فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجدید بیعت وحضور رئیس قبایل عراق و کربلا ونجف
و همچنین مسئولین حشدالشعبی در گلزار مطهرشهدای کرمان و کنار مزار مطهر سردار دلها
🕯🕯🕯🕯🕯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 قاسم سلیمانی بزرگترین منتقد و مخالف برجام بود
👤 او مخالفتش را بیشتر به صورت عملی نشان میداد
👤 شهید سلیمانی: برجام اصلی داخل ایران است . . . .
✍️ اونهایی که دائم دم از وحدت با منافقین داخلی میزنن و حاج قاسم رو خرج میکنن بهتره مواضع شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز رو درباره برجام بشنون...
#️⃣ #پیرو #برجام #سردار_سلیمانی #کلیپ
@t_n_Eslami
مبحث امروز راجع به این موضوعه که ایا زن قبل از رفتن بیرون منزل بایستی از همسرش اجازه بگیره یا خیر؟
بر اساس منابع فقهى لازم است زن جهت خروج از منزل رضایت همسر را جلب نماید.
از این قانون کلى موارد زیر استثنا شده است:
۱. خروج از منزل براى کسب معارف اعتقادى به مقدار لازم و ضرورى و همین طور براى فراگیرى وظایف شرعى الزامى.
۲. معالجه بیمارى چنانکه امکان درمان درمنزل نباشد.
۳. خروج براى فرار از ضررهاى جانى، مالى و عرضى.
۴. خروج براى انجام واجبات عینى مانند حج، شرکت در انتخابات، نجات نفس محترمه.
۵. چنانچه ماندن در منزل توأم با عسر و حرج غیرقابل تحمل باشد خروج جایز است.
۶. چنانچه در ضمن عقد نکاح انتخاب مسکن و اشتغال به مشاغل ادارى به زوجه محول شده باشد و به عنوان شرط ضمن عقد براى خود سلب محدودیت کرده باشد.
۷. خروج براى تأمین معاش چنانچه شوهر او قادر به آن نباشد یا از انفاق سرپیچى کند.
۸. خروج از منزل براى تظلّم و دادخواهى.جامع المسائل، فاضل لنکرانى، ج ۱، ص ۴۶۰، استفتاء ۱۶۲۵.
در صورتى که مرد با زن کارمند یا شاغل ازدواج کند و هنگام ازدواج شرطى براى عدم ادامه کار نکند بعد از ازدواج حق ممانعت از اشتغال همسر را ندارد.همان، ص ۴۶۳.
حکمت لزوم اذن براى خروج همسر
خانواده اجتماعى کوچک است که زیربناى اصلى تعالى فرد و اجتماع بشر را تشکیل مى دهد از این رو اهمیت بسزایى در اندیشه اسلامى دارد و از ساز و کار ظریف و پیچیده اى تبعیت مى کند که تمام جوانب مصالح فردى و خانوادگى و اجتماعى اعم از مصالح دنیوى و اُخروى در آن لحاظ شده است.
بر اساس الگوى دقیق و همه جانبه اسلام، زن به لحاظ جسم و طبع لطیف، وظیفه مادرى و همسرى به او واگذار شده و همواره بر لزوم حفظ این لطافت که لازمه مادرى و همسرى است تأکید گردیده است. در این راستا احکام مختلفى براى زن و مرد معیّن گردیده است.
لزوم تأمین کلیه نیازهاى زن به وسیله شوهر و به حداقل رساندن نیاز زن به خروج از خانه از این دسته احکام است. همچنین وظیفه مدیریت این اجتماع کوچک به شوهر محوّل گردیده است. مدیریت خانواده مانند مدیریت هر نهاد دیگر اقتضائاتى دارد که نظارت بر عملکرد اعضا خانواده و از جمله «لزوم اذن خروج همسر» تحت شرایط و احکام ویژه از آن جمله است.
همان گونه که مدیریت در یک نهاد ساده و ابتدایى مانند اداره یا کارخانه مقتضى هماهنگى و قانون مدارى اعضاء و احساس مسئولیت در مورد تکالیفشان است
در نهاد زیربنایى و مهم خانواده نیز این سازوکار بایستى بر اساس مصالح افراد خانواده رعایت شود. ناگفته پیداست که نحوه نظارت مدیر خانواده نه بر اساس روابط خشک ادارى بلکه بر اساس قاعده رعایت معروف و مصلحت خانواده و تک تک اعضاى آن است.
شهید مطهرى در این باره مى گوید: «مصلحت خانوادگى ایجاب مى کند که خارج شدن زن از خانه توام با جلب رضایت شوهر و مصلحت اندیشى باشد. البته مرد هم باید در حدود مصالح زندگى نظر بدهد و نه بیشتر».مسأله حجاب، مرتضى مطهرى، ص ۸۸.
بى شک منطق اسلام با سالارى گرى به معنى تحکّم و حاکمیت مطلق سلایق شخصى در مورد مدیریت یک جامعه به شدّت مخالف است.
سالارى گرى به معناى خودرأیى و خودمحورى ملازم نوعى خود برتربینى، جبّاریت و در نتیجه زورگویى است که در آیات در آیات متعدد قرآن از جبارین به بدى یاد شده است
هود: ۵۹ و مائده: ۲۲ و مریم: ۱۴ و ۳۲ و... و در آیه ۱۵ سوره ابراهیم سرانجام جبارین را ناامیدى و نابودى وعده داده است
روایات به شدّت از آنها نهى شده و مورد لعن و نفرین خدا و پیامبر او قرار گرفته اند.
«قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِنِّى لَعَنْتُ سَبْعَةً لَعَنَهُمُ اللَّهُ وَ کُلُّ نَبِیٍّ مُجَابٍ ... وَ الْمُتَسَلِّطُ بِالْجَبْرِیَّةِ لِیُعِزَّ مَنْ أَذَلَّ اللَّهُ وَ یُذِلَّ مَنْ أَعَزَّ اللَّهُ وَ الْمُسْتَأْثِرُ عَلَى الْمُسْلِمِینَ بِفَیْئِهِمْ مُسْتَحِلًّا لَهُ وَ الْمُحَرِّمُ مَا أَحَلَّ اللَّهُ عَزَّ وَ جَل»،
بحارالأنوار، ج۱۰۹، ص ۱۰۷، باب ۱۰، ح ۴۵۳۲.
در روایتى از پیامبر اشاره شده است که «چه بسا فردى از زمره جبّارین به شمار آید حال آنکه تنها سرپرستى خانواده اش را بر عهده دارد» .میزان الحکمه، ج ۸، ص ۳۰۰.
👈از این رو مردسالارى به عنوان رویکرد مدیریتى در خانواده به شدّت نفى مى گردد و به جاى آن اندیشه تقسیم کار، همکارى، مشورت و مصلحت حکم فرماست.
حال که بنا شد بنا بر تقسیم حقوق و تکالیف بر اساس مدل اسلامى خانواده، مرد وظیفه دار تأمین معاش و امنیت مالى و مادى و پشتوانه مدیریتى خانواده باشد
زن نیز بایستى با التزام به تکالیف ویژه همسرى و مادرى مانند تمکین و اذن شوهر در خروج از منزل محیطى امن از نظر تربیتى و روانى براى همسر و فرزندان ایجاد نماید.
بدیهى است آسیب پذیرى ویژه زن در خارج از منزل به خاطر لطافت جسمى و روحى امرى است که بر هیچ کس پوشیده نیست. ضمن آنکه عدم کنترل خروج زن ممکن است زمینه گرایشات انحرافى یا اشتغالات منافى وظایف و تکالیف خانوادگى را ایجاد نماید.
علاوه بر این چه بسا خروج زن از منزل بدون رضایت شوهر مفاسدى براى زن و دیگر اعضا خانواده در پى داشته باشد. چه بسیار خانواده هایى که به لحاظ عدم پاى بندى به این حکم مترقّى اسلامى کانون هاى گرم آنها از هم متلاشى شده است.
البته در صورتى که مرد بیش از حد متعارف و خارج از مصلحت خانواده، زن را در محدودیت قرار دهد، به گونه اى که عرفاً سوء معاشرت دانسته شود، زن مى تواند دادخواهى کند، تا دادگاه مرد را مکلّف به حُسن معاشرت کند.
در صورت زیر بار نرفتن یا عدم امکان اجبار وى به گونه اى که ادامه زندگى زن با او غیرقابل تحمّل (حرجى) باشد، بنا به درخواست زن، دادگاه حکم عدم امکان سازش و جواز طلاق را صادر مى کند.
ℛ. мαѕσυ∂ηιуα
اللهم اخرجنا من ظلمات الوهم واکرمنا بنور الفهم
اللهم افتح علینا ابواب رحمتک وانشرعلینا خزائن علومک
برحمتک یا ارحم الراحمین
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_والنصر_والعافیه
الهی! دلهای ما هم چون دل زمین و زمان، سخت به تنگ آمده از شدت: "عظم البلاء و برح الخفاء و انکشف الغطاء و انقطع الرجاء..."
اللهمّ عجّل لولیّک الفرج
#شبتون_مهدوی
یاعلی✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علاقه خاص روحانی به روباه!
روایت کریمی قدوسی از علاقه خاص رئیس جمهور به افزایش سطح روابط با دولت خبیث انگلیس، که موجب ارتقا فعالیت نفوذیان انگلیسی در کشور شده!!!
سفیر انگلیس در جمع سفرای کشورها گفته: در حال حاضر نه مسائل هستهای و نه کاهش تعهدات ایران در برجام برای ما مهم نیست بلکه مهم این است که انقلابیون رادیکال بار دیگر به قدرت برگردند!
.....................................
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃🍂 @t_n_Eslami
┗╯\╲
#احیای_تمدن_نوین_اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه 👆
🌏 تحلیل سیاسی