▪️پاسخ رهبر انقلاب به ۲۰ پرسش درباره «بیداری اسلامی»
#پرسش_پانزدهم
تجربیات انقلاب اسلامی ایران که میتواند به نهضت اسلامی کشورهای دیگر کمک کند چیست؟
▫️ما با خطرهایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی روبهرو شدیم و آنها را شناختیم و تجربه کردیم و به خواست خدا و رهبری امام خمینی و بصیرت و فداکاری مردممان، از بیشتر آنها بسلامت گذشتیم. البته توطئهها از سوی دشمن و عزم راسخ از سوی ملت ما همچنان ادامه دارد.
من این آسیبها را به دو قسم میکنم: آنها که در درون خود ما ریشه دارد و از ضعفهای ما بر میخیزد، و آنها که دشمن به طور مستقیم آن را برنامهریزی میکند.
دستهی اول، چیزهائی از این قبیل است: احساس و گمان اینکه با سقوط حاکم وابسته و فاسد و دیکتاتور، کار تمام شد. راحتیِ خیالِ ناشی از احساس پیروزی و به دنبال آن کم شدن انگیزهها و سست شدن عزمها، نخستین خطر است. و آنگاه این خطر مهیبتر میشود که اشخاص در صدد تصاحب سهم ویژه در غنیمتِ به دست آمده باشند.
ماجرای جنگ اُحد و غنیمتجوئی مدافعان تنگه که به شکست مسلمانان انجامید و مجاهدان از سوی خداوند متعال سرزنش شدند، یک نمونهی نمادین است که هرگز نباید از یادها برد. مرعوب شدن از هیمنه ظاهری مستکبران و احساس ترس از آمریکا و دیگر قدرتهای مداخلهگر، آسیب دیگری از این دسته است که باید از آن پرهیز کرد. نخبگان شجاع و جوانها باید این ترس را از دلها بیرون کنند. اعتماد به دشمن و در دام لبخندها و وعدهها و حمایتهای آنها افتادن نیز آسیب بزرگ دیگری است که به طور ویژه باید پیشروان و نخبگان از آن بر حذر باشند. دشمن را با علاماتش در هر لباس باید شناخت و از کید او که در مواردی در پسِ ظاهرِ دوستی و کمک پنهان میشود، باید ملت و انقلاب را مصون ساخت. روی دیگر این صفحه، مغرور شدن و دشمن را غافل دانستن است؛ شجاعت را باید با تدبیر و حزم در هم آمیخت. در مقابل شیطان جن و انس، باید همهی ذخائر الهی در وجود خود را به کار گرفت. ایجاد اختلاف و به جان هم انداختن انقلابیون و رخنه در پشت جبههی مبارزه، نیز آفتی بزرگ است که با همهی توان باید از آن گریخت.
ادامه دارد...
#پرسش_و_پاسخ
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
حسینیه تبیین
سخنران: حجهالاسلام و المسلمین فخریان
🔸زمان: پنجشنبه ۱۷ تیرماه، ساعت ۱۷:۳۰
🔹این جلسه بصورت زنده و مجازی، از طریق اسکایروم برگزار میشود.
لینک ورود🔻
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=7600
🔸شرکت در این جلسه برای عموم آزاد است.
#حسینیه_تبیین
@t_manzome_f_r
💢مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔸امروز مهمترین حرف نظام اسلامی عدالت است. امروز ما میخواهیم عدالت اجرا شود. همه تلاشها و مجاهدتها برای این است که در جامعه عدالت تأمین شود؛ که اگر عدالت تأمین شد، حقوق انسان و کرامت بشری هم تأمین میشود و انسانها به حقوق و آزادی خود هم میرسند. بنابراین عدالت محور همه چیز است. امروز هم در مقابل نظام اسلامی، نظام استکباری غرب و در رأس آن آمریکا قرار دارد که با عدالت دشمن است و عدالتستیز است. نه اینکه دنبال عدالت نیست؛ با عدالت بد است. امروز اگر قرار باشد عدالت مطرح شود و گریبان کسی را بگیرد، اولین کسانیکه زیر تازیانه عدالت قرار خواهند گرفت، سردمداران استکبار جهانیاند! اینها نمیتوانند اسم عدالت را بیاورند و دنبال عدالت باشند.
۸۲/۸/۲۳
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
▫️حیات یک تشکیلات به این است که مرتّب زیر نظر باشد. یعنی یک نفر دائم به آن تشکیلات نگاه کند، این نگاه مثل نور چراغ قوه است و تا زمانی که به یک نقطه افتاده باشد آن نقطه روشن است، امّا به مجردی که چراغ قوه را گرداندید، دیگر آن نقطه روشن نیست.
#کتاب_اصول_و_قواعد_تشکیلات_اسلامی
#کتب_سیر_مطالعاتی
#کتاب_نهم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
▫️آن کسی که باید شأن زن اسلامی را بشناسد و از آن دفاع کند در درجهی اول خود بانوان هستند. بانوان باید بدانند که خدا و قرآن و اسلام دربارهی آنها چه قضاوتی دارد، از آنها چه میخواهد، مسئولیت آنها را چه چیزی معین میکند و از آنچه اسلام فرموده و خواسته دفاع کنند.
#کتاب_زن_و_خانواده
#کتب_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دهم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
حسینیه تبیین
سخنران: حجهالاسلام و المسلمین فخریان
🔸زمان: پنجشنبه ۱۷ تیرماه، ساعت ۱۷:۳۰
🔹این جلسه بصورت زنده و مجازی، از طریق اسکایروم برگزار میشود.
لینک ورود🔻
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=7600
🔸شرکت در این جلسه برای عموم آزاد است.
#حسینیه_تبیین
@t_manzome_f_r
💢مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
حسینیهی_تبیین_17تیر.MP3
15.36M
🔉 بشنوید - صوت کامل
#حسینیه_تبیین
موضوعات مطرح شده در این جلسه🔻
۱. ضرورت ایجاد گفتمان جبههی هوشمند
۲. پیام غدیر
۳. کمک به سادات محترم
۴. غُصّهی قِصّهی #سیستان
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
▪️با رحمت واسعهات نگاهم کن
▪️اون رحمتی که همیشه میجوشه
🏴 لبیک یا حسین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#ازدواج_آسان
#فرزندآوری
یک مسئلهای که اخیراً مطرح کردند، مسئلهی ازدواج جوانها بود که خب، همه -پسر و دختر- مطمئنّاً علاقهمندند. من همینجا به توصیهی این جوان عزیزی که از من خواستند به پدر و مادرها تذکّر بدهم، به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛ من خواهش میکنم و تقاضا میکنم از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند؛ هیچ سختگیری لازم نیست. بله، یک مشکلات طبیعی وجود دارد - مسئلهی مسکن، مسئلهی شغل و از این مسائل - لکن «اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه»؛ خب، این قرآن است. ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند.
البتّه یکی از مسائل مهم این است که رسم خواستگاری رفتن و وساطت کردن برای ازدواج دخترها، متأسّفانه کمرنگ شده؛ این چیز لازمی است. افرادی هستند - سابقها همیشه معمول بود، حالا هم با کثرت نسل جوان در جامعهی ما، باید این رواج داشته باشد - پسرهایی را میشناسند، به خانوادهی دختر معرّفی میکنند؛ دخترهایی را میشناسند، به خانوادهی پسر معرّفی میکنند؛ تسهیل میکنند و آمادهسازی میکنند ازدواج را؛ این کارها را بکنند. هرچه که ما بتوانیم در جامعه مسئلهی مشکل جنسی جوانها را حل کنیم، این به نفع دنیا و آخرت جامعهی ما است؛ به نفع دنیا و آخرت کشور ما است؛ بعد هم برای مسئلهی نسل که من رویش خیلی تکیه دارم [مهم است]. باز من همینجا هم به آقای وزیر محترم بهداشت عرض میکنم؛ گزارشهایی به من میرسد که آن خواستهی شما که همان خواستهی ما است، [یعنی] مسئلهی جلوگیری از منع باروری - که منع باروری یک سیاستی بود؛ بنا بر این گذاشته شد که از این سیاست جلوگیری بشود - درست انجام نمیگیرد؛ بعضی جاها همچنان در بر پاشنهی قبل میگردد.
۱۳۹۴/۰۴/۲۰
بهمناسبت اول ذوالحجه، سالروز ازدواج حضرت زهرا و امیرالمومنین "علیهماالسلام"
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
بیانات در خطبههای نمازجمعه، ۸مرداد۷۸.pdf
270.4K
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران
۷۸/۰۵/۰۸
تحلیل فتنهی ۱۸ تیر ۷۸ توسط رهبر انقلاب اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از چهارده معصوم "علیهمالسّلام"
#مهدویت
امروز باید در جهت حکومت امام زمان(عجلاللهتعالیفرجه) کار و تلاش کنیم.
📌«ما که منتظر امام زمان هستیم، باید در جهتی که حکومت امام زمان (علیهالافالتحیةوالثناءوعجلاللهتعالیفرجه)تشکیل خواهد شد، زندگی امروز را در همان جهت بسازیم و بنا کنیم. البته، ما کوچکتر از آن هستیم که بتوانیم آن گونه بنایی را که اولیای الهی ساختند یا خواهند ساخت، بنا کنیم؛ اما باید در آن جهت تلاش و کار کنیم.»
📌«مظهر عدل پروردگار، امام زمان است و میدانیم که بزرگترین خصوصیت امام زمان(علیهالصلاةوالسلام) - که در دعاها و زیارات و روایات آمده است - عدالت میباشد: «یملأاللهبهالارضقسطاوعدلا».
رابطهی قلبی و معنوی بین آحاد مردم و امام زمان یک امر مستحسن، بلکه لازم و دارای آثاری است؛ زیرا امید و انتظار را به طور دائم در دل انسان زنده نگه میدارد.»
۱۳۶۸/۱۲/۲۲
#سخن_ناب
#منتظر
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
▫️ #رهبر_معظم_انقلاب
🔹آرمانگرائی را با پرخاشگری اشتباه نکنیم؛ تصور نکنیم که هر کس آرمانگراتر است، پرخاشگرتر و دعواکنتر است؛ نه. میتوان بشدت پابند به آرمانها و پابند به اصول و به ارزشها بود، درعینحال پرخاشگر هم نبود. در آیهی شریفه میفرماید: «اشدّاء علی الکفّار».«اشداء» جمع «شدید» است. شدید یعنی سخت، سخت یعنی نفوذناپذیر. هر جسمی که سختتر باشد، وقتی با جسم دیگری اصطکاک پیدا کرد، در آن جسم دیگر اثر میگذارد، اما از آن جسم اثر نمیپذیرد. همهمان اینجوری باشیم؛ اشداء باشیم. اما شدید بودن، اثرگذار بودن، لزوماً به معنای دعواگر بودن و پرخاشگر بودن نیست. گاهی اوقات انسان احساساتش غلبه میکند و میخواهد یک کاری را انجام بدهد. این دورهی احساسات شما، دورهی جوانی است؛ ما هم پنجاه شصت سال قبل از این، همین دورهها را گذراندیم. یک مدتی جوان بودیم، جوان پراحساساتی هم بودیم؛ میدانیم این دوره چه جوری است. ببینید، یک جاهائی احساساتی وجود دارد که این احساسات باید کنترل شود.
۱۳۹۱/۵/۱۶
▫️دیدار با دانشجویان
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
ا﷽ا
#اطلاعیه
#غدیر
🕊 امام رضا علیهالسلام:
#تبلیغ_غدیر واجب است. کسیکه #عید_غدیر را گرامی بدارد، خداوند خطاهای کوچک و بزرگ او را میبخشد و اگر از دنیا برود در زمرهٔ شهدا خواهد بود.
باسلام و احترام خدمت همه خیرین و جهادگران بزرگوار💐
"قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی" درنظر دارد بهمناسبت گرامیداشت #عید_سعید_غدیر با یاری شما عزیزان فعالیتهایی به شرح ذیل انجام دهد:
🌸 اطعام غدیر(هزینه هر پُرس غذا ۲۰هزارتومان است)
🌸 کمک به سادات بزرگوار که بخاطر مشکلات معیشتی قادر به تأمین هزینه برگزاری مراسم در روز غدیر نیستند.
🌸 برگزاری مسابقه کتابخوانی
🌸کمک به سیستان
🔰شما هم به #میدانداری_برای_غدیر دعوتید؛ شماره کارت:
💳۶۱۰۴۳۳۷۷۵۵۸۳۱۸۲۱
به نام آقای حسن پناهی _بانک ملت
🔻رسید مبالغ واریزی را حتماً به آیدی زیر ارسال فرمایید:
@s_mellat_emam_hosein
قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
@sh_qasemsoleimani
▫️جوانهای ما بروند تاریخ زندگی پیغمبر را از منابع محکم و مستند بخوانند و ببینند چه اتفاقّی افتاده است. اگر شما میبینید امتی به این عظمت بوجود آمد _ که امروز هم بهترین حرفها، بهترین راهها، بزرگترین درسها، شفابخشترین داروها برای بشریت توی همین مجموعهی امت اسلامی است.
#کتاب_روش_تحلیل_سیاسی
#کتب_سیر_مطالعاتی
#کتاب_یازدهم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درس معارف فاطمی "سلاماللهعلیها": فرهنگسازی در زمینه ازدواج آسان
۹۸/۱۱/۲۶
#رهبر_معظم_انقلاب
#ازدواج_آسان
به مناسبت اول ذوالحجه، سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین و حضرت زهرا "علیهماالسلام"
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
#نشست_بصیرتی
بررسی "ریشههای فکری فتنه ۷۸ از چشمانداز رهبر انقلاب و علامه مصباح"
🔸توسط: دکتر مهدی جمشیدی
🔹زمان: یکشنبه ۲۰ تیر، ساعت ۱۷
🔸این جلسه بصورت زنده و مجازی از طریق اسکایروم برگزار میگردد.
لینک ورود🔻
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=7600
🔹شرکت برای #عموم آزاد است.
@t_manzome_f_r
💢مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#امام_مجاهد(۱)
زندگى امام جواد در میان ائمه، تقریباً یک زندگى منحصر بهفرد و کمنظیرى است، اگر نگوییم بىنظیر؛ براى اینکه این بزرگوار با اینکه دوران امامتشان کوتاه نبود - یعنى هفده سال تقریباً دوران امامت این بزرگوار بود - اما بیستوپنج سال بیشتر عمر نکردند.
...این دوران بیستوپنج سالهى زندگى، دوران مبارزه است. شاید این بزرگوار مثلاً دو ساله بودند یا سه ساله بودند که امام هشتم از مدینه تبعید شدند یا احضار شدند به خراسان و به طوس؛ و این بزرگوار از همان وقت بار سنگین تنهائى و بىپدرى را احساس کرد. بعد هم که هفت سالش بود یا هشت سالش بود - حالا در روایات نه سال ذکر میشود اما همان سال ۲۰۳ که حساب کنیم، همان حدود هفت هشت سال میشود - حدود هشت سالش بود حضرت که پدرش در طوس به شهادت رسید و بار سنگین امامت به همهى معانیش افتاد رو دوش این نوجوان و هفده سال مبارزه کرد. در دوران زندگى این سه امام آخر - یعنى امام جواد و امام هادى و امام عسکرى - آنطور که بنده احساس میکنم از مجموعه روایاتى که در باب زندگى اینها هست، موج گرایش به اهلبیت و حکومت آلعلى در دنیاى اسلام گسترش بیشترى پیدا کرده، بیشتر از زمان امام صادق و امام باقر حتى؛ و این را در یک روایاتى انسان کاملاً میبیند؛ مثلاً در همان وقتى که حضرت به امامت رسیدند، در مدینه راوى نقل میکند که ما رفتیم که امام جواد فرزند على بن موسىالرضا را ببینیم، میگوید که دیدم از تمام اطراف دنیاى اسلام کسانى آمدند براى دیدن محمد بن على؛ که آن حضرت ببینند و زیارت کنند؛ تعبیرش این است که از تمام آفاق اسلام افرادی آمدند...
@t_manzome_f_r