هدایت شده از محمدحسن ربانی
تشکر از طرح سوال های دقیق دوستان.پاسخ تفصیلی دربحث های اینده بیان خواهدشد.به اجمال مبنای حقوق بشرغربی اندیشه اومانیستی لیبرالی است.حقوق بشر اسلامی مبتنی بروحی:قران وعترت ومسلمات عقلی داریم که ان نیز اشاره خواهد شد
هدایت شده از ایلیا
سپاسمندیم استاد ....عالی بود
خدا قوت
ان شالله
هدایت شده از ایلیا
سپاسگزاریم ....ان شالله....در خدمتتون خواهیم بود 🙏🌺
هدایت شده از محمدحسن ربانی
حقوق بشرغربی واسلامی درمبانی و عمده مواردکاملا باهم ناسازگارند.البته دروا ژه هاوبرخی موارد مسلم عقلی شباهت ویانزدیکی دارند
هدایت شده از ایلیا
✍مبنای حقوق بشر غربی طبق ادعاهاشون ...عقله..ومبنای حقوق اسلامی...فطرت الهی و وحیه
آیا عقل با فطرت میتونه در تضاد باشه؟
هدایت شده از ایلیا
گویا استاد تشریف ندارند
ضمن سپاس مجدد از جناب استاد ربانی
پایان کنفرانس رو اعلام میداریم
سپاس از همراهی تون
شب خوش
التماس دعا
هدایت شده از ایلیا
─┅═༅🍃🌺🍃༅═┅─
جناب استاد #ربــــانی
سپاس فراوان..خدا قوت
اجرتون با امام زمان (عج)
از همـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسـگزاریم ....
والســـــلام
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
هدایت شده از محمدحسن ربانی
مبنای حقوق بشرغربی نظریات فلاسفه غربی است که بعضاباهمدیگرهم درتضاد است ویاخدشه داراست.عقل بدون وحی خطا پذیر وناقص است.مادرمسلمانان هم اندیشه عقلی خطا کم نداریم.جبریه.اشاعره و...
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
حقوق بشرغربی.ربانی99211.mp3
25.37M
🔺مثلثهای #عشقی در نمایش خانگی! صد رحمت به #فیلم_ترکی و #فیلمفارسی..
🔹نتیجه این وضع، گسترش #خیانت بین #زن و #شوهرها.. عادی شدنش.. فروپاشی #خانواده .. #طلاق.. #بچه_های_طلاق.. و هزاران مشکل بعد از خیانت است..
فقط #مدیران_فرهنگی و #صداوسیما و #وزارت_ارشاد و #سینما گران ما مقصر نیستند، مردمی که برای دیدن این #فیلم های سمی پول میدن تا ببینن مقصرن.. حیف پول.. حیف وقت و عمر.. حیف نگاه ..
#نمایش_خانگی #سریال_خانگی #عشق #عشق_کثیف #عشق_حرام #سریال #سینمایی #تلویزیون #مجلس #قوه_قضائیه #سریال_دل #دل #سلبریتی #بازیگران #حامدبهداد
@t_n_Eslami🇮🇷
🔶 در #دین من، کسیکه در ملاعام #روزه_خواری کند، باید #شلاق بزنند.. 😳 چرا؟
دین #خشونت است یا #مهربانی؟ 👇
✅ این یعنی در دین من، نزد خدای #مهربان من، «جلوی #انسان #گرسنه غذا خوردن» آنقدر زشت است که مستحق شلاق است.. این اوج مهربانی و #عاطفه اجتماعی است.. 😊
#ماه_رمضان #ملحد #رمضان #فقر #فقرا #سلبریتی #عشق #انسانیت #ایران #اسلام #روزه_خوری #چاقی #لاغری #انرژی_مثبت #زیبا #شکم #شکم_چرانی #مسلمان #مسلمانان #اسلام #ناجا #نهی_ازمنکر
@t_n_Eslami🇮🇷
🔴 #شبهه : جلوی گرسنههای بیچاره در طول سال هرچه قدر غذا بخوری مشکلی نیست، اما جلوی روزهدارانی که خودشان انتخاب کردند چیزی نخورند، نباید غذا بخوری!
🔵 جواب: کی گفته در طول سال جلو گرسنه غذا خوردن مشکلی نیست؟ اتفاقا فلسفه مجازات #روزه_خواری اینه که آهای #مسلمانان.. جلو #گرسنه غذا خوردن اونقدر زشته که مستحق #شلاق هستش 😢😊
#ماه_رمضان #ملحد #رمضان #فقر #فقرا #سلبریتی #عشق #انسانیت #ایران #اسلام #روزه_خوری #چاقی #لاغری #انرژی_مثبت #زیبا #فطریه #صدقه #منوتو #بی_بی_سی #شکم #شکم_چرانی
@t_n_Eslami🇮🇷
✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۹ ،سال جهش تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲
🗒 زمان : شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹
🔊موضوع:
#اندیشه_های_شهید_مطهری
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆
اللهم اخرجنا من ظلمات الوهم واکرمنا بنور الفهم
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامعلیکم
روز معلم یادآور شکوه و عظمت زنان و مردان پاکباخته اي است که در طول تاریخ ,در عرصه ي تعلیم و تربیت زیباترین جلوه هاي عشق و ایثار رابه نمایش گذاشته اند
معلمین عزیز گروه روزتون مبارک
بسم الله الرحمن الرحیم
سخن گفتن از مطهری،سخن گفتن از اندیشه و تفکر است،تفکری که بر محور جامعیت علوم اسلامی قرار داشت.
پیش از همه،او یک درد آشنای دردشناس بود و این خصیصه ای است که به صورت یک موهبت،تنها بربرخی از انسانها جلوه می کند تا مگر اسباب برکت و حرکت باشند و مطهری همان مایه برکت و حرکت اندیشمندانه دنیای اسلام در زمان ما بود.
ایشان در روزگار ما نه به واسطه شخصیت و موقعیت فردی،که به دلیل خلاقیت اندیشه اش مورد حرمت است،اندیشه ای که در دریای متلاطم افکار و آرای گوناگون جهان حاضر، با اهرم جذبه و استدلال،مفاهیم مورد نیاز جوامع امروزین را بیان می داشت.
بنابراین مقصود ما،ستایش از شخصیت او نیست،بلکه اشاره ای هر چند نارسا و مجمل،به عظمت علمی و معنوی و دریافتهای هوشیارانه آن استاد فرزانه،نسبت به ضرورتها و نیازهای عصر حاضر است.
1⃣
⬅️زبان مطهری،زبان روزگار ماست نه نسلهای پیشین،و قلم او در راستای نیازهای جامعه ماست نه سفسطه گریهای بی فایده،تا به جایی که قلم زنده و پرتپش شهید مطهری و زبان گویای او در عصر حاضر توانست در عرصه علوم اسلامی در جامعه ما به اعماق قلوب نیازمندان خود رسوخ کند.
⬅️زیبایی کار شهید مطهری در این بود که خلاقیت خویش را در ارایه ساختن علوم اسلامی و دین به صورت یک اصلاحگر ژرف اندیش مطرح نمود. ایشان این احساس را دریافته بود که جهت رشد دنیای اسلام و مسلمین باید به ژرفای آن غوطه ور شده و ارزنده ترین ارمغانها را برای نسل امروز مسلمان،در جهان سرگشتگی های قرن بیستم ارایه کرد.و این تلاش مبارکی بود که استاد شهید با ظرافت و جدیت هوشیارانه انجام داد.
2⃣
⬅️آنچه در تمامی آثار شهید مطهری به روشنی یافت می شود،پاسخگویی به نیازهای روز جامعه ماست.
⬅️ایشان با پرهیز از تکلف جویی و مغلق نویسی و وارد شدن در مباحثی که هیچ خبر و نفعی برای جامعه ما ندارد،تلاش نمود طبیبانه و مداوای جراحات وارده بر جامعه دینی روزگار خویش بپردازد.
⬅️درایت این معلم آسمانی باعث شده تا هوشیارانه تشخیص درد کند و آگاهانه،با تکیه بر مطالعات عمیق خود،به تجویز و مداوای اندیشه های جاهل،مغرض و معاند از یکسو و سیراب ساختن تشنگان علوم اسلامی و وادی طریقت و دانایی از دیگر سو،بپردازد.
3⃣
⬅️اندیشه های مترقی شهید مطهری، او را جاودانه ساخت و نسل امروز که در کشمکشهای گوناگون فکری و اعتقادی قرار دارد،با مطالعه آثار او، گم گشته خود را می تواند در علوم اسلامی باز یابد.
⬅️آن شهید فرزانه خود به صراحت، براین موضوع صحه گذاشته بود که: «راه مبارزه با این خطر(اندیشه های مغرض بیگانه)تحریم و منع نیست... راه مبارزه،عرضه داشتن صحیح این مکتب در همه زمینه ها با زبان روز است .
لذا آن بزرگوار نیز،خود بر این غرض ورزیهای و مقابله هوشیارانه با آن واقف بوده و هشدار داده است.
⬅️همچنین او را باید از پرکارترین نویسندگان و سخنرانان به شیوه علمی در عصر حاضر قلمداد نمود که در هر مقوله ای،بویژه علوم اسلامی و تاریخ اسلام،به دلیل مطالعات وسیع و دقیق، صاحبنظر بوده است.
گواه صادق ما،کتب عدیده موجود از آن شهید در کتابخانه ها و ترجمه آثارش به السنه مختلف می باشد.
4⃣
⬅️ایشان نه اندیشه استادانش را به هدر می داد و نه اندیشه های استادانه خویش را علامه طباطبایی(رض)اشاره فرموده اند ایشان را در محل درس خود می دیدم.از تقوی و شخصیت او حالت رقص پیدا می کردم به آن جهت که می دانستم که هرچه بگویم هدر نمی رود .
حال ممکن است این سوال در ذهن هرکسی به وجود آید که چرا استاد مطهری در عصر خود،در سخن استادان، یاران و شاگردانش،این همه درخشش و حرمت یافت تا جائی که امام(ره) مطالعه کتب شهید مطهری راموکداً به همگان خاصه دانشجویان سفارش کرده اند؟
پاسخ به این سوال به موضوع مورد بررسی ما برمی گردد که آن استاد شهید، برخلاف پیشینیان و بسیاری دیگر از اندیشمندان دنیای اسلام، دلسوزانه و امیدوارانه،گام در راه تبین نظرات خویش،آن هم به صورت کاربردی برداشت.خاصه آنکه تلاش می کرد در این مسوولیت،مقصود خود را بر نسل جوان جستجوگر قرار داده و تشنگی آنان را از میراث گرانبهای علوم اسلامی مرتفع نماید.هدف او، تربیت نسل مسلمان برای زندگی در جهان امروز بود.به همین دلیل نیز بود که شاید برخلاف سنت گذشته، تألیفاتش را به زبان فارسی نگاشت، و این خود یک ضرورت زمان ما بود که او به روشنی و دقت آن را دریافته بود.
5⃣
⬅️ایشان با سود بردن از محضر بزرگانی چون امام(ره)و علامه طباطبایی به این حقیقت آگاهی یافته بود که در روزگار ما،#مکتب اسلام و نمودهای علمی و عملی آن را نمی توان به گونه ای متحجر و از سر جمود ارایه کرد.
⬅️ایشان اساسا ًاسلام و علوم اسلامی را پویاتر از هر مسلک و مکتبی در روزگار ما می دانست،لذا به اشاعه آگاهانه و ژرف اندیشانه آن به عنوان یک وظیفه واجب مبادرت می ورزید.
⬅️آن شهید به روشنی نشان داد که این مکتب نه تنها منزوی و ارتجاعی نبوده،بلکه در صورت نشر صحیح و مبتنی بر آگاهی بخشی از آن،می توان اشارتها و بشارتهای آن را مطابق با نیازهای روز به صورت کاربردی به کار گرفت.
⬅️اسلام از منظر ایشان،تنها پزشک حاذق روزگار ماست که براساس مختصات مورد لزوم جهان امروز از یکسو، و ظرائف و ژرفای ناب آن از دیگر سو،می توانست تن خسته و رنجور جهان اسلام را شفابخش باشد.
6⃣
⬅️ایشان دین را سنت لازمه و در عین حال مجتهدانه ای برای پاسخگویی به سوالات گسترده انسان امروزین برمی شمرد.بنابراین شیوه خود را بر بیان بی پیرایه و ساده مکتب و علوم اسلامی،آن هم در اسلوبی راستین و واقعی به کار گرفت.به همین لحاظ هم،نازیبا نبود هنگامی که علی رغم احاطه وسیع علمی و آشنایی با دایره گسترده زمینه های فلسفی،قلم کودکانه به دست گرفت و نگارش کتاب داستان راستان را آغاز نموده و نشان داد که در قید به دست آوردن اسم و رسم نیست،بلکه نیازهای موجود در جامعه ارجح بر هرچیز دیگری است. قاعدتا مهمترین نکته در برداشتن چنین گامهایی،درایت هوشمندانه آن استاد فرزانه،در اولویت نهادن نیازهای جامعه کنونی بر هرچیز دیگر بود.
7⃣