eitaa logo
کانال احیای تمدن نوین اسلامی
164 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
172 فایل
༺▪️ ..................................... @t_n_Eslami #احیای_تمدن_نوین_اسلامی #پای_انقلاب_ایستاده_ایم
مشاهده در ایتا
دانلود
💎 او خود را خدمتگزار مردم می‌نامید که در حقیقت هم همین بود که این حقیقت از چشم مردم ایران دور نبود و به نوعی یک تابوشکنی در بین مدیران ارشد کشور بود.
💎 محمود احمدی‌نژاد با پایه‌گذاری سفرهای استانی به مناطقی سفر کرد که ساکنان آن مناطق در طول تمام تاریخ ۷۰۰۰ ساله ایران بالاتر از یه بخشدار رو ندیده بودند، اما در قامت یه رئیس‌جمهور مردمی به روستاها و نواحی زیادی در کشور سر زد، معلومه که این مردم به این زودیا این مسائل رو از یاد نخواهند برد.. __
💎 همچنین در این سال‌ها و با وجود و کارشکنی‌ها و فشارهای خاندان هاشمی که مانند بختک بر روی بیش از نیمی از اقتصاد کشور چنبره زده بودند، و در ناراضی پروری و ناراضی تراشی، اقتصاد کشور و اقتصاد خانواده‌ها را هدف قرار داده بودند، در کشور وضعیتی قابل قبول ایجاد کرده بود.
👇👇👇👇👇 💎طبیعی ست که احمدی‌نژاد با افزایش حقوق بازنشستگان، صاحبخانه کردن میلیون‌ها نفر با ، فضائی نمودن ایران، پیشرفت در نانو تکنولوژی و علوم لیزر، خودکفایی ایران در تولید بنزین داخلی، هدفمندی ( سوبسیدها از قبل وجود داشت و احمدی‌نژاد فقط به نفع مردم مستضعف آنرا هدفمند کرد)، طرح شبنم، سهمیه‌بندی بنزین، زمینه‌سازی برای اینکه به سبد خانواده‌ها اضافه شود و رکورد سفر در کشور در ایران بارها در این دوران شکسته شد، عزت‌مندی ایران در سطح بین‌الملل، اولین کسی که در سازمان ملل با افتخار را قرائت کرد، ارتقای توان علمی و ایران و القای این حقیقت به مردم که انرژی‌ هسته‌ای حق مسلم ماست، ، مواضع ضد صهیونیستی و اقتدار ایران در برخورد با همسایگان جنوبی ووووووووووووووو چهره‌ای جاودانه از خود به یادگار گذاشته که قابل کتمان نیست.
💎 در طی این سالها احمدی‌نژاد به نماد استکبار ستیزی و مبارزه با صهیونیسم تبدیل شده بود، تا حدی که شیمون پرز گفته بود: باید کاری کنیم که بودن با به ننگ تبدیل شود.
💎 اما این تمام چهره‌ی نبود و به مرور مردم و به ویژه نخبگان با احمدی‌نژادی مواجه شدند که دیگر هیچ یک از صفات بالا را نداشت، 💎پس از فتنه‌ی ۸۸ احمدی‌نژادی که زمانی انقلاب را به ریل اصلی خود بازگردانده بود، کم‌کم خود از ریل خارج می‌شد، او از زمانی که پیرو شد، دچار کج‌روی و انحراف شد، و اینجا بود که دسته دوم حامیان او پشت سرش قرار گرفتند که به معروف شدند‌.
👇👇👇👇 💎مشائی در تمام این سالها در سایه‌ی احمدی‌نژاد بود و کمتر دیده میشد، اما در همان زمان هم با پروژه‌ی دوستی با مردم اسرائیل حاشیه‌سازی بود.
💎پس تا اینجا با دو احمدی‌نژاد مواجه هستیم، یک__ مردمی‌نژاد یا احمدی‌نژادی که ولایت‌مدار بود و حامی اقتدار ایران و ضد صهیونیسم دو__مشائی‌نژاد یا احمدی‌نژادی که در سالگرد مایکل جکسون نامه تسلیت میفرستاد، با انداختن رای سفید به نفع روحانی در انتخابات، دیگر به اقتدار ایران نمی‌اندیشید، از مواضع ضد اسرائیلی قبلی خود عقب‌نشینی کرده بود، و کسی که دیگر هیچ تعصبی بر نام خلیج همیشگی فارس ندارد...!
💎 اینجاست که دسته‌ی سومی نیز به حامیان احمدی‌نژاد اضافه می‌شوند...! ضدانقلاب، فتنه‌گران سال ۸۸ ، براندازان، لیبرال‌های بی‌وطن وووووووو کسانی‌که با آرزوی براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی را به گور برده بودند، حالا حامی احمدی‌نژادی شدند که دیگر ولایتمدار نیست، مردمی‌نژاد نیست، ضد صهیونیسم نیست و عملا از مواضع درست خود در گذشته رویگردان شده ....
کسی در دشمنی افرادی مثل با اصل شکی ندارد، _اما جالب اینجاست که همین تاج‌زاده امروز از احمدی‌نژادی که در سال ۸۸ به بهانه مخالفت با او فتنه‌ای برعلیه نظام و انقلاب به راه انداخته بودند حمایت می‌کند.
👇👇👇👇 ⚠️ تاجزاده گفته: نامه احمدی نژادی‌ها به رهبر انقلاب گامی مثبت در جهت تقدس زدایی است! باید از این نامه ها استقبال کرد و به آن دامن زد. 💎تاجزاده فعال فتنه ۸۸ با ذوق زدگی از نامه ۳۰۰ نفر از حامیان فرقه انحرافی به رهبر انقلاب آن را گامی مثبت برای تقدس زدایی از رهبری و نظام معرفی کرد و نوشت: «نامه انتقادی ۳۰۰ نفر از حامیان آقای احمدی‌نژاد به رهبر گامی مثبت در جهت شفاف‌شدن صحنه سیاسی و تقدس‌زدایی از قدرت بشمار می‌رود. هرچند روح و لحن نامه بیانگر ناامیدی تهیه‌کنندگان آن است، باوجود این باید از نامه استقبال کرد و به مباحث آن دامن زد تا کم کم درباره راه‌های برون رفت از مشکلات به اجماع برسیم.»
💎 حال چه باید کرد؟ آیا این همان مردمی‌نژاد انقلابیست یا دچار شده ؟