#بصیرت_و_استقامت
این کسانی که میبینید پایشان میلغزد، اغلب علت آن، ناآگاهی و فقدان بصیرت است. بعضی ایمان هم دارند؛ امّا باز هم بر اثر ناآگاهی و فقدان بصیرت میلغزند. هرجا فتنه و فریب بود، هرجا که تبلیغات گمراه کننده بود، آنجا بصیرت اهمیت بیشتری مییابد.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
📌 مجموعه کتابهای «انتخاب صالحان»
✍ بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد #انتخابات
📘جلد۱ واجب سیاسی
اهمّیّت انتخابات
📘جلد۲ راه و اصول امام"قدّسسرّه"
تشریح خطّ امام
📘جلد۳ خوابهای بیتعبیر
توطئهها و برنامهها و برنامههای دشمنان برای انتخابات
📘جلد۴ اصولگرایِ اصلاحطلبِ انقلابی
شاخصهای جریانهای وفادار به نظام
📘جلد۵ مجری و ناظر
وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان
📘جلد۶ همهباهم
وظایف عموم مردم در انتخابات
📘جلد۷ تکلیف نخبگان
وظایف نخبگان و خواص در امر انتخابات
📘جلد۸ الزامات داوطلبی
📘جلد۹ ویژگیهای نمایندهی صالح
دانلود🔻🔻🔻🔻
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین
تبیین منظومۀ فکری رهبری
📌 مجموعه کتابهای «انتخاب صالحان» ✍ بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد #انتخابات 📘جلد۱ واجب سیاسی اهم
سلام بر دوستان همراه
دورهی ۹جلدی کتاب #انتخاب_صالحان را میتوانید از کانال "رسانه تشکیلات تبیین" #دانلود بفرمایید.
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• این هم عدل الهی است. زحمت بیشتر است؛ پس حق هم بیشتر است. ناراحتی بیشتری تحمّل میکند؛ پس ارزشش بالاتر است. همه اینها از روی عدالت است. در مسائل مالی، مثل حقّ خانواده و حقّ سرپرستی خانواده در مقابل وظیفه اداره خانواده، روشِ اسلام روشِ متعادل است. قانون اسلامی، در این چیزها هم نگذاشته است که ذرّهای به زن یا به مرد ظلم شود. حقّی برای مرد و حقّی هم برای زن قرار داده است. یک وزنه در کفّه مرد قرار داده و یک وزنه هم در کفّه زن قرار داده است. کسانی که اهل مداقّه در این امور هستند، اگر دقّت کنند، اینها را میبینند. در کتابها هم نوشتهاند. امروز خانمهای اندیشمند و فاضل ما، بحمدالله این مسائل را بهتر از دیگران و بهتر از مردان میدانند و تبلیغ و بیان میکنند. •◈•
۱۳۷۳/۷/۲۰
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
فتنه خط قرمز انقلاب.pdf
2.28M
#فتنه خط قرمز #انقلاب
مباحث:
مفهومشناسی فتنه
ریشه شناسی فتنه
نقش دشمن در فتنه
نقش بصیرت در مدیریت فتنه
نقش خواص و عموم مردم
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
بصیرت و صبر، عوامل پیروزی.mp3
1.32M
🔹بصیرت و صبر، عوامل پیروزی ملت ایران
🔹ایستادگی شرط اول است...
#بصیرت
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
#بصیرت_و_استقامت
در آمریکا، صاحبان سرمایه و صنایع، گردانندگان سیاست و دیگران، فهمیدهاند که باید در تبلیغات استاد شوند و کارشان را در دنیا اینطور پیش میبرند. یک حق را به آسانی، به ناحق جلوه میدهند ، دروغ را به آسانی راست جلوه میدهند و افکار عمومی را طبق میل و اراده یک گروه خاص که همان صاحبان سرمایه، صنایع و تیولداران مالی صهیونیستها هستند به این سمت و آن سمت میکشانند.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• اگر شماها میخواهید برای مسئلهی اساسی زن و معضل زن و مشکلاتی که جامعهی زنان در همهجا - از جمله در کشور ما - به آن دچارند فکر بکنید، شرط اوّل آن این است که خودتان را و ذهنتان را باید از تفکّرات غربی که یک تفکّرات کلیشهای غلط متحجّر نونما - ظاهرش نو، باطنش متحجّر؛ ظاهرش دلسوزانه، باطنش خائنانه - [است]، خلاص کنید، نجات بدهید؛ فکر مستقلّ از تفکرات غربی بکنید.
الزام دوّم اینکه به متون اسلامی مراجعه کنید. واقعاً از قرآن و از سنّت و از حدیث و از دعا و از متون اسلامی و از کلمات ائمّه و رفتار ائمّه، آن اصول و پایههای اصلی را اتّخاذ کنید. وحی است دیگر، وحی مال خدا است؛ خدا آفرینندهی من و شما است. من نمیگویم هرچه به نام دین در دهانها میافتد آدم قبول کند؛ نه، از همان دین صحیح، که با شیوهی درستِ استنباط و به وسیلهی اهل و شایستگان این کار انجام میگیرد، استفاده شود؛ واقعاً از کتاب خدا، از سنّت پیغمبر، از روش ائمّهی معصومین و از کلمات اینها استفاده بشود، که ما در زمینهی مسائل زنان باید چه راهبردی را اتّخاذ کنیم و خطوط اساسی را از آنجا باید اتّخاذ کنیم.
به نظر من اینها دو کار اصلی است. یک کار سوّم هم وجود دارد و آن اینکه در احصای مسائل اصلیِ زنان، حقیقتاً به مسائل اصلی بپردازیم، نه به مسائل درجهی دو. پرداختن به مسئلهی خانواده و بخصوص مسئلهی سلامت و امنیّت و آرامش و تکریم زن در محیط خانواده، یکی از مسائل اصلی است. •◈•
۱۳۹۳/۱/۳۰
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 مجموعه عکسنوشته از بیانات مقام معظم رهبری در مورد نهم دی
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#بصیرت_و_استقامت
آنچه که بصیرت و بینش انسان را در قضایای مختلف، در حوادث گوناگون و زیر غبار تبلیغات جنجال آمیز دشمنان تضمین و حفظ می کند، دل مؤمن، پاک و نورانی است. جوان مؤمن ما در معرض تندباد این تبلیغات قرار دارد، اما این تبلیغات گمراهکننده، نمیتواند او را بلغزاند; زیرا حقیقت را میبیند و در ورای تبلیغات رنگارنگ دشمنان، باطن ظلمانی مراکزی که این تبلیغات را به راه میاندازند، برای او روشن است. دلی که از ایمان برخوردار است و منشأ تقوا در اندیشه و عمل است، با تبلیغات دشمن گمراه نمی شود.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_شصت_و_ششم🔻
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا استَعينوا بِالصَّبرِ وَالصَّلاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرينَ﴿۱۵۳﴾
ای افرادی که ایمان آوردهاید! از صبر (و استقامت) و نماز، کمک بگیرید! (زیرا) خداوند با صابران است.
[سوره بقره، آیه ۱۵۳]
▪️این آیهی شریفه «استعینوا بالصّبر و الصّلوة» در دو جا تکرار شده است: یکی خطاب به اهل کتاب است که میفرماید: «واستعینوا بالصّبر و الصّلوة و انّها لکبیرة الّا علی الخاشعین» یک جا هم خطاب به مؤمنین است که میفرماید: «یا ایّها الّذین امنوا استعینوا بالصّبر و الصّلوة انّ اللَّه مع الصّابرین» اولاً پیداست که اهمیت این دو عنصر؛ عنصر صبر و عنصر صلوة مورد توجه است و تأثیر اینها در آن چیزی که تشکیل جامعهی اسلامی به خاطر رسیدن به آن است؛ اهداف والای جامعه اسلامی. ثانیاً ارتباط این دو - صبر و صلوة - با یکدیگر و ایستادگی و استقامت و ارتباط و اتصال قلبی و روحی با مبدأ آفرینش. این دو تا با هم از مجموعهی این آیه به دست میآید. قبل از این آیهی شریفه، آیهی شریفهی «فاذکرونی اذکرکم و اشکروا لی و لا تکفرون» بحث ذکر و شکر است.
بعد از این آیهی شریفه، مسئلهی جهاد است؛ «و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیل اللَّه اموات بل احیاء و لکن لا تشعرون» بعد از این آیه، این آیات معروف «و لنبلونّکم بشیء من الخوف و الجوع و نقص من الاموال والانفس و الثمرات و بشّر الصابرین» «الّذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انّا للَّه و انّا الیه راجعون» بعد «اولئک علیهم صلوات من ربّهم و رحمة»آمده که ارتباط کامل بین این دو عنصر، کاملاً از این آیات مفهوم میشود؛ به دست میآید.
هم خودِ این دو عنصر اهمیت دارد، هم رابطهی اینها. اما ارتباط بین صبر و صلوة. البته صلوة را به مفهوم عام صلوة بگیرید؛ یعنی توجه، ذکر، خشوع؛ والّا صورت نماز در حالی که خالی از ذکر باشد، مورد نظر نیست. لذا در آن آیهی شریفه هم که راجع به صلوة فرموده، بعد میفرماید: «و لذکر اللَّه اکبر». «انّ الصّلوة تنهی عن الفحشاء و المنکر». این، یک خاصیت صلوة است؛ اما بزرگتر از نهی از فحشا و منکر، نفس ذکر خداست که در صلوة وجود دارد.
این صلوة یعنی آن ذکر، توجه، خشوع، ارتباط قلبی با خدا، در استحکام صبر تأثیر دارد. حالا که اهمیت صبر بر حسب آیه و روایت و مفاهیم اسلامی فهمیده شد، آن وقت معلوم میشود که صلوة چقدر مهم است؛ ذکر خدا چقدر اهمیت دارد و میتواند این عامل استقرار و ثبات را در دل ما، در روح ما، در زندگی ما، در افق اندیشهی ما هر چه مستحکمتر و جادارتر و جاگیرتر کند. لذا در قرآن هم ملاحظه کنید «واصبر و ما صبرک الّا باللَّه» است. البته «واصبر» در قرآن زیاد است که اگر انسان بخواهد آیات را بخواند، هرکدام یک دریائی از معرفت است. حالا این آیه شریفهی «واصبر و ما صبرک الّا باللَّه»؛ به کمک خداست که تو میتوانی صبر کنی، یعنی استقامت آن وقتی پایانناپذیر میشود که متصل باشد به منبع پایانناپذیر ذکر الهی. اگر صبر را - که صبر به همان معنای پایداری و ایستادگی و استقامت و عقبگرد نکردن است - وصل کنیم به آن پایگاه ذکر الهی، به آن منبع لایزال، این صبر دیگر تمام نمیشود. صبر که تمام نشد، معنایش این است که این سیر انسان به سوی همهی قلهها هیچ وقفهای پیدا نخواهد کرد.
▪️ این قلهها که میگوئیم، قلههای دنیا و آخرت، هر دو است: قلهی علم، قلهی ثروت، قلهی اقتدار سیاسی، قلهی معنویت، قلهی تهذیب اخلاق، قلهی عروج به سمت عرش عالی انسانیت. هیچ کدام از اینها دیگر توقف پیدا نخواهد کرد؛ چون وقفهها در حرکت ما ناشی از بیصبری است. دو لشکر مادی وقتی در مقابل هم صفآرائی میکنند، آن کسی که زودتر صبرش تمام بشود، شکست میخورد؛ آن کسی که دیرتر صبر و مقاومتش تمام بشود، پیروز خواهد شد؛ چون با لحظهای مواجه خواهد شد که طرف مقابل صبر خودش را از دست داده. این مثال خیلی ظاهر و بارز عینیاش است؛ در همهی میدانها همینجور است.
در مواجههی با مشکلات، با موانع طبیعی، با همهی موانعی که سد راه انسان در همهی حرکتهای کمال میشوند، اگر صبر تمام نشود، آن مانع، تمام خواهد شد. اینی که گفته میشود اسلام پیروز است، یعنی این. اینی که میفرماید «و انّ جندالله هم الغالبون» یعنی این. جنداللَّه، حزب اللَّه، بندهی خدا، عباداللَّه، اینها با ارتباط و اتصالشان با آن منبع لایزال، در مقابل همهی مشکلاتی که انسان ممکن است مغلوب آن مشکلات بشود، ایستادگی میکنند. وقتی ایستادگی این طرف وجود داشت، به طور طبیعی در آن طرف زوال وجود خواهد داشت؛ پس این بر او غلبه پیدا خواهد کرد. البته اگر اسممان حزب اللَّه و جنداللَّه باشد، اما آن ارتباط و اتصال را نداشته باشیم، چنین تضمینی وجود ندارد. بنابراین ارتباط را باید برقرار کرد.
#تبیین
@t_manzome_f_r
بی بصیرت ها فریب میخورند.mp3
2.68M
#پیام_صبحگاهی
🔹بیبصیرتها #فریب میخوردند
#بصیرت
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسماللهالرحمنالرحیم
سلام علیکم
به اطلاع شما خوبان میرسانم پایان زمان مطالعه و مباحثهی کتاب #بصیرت و #استقامت ۲۵دیماه میباشد.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
انقلاب زینبی.mp3
1.4M
🔹خطبهی فراموش نشدنی زینب کبری در بازار کوفه یک حرف زدن معمولی نیست، اظهارنظر معمولی یک شخصیت بزرگ نیست؛ یک تحلیل عظیم از وضع جامعهی اسلامی در آن دوره است که با زیباترین کلمات و با عمیقترین و غنیترین مفاهیم در آن شرائط بیان شده است. قوّت شخصیت را ببینید؛ چقدر این شخصیت قوی است.🔹
#انقلاب_زینبی
#خطبه_حضرتزینب_علیهاالسلام
به مناسبت سالروز #میلاد حضرت زینب کبری "علیهاالسلام"
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r