هدایت شده از کتاب ولایت فقیه
#ولایت_فقیه
حاکم [در نظام اسلامی]عبارت است از انسان برگزیدهی بر طبق معیارها که معیارهایش در قرآن هست.
صفحه ۴۱
@velayat_faghih
عرفه نوجوانی.mp3
2.88M
#عرفه_ای در کنار #مادرم
خاطره ای از رهبر انقلاب از یک روز عرفه، قبل از سنّ بلوغ.
#اهل_دعا_بودم
@t_manzome_f_r
کتاب #ولایت_فقیه در اندیشه رهبر انقلاب
در اسلام مردم یک رکن مشروعیتند، نه همه پایه مشروعیت. نظام سیاسی در اسلام، علاوه بر رای و خواست مردم، بر پایه اساسی دیگری هم که تقوا و عدالت نامیده میشود، استوار است.
#فصل_هفتم
شرایط حاکم در حاکمیت اسلامی
صفحه ۴۲
@t_manzome_f_r
کتاب #ولایت_فقیه در اندیشه رهبر انقلاب
آن کسی که متولی کارهای مردم و زمامداری مسلمین است نباید این چند صفت را داشته باشد؛ اول اینکه بخیل نباشد که اگر بخیل باشد چشمش به اموال مردم و بیتالمال است، همچنین نباید ظالم، سختگیر و تند و خشن باشد تا مردم را با خشونت و ظلم خود از راهی که میروند باز بدارد، همچنین نباید اموال مسلمین را حیفومیل کند و تبعیض بین مردم قائل شود.
#فصل_هفتم
شرایط حاکم در حاکمیت اسلامی
صفحه ۴۲
@t_manzome_f_r
کتاب #ولایت_فقیه در اندیشه رهبر انقلاب
آن کسی که میخواهد بار امانتی به سنگینی حکومت اسلامی را بر دوش بگیرد، یکی از کارهایی که انجام میدهد و آن را سرلوحه همهی مجاهدتهای خود قرار میدهد، باید مبارزه با هواهای نفسانی باشد.
#فصل_هفتم
شرایط حاکم در حاکمیت اسلامی
صفحه ۴۳
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
کتاب ولایت فقیه.pdf
5.25M
دانلود کتاب #ولایت_فقیه در اندیشه رهبر انقلاب
#پنجمین کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
گردآورنده: حجه الاسلام والمسلمین فخریان
@t_manzome_f_r
از روز عید قربان تا روز عید غدیر، در واقع یک مقطعی است متصل و مرتبط با مسئلهی امامت. خدای متعال در قرآن یاد میفرماید: «و اذ ابتلی ابراهیم ربّه بکلمات فأتمّهنّ قال انّی جاعلک للنّاس اماما».
۱ بقره: ۱۲۴؛ «و چون ابراهیم را پروردگارش با کلماتی بیازمود و وی آن همه را به انجام رسانید، [خدا به او] فرمود: من تو را پیشوای مردم قرار دادم ... » ابراهیم از طرف پروردگار منصوب شد به امامت. چرا؟ چون از عهدهی امتحان های دشوار برآمد. مبدأ این را میشود روز عید قربان به حساب آورد، تا روز عید غدیر که روز امامت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه ءالاف التّحیّة و الثّناء) است. این هم به دنبالهی امتحانات سخت بود. امیرالمؤمنین طول حیات مبارکش را با امتحان - امتحانهائی که از آن سرافراز بیرون آمده است - گذرانده؛ از سیزده سالگی یا یازده سالگی و قبول نبوت تا لیلةالمبیت، یک جوان فداکار و فانی در پیغمبر که آماده است جان خود را فدای پیغمبر بکند - عملاً این را در ماجرای هجرت پیغمبر به اثبات میرساند - و بعد هم آن امتحانهای بزرگ در بدر و احد و حنین و خیبر و بقیهی جاها. این منصب والا، دنبالهی این امتحانهاست؛ لذا دلها متوجه شده است به اینکه بین عید قربان و عید غدیر یک ارتباط است. بعضی هم این را «دههی امامت» نامیدهاند و نام مناسبی است.
۸۸/۹/۴
@t_manzome_f_r