🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️
لازم بذکرهست ک کودکان ازرفتارهای افرادخانواده تقلید می کنند .همانطورکه هنگام نمازخواندن کودک درکنارمابتقلید میپردازه ازتمام اعمال وگفتار ماتقلید می کنند .
مدیریت رابطه پدر و مادر در مقابل فرزندان نقش موثری درپیشگیری از انحراف درکودکان است؛ نباید محبت عمیق و معاشقه که باعث تغییر حالت پدر و مادر میشود، مقابل فرزندان بروز پیدا کند.
👩👨
ابراز محبت مانند روبوسی و دست دادن خوب و پسندیده است، اما نباید پا را فراتر گذاشت،👈 زیرا بچهها بسیار کنجکاوی کرده و همین رفتارهای پدر و مادر را با همسالان خود شبیهسازی کرده و اگر لذت ببرند این شروع انحراف است.
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♂️🧚♀️
درادامه جدا کردن جای خواب کودک قبل از هر چیز باید به یک ضرورت برای والدین تبدیل شود، زیرا در بسیاری از موارد والدین برابر جدا کردن فرزند از خود، مقاومت میکنند.
اگر این کار در سن مناسب انجام نشود، در سنین بالاتر بسیار دشوارخواهد شد و در نهایت باعث میشود کودک نتواند استقلال را تجربه کند.
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️
یه مسئله دیگه ک بایدموردتوجه قراربگیره این هست ک والدین ازکودکان غافل نشن. زمانی ک فامیل دورهم هستن وبچه ها حضورندارن ممکنه باهم گفتگوهای غیراخلاقی داشته باشند ویاازداخل گوشی یاماهواره چیزهای مستهجن بهم نشون بدن .
یازمانی ک بتفرجگاه میروید ازبچه هانباید غافل شد .کافیه خانواده بغل دست شما ازاینکارهابکنند وبچه هارابااین مسائل غیراخلاقی آشناکنند .
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♂️🧚♀️🧚♂️
🧚♂️🧚♀️
واماراجع به اتاق بچه ها. نباید کلیدداشته باشه تا احساس امنیت نکنند وبه بهانه های مختلف مثلادسر یا میوه بهشون سرزد .
اتاق نبایداختصاصاً متعلق به بچه هاباشه ووسایل مشترک رادر آن قراربدید وگهگاه سربزنید.
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️
ازجدال وکشمکش وبحث درحضوربچه هاپرهیزکنید چون کودکان تحمل دعوای والدین راندارن وبخلوت وانزواپناه میبرن وهمین انزواطلبی موجب بروزرفتارهای ناپسند اخلاقی میشه .
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♂️🧚♀️
درحضورکودکان ازحرفهای کنایه آمیز بایدپرهیزکرد ،
آنهاگرم بازی هستن اماحواسشون خیلی جمع هست .
ونسبت بحرفهای خصوصی حساس وکنجکاوهستن .
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♂️🧚♀️🧚♂️
🧚♂️🧚♀️
کودک راازهمان ابتدابالباس حمام کنید وبعدازاوخودتان اقدام به استحمام کنید .
تمام مواردفوق رابنده در مشاوره ها به عینه دیدم وشنیدم ک چ خطراتی رابرای کودکان بوجوداورده اند .
اینهاازمسائلی هستن ک تاهمیشه درذهن بچه هامیمانند .
وباعث بلوغ زودرس میشن .
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️
خودبچه هاراباید عادت بلباسهای آزادوراحت داد چه بیرون ازمنزل ،چه درمهمانیهاوچه موقع خواب .
بالاخره دورازچشم والدین احتمال خطربرای بچه هاهست .
بچه هایی ک لباسهای نیمه لخت و چسبان میپوشند درمعرض چشمهای ناپاک آسیب خواهنددید وهمین موجب بی حیایی درکودکی وجوانی وبالاخره تاآخرعمرمیشه.
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
🧚♂️🧚♀️
بهترین سن جداسازی طفل ازاتاق پدرومادر بعد از 18 ماهگی و بین 18 تا 24 ماهگی است.
🧚♀️🧚♂️🧚♀️
✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۹ ،سال جهش تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲
🗒 زمان : جمعه ۶ تیر ماه ۱۳۹۹
🔊موضوع:#اهل_بیت_و_قرآن_آیه_مباهله
#
ارائه دهنده : تیم شهید طیب
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆
🔅🔆🔅🔆
🔆🔅🔆
🔅🔆
🔆
💠بسم الله الرحمن الرحیم.💠
❣الحمدلله رب العالمین
وصلی الله علی اشرف الانبیا محمد المصطفی و اله الطیبین و الطاهرین.❣
📝پیش گفتار.✨
هفته گذشته به توفیق الهی اولین ایه در مورد اهل بیت یعنی ایه تطهیر رو مورد بررسی قرار دادیم و فهمیدیم که
💠اولا این ایه دقیقا در شان چه کسانی نازل شد یعنی حضرت رسول،امام علی،حضرت فاطمه،امام حسن و امام حسین
💠دوما از این ایه مسئله جانشینی را فهمیدیم که خداوندی که امام علی وحسنین عصمت دادند هدفی داشتند و ان جانشینی برای پیامبر است وقتی به علی ابن ابیطالب عصمت میدهد هدفی دارند
💢در ادامه بحث گذشته به حول و قوه الهی در این کنفرانس دومین ایه ای که در شان خاندان عصمت و طهارت نازل شده یعنی آیه مباهله ایه 61 ال عمران را مورد بررسی و تفسیر قرارمی دهیم.
💢ما تفاسیر و روایات مختلف پیرامون این ایه شریفه رو که نشان دهنده شان اهل بیت و نیز نشان دهنده این است که در شان انان نازل شده را ارایه میدهیم ان شاءالله هرچه بیشتر جایگاه اهل بیت شناخته شود.
🔆
🔅🔆
🔆🔅🔆
🔅🔆🔅🔆
1_
🔅🔆🔅🔆
🔆🔅🔆
🔅🔆
🔅
❣در ابتدا ایه شریفه:❣
فَمَنْ حَآجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَآءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَآءَنَا وَأَبْنَآءَكُمْ وَنِسَآءَنَا وَنِسَآءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ
هر گاه بعد از علم و دانشى که (درباره مسیح) به تو رسیده، (باز) کسانى با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو: بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آن گاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.
آل عمران - 61
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
2_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#تعریف_مباهله❣
مباهله در لغت به معنی ملاعنه و نفرین متقابل میباشدو دراصطلاح به این معناست که «دو تن یا دو گروه بر علیه یکدیگر دعای بد کنند. پس هر کدام ظالم باشد حق تعالی وی را رسوا گرداند و نقمت و عذاب خود را بر وی فرستد و ذریه او را مستاصل کند و هلاک گرداند
دراین آیه،«مباهله» به معنى نفرین کردن دو نفر به همدیگر است. به این صورت که وقتى استدلالات منطقى سودى نداشت، افرادى که با هم درباره یک مسأله مهم دینى گفتگو دارند، در یک جا جمع مىشوند و به درگاه خدا تضرع مىکنند و از او مىخواهند که دروغگو را رسوا سازد و مجازات کند.
📚 مکارم شیرازی،ناصر، پیام قرآن، دارالکتب الاسلامیه، ج۹، ص ۲۴۲.۵.
📚ابن منظور، محمد بن مکر، لسان العرب، ج۱۱، ص۷۲.
📚بلاذری، احمد بن یحیی، فتوح البلدان، ص۹۵
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
3_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#ماجرای_مباهله
#شان_نزول ❣
در سالهای پایانی حیات رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) آوازه اسلام به تمامی نقاط دنیای آن روز رسیده بود رسول گرامی اسلام با ارسال نامه به سران کشورها و مناطق مختلف، سعی داشت دین اسلام را گسترش دهد. یکی از نامههایی که رسول مکرم اسلام به مناطق مختلف و سران کشورها نوشت، نامهای است که در سال دهم هجری برای نصارای نجران ارسال کرد. در این نامه آمده است:
(... من شما را از پرستش بندگان به پرستش خدا و از سرپرستی بندگان به سرپرستی خدا دعوت میکنم. اگر امتناع کردید، باید جزیه بپردازید و گرنه شما را به جنگ بخوانم)
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
4_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#دریافت_نامه_و_ارسال_هیئت❣
مسیحیان نجران پس از دریافت نامه به مشورت پرداختند و تصمیم گرفتند؛ هیئتی از بزرگانشان را به مدینه اعزام کنند تا با رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) وارد مذاکره و بحث شوند. ابن هشام مینویسد:
«هیاتی از نصاری نجران مرکب از ۶۰ نفر برای دیدار پیامبر و مذاکره با آن حضرت وارد مدینه شدند. در میان ایشان، ۱۴ نفر و در میان ۱۴ نفر، ۳ نفر بودند که سمت ریاست و بزرگی بر سایرین داشتند. و مورد احترام مسیحیان آن زمان بودند. یکی ملقب بود به "عاقب" که در آن زمان نامش "عبدالمسیح" بود. دیگری ملقب بود به "سید" و نام او "ایهم" بود. و سومی "اسقف" بود و نامش "ابو حارثه بن علقمه"
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
5_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#در_محضر_رسول_الله❣
مسیحیان در حالی که جامههای نقش دار و گران قیمت و حریر یمنی پوشیده بودند، وارد مسجد شدند و به سوی مشرق نماز گزاردند. پیامبر
(صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) به مسلمانان فرمود: آزادشان
بگذارید. سپس آنها با همان لباسها نزد پیامبر آمدند. پیامبر آنان را نپذیرفت... روز بعد در جامه رهبانان آمدند و سلام کردند. پیامبر جواب داد و ایشان را
به اسلام دعوت نمود. آنها نپذیرفتند و گفتگو و بحث بسیاری شد
مسیحیان به پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)گفتند: اگر عیسی (علیهالسّلام) پسر خدا نیست پس پدرش کیست؟. .. آیات قرآن نازل شد و خلقت او را همانند خلقت آدم ابوالبشر معرفی کرد.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
6_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#لجبازی❣
مجادله و بحث بین مسیحیان نجران و پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)ادامه یافت. پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)با ادلهای روشن و براهینی قاطع گفتارهای باطل آنان را رد میکرد و به سؤالات آنها پاسخ میگفت. اما مسیحیان هم چنان حق را انکار میکردند و بر عقاید باطل خویش اصرار میورزیدند. در این هنگام آیه ۶۱ سوره آل عمران نازل شد
و مسیحیان نجران به مباهله دعوت شدند.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
7_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#نزول_آیه❣
آیه ی مباهله نازل شد و خطاب به پیامبر صلوات الله علیه فرمود: به کسانى که با تو محاجّه و جدال کرده و از قبول حقّ، شانه خالى مىکنند، بگو: بیایید با فراخواندن فرزندان و زنان و خودمان(انفس)، خدا را بخوانیم و با حالت تضرّع و ابتهال بر دروغگویان نفرین کنیم و هر نفرینى که دامن گروه مقابل را گرفت، معلوم مىشود که راه او باطل است و با این وسیله به این گفتگو و جدال پایان دهیم.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
8_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
#مهلت_خواستن_و_مشورت_مسیحیان
هنگامى که نمایندگان مسیحیان نجران، پیشنهاد مباهله را از رسول اکرم صلوات الله علیه شنیدند، به یکدیگر نگاه کرده و متحيّر ماندند. آنان مهلت خواستند تا در این باره فکر و اندیشه و مشورت کنند.
مسیحیان وقتی به بزرگان خود مراجعه کردند و از آنها مشورت خواستند، اسقف آنان گفت: فردا بنگرید اگر محمد(صلوات الله علیه) با اهل و فرزند خود آمد، از مباهله بپرهیزید و اگر با اصحاب خویش آمد، پس مباهله کنید که کارى از او ساخته نیست.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
9_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#همراهان_پیامبر❣
طبق آیه مباهله، پیامبر باید فرزندان و زنان خود و کسانی را که مانند نفس خویش باشند به همراه خود میآورد و اینان کسانی نبودند جز حسن بن علی علیه السلام و حسین بن علی علیه السلام و فاطمه زهرا سلام الله علیها و علی بن ابی طالب علیه السلام
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
10_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#روز_مباهله❣
فردا صبح پیامبر گرامی برای مباهله آمد در حالى که دست حضرت علی علیه السلام را گرفته بود و حضرت حسن علیه السلام و حضرت حسین علیه السلام در جلوی ایشان می رفتند و حضرت فاطمه سلام الله علیها در پشت سر ایشان می رفت. مسیحیان نیز آمدند در حالی که اسقف در جلویشان بود. وقتی آنها، نبی اکرم را با این افراد دیدند، درخواست کردند که همراهان پیامبر معرفى شوند. به آنها گفته شد:
این پسر عم و داماد پیامبر و محبوب ترین مردم در نزد وی است و این دو پسر، نوه دخترى پیامبر و از صلب على علیه السلام هستند و این زن، فاطمه دختر وی است و عزیزترین مردم است نزد پیامبر.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
11_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#ترس_مسیحیان❣
سپس پیامبر صلوات الله علیه پیش رفت و بر دو زانو نشست. ابا حارثه اسقف آنها گفت: به خدا قسم این مرد مثل انبیا نشسته است؛ پس به مباهله تن در ندادند. یکی از بزرگان نصاری گفت: اى ابا حارثه! جلو برو و مباهله کن. ابا حارثه گفت: به خدا قسم که مباهله نمیکنم؛ زیرااو را بر مباهله پرجرأت میبینم و میترسم که راستگو باشد که در این صورت به خدا، هیچ نیرویى براى ما نباشد. چهرههایى مىبینم که اگر از خدا بخواهند که کوهها را از جاى بکند، حتماَ خواهد کند. با او مباهله نکنید که هلاک خواهید شد و در همه جهان یک نصرانی زنده نخواهد ماند.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
12_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#مصالحه_و_تسلیم❣
سپس اسقف به پیغمبرصلوات الله علیه گفت: اى اباالقاسم ما مباهله نمیکنیم؛ لکن به مصالحه حاضریم. با ما مصالحه کن. پیامبرصلوات الله علیه با آنها به دو هزار حلّه هر حلّهاى به قیمت چهل درهم مصالحه کرد و این که سى زره و سى نیزه و سى اسب عاریه دهند که اگر در یمن آشوبى و جنگى پیش آمد، مسلمین بکار برند و رسول خداصلوات الله علیه ضمانت فرمود که عاریهها را سالم به آنها برگرداند و این قرارداد را مکتوب کردند. نقل است این واقعه سبب شد پس از مدتی دو تن از بزرگان مسیحیت به نام سید و عاقب، مسلمان شوند و ایمان بیاورند.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
13_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#نتیجه❣
دستور الهی مباهله به منظور روشن شدن حقیقت، و آشکار شدن گروه حق و باطل از طرف خداوند متعال تشریع شده است. مباهله میان مسیحیان نجران و رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)، حقانیت دین اسلام را آشکار ساخت. مسیحیان نجران چون به این حقانیت پی بردند، حاضر به مباهله نشدند. علاوه بر این با نزول آیه مباهله بار دیگر یکی از فضائل اهل بیت (علیهمالسّلام) از زبان قرآن بیان شد و جایگاه عالی خاندان عصمت و طهارت به بشریت معرفی شد.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
14_
در ادامه تفاسیری از ایه در منابع شیعه خدمت عزیزان ارائه می گردد:👇
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#از_لسان_مبارک_امام_حسن❣
آن حضرت بعد از صلح با معاويه در حضور او خطبهای خواند و در ضمن آن فرمود: جدم در روز مباهله از ميان جانها، پدرم و از ميان فرزندان، مرا و برادرم حسين را و از ميان زنان، فاطمه، مادرم را آورد پس ما اهل او و گوشت و خون او هستيم. ما از او هستيم و او از ماست.
📚 ينابيع المودة، ج 1، ص 40
📚 الامالی، ص 561
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
15_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#از_لسان_مبارک_امام_رضا❣
در روايت ديگری آمده است كه مأمون روزی به امام رضا عليهالسلام گفت: بزرگترین فضيلتی را كه برای اميرالمؤمنين است و قرآن بر آن دلالت دارد برای من بگو. حضرت فرمود: فضيلت او در مباهله است كه در آيه شريفه «فمن حاجك فيه من بعد ماجاءك...» اشاره شده است. آنگاه رسول خدا، حسن و حسين را فراخواند پس آنها دو پسر او بودند و فاطمه را خواند پس او در موضع «نساءه» است و اميرالمؤمنين را خواند پس به حكم خداوند عزوجل او نفس رسول خدا است و چون هيچكس از مردمان بالاتر و برتر از رسول خدا نيست پس به حكم الهی بايد هيچكس برتر و بالاتر از نفس رسول خدا نباشد.
و نيز از جمله مناظرات آن حضرت با مأمون آوردهاند كه مأمون به آن حضرت گفت: چه دليلی بر خلافت جد شما [علی بن ابیطالب] است؟ حضرت فرمود (انفسنا)
📚 الفصول المختارة من العيون و المحاسن، ص38
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
16_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#حقانیت_اهل_بیت❣
مباهله نجرانى ها با پيامبر صلى الله عليه وآله، نشان دهنده نبوّت انكارناپذير آن حضرت و فضيلت امير مؤمنان على عليه السلام است.
آيا نه اين است كه مسيحيان به نبوت پيامبر صلى الله عليه وآله اعتراف كردند و دريافتند كه نبايد با وى مباهله كنند؟
آن ها مى دانستند كه اگر مباهله كنند، گرفتار عذاب مى شوند و پيامبر اكرم صلى الله عليه وآله نيز بر پيروزى و به شكست كشاندن آن ها با ارائه دليل و برهان اطمينان داشتند.
افزون بر آن، خداوند متعال با نزول آيه مباهله بر اين كه امير مؤمنان على عليه السلام (تعبیر انفس در قران مراد امام علی است) نفس رسول خدا صلى الله عليه وآله بوده و در اوج فضيلت قرار دارد و در كمال و پرهيز از گناه همانند ايشان است، تأكيد ورزيده است.
خداوند متعال بر اساس اين آيه، حضرت على عليه السلام، همسر و دو فرزندش را با وجود سن كم، دليل و حجّت حقانيّت پيامبر صلى الله عليه وآله و دين ايشان قرار داد و چنين حكم نمود: حسن و حسين عليهما السلام، فرزندان، و فاطمه عليها السلام مصداق زنان ايشان است كه مى بايست در جريان مباهله به واسطه آنان حقّانيّت خود را ثابت كند؟!
در بين مسلمان هيچ كس از چنين فضيلتى حتى از فضيلت نزديك به آن نيز برخوردار نيست.
چنان كه گفتيم، اين فضيلت يكى از مناقب مختص به امير مؤمنان على عليه السلام به شمار مى رود.
📚 الارشاد ج1 ص170
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
17_
🔆🔅🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅
🔅
❣#امام_موسی_الکاظم
#اثبات_زیبا❣
در گفتگوی هارونالرشيد با امام موسی بن جعفر عليهالسلام آمده است كه هارون پرسيد چرا شيعيان شما از تعبيرشان در مورد شما به «يابن رسولالله» دست برنمیدارند درحالیکه شما فرزند علی و فاطمه هستيد و فاطمه ظرف تولد فرزند بود. در واقع فرزند به پدر منسوب میگردد نه مادر. آن حضرت پس از استشهاد به آيه 84 سوره انعام (و وهبنا له اسحق و يعقوب كلا هدينا و نوحا...) اضافه فرمودند كه همه امت اسلام از نيكوكار و بدكار اتفاق دارند كه چون آن شخص نجرانی را پيغمبر به مباهله فراخواند در كساء او جز علی و فاطمه و حسن و حسين كس ديگری نبود و خداوند فرمود «فمن حاجك فيه من بعد...» پس تأويل «ابنائنا» حسن و حسين و تأويل «نسائنا» فاطمه و تأويل «انفسنا» علی بن ابیطالب بود
📚الاختصاص، ص 54
💢توضیح مختصر اینکه اگر فرزندان مادری به عنوان فرزند جد به حساب نمی ایند چرا خداوند در قران امام حسن و حسین را فرزند رسول الله عنوان کردند
لذاً از آيه مباهله استفاده میشود كه به فرزندان دختر نيز حقیقتاً ابن گفته میشود برخلاف آنچه در جاهليت مرسوم بود كه تنها فرزندان پسر را فرزند خود ميدانستند.
🔅
🔆🔅
🔅🔆🔅
🔆🔅🔆🔅
18_