عباس، #ناصرِ_ولیّ (۲)
البته نقل معروفی در همه دهانها است که امام حسین (علیهالسّلام) حضرت اباالفضل را برای آوردن آب فرستاد. اما آنچه که من در نقلهای معتبر - مثل «ارشاد» مفید و «لهوف» ابنطاووس - دیدم، اندکی با این نقل تفاوت دارد که شاید اهمیت حادثه را هم بیشتر میکند. در این کتابهای معتبر اینطور نقل شده است که در آن لحظات و ساعت آخر، آنقدر بر این بچهها و کودکان، بر این دختران صغیر و بر اهل حرم تشنگی فشار آورد که خود امام حسین و اباالفضل با هم به طلب آب رفتند. اباالفضل تنها نرفت؛ خود امام حسین هم با اباالفضل حرکت کرد و به طرف همان شریعه فرات - شعبهای از نهر فرات که در منطقه بود - رفتند، بلکه بتوانند آبی بیاورند. این دو برادر شجاع و قویپنجه، پشت به پشت هم در میدان جنگ جنگیدند. یکی امام حسین در سن نزدیک به شصت سالگی است، اما از لحاظ قدرت و شجاعت جزو نامآوران بینظیر است. دیگری هم برادر جوان سیوچند سالهاش اباالفضل العبّاس است، با آن خصوصیاتی که همه او را شناختهاند. این دو برادر، دوش به دوش هم، گاهی پشت به پشت هم، در وسط دریای دشمن، صف لشکر را میشکافند. برای اینکه خودشان را به آب فرات برسانند، بلکه بتوانند آبی بیاورند. در اثنای این جنگِ سخت است که ناگهان امام حسین احساس میکند دشمن بین او و برادرش عباس فاصله انداخته است. در همین حیص و بیص است که اباالفضل به آب نزدیکتر شده و خودش را به لب آب میرساند. آنطور که نقل میکنند، او مشک آب را پر میکند که برای خیمهها ببرد. در اینجا هر انسانی به خود حق میدهد که یک مشت آب هم به لبهای تشنه خودش برساند؛ اما او در اینجا #وفاداری خویش را نشان داد. اباالفضل العبّاس وقتی که آب را برداشت، تا چشمش به آب افتاد، «فَذَکَر عَطشَ الحسینِ»؛ به یاد لبهای تشنه امام حسین، شاید به یاد فریادهای العطش دختران و کودکان، شاید به یاد گریه عطشناک علیاصغر افتاد و دلش نیامد که آب را بنوشد. آب را روی آب ریخت و بیرون آمد. در این بیرون آمدن است که آن حوادث رخ میدهد و امام حسین (علیهالسّلام) ناگهان صدای برادر را میشنود که از وسط لشکر فریاد زد: «یا اخا ادرک اخاک».
پ.ن: باید همچون ابالفضلالعباس اهل #بصیرت و #وفای به امام باشیم. باید امام بتواند روی ما حساب باز کند، همچنان که امام حسین (علیهالسلام) روی حضرت عباس حساب ویژه باز کرده بود. کسانی که از قطار انقلاب پیاده شدند، هم مرام ابالفضلالعباس نبودند، چون نه #بصیرت داشتند و نه #وفای به امام.
۱۳۷۹/۰۱/۲۶
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احساس نیاز بیشتر به منجی در دنیای امروز
۹۹/۱/۲۲
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#مهدویت
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
#خبر_خوب
دوره #آموزشی تربیت مبلغِ انقلاب اسلامی
#سرفصلها:
۱. مبانی انقلاب اسلامی
۲. نظریهی فرهنگی آیتالله خامنهای
۳. نقش اقتصاد مقاومتی در تحقق عدالت اقتصادی
۴. جایگاه عدالت در انقلاب اسلامی و شاخصهای مطالبهگری مطلوب
۵. ماموریتیابی از بیانیه گام دوم در راستای دولتسازی
#توضیحات:
۱. این دورهی آموزشی ویژه #طلاب و #دانشجویان میباشد.
۲. این دوره آموزشی بصورت #مجازی برگزار میگردد.
۳. هزینهی شرکت در این دوره پنجاه هزارتومان میباشد.
۴. به جهت محدودیت در پذیرش، اولویت با اندیشهجویانی است که زودتر ثبتنام کنند.
۵. زمان شروع دوره از شنبه ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۰ بهمدت ۵ روز، از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ میباشد.
لینک ثبتنام🔻
https://www.tabyinmanzome.ir/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=112&Itemid=560
راه ارتباطی:
@ertebat_tabyin(ایتا)
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید نوروز حاوی ارزشهای برجسته و ممتازی است و در واقع یک نماد هست، نماد نوآوری، طراوات، جوانی و نشاط است.
۱۳۸۹/۱/۷
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#عید_نوروز
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
دعای #تحول_خواهی
#تحول یعنی رشد. در مقابل تحول #رکود است. عامل تحول، حرکت است و آنچه آدمی را به حرکت در میآورد تفکر است و آزادی. تفکر یعنی توجه به استعدادها و اهداف و تکالیف. آزادی یعنی درآمدن از بندهای اسارت. انسان آندم که در تحول نیست، در رکود است و رکود سکون است و وادادگی. مهمترین عاملی که میتواند ما را به تفکر وادارد و تفکر را مایهی آزادی ما قرار دهد و آزادی را مبدا حرکت، و حرکت را موجب تحوّل، مربّی است و چه رَبّی بالاتر از خدا. اگر باورمان بشود که در نقشهی خدا و اولیائش، نفس میکشیم و دائما این خداست که برای حرکت دادن ما نقشه میکشد، کار تمام است. مهم این است که مربوب بودن خود را ذیل تربیت مربی عالم، یعنی خدا، بفهمیم. چه بخواهیم و چه نخواهیم، چه بدانیم و چه ندانیم، خدا مربی ماست. ولی اگر بدانیم که همه کاره اوست، آن وقت زاویه نگاهمان به زندگی و سبک زندگیمان به کلی تفاوت پیدا میکند. بیایید در آغاز سال جدید، تحول را با همهی مقدماتش از تحولآفرینِ حقیقی بخواهیم.
یا محولالحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
39.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #فیلم_کامل
پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن سال ۱۴۰۰
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
جهش تولید یک شعار انقلابی است🔻
♦️شعار جهش تولید به معنای واقعی کلمه یک شعار به تمام معنا انقلابی است. جهش تولید اگر بدرستی در کشور اتفاق بیفتد هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور میگذارد و هم علاوهی بر آنها موجب اعتماد به نفس ملی میشود، موجب رضایتمندی عمومی مردم میشود، تضمین کنندهی امنیت ملی میشود.
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری