بسماللهالرحمنالرحیم
☑️معرفی مختصر از طرح سراسری تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری خدمت عزیزانی که به تازگی به ما پیوستند.
🔰🔰🔰
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
معرفی کوتاه #طرح سراسری
"تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری"
برای رسیدن به #تمدن_اسلامی که هدف انقلاب اسلامی است، سه رکن #امام، #مردم و #نقشه_راه لازم است...
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
کتب سیر مطالعاتی جدید - Copy.pdf
1.99M
کتب سیر مطالعاتی #تمدن_ساز همراه با بودجهبندی مطالعه.
با روزانه فقط #نیم_ساعت مطالعه، اندیشههای #تمدن_ساز را بیشتر بشناسیم.
@t_manzome_f_r
💠💠
💠
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب خدمت شما بزرگواران و همراهان عزیز
به اطلاع شما عزیزان میرسانم، طرح تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری از ۲۵ مهر ۹۶ فعالیت خود را در زمینهی سیر مطالعاتی تمدنساز به صورت سراسری آغاز کرده است. در این برههی زمانی ۸ جلد از کتابهای سیر مطالعاتی در سراسر کشور توسط اعضا و مدیریت نمایندگان استانها مورد مطالعه، خلاصهنویسی، نکته برداری، مباحثه و ... قرار گرفته است.
هم اکنون بیصبرانه منتظر زمان شروع تخصیص داده شده به کتاب دهم هستیم.
اسامی کتب مطالعه شده 🔰
▫️بعضی از کتب مندرج شده در لیست از جمله کتاب ولایت فقیه در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای، تشکیلات، انسان در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای و علم توسط مجموعه طرح تبیین جمع آوری و تدوین شده است.
۱. طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
۲. ولایت فقیه در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای
۳. انسان ۲۵۰ ساله
۴. میراث فاطمی
۵. تشکیلات از منظر مقام معظم رهبری
۶. انسان در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای
۷. معیشت پرهیزکارانه
۸. معیشت مومنانه
۹. دغدغههای فرهنگی
۱۰. #علم
☑️جهت شروع سیر مطالعاتی تمدنساز و شرکت در برنامههای طرح تبیین منظومه فکری رهبری و معرفی مجموعههای تحت اشراف خود و همراه شدن با مجموعهی #طرح_تبیین با ادمین کانال در ارتباط باشید.
منتظر نظرات شما عزیزان هستیم. متشکرم
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
بسیار اتفاق افتاده که تبادل فرهنگی، به تغییر مذهب یک کشور انجامیده است! مثلاً در شرق آسیا، بیشترین عاملی که اسلام را به این کشورها، از جمله به کشور اندونزی، به کشور مالزی و حتی به قسمتهای مهمی از شبهقاره بُرد، دعوت مبلغین نبود؛ بلکه تجار و سیّاحان ایرانی راه افتادند، رفتند، آمدند و در سایهی این رفتوآمدهاست که شما میبینید ملت بزرگی که امروز شاید بزرگترین ملت اسلامی در آسیاست یعنی اندونزی، مسلمان شده است. این اسلام را اول بار، نه مبلغین دینی برای آنها بردند و نه شمشیر جنگ! اسلام را همین رفتآمدها برد.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۸۲
سیرة رهـبری
در یکی از شبهـاي مـاه مبـارك رمضـان در تقـاطع خیابـان اسـکندري جنوبی و آزادي هستیم؛ ماننـد همیشه ترافیک سنگینی پشت چراغ قرمز ایجاد شده است. این مهم نیست؛ مهم این است که من به همراه تعدادي از کارکنان دفتر رهبري، پشت سر اتومبیلی هستیم که در صـندلی عقب آن، رهبر معظم انقلاب نشسـته است. لابـد اتومبیل از حیث معمولی بودن است که هیـچ جلب توجه نمیکنـد و کسـی رهبر را در آن نمیبینـد؛ حتی سرنشـینان اتومبیلهایی که کنار اتومبیل مـدل۶۱، کلافه ترافیک هسـتند و یا عـابرانی که از جلوي او میگذرنـد و... . رهبر، صـبورانه تهرانیها را میبینـد. اما گویی راننـده اتومبیلی آقا را دیـده است، با هیجان میکوشـد از مـا عقب نیفتـد و تلاش میکنـد خود را کنار اتومبیل رهبر برسانـد. پا به پاي ما میآیـد. وقتی در اتوبان تهران-کرج، اتومبیلها به بزرگراه سـتاري میرسـند او غفلت میکنـد و تا به خود بیاید از بریدگی دور شده و ما گذشـتهایم. اتومبیل حامل رهبر، بعـد از طی بلـوار فردوس به سـمت چپ میپیچـد و در خیابـان شـهید مـالکی وارد کوچهاي میشود که معطر به نـام شـهیدي است.
لحظـاتی بعـد در خانهاي هستیم که ساکنانش حیران و مبهوت در مقابل رهبر نشسـتهاند؛ به راستی غافلگیر شدهانـد. البته آنان از سـرشب منتظر میهمـانی بودهانـد که قرار بوده از بنیـاد شـهید و یا وزارت خانهاي بیایـد؛ اما گمان نمیکردنـد آن مقام مسـئول، مقام معظم رهبري باشـد. من که محو عکسالعملهـاي میزبانان هسـتم، لحظاتی بعـد، حالی ماننـد آنان پیـدا میکنم. وقتی عکسـی از شـهید را میخواهند هنوز نمیدانم در کجایم ولی وقتی برادر شهید با قاب عکس بر میگردد احساس میکنم عکس برایم آشناست هنگامی پایین آن را میخوانم: «طلبه و دانشـجوي شـهید علیرضا خانبابایی» دلم فرو میریزد ناگاه ۱۸ سال به عقب برده میشوم؛ به سـدّ دز آنجایی که در انتظار عملیات هستیم، عملیات نصر ۱ در شـمال غرب. رهبر انقلاب، سراغ پدر شهید را میگیرد. مادر به عکس روي دیوار اشاره میکنـد و میگویـد: «حاج آقا سه سال پیش مرحوم شدند...» آقا از علت مرگ او میپرسد و مادر نیز توضـیح میدهد.
آقا میخواهـد از شـهید بگوینـد. مادر شـهید میگوید: همهاش در جبهه بود...
ادامه دارد...
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
ان شاءالله سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه شهرستان #زابل، امروز ۹۷/۱۱/۵ توسط حجهالاسلام و المسلمین فخریان با موضوع: شاخصهای مسئول طراز انقلاب اسلامی
ایراد خواهد شد.
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
از انقلاب #فاطمی تا انقلاب #مهدوی
#دومین نشست اعضای طرح تبیین منظومه فکری رهبری در #استان_اصفهان در کنار مزار شهید شاخص، #محسن_حججی در ایام تقارن فاطمیه و پیروزی انقلاب اسلامی
ان شاءالله اعضای طرح تبیین در شهر #اصفهان، #درچه و حومه، #نجفآباد و حومه، #خمینیشهر و #شاهینشهر و... در این نشست شرکت خواهند کرد.
زمان: پنجشنبه ۱۸بهمن
مکان: نجفآباد، یادمان شهید #حججی
جهت ثبتنام با شمارهی قید شده ارتباط بگیرید.
#تبیین
@t_manzome_f_r
409.3K
صوت #مهم حجهالاسلام و المسلمین فخریان پیرامون عدم جواز #استناد به بیانات غیرمشروح و غیر منتشر شده مقام معظم رهبری "حفظهالله"
#تبیین
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
#چهارمین جلسه دوره آموزشی #بینش_ولایی۲
با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
دوشنبه۹۸/۱/۲۶ ساعت۱۵
#مکان: تهران، تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، روبروی ایستگاه مترو فرهنگسرا، سالن فرهنگسرای اشراق
✔️اتاق #کودک جهت نگهداری فرزند شما مهیاست.
✔️لطفا قبل از شروع کلاس، در محل تدریس حضور داشته باشید.
✔️لطفا بدون هماهنگی قبلی، شخصی را همراه خود نیاورید.
✔️به بزرگوارانی که بیش از دو جلسه غیبت داشته باشند #گواهی اعطا نمیشود.
آیدی جهت ارتباط
@Manzome_fekri110
#تبیین
#تهران
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۸۳
سیرة رهبری
ادامه ...
آقا میخواهـد از شـهید بگوینـد. مادر شـهید میگوید: همهاش در جبهه بود. یک بار به من گفت: مادر دعا کن شـهید شوم. گفتم نمیتوانم چنین دعایی بکنم؛ اما قول میدهم اگر شـهید شدي محکم بایسـتم. وقتی شـهید شداین کار را کردم.» برادر کوچکتر که امروز معلم است، میگویـد: «با اینکه در جبهه بود اما از درس و بحث غافل نبود...» کتابخانهاي که امروز از او باقی مانـده با بعضـی کتابهـاي فـاخر در آن نشـانگر میزان فضـل اوست. در اثنـاي مجلس، جانبـازي نیز وارد شـد. مادر معرفی میکنـد؛ آقاي دکتر... از دوسـتان و همرزمـان شـهید بوده و امروز پزشـک است و در بخش طب اسـلامی و سـنتی فعـالیت میکنـد. آقـا میپرسـد: «فعالیتتـان نتیجهاي هم دارد؟» دکتر توضـیح میدهد... . بحث مبسوطی درباره طب سـنتی در میگیرد. آقا نیز با تأسف از این که پزشـکان غربی
به تجـارب ارزشـمند طبیبـان مسـلمان و مشـرق زمین در طول تاریـخ بیاعتنایی کردنـد، اشاره میکنـد و میگویـد: «مبناي کار طب اسـلامی برخلاف طب امروزي یافتن ریشـۀ بیماري است نه علایم درمانی. در این شـیوه، تشـخیص، اصل مهمی است زیرا تشـخیص است که ذکـاوت وحـاذقیت پزشـک را نشـان میدهـد...» از بحث پیـدا است که رهـبر انقلاب، مسایـل وجریانـات این موضوع را پیگیري میکنـد و حتی نام تعـدادي از محققان این رشـته را میبرد و تأکیـد میورزد که: «بایـد وزارت بهداشت، سـرانجامی به این تحقیقات بدهد...» بعد از این بحث علمی، دوباره برمیگردیم به شـهید. مادر میگوید: «منتظر آمدنتان بودم؛ هم خودم خواب دیده بودم و هم یکی ازخانمهاي سادات...» او هر دو خواب را تعریف میکند. آقا با بیان این که «قدر و اندازه شهید بیش از این است که ما بتوانیم به جا آوریم»، بحث را عوض میکنـد. قرآنی را امضا کرده به مادر شـهید هـدیه میدهد. پس از گفت و گوي کوتاهی با خواهران شـهید و بازدید از کتابخانۀ او که همسایگان از آن استفاده میکنند، از خانواده شهید خانبابایی خداحافظی میکنیم بیرون میآییم. گویی هیچ یک از اهالی کوچه متوجه این رفت و آمد نشدهاند...
فصـلنامه آیینۀ رشد، دفتر چهارم، زمستان ۸۴، ص۳۸،
وابسته به ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر.
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
یکی از خصوصیات مومنین این است که خشم خود را برو میبرند.
"وَالکَاظِمینَ الغَیظَ" و فروبردگان خشم.
فروبردگان خشم یعنی چه؟ یعنی بر اساس احساسات کار نمیکنند، همه جا عقل. اما گاهی عقل هم با خشمهای درست همراه است، نمیبینید در قرآن میگوید: "اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار رُحَماءُ بَینَهُم". اینی که میگویند "وَ الکاظِمینَ الغَیظَ"، معنایش این نیست که شما خیال کنید میخواهیم بگوییم خشم یک ملت، خشم یک انسان، خشم یک جامعه، علیه آن کسانی که باید بر آنان خشم گرفت، نیست و نابود باد، نه. قرآن هم نمیگوید که این خشمها را فروبخورید، میگوید بر اساس خشم، کاری انجام ندهید. "وَ الکَاظِمینَ الغَیظَ" کظم کنندگان، فروبرندگان. نه فراموش کنندگان؛ فروبرندگان غیظ و خشم. که وقتی خشم فرو نشست، انسان میتواند با عقل، با درک، آنچه را که شایسته است انجام بدهد.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
در نظام انقلابی اسلامی، یکی از فرهنگهای اولیهی مورد قبول، مبارزه با طاغوت بود. هیچکس حاضر نبود که با طاغوت سر آشتی داشته باشد و کنار بیاید. اما اکنون [بعضا] یک جوان اصلاً نمیداند که طاغوت کیست و چیست. حالا وقت آن است که دشمن به آن مبارزه با طاغوتی که قولاً، فعلاً، احساساّ و عاطفتاً در زندگی روزمره از سوی همهی مردم انجام میگرفت، حمله کند و آن را خدشهدار کند.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه با سلام ان شاءالله مطالعهی کتاب #دغدغههای_فرهنگی (نهمین کتاب سیر مطالعاتی #تمدن_ساز ) از
#اطلاعیه
بسماللهالرحمنالرحیم
با سلام خدمت همراهان خوب سیر مطالعاتی #تمدن_ساز
طبق اعلام قبلی، مطالعهی کتاب #دغدغههای_فرهنگی (نهمین کتاب سیر مطالعاتی) از ۴دیماه ۹۷ شروع و باید در تاریخ ۴بهمن۹۷ پایانمیپذیرفت.
لکن به جهت اهمیت فوقالعاده محتوای این کتاب و خلاصهنویسی که توسط اعضا انجام میگیرد، مقرر شد که تاریخ مطالعهی این کتاب تا پنجشنبه۱۸ بهمن ماه تمدید گردد.
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#ششمین جلسه دوره #بینش_ولایی در #تهران
یکشنبه ۷بهمنماه۹۷ راس ساعت۱۵
خیابان۱۶آذر، نبش کوچه رهنما.
✔️لطفا قبل از ساعت شروع جلسه، در محل کلاس حضور داشته باشید.
✔️لطفا کارت ورود به جلسه را همراه خود بیاورید.
#تهران
#تبیین
#بینش_ولایی
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
یکی از فرهنگهای انقلاب، عبارت بود از جهاد، تلاش و مبارزه. اصل برای جوان مؤمن این بود که در راه خدا کاری انجام دهد. اگر به او میگفتند دَرست مانده، میگفت باید جهادم را بکنم. اگر میگفتند از کار و زندگی ماندی، میگفت باید زحمتم را بکشم و تلاش و جهادم را بکنم. اگر این روحیه به سمت حضور در صحنههای انقلاب هدایت نشد، به یک روحیهی ضد جهادی تبدیل خواهد شد. این از آن جاهایی است که نقطهی حملهی دشمن است. روحیهی جهاد را بکوبد و سعی کند که مجاهد فی سبیل الله را از جهاد گذشتهی خود پشیمان کند. این قبیل کارها که دشمن میکند، تهاجم اوست.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
از ژرفای نماز.pdf
637.3K
کتاب #از_ژرفای_نماز
اثر حضرت آیتالله خامنهای
نماز و نیایش ارتباط صمیـمانهای است میان انسان و خدا، آفریده و آفریدگار. نماز، تسلیبخش و آرامشگر دلهای مضطرب و خسته و به ستوه آمده و مایه صفای باطن و روشنی روان است. پیمان و انگیزه تحرک و بسیج و آمادگی است؛ در حالتی صمیمانه و دور از رنگ و فریب. برای نفی هر بدی و زشتی است و تدارک هر نیکویی و زیبایی.
برنامهای است برای بازیافتن و آنگاه ساختن خویش؛ و کوتهسـخن، رابطهای و استفاضه.ای مداوم است با سرچشمه و پدیدآورنده همه نیکیها، یعنی خدا.
چرا نماز را برترین و مهمترین واجبات دانستهاند؟
چرا نماز را پایه و اساس دین خواندهاند؟
چرا بدون نماز هیچ عملی پذیرفته نیست؟
مگر در نماز چه چیز فوقالعادهای نهفته است؟
تهیه شده در طرح سراسری تبیین منظومه فکری رهبری
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۸۴
راههاي آسمان را رفته بود.
باید ببینید در هر زمان چه چیز مناسب است و آن را تهیه کنید. اگر بتوانید مستند سازي را ادامه دهید، به نظر من کار مهم وخوبی است. البته در مسـتند سازي، نقش کلام همان کاري که خود مرحوم شهید آوینی میکرد خیلی مهم است.
هم نوشـتار و هم بیان آن نوشـتار، بسـیار بسـیار مهم است. اگر نکته گوییهاي او نبود، خیلی از منظرهها اصـلاً معنی نـداشت. من تا مـدّتها که روایت فتـح پخش میشد، اصـلاً شـهید آوینی را نمیشـناختم؛ ولی از مشتريهاي همیشـگی روایت فتح بودم. یعنی هر شب جمعه، حتماً مینشسـتم و این برنامه را نگاه میکردم. روي من تأثیر زیادي میگذاشت و میدیدم که این کلام چقدر اثر دارد.
یـک وقت همـان جوانان آمدنـد پیش من (به نظرم مال جهاد بودنـد) من در همان جلسه گفتم: «این صـداي نجیبی که اینها را بیان میکند، چیز خیلی جالبی است؛ این را نگهدارید.» خودش هم قاعدتاً در آن جلسه بود. کسی هم به من نگفت که «این آقاست.» اما خود ایشان به من نوشت: «آن کسـی که اینها را تهیه میکند، من هسـتم.» کسـی که میخواهد چنین برنامههایی بسازد، باید آن نجـابت و معصـومیت و اسـتحکام و اطمینـان به سـخن را داشـته باشـد. گـاهی حرفی را کسـی میزنـد وحرف بزرگی است؛ اما پیـداست که خودش اعتقـادي به این حرف نـدارد.امّا این صـدا، آن صـدایی است که بزرگترین حرفها را میزد وخودش اعتقاد داشت. مثلاً میگفت: «این جوانان ما، به راههاي آسمان آشناترند تا به راههاي زمین.» این را چنان میگفت که گویا راههاي آسمان را خودش رفته، دیده و میداند که اینها آشـناتر هسـتند! ما خیال میکنیم صداي جنگی باید صداي کلفت و نخراشیدهاي باشد. امّا ایشـان آن طـور صـدایی نـداشت. صـدایی بـود معصـوم و نجیـب و در عین حـال اسـتحکامی ویژه داشـت؛ در قـالب نوشـتاري قـوي و هنرمندانه.
مصاحبه توسط تهیه کنندگان مجموعهي «روایت فتح»
۱۳۷۲/۶/۱۱
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r