فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی ایران، چند تا حرومی، #حجاب از سر دختر مسلمان کشیدن
این بخشی از یه #سریال_ترکی هست👆 سریال معروف #تشکیلات که برای قهرمان سازی از دستگاه اطلاعاتی ترکیه ساخته شده
نگاه کنید👆 یک نازی وحشی توی آلمان، روسری از سر یه زن مسلمان برمیداره، و یهووو مامور زن اطلاعات ترکیه سر میرسه و حسابشو میذاره کف دستش
این همون ترکیه سکولاره. ولی شرف رو احترام به زن مسلمان را انقدر هنرمندانه به مخاطبش آموزش میده. فیلمای ما چیکار میکنن؟ فیلمسازای منگ ما کجان...
🔴دستگیری عامل بمب گذاری در ترکیه/
ترکیه پیام تسلیت آمریکا را رد کرد
پلیس ترکیه:
🔹عامل بمبگذاری اعتراف کرده توسط «پ.ک.ک» یکی از گروهکهای کرد تروریستی بهعنوان افسر اطلاعاتی آموزش دیده است.
🔹اسم این زن تروریست، #ژیان توسون است. شهروند اهل ترکیه که متولد دیاربکر از استانهای کردنشین این کشور است.
#زن_ژیان_ئازادی
🔹خبرگزاری آناتولی خبر داد که وزیر کشور ترکیه پیام تسلیت دولت آمریکا در مورد انفجار روز گذشته استانبول را نپذیرفت.
#ترکیه #کورد #استانبول
ریشه های محکم و اصیل ایرانی
به ما میگوید
در شاهنامه، افتخار زنان ایرانی این بود که حتی آفتاب هم بدن شان را ندیده چه برسد به آشوب و هرج و مرج مردان برای برداشتن پوشش زنان!!!
یعنی از اساس افتخار یک زن باحیای بزرگ زاده این بوده که در مقابل هیچ مردی جلوه گری نکرده:
منیژه منم دخت افراسیاب
برهنه ندیده تنم آفتاب
یا جایی که فردوسی میخواهد از دختران تورانی تعریف کند این شکوه حیای اصیل زنان ایرانی را اینطور به تصویر میکشد:
همه دخت توران پوشیده روی
همه سرو بالا، همه مشک بوی
آنوقت متفکران غرب که به زن هیچ بهایی نمیدادند و اوایل قرن بیستم برای بهره کشی در انقلاب صنعتی، تازه او را داخل آدم حساب کردند و برده داری مدرن جنسی زنان را هم کلید زدند، حالا برای ما نسخه تمدن میپیچند و به اسم آزادی کلاه بزرگی به نام برهنگی سر زنان ما میگذارند که به جای تفکر و اندیشه او را عروسک چشم های آلوده بخواهند.
به فرموده رهبرمان کلا ریشه های نگاه غرب به زن همیشه اهانت آمیز بوده و حالا برای ما ادعا دارند:
"چشم فرهنگ اروپایی، از دوران قرون وسطی و بعد از آن تا اواسط قرن فعلی، زن موجود درجهی دوم بوده است! هر چه بر خلاف این ادّعا کنند، خلاف میگویند. شما به نمایشنامههای معروف شکسپیر انگلیسی نگاه کنید، ببینید با چه نفسی و با چه زبانی و با چه دیدی در این نمایشنامهها و سایر ادبیّات غربی به زن نگاه میشود! مرد در ادبیات غربی، سرور و ارباب زن و اختیاردار اوست، که بعضی از نمونههای این فرهنگ و آثار آن، امروز هم باقی است..."
💢 تفرقه؛ رمز موفقیت جهانخواران
امام خمینی(ره):
[مسلمانان] بايد به خوبى بدانند كه دشمن اصلى اسلام و قرآن كريم و پيامبر عظيمالشأن(ص) ابرقدرتها، خصوصاًً آمريكا و وليده فاسدش اسرائيل است كه چشم طمع به كشورهاى اسلامى دوخته و براى چپاول مخازن عظيم زيرزمينى و روى زمينى اين كشورها از هيچ جنايت و توطئهاى دستبردار نيستند. و رمز موفقيت آنان در اين توطئه شيطانى تفرقهانداختن بين مسلمانان، به هر شكل كه بتوانند، میباشد.
#امام_خمینی
صحیفه امام؛ ج19؛ ص28| پیام به مسلمانان جهان؛ 4 شهریور 1363
#انفجار_استانبول
🔴به ادعای رسانه های صهیونیستی:
در این تصویر مشخص است کیف انتحاری در کنار ناتالی سوئیسیا (کاپشن سبز)، افسر موساد و همکارش که در کنار اوست منفجر شده!
رژیم صهیونیستی اعلام داشته اند همچنان اطلاعاتی از وضعیت ناتالی در دست ندارند!
همه اختلافات به کنار
ولی من اینو دیدم، به غیرتم برخورد....
➖ترجمه: اوه خدای من! زنان بسیار سکسی در ایران! امیدوارم تمامشان روسری هایشان را بردارند تا موهای زیبای بلندشان را ببینیم! دنیا به تعداد بیشتری میا خلیفا(فاحشه لبنانی تبار ساکن امریکا) نیاز دارد!
تحلیل بیشتر با خودتان…
#بی_شرف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴پویا بیاتی کلام رهبر انقلاب رو به موسیقی تبدیل کرد👏👏👏👌🏻
#روشنگری
.
.
طهارت اروپایی ها
.
حکایت "دستمال توالت" بودن برای اجنبی در تاریخ این مملکت را قبلا باهم مرور کرده ایم. هر شخصیت سیاسی از قاجار تا به امروز که برای ماندن در قدرت آویزان اجنبی شده است، سرنوشت مشترکی تجربه کرده است. چه قدیم ترها که اروپایی ها با کاه طهارت می گرفتند چه امروز که شیک شده و از دستمال توالت استفاده می کنند. در هر دو صورت پس از رفع حاجت و استفاده، دستمال را دور می اندازند!
رئیس جمهور فرانسه با مصیح دیدار میکند. نخست وزیر کانادا با حامد اسماعیلون در راهپیمایی شرکت میکند.
صدراعظم آلمان علنا امکانات کشورش را در اختیار قرار میدهد. رئیس جمهور آمریکا می گوید ما ایران را ِآزاد می کنیم!
سعودی پول خرج می کند! صهیونیست طراحی می کند! این عمله اجرا میکند!
.
همین ها که برای وطن فروشی آویزان اجنبی شده اند، سالها در رسانه هایشان میگفتند: امام خمینی با کمک انگلیس و آِمریکا انقلاب کرد!!!!!!!!! تناقض سرتاپایتان را گرفته است.
.
دستمال توالت اجنبی نباش مصیح
حاج آقای ابوترابی اسیر عراقی ها بود. از صلیب سرخ آمده بودند برای بازرسی، از حاج آقای ابوترابی که بارها تحت شکنجه بعثی ها بود پرسیدند اینجا شما تحت فشار و شکنجه اید؟ گفت نه! به اجنبی پاسخ سربالا داد!
افسران عراقی تعجب کردن
بعدا پرسیدن چرا به نماینده صلیب سرخ(اروپایی بودن) گله و شکایت ما رو نکردی؟
ابوترابی که اسیر دست بعثی ها بود گفت: ما مسلمانیم و باهم در جنگ اما نباید پیش اجنبی گلایه هم رو ببریم!!!
مکتب الهی
انسان می سازد
مکتب پوچ
انسان تهی می پروراند.
به مکتب انسان ها نگاه کنید
چرا سلبریتی های ترکیه، هشتگ نزدن #کارخودشونه ؟! ‼️
هنوز نگفتن #اعدام_نکنید.. گناه داره. مادرش مریضه؟!
نه عزیزم. تو ترکیه جیک بزنی علیه #امنیت کشور کار ندارن بوراک اوزچیویت هستی یا امیر تتلو.. سریع دستگیر میکنن ساکتت میکنن
مثل ایران نیست هر سلبریتی بیشرفی جولان بده.. انگار نه انگار
#ترکیه #بازیگران
🔺این استوری یک طنزپرداز در اینستاگرام است /
درد و بلای این رفیقمان بخورد توی فرقِ سر خروار خروار سلبریتی بی خاصیت ...
هرچه در ذهن من و شماست او خیلی دقیق گفته
رفیقی که این متن را استوری کردی دمت گرم
واقعا از خواندن این متن لذت بردم
میدانم قطعا مُشتی عقده ای بی همه چیز حسابی بر تو تاخته اند ، اما غمت نباشد. ایران برای این همه فهم و درک و شعور به تو افتخار میکند...
پرچم بالاست ✌️🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترویج دو قطبی میان دانشجویان؛ خشونت و هرج و مرج لازمه انقلابی است که سعودی اینترنشنال میخواهد!!
🔺در ادامه خط دهی شبکه سعودی اینترنشنال به اغتشاشات، این شبکه بر خلاف تمام قوانین رسانهای برای چندمین بار اقدام به ترویج خشونت در تظاهرات میکند!!
🔺دیگر نمیخواهیم خودمان را مخفی کنیم،نباید دانشجویان را به دلیل خشونت سرزنش کرد، اگر آنها خشونتی هم انجام میدهند این خشونت لازمه انقلاب است!
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۱
1) یکی از گزاره های اصلی دولت قبل هنگام آغاز کار، این بود که می خواهد "سایه جنگ" را از سر کشور بردارد، اما در کنار گسترش جنگ در ابعاد سیاسی و امنیتی، در سال های پایانی، مکررا از آقای روحانی شنیدیم که کشور درگیر جنگ اقتصادی بی سابقه شده است.برآیند چرخه معیوب و نا متوازن برجام، نه تنها تحریم ها را دو برابر کرد، بلکه سایه ادعایی هم، تبدیل به خود جنگ شد.
دولت آقای رئیسی، در میانه این جنگ اقتصادی سر کار آمد و میراث دار دولت آقای روحانی شد. بنابراین، حرکتش را نه در خلا یا فضایی آرام، بلکه در فضای اقتصادی متلاطم آغاز کرد. در اولین جلسه آقای رئیسی با وزرایی که تا تشکیل دولت جدید سر کار بودند، وزرا گزارش دادند پولی برای پرداخت حقوق مرداد ماه کارکنان وجود ندارد! گزارش ها همچنین نشان می داد در پنجمین ماه سال، همه بودجه ارزی سال مصرف شده است. این نکته را هم در نظر بگیرید که غالبا پنج- شش ماه زمان می برد تا مدیران جدید، به همه جزئیات حوزه مدیریتی اشراف کامل پیدا کنند.
2) مسئولان، به عنوان خدمتگزار مردم، هر قدر هم موفقیت کسب کنند، باز هم بدهکار مردمند. موفقیت کامل در حوزه اقتصاد، متوقف به این است که گره های معیشتی مردم برطرف شود.دولت بر این مبنا، هنوز راه بسیاری برای پیمودن دارد. در عین حال، اگر برخی تحولات اقتصادی 15 ماه گذشته ماه را مرور کنیم، مسیر پیموده شده، با وجود برخی نواقص، امیدوار کننده بوده است.
در حالی که مردم در دو سال گذشته و با اوج گیری شیوع کرونا، همزمان گرفتار غم نان و جان شده و روزانه بالغ بر 700 قربانی را تجربه می کردند، اکنون غالبا یادمان نمی آید که با چنان بلای فراگیری دست به گریبان بودیم. کرونا اکنون در برخی کشورهای پیشرفته غربی، بالای صد تا صد و پنجاه نفر و بیشتر قربانی می گیرد. اما بحمدالله، این بحران بزرگ که به تشدید رکود و بیکاری و تورم کمک می کرد، مهار شد؛ آن هم در شرایط خالی بودن خزانه و تحریم های ظالمانه.
3) مسئله فوریت دار بعدی، که بلافاصله گریبان دولتمردان جدید را گرفت، میراث کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی بود. برای مقایسه دقیق تر، باید یادآور شد رقم کسری بودجه در سال 1392 (آغاز به کار دولت روحانی) 53 هزار میلیارد بود. به بیان دیگر این رقم ظرف هشت سال، بیش از 900 درصد افزایش یافت و طبعا به همین میزان، به مشکلاتی نظیر تورم دامن زد.
با سرعت رشدی که کسری بودجه در سه سال پایانی دولت روحانی و به ویژه سال گذشته تجربه کرد، خوش بینانه ترین پیش بینی ها این بود که میزان کسری امسال، در مقایسه با درصد رشد کسری در سال گذشته و احتساب تورم 40 درصدی، به حداقل 670 هزار میلیارد یا بالاتر برسد. اما دولت با وجود همه فشار ها و سختی ها، در اولین سال توانسته کسری 480 هزار میلیاردی را به 200 هزار میلیارد تومان کاهش دهد. این رقم، هر چند هنور هم زیاد و مشکل ساز است، اما موفقیتی مهم محسوب می شود و می تواند یکی از دلایل کاهش تورم از 60 درصد به 40 درصد باشد.
4) همین یک میراث کسری بودجه، برای گرفتاری دولت جدید کافی بود. فقدان بودجه و منابع، آن هم به شکل افزایشی، تمام محاسبات و برنامه ها را به هم می ریزد. این در حالی بود که بانیان کسری چند صد هزار میلیاردی، بلا قاصله با اتمام دولت متبوع شان، از طریق مافیای رسانه ای داخلی و خارجی، در کوره مطالبات و اعتراضات اقتصادی دمیدند: از مشکلات کمبود آب و مشکلات کشاورزان بگیرید، تا مسائل صنفی انباشته معلمان، کارگران و بازنشستگان. برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، هماهنگ با اتاق جنگ اقتصادی دشمن، کوشیدند دولت جدید را از دو سو (کسری درآمدی، و دامن زدن به مطلبات تورم سازی که خود متهم انباشت آنها بودند) تحت فشار قرار دهند.
دولت اگر از عهده کسری بر نمی آید، یک چالش بود؛ اگر هم اقدام محض به مسائلی نظیر افزایش چند باره حقوق ها می کرد، هم با نارضایتی دیگر قشرها مواجه می شد و هم به دست خود، به نقدینگی تورم ساز دامن می زد. نقدینگی در هشت سال دولت مدعی تدبیر، نزدیک ده برابر افزایش داشت و می دانستند که این رشد جهشی، در دولت جدید به سرعت و به یک باره قابل مهار نیست.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۲
5) ریشه چالش دوگانه "کسری بودجه/ افزایش نقدینگی" که تاثیر تصاعدی منفی بر یکدیگ دارند، در آرزو اندیشی برخی دولتمردان گذشته بود. در حالی که زنجیره ای از تحریم های پسا برجامی مانند ویزا، آیسا و سیسادا در همان دوره اوباما، خبر از تشدید تدریجی مضیقه ها می داد، برخی دولتمردان، دست و دلبازانه با درآمدهای محدود ارزی رفتار کردند و ضمن ارزپاشی دولتی، دروازه واردات را به قیمت تحمیل رکود به تولید کنندگان داخلی گشودند.
آنها ناسال 98 بود که چشم گشودند و خود را گرفتار کمبود شدید منابع مالی یافتند و آن شوک بنزینی را وارد کردند. اما با این همه، و در حالی که صادرات نفت به زیر چند صد هزار بشکه رسیده بود، هزینه ها را در بودجه سال 1400 بر مبنای رقم موهوم فروش 3/2 میلیون بشکه در روز افزایش دادند! نوزاد این روند، کسری بودجه 480 هزار میلیاردی بود!
6) دولت رئیسی، با وجود کسری کمر شکن، بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت قبل را تسویه کرد؛ و ضمنا برخی تکالیف قانونی دشوار مانند متناسب سازی حقوق معلمان (و بازنشستگان و کارمندان) را به اجرا گذاشت. بار مالی این تکالیف، بیش از 60 هزار میلیارد تومان بود و برخی کارشناسان، آن را یکی از عوامل کسری بودجه امسال و دارای آثار تورمی می دانند. دولت در عین حال تلاش کرده، رویه تورم ساز استقراض از بانک مرکزی را به حداقل برساند و منابع درآمدی دیگری (مانند گسترش تجارت خارجی و..) را جایگزین کند.
با این اوصاف، روشن است که روند کاهش نرخ تورم از 60 به 40 درصد در یک سال اخیر، به آسانی و در مسیری هموار اتفاق نیفتاده است. بلکه اگر بنا بود روند دو سه سال قبل ادامه پیدا کند، "تورم سه رقمی" قریب الوقوع می نمود. شگفت و تاسف بار این که شش ماه قبل، برخی نشریات زنجیره ای و کارشناس نماهای وابسته به ستاد های انتخاباتی دولت قبل، هشدار درباره تورم سه رقمی را به جای نسبت دادن به محصول عملکرد دولت مورد حمایت خویش، به دولت رئیسی نسبت دادند، اما به مدد الهی و تدابیر دولتمردان، این مین اقتصادی هم تا حدود زیادی خنثی شد.
7) یک گرفتاری راهبردی دیگر، که دولت جدید سعی کرده پیامد ها و آثار آن را تدریجا مهار کند، رویکرد وارونه "نکاشت و نساخت" بود که به عقبگرد در زمینه پالایشگاه سازی و نیروگاه سازی انجامید و چالش هایی مانند مشکل تامین برق و گاز را در چند سال گذشته به دنبال داشت. سطح چالش به این حد مبتذل رسیده بود که مردم و فعالان اقتصادی از دولت می خواستند جدول خاموشی ها را اعلام کند تا بتوانند برنامه ریزی کنند، اما همین هم دریغ می شد.
این، خروجی مدیریتی بود که در حوزه نفت می گفت «پالایشگاه سازی، کثافت کاری است»، در حوزه نیرو ادعا می کرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمی روم»؛ در حوزه ساخت و ساز مسکن افتخار می کرد حتی یک واحد مسکونی نساخته؛ و در حوزه کشاورزی مدعی بود «تاکید بر خودکفایی در تولید گندم اشتباه است»!
8) یک موضوع قابل مطالعه، مسیر زیگزاگ در حوزه مهار مصرف (و قاچاق) بنزین پس از تحریم هاست که اهتمام برای تولید و صادرات و ارز آوری انجامید، اما متاسفانه سوء تدبیر فاحش دولت قبل، موجب عقبگرد شد. اکنون به خاطر افزایش چشمگیر مصرف، بنزین تولیدی عمدتا تکافوی مصرف داخلی را می کند و امکان تداوم صادرات آن فراهم نیست.
مدیریت مصرف در کنار صادرات، می توانست میلیارد ها دلار منابع جدید برای سرمایه گذاری تامین کند و مقدمه ایجاد اشتغال برای مردم باشد. قیمت بنزین تا قبل از تصمیم سال 94 دولت روحانی برای حذف سهمیه بندی و ثابت نگه داشتن نرخ، غالبا سالانه طبق قوانین بودجه افزایش تدریجی پیدا می کرد. اما با این تصمیم غلط که برای گل و بلبل نمایی شرایط اقتصادی پسا برجام اتخاذ شد، مصرف بنزین به رکورد بالای 100 میلیون لیتر در روز رسید.
💢ادامه دارد💢
✍ #محمد_ایمانی
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۳
دولت روحانی چهار سال بعد (1298)، خزانه را خالی یافت و در اقدامی غافلگیرانه، قیمت را 300 درصد افزایش داد که بهانه ای برای شبیخون دشمن در آبان 98 شد. در چهار ساله پس از آن ماجرای تلخ، قیمت بنزین در حالی ثابت مانده، که میراث دولت روحانی، تورم 60 درصدی بوده است. (قیمت هر لیتر بنزین، را با قیمت سه تا پنج هزار تومانی هر بطری نیم لیتری آب معدنی مقایسه کنید).
بدین ترتیب، دولت در چهار سال گذشته، ناچار شده بالغ بر چند صد هزار میلیارد تومان را از بودجه های عمرانی و سرمایه گذاری و اشتغال کسر کند و به یارانه پنهان بنزین اختصاص دهد. برآورد روزنامه ایران در دولت سابق این بود که هزینه قاچاق سوخت در فاصله سال های 94 تا 98، بالغ بر 144 هزار میلیارد تومان بوده است. هزینه افزایش روزانه 14 میلیون لیتری مصرف بنزین ظرف چهار سال اخیر را اهل فن باید محاسبه کنند. آیا اگر فقط در همین زمینه، تدبیر درست و عادلانه برای مدیریت مصرف در کنار حمایت از طبقات پایین انجام می شد، بحران کسری بودجه یا کمبود منابع سرمایه گذاری، به شدت چند سال اخیر بود؟!
9) تامین امنیت غذایی کشور، افزایش تقریبا دو برابری خرید تضمینی گندم با قیمتی امیدوار کننده و تسویه به موقع با کشاورزان، یکی از موفقیت های مهم در وضعیت بحران جهانی مواد غذایی و افزایش سرسام آور قیمت ها -به ویژه پس از جنگ اوکراین- است. شرح ماجرای "واگذاری ده ها میلیارد دلار به نرخ رانتی 4200 تومان"، خارج از مجال این نوشتار است. دولت سابق، پس از سه سال واگذاری و جارو شدن خزانه، بی سر و صدا، ارز بیست قلم کالا را حذف کرد. ادامه این روند ممکن نبود و عقلانیتی پشت سر تصمیم رانت ساز وجود نداشت.
دولت جدید ناچار شد یکی از سخت ترین تصمیمات را بگیرد؛ به ویژه این که پیامد های جنگ اوکراین، در حال تشدید بحران جهانی امنیت غذایی بود. کشور ما در حالی توانست این بحران را با کمترین چالش ممکن سپری کند، که کشورهای بسیاری از جمله در غرب اروپا، با بحران گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است. دولت در عین حال باید، برای کاهش شکاف طبقاتی، باز توزیع هدفمند یارانه ها (پرداخت عادلانه و نا مساوی، در خدمت دهک های پایین درآمدی) را در اولویت قرار دهد.
10) رونق دیپلماسی اقتصادی، رشد 31 درصدی تجارت خارجی و مثبت شدن تراز تجاری، رشد 40 درصدی صادرات غیر نفتی، افزایش یازده برابری صادرات نفت که در مقطعی، به حدود صد هزار بشکه افول کرده بود، و کمک برای احیای برخی واحدهای تولیدی در معرض تعطیلی، از دیگر اقدامات مثبتی است که در یک سال گذشته اتفاق افتاده و بخشی از آثار جنگ اقتصادی دشمن (به علاوه سوء مدیریت داخلی) را مهار کرده است. طبیعی است فهرست این اقدامات که بعضا اشاره شد، برای رونق اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی کفایت نمی کند؛ اما نشان می دهد که روند فعالیت ها، امیدوار کننده است.
یکی از چند علت دستپاچه شدن دشمن برای دامن زدن به بی ثباتی و نا آرامی نیز، رصد مجموعه این موفقیت هاست. رادیو فردا ارگان سازمان سیا دو هفته قبل، گزارش هایی با عنوان "جهش ۱۶ درصدی نرخ دلار از آغاز اعتراضات" و "رکود ۸۰ تا ۹۰ درصدی بازار لوازم خانگی؛ اعتراضات اخیر بر رکود بازار دامن زد" را منتشر کرد و از این که برخی کسب و کارها و واحد های تولیدی دچار رکود شدند، ابراز خوشحالی کرده بود. دشمن در کنار راهبرد تحریف و نا امید سازی مردم، از تمرکز مسئولان بر روی اولویت ها نگران است و می خواهد این تمرکز را به هم بزند.
💢یادداشت روز کیهان💢
✍ #محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دستگیری شبکهای زنان در اغتشاشات تهران
🔹عملیات شناسایی و دستگیری شبکهای زنان در اغتشاشات تهران توسط نیروهای امنیتی واکنش سریع ایران
#پایان_مماشات
#حجاب
🔰 پشت ساخت و سازهای عظیم قطر برای جام جهانی چند کارگر کشته شدند؟
روزنامه گاردین فاش کرد که بیش از ۶۵۰۰ کارگر خارجی از هند، پاکستان، نپال، بنگلادش و سریلانکا از زمانیکه قطر ۱۰ سال پیش حق میزبانی جام جهانی را به دست آورد، در کارگاههای جام جهانی این کشور جان باخته اند.
اینا بشر نبودن که مدعیان حقوق بشر حتی یه بار به ظاهر براشون دل بسوزونن!
#تمدن_نکبت
🔸 تیم ملی آمریکا به خاطر ممنوعیتهای دولت قطر برای همجنسبازان ، رنگ قرمز لوگوی روی پیراهن رو به رنگهای پرچم همجنسبازان تغییر میدهد
🔻 یعنی هر جور شده باید ثابت کنن لجن و کثافت و نماینده شیطانند
#آمریکا_ام_الفساد_قرن
#فحشای_همجنس_بازان
#تمدن_نکبت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مردم ایران با مصی علینژاد و نازنین بنیادی طرف نیستن! اینها مترسک و عروسک سر جالیزن
ما با طراحان اصلی درگیریم، با سیا؛ با موساد...
لینک ویدئو کامل را #ببینید 🔻 https://youtu.be/z9qb9D-Y1a4
پوریا فاضل