم و راجع به موضوعی صـحبت میکردیم. ایشـان، بـا یـک قیـافهي خیلی جـدي پیش مـا آمـد و گفت: ما چیزهاي مهمی از این آقایان- که میهمانشان بودیم- یاد گرفتیم. او گفت: وقتی که راجع به مجلس با اینها صحبت کردیم، از اینها پرسیدیم که مجلسِ شما چگونه است و چند عضو دارد و چـه مـواقعی تشـکیل میشـود و رئیسـش چگـونه انتخـاب میگردد؟ معلـوم شـد کـه مجلس ملی اینهـا، متشـکل از افرادي اسـت که به وسیلهی دستگاهها و سازمانهای حزبیِ وابسته خودِ حکومت تشکیل میشود. یعنی مثلاً پانصد، ششصد نفر آدم به عنوان اعضا و نمایندگان کنگره، به وسیلهی همان دستگاههای حزبی انتخاب میشوند. بعد این افراد که نام تجمعشان کنگرهي ملی است، سالی دو مرتبه جلسه تشـکیل میدهنـد! شـما ببینیـد در این کشور که فقط سالی دو مرتبه مجلس قانونگذاریشان تشـکیل میشود، قانون را
چه کسـی وضع میکنـد؟ اختیار قانونگـذاري دست کیست؟ دست همانهایی است که در رأس تشـکیلات حکومت قرار دارند.
اگر بپرسـید اسم حکومت شـماچیست میگویند: حکومت دموکراتیک سوسـیالیستی؛ یعنی حکومت مردمی.
اسمش مردمی است، در حالی که در هیـچ امري از امور آن کشور، مردم دخالت ندارنـد و این، همان مردمی هسـتند که انقلاب را به پیروزي رساندند. اسـم این کشورهـا هم کشور انقلابی است. همهي انقلابهـایی که مـا در دنیـا دیـدیم وکشورهایی که بر اساس یک انقلاب، نظامی را به وجود آوردند، تقریباً به همین شکلی بودند که مطرح کردم.
خطبههاي نماز جمعهي تهران۱۳۶۸/۱۱/۲۰
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
"وَسَارِعُوا اِلَی مَغفِرَتِِ مِن رَبِّکُم"۲، میدان مسابقه است اینجا، میدان پیشی گیری و مسارعه است. پیشی بجویید، سبقت بجویید.
ای انسانی که برای یک وجب زمین و یک مقدار آب و گِل در فلان منطقهی عالم، حاضری سبقت بگیری، حاضری دیگران را عقب بگذاری، حاضری تمام قوا و نیروهایت را به کار بزنی، استخدام کنی، تا بتوانی در مزایدهی فلان زمین، در به دست آوردن فلان سرمایه، در تصرف کردن فلان مغازه، در گرفتن فلان گوشه فلان مملکت، در دائر کردن فلان کمپانی در فلان منطقهی عالم، در تحصیل امتیازات مادیِ هر چه بیشتر؛ برای اینها حاضری مسابقه بدهی، سرعت بگیری، دیگران را عقب بگذاری، اگرچه شرافتها و فضیلتها را هم زیر پا گذاشته باشی، ای انسان! به تو نمیگویند سرعت مگیر، به تو نمیگویند در خانه بخواب، نیروهایت را به کار مزن؛ آن کسی که به نام دین به تو این سخن را میگوید، دروغ میگوید و نمیداند. دین نمیگوید نیروهایت را متوقف بگذار، دین میگوید سرعت بگیر هر چه بیشتر، مسابقه بده هر چه زیادتر، اما به سوی چه؟ به سوی چیزی که شایستهی توست، نه به سوی یک وجب آب و گِل، نه به سوی فلان مبلغ ناچیز، نه بهسوی زندگی مادیِ دنیا که هر چه باشد، برای تو کوچک و کم است. ای انسانِ بزرگ! به سوی چیزی که با عظمت تو، با مقام تو سازگار باشد _که انسان عالیترینِ موجودات این جهان است، بزرگترینِ عظمتهای وجود، بعد از پروردگار، در همین کالبد کوچک و محدود است_ ای انسانِ بزرگ، سرعت بگیر، مسابقه بده، اما به سوی چه؟ اِلَی مَغفِرَتِِ مِن رَبِّکُم... سرعتت به سوی آن بهشت برین الهی باشد که همهی آسمانها در مقابل آن کوچکند، همهی زمین در برابر آن اندک است. یعنی چه؟ [یعنی] تو اگر میخواهی همت به چیزی بگماری، برای تو زمین و آسمان، اندک و ناچیز است، همت به چیزی بالاتر از اینها بگمار. ای انسانِ بزرگ! مغفرت برای تو مهم است؛ از همه چیز بالاتر مغفرت است.
۲.سوره مبارکه آل عمران/ آیه ۱۳۳
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#امام_خامنهای
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
هر جریانی، هر فکری و هر واقعیتی در جامعه و در تاریخ، در صورتی میماند و بارور میشود که در اصل و ریشه، #طیّب و #پاکیزه باشد؛ مانند درختی که در اصل طیب و پاکیزه است و دچار نقص و بیماری نیست. این چنین درختی رشد میکند و باقی میماند و در زمان خود شکوفا میشود و در زمان خود میوه شیرین ومطلوب میدهد و انسان از آن بهره میبرد.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
افتتاحیه_آقای ذوعلم.mp3
12.17M
صوت سخنرانی حجهالاسلامو المسلمین ذوعلم(معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری) در افتتاحیه دوره #بینش_ولایی
#تهران
#تبیین
۹۷/۱۰/۲
@t_manzome_f_r
#گزارش_تصویری 🔺
✔️برگزاری دومین جلسهی دوره #بینش_ولایی با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
۹۷/۱۰/۹
▫️ایمان یعنی باور، پذیرش و پایبندی به آنچه که برای آن و در راه آن نیاز به تلاش و جد و جهد است و به راهی که وی را به آن سرمنزل میرساند و بالاخره به خود آن تلاش و حرکت ...
#تهران
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب دغدغههای فرهنگی
#دغدغههای_فرهنگی
هر جریانی، هر فکری و هر واقعیتی در جامعه و در تاریخ در صورتی میماند و بارور میشود که در اصل و ریشه، طیّب و پاکیزه باشد؛ مانند درختی که در اصل طیّب و پاکیزه است و دچار نقص و بیماری نیست. این چنین درختی رشد میکند و باقی میماند و در زمان خود شکوفا میشود و در زمان خود میوه شیرین ومطلوب میدهد و انسان از آن بهره میبرد.
فصل دوم: منشا انقلاب
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@daghdaghehayefarhangi
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
#مهم
✔️ #افتتاحیه_دوره_بینشولایی با سخنرانی
آیتالله سیدعلی حسینی آملی
(از شاگردان برجسته علامه حسنزاده آملی)
#زمان: سهشنبه ۱۱دیماه، ساعت ۱۴
#مکان: قم، بلوار جمهوری، ساختمان سازمان تبلیغات
#قم
#تبیین
@t_manzome_f_r