✅ پاسخ به شبهات
🔻 پروتئین اسپایک
🔹 شماره یک
🔸 در پی ادعاهای یک ایمونولوژیست به نام بایرام برایدل در خصوص ارتباط واکسن و پروتئین اسپایک، تیم حقیقت یاب و تحقیقاتی رویترز در قالب یک پژوهش مقاله ای را در سایت رویترز منتشر میکنند
https://www.reuters.com/article/factcheck-vaccine-safe-idUSL2N2NX1J6
◀️ بایرام برایدل در 28 ماه می در مصاحبه با یک رادیوی کانادایی ادعا میکند که واکسن های mRNA به سبب ایجاد پروتئین اسپایک برای بدن مضر هستند و از شنوندگان میخواهد که خود را برای شرایط ترسناک آماده کنند. او میگوید: ما اشتباه بزرگی مرتکب شدیم … ما فکر میکردیم که پروتئین اسپایک یک آنتیژن بزرگ است (اما) ما هرگز نمیدانستیم که خود پروتئین یک سم و یک پروتئین پاتوژن است."
🔹 این مصاحبه در چندین برنامه رادیوئی و مقاله دیگر نیز وایرال میشود.
🔸 تیم حقیقت یاب رویترز اسناد مورد ادعایی برایدل را به متخصصان آزمایشگاه سلامت دیجیتال (meedan.com/digital-health-lab) ارائه میدهد و آنها نیز پاسخ میدهند: تاکنون هیچ مدرک علمی موجود نیست که اثبات کند پروتئینهای گیاهی ایجاد شده در بدن ما از واکسنهای کرونا سمی هستند یا به اندامهای ما آسیب میرسانند. تحقیقات نشان میدهد که پروتئینهای اسپایک به سطح سلول در اطراف محل تزریق چسبیدهاند و به بخشهای دیگر بدن از طریق جریان خون سفر نمیکنند. ۱ % از واکسن که به جریان خون میرسد توسط آنزیمهای کبد نابود میشود.
◀️ برایدل همچنین میگوید یافته هایش توسط موسسه دارویی تجهیزات پزشکی ژاپن (PMDA) نیز تایید شده است. وبسایت ترنر نیز این ادعا را تکرار میکند.
🔸 اما تحقیقات انجامشده توسط رویترز نشان داد که این فصل از یک سند گرفته شدهاست که عبارت "شرکت فایزر" در پاورقی آن چاپ شدهاست. با این حال زمانی که تیم تحقیقاتی رویترز سند را به فایزر ارسال میکند، سخنگوی فایزر در یک ایمیل میگوید: این پرونده یک سند فنی مشترک است که به ادعای برایدل مربوط نیست.
🔸شرکتهای داروسازی ملزم به ارسال CTDs به مقامات نظارتی در منطقه اقتصادی اروپا، ژاپن و ایالاتمتحده قبل از تولید و توزیع دارو و یا واکسنها هستند. فایزر قبل از اینکه عکس در فوریه ۲۰۲۱ تایید شود، این CTD را برای ارزیابی توسط PMDA ارائه داده است.
🔸ادامه سخنگوی فایزر میگوید: ما میتوانیم تایید کنیم که این سند هیچ ارجاعی به افزایش پروتئین ناشی از واکسن ندارد که منجر به سموم خطرناکی میشود که در بدن باقی میمانند و این ادعا نادرست است.
🔸 در عوض، این سند مطالعات آزمایشگاهی اولیه دارو را توضیح میدهد که نحوه حرکت واکسن از بدن موش و موش را ارزیابی میکنند. این مطالعه التهاب مورد انتظار در ارتباط با واکنش ایمنی را پیدا کرد و نتیجه گرفت که برعکس بیخطر نیز هست و هیچ ماده سمی در این واکسن یافت نشد.
◀️ برایدل همچنین ادعا میکند: " یک پروتئین زنجیری در خون ۱۱ تن از ۱۳ بهیار فعال که واکسن دریافت کرده بودند" و در ادامه میگوید که این "شواهد قطعی" است که این واکسن منجر به لخته شدن خون، خون، مشکلات قلبی و آسیب مغزی میشود.
🔸 دیوید والت در ایمیلی به تیم تحقیقاتی رویترز مینویسد: این موضوع صحت ندارد و تفسیر برایدل کاملا اشتباه است.در مطالعه مورد ادعایی غلظتهای کمی از پروتئین را در ۵ روز اول پس از واکسیناسیون پیدا شده است که نشان میدهد بدن در حال تولید پروتئین مورد نظر است. به طور تعیینکننده، این پروتین ها در هفتههای بعد کاهش پیدا کردند و بعد از تزریق دوم هیچ پروتئینی کشف نشد. این موضوع به این دلیل است که افراد آنتیبادی تولید میکنند تا آنتیژن موجود در جریان خون را از بین ببرند و واکنش ایمنی را دقیقاً به این دلیل که این واکسن برای انجام آن طراحی شدهبود، ایجاد کنند.
🔸 دیوید والت در ادامه توضیح میدهد: که مقادیر اندکی که در جریان خون واکسینه شده مردم اندازهگیری شدهاست، سمی نبودند. در مقابل، افرادی که مبتلا به کرونا میشوند، میتوانند سطح بالایی از پروتئین را که میتوانند موجب اثرات مضر شوند، گسترش دهند.
🔸 در انتها هم تیم تحقیقاتی رویترز میگوید چندین تن از دانشمندان پس از ادعای برایدل با رسانه ها مصاحبه کرده اند، و همچنین با برایدل نیز تماس گرفتند اما برایدل ارتباط و همکاری با رویترز در این تحقیقات رو قبول نمیکند!
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ آمار تفکیکی از فوتی های واکسینه شده و نشده کرونا در کشور اسکاتلند
🔹 گزارش جدید وزارت بهداشت عمومی اسکاتلند منتشر درباره آمار تفکیکی فوتی های کرونا در این کشور شد:
https://publichealthscotland.scot/media/9821/21-10-20-covid19-publication_report.pdf
◀️ ابتدا بررسی گزارش تحقیقی
🔹 جمعیت اسکاتلند و میزان واکسینه شده ها
🔸 جمعیت کل 5.915.448 نفر
🔸 واکسینه نشده ها 1.776.482 نفر ( 30/1 درصد )
🔸 یک دوز واکسن زده 316.062 نفر ( 5/3 درصد )
🔸 دو دوز واکسن زده 3.822.904 نفر (64/6 درصد )
🔹 در صفحه 47 این گزارش میخوانیم:
🔸از ۲۹ دسامبر ۲۰۲۰ (21 روز پس از آغاز برنامه واکسیناسیون در اسکاتلند) تا ۸ اکتبر سال ۲۰۲۱، 4565 مرگ کرونایی که تست PCR آنها مثبت اعلام شده و در آن کرونا به عنوان #یک_دلیل_موثر یا #موثر_در_گواهی_مرگ ثبت شدهاست.
▪️ تعداد کل فوتی ها : 4565 نفر ( 100 درصد )
🔸 تعداد فوتیهای واکسن نزده 3434 نفر ( 75/2 درصد )
🔸 تعداد فوتی های یک دوز واکسن زده 299 نفر ( 6/5 درصد )
🔸 تعداد فوتیهای دو دوز واکسن زده 832 نفر ( 18/2 درصد)
1️⃣ برای تفسیر و تحلیل بهتر آمار باید در نظر بگیریم که 75/2 درصد فوتیها از 30/1 درصد جمعیت اسکاتلند هست که واکسن نزده اند!!
2️⃣ از میان 832 نفر فوتی دو دوز واکسن زده نیز 79/2 درصد یعنی 659 نفر افرادی هستند که دارای دو ویژگی هستند:
🔸 بالای 70 سال سن دارند
🔸 دارای بیماری زمینه ای بوده اند
✅ با توجه به گزارش آماری ارائه شده اثرگذاری بالای واکسیناسیون در مقابل فوتیهای کرونا کاملا محزر است. حال برای درک بهتر موضوع به پاسخ دو سوال میپردازیم:
1️⃣ اگر هیچ فردی در اسکاتلند واکسن نمیزد میزان فوتی آن کشور در این بازه زمانی چقدر میشد؟
🔸 با توجه به میزان فوتیها و جمعیت واکسینه نشده میتوان با تعمیم جزء به کل جامعه به عدد 11435 نفر فوتی میرسیم و بر همین اساس میتوانیم نتیجه بگیریم اسکاتلند با واکسیناسیون حدود 70 درصد جمعیت خود توانسته است از فوت 6870 نفر جلوگیری کند.
2️⃣ اگر 100 درصد جمعیت اسکاتلند واکسینه میشدند میزان فوتی های آن کشور در این بازه زمانی چه تعداد میشد؟
🔸 با توجه به میزان فوتیها و جمعیت واکسینه شده میتوان با تعمیم جزء به کل جامعه به عدد 1287 نفر فوتی میرسیم و بر همین اساس میتوانیم نتیجه بگیریم اگر اسکاتلتد تمام جمعیتش را واکسینه کرده بود شاهد کاهش 3287 نفر فوتی شده بود.
✅ در این تحقیق آماری کاملا محرز و مشخص است که:
🔸 واکسیناسیون موجب کاهش بسیار شدید فوتیهای کرونایی میشود
🔸 هر چه درصد واکسیناسیون یک جامعه بالاتر باشد میزان فوتی های آن نیز کمتر است.
🔸 واکسیناسیون عامل صفر شدن میزان فوتی ها نمیشود بلکه تعداد فوتیها را بسیار کاهش میدهد.
🔸 #واکسن آب حیات نیست که بتواند از ابتلاء به کرونا و یا فوت 100 درصد افراد جامعه جلوگیری کند. علت فوت برخی از افراد واکسن زده را میتوان در دلائل ذیل جستجو کرد:
1️⃣ دارا بودن بیماری زمینه ای که باعث شده از اثرگذاری موثر واکسن در بدن فرد جلوگیری کند.
2️⃣ ضعیف بودن بدن فرد به علت کهولت سن که باعث شده واکسن نتواند اثرگذاری موثر خود را بر ان شخص داشته باشد.
3️⃣ فوت فرد بر اثر عواملی غیر از کرونا مانند سرطان، سکته و ...
4️⃣ فرا رسیدن موعد مرگ (اجل) در فرد
5️⃣ دلائل ناشناخته که صرفا کالبدشکافی و بررسی جسد متوفی میتواند علت فوت را مشخص نماید
✅ گزارش تحقیقی فوق الذکر دارای 61 صفحه بوده و در آن نکات دیگری نیز وجود دارد و مخاطبینی که تمایل به مطالعه بیشتر دارند میتوانند به اصل گزارش رجوع کنند و از آن بهره ببرند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی #زاکانی در بکارگیری دامادش بعنوان مشاور خطای بزرگی کرد برخی پاسخ میدهند شایسته بود!
امام راحل به فرزندان میگفت تا من زنده هستم مسئولیتی نگیرید. آیا حاج سیداحمد خمینی شایستگی نداشت؟
رهبر انقلاب هم مانع مسئولیت گرفتن فرزندانش شده، آیا فرزندان رهبری شایستگی نداشتند و ندارند؟
اساساًاینجا،تنها شایستگی فرد ملاک نیست بلکه مهمتر، #عدالت بین همه فرزندان ایران است که زیر سوال میرود! مهمتر حس ناامیدی وافسردگی که جوانان ایرانی به آن دچار میشوند که حتماً باید عضو باندهای خاص یا جزوخانوادههای مسئولین باشند تا بجایی برسند.
#زاکانی #شهرداری #داماد #رهبر #امام #رانت #استخدام #مشاور
سایبر زیستی و نا هوشمندی؟!
🔹برخی تحلیل گران درباره خرابکاری دیروز در سامانه هوشمند سوخت گفتند تا شبکه ملی اطلاعات امن و به روز نداشته باشیم، امکان اثرگذاری این قبیل حملات بالا خواهد بود.
♦️برخی دیگر پاسخ دادند چون سامانه، آفلاین بوده، ربطی به شبکه های خارجی ندارد و نباید از اتفاق دیروز، ضرورت کاهش وابستگی به شبکه های عاریتی را استخراج و بر شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.
🔹درباره منشاء خارجی یا داخلی این اتفاق هم -که از سوی دبیر شورای عالی فضای مجازی، به "حمله سایبری توسط یک کشور خارجی" تعبیر شد- مجادلاتی پدید آمد. لا به لای بحث ها معلوم شد درباره مسئول امنیت سامانه هم اختلاف نظر هایی وجود دارد!
♦️اولا اغلب ما حاضر نیستیم اطلاعات مهم و اسرار مان را به "غیر" - چه رسد بیگانه متخاصم- بسپاریم. اگر کسی سفره دلش را پیش هر کس و ناکس باز کند یا اسرارش را روی دایره بریزد، رفتارش حمل بر نقصان عقل می شود؛ چه رسد به این که بخواهیم بساط اطلاعات و ارتباطات ملی را سر سفره بیگانگان پهن کنیم.
🔹ثانیا مصداق "شبکه ملی اطلاعات"، این نیست که یک سامانه "مثلا هوشمند" را سال ها به روز رسانی نکنیم! دولت قبل با حذف سهمیه بندی و کارت سوخت در سال 94، به سامانه مذکور بی اعتنایی کرد و پس از چهار سال، همزمان با تصمیم ناگهانی سه برابر کردن قیمت بنزین و احیای سهمیه بندی، از همان سامانه خاک خورده بهره گرفت.
♦️شبکه ملی اطلاعات، بسیار قیمتی است. اما نه از جنس فرش عتیقه ای که یک بار تولید می شود و دیگر دست به تار و پود آن نمی زنند! از مقتضیات شبکه اطلاعات "هوشمند و تراز"، روزآمد سازی و به روز رسانی در جهت صیانت دائم آن است.
🔹به استناد خلل ها و نواقص شبکه به روز نشده، نمی توان گفت که شبکه های ملی هم مثل شبکه های خارجی آسیب پذیرند، و بنابراین ترجیحی وجود ندارد. تفاوت مهم در این است که خلل های شبکه ملی را می توان شناسایی و برطرف کرد، اما در قبال میزبان بیگانه، هیچ اختیار و امنیتی وجود ندارد.
♦️حمله سایبری با وجود انگیزه خبیثانه مهاجمان، این حُسن را دارد که ما را متوجه کمین بدخواهان در قبال فضا های به ظاهر امن سایبری می کند. اگر چنین خباثت هایی اتفاق نیفتد، شاید بسیاری از ما حواس مان نباشد که دشمن داریم و دشمن، در قبال فضای سایبری که بستر اصلی زندگی شده، عملیات می کند.
🔹اما درباره منشاء حملات سایبری از این دست، الزامی ندارد که دشمن راسا از مبداء واشنگتن و لندن و تل آویو اقدام کند. به عنوان مثال، یاهو نیوز شهریور 98 درباره حمله سایبری سیا و موساد به تاسیسات نطنز در سال 89 نوشت:
🔻"ویروس استاکس نت، به منظور خرابکاری در برنامه هستهای ایران راه اندازی شد و به طور موثر آغازگر #جنگ_سایبری و دیجیتالی در قرن ۲۱ بود. شخصی که این بدافزار را به تاسیسات نطنز انتقال داد، از سوی سازمان سیا و موساد اجیر شده بود.
🔻یک مهندس استخدام شده از سوی سرویس جاسوسی هلند به آمریکایی ها گفت که کدهای هدف مورد نظر را به سیستمهای سایت نطنز از طریق یک فلش USB منتقل کنند. سیا و موساد از طریق این مهندس مکانیک شاغل در نطنز، سلاح دیجیتالی را به داخل منتقل کردند.
🔻کار او به عنوان مهندس مکانیک، شامل نصب سانتریفوژ نمی شد، اما در موقعیتی مناسب برای جمع آوری اطلاعات تنظیم سیستم های آنجا قرار داشت و چند ماه، چند بار به نطنز بازگشت. اطلاعاتی که او فراهم کرد، به مهاجمان کمک کرد بدافزار خود را #روزآمد کنند و دقت لازم برای انجام حمله را بالا ببرند.
🔻به گزارش شرکت امنیت سایبری سیمانتک، ویروس استاکس نت یک بار در مه ۲۰۰۶ و بعد در فوریه ۲۰۰۷ #روزآمد شده بود. آمریکا و اسرائیل در این عملیات از هلند و آلمان و فرانسه و انگلیس برخوردار بودند".
✍ #محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 افشاگری مهم دکتر #مظفر_نامدار مورخ و تاریخ شناس برجسته:
✅ در منابع ایرانی اصلا اسمی از کوروش و سلسله هخامنشی به عنوان شخصیت مهم و ایرانی نیامده
✅ فردوسی، فارسنامه ابن بلخی، فارابی، طبری، ابوریحان بیرونی و حتی کتاب درسی که فروغی زمان رضاشاه نوشته اسمی از کورش و سلسله هخامنشی به عنوان سلسله ایرانی نیست
✅ ابوریحان میگه: کوروش و هخامنشیان شاه های ایران نبودند، شاهان یهودیه بودندکه بخشی از ایران رو در مقطع کوتاهی گرفته بودند
✅ #پاسارگاد، مقبره مادر سلیمان است.. کوروش در شمال شرق ایران کشته شد، کی آوردش جنوب غرب ایران؟ اینها افسانه های انگلیسی ها و یهودی هاست..
✅ کوروش هیچگاه در تاریخ ایران آدم مهم و برجسته ای نبوده.. حتی تا زمان #پهلوی اسم بچه های ما کوروش و داریوش نبود.. ولی جمشید و خسرو و اسکندر بود.. نظرتون چيه تا حالا به اين موضوع فك كرده بودين تو هيچ كتاب تاريخي نبوده
#اسطوره #کوروش #کورش #هخامنشی #تاریخ #ایران #ایران_باستان #آریایی #شاهنامه #حافظ #فردوسی #سینما
کانال احیای تمدن نوین اسلامی
یکی میگه کوروش بوده، یکی میگه نبوده.. بالاخره حقیقت چیه؟ 🤔 بدون تعصب و با تحقیق و مطالعه، حقیقت را
سلام عزیزان. صحبتهای دکتر مظفر نامدار خلاصه شده در این پوستر 👆
ممنون از این همه پخش مطالب. 🙏میتونید پوستر و کلیپ را با هم پخش کنید 🌹💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴️🎥 نمادها و پیامهای پنهان پرطرفدارترین سریال شبکه نتفلیکس؛ Squid game
⚠️ #ببینید | فراتر از این نمادها، محتوای این سریال است و اینجاست که اهمیت رسانه مشخص میشه و سوال پیش میاد که ما در رسانه برای ترویج زندگی اسلامی و سالم چه کردیم؟!
#سریال_شناسی
⚠️ هشدار: این مطلب ممکن است شامل موضوعات آزاردهنده باشد.
🔰 بازی مرکب یاSquid game، سریالی خشن و خونین ساخت کره جنوبی، حالا به یکی از مشهورترین برنامههای تاریخ نتفلیکس تبدیل شده است.
🔻 بازی مرکب در اوایل ماه اکتبر، پربینندهترین برنامه در ۹۰ کشور بود و با این موفقیت جامعه پیچیده این کشور آسیایی را در برابر چشم جهانیان قرار داد.
🔻 موضوع این سریال داستان شرکتکنندگانی است که به خاطر مشکلات مالی در بازیهایی با عواقب ناگوار شرکت میکنند تا شاید برنده میزان قابل توجهی پول شوند. اما داستان پرتعلیق این سریال به کنار، از بازی مرکب به خاطر به تصویر کشیدن مشکلات واقعی زندگی در کره جنوبی تجلیل شده است. / بیبیسی فارسی
#وزارت_تنهایی
#جاهلیت_مدرن
#دیاثت_فرهنگی
#تمدن_نکبت
✅ در اردیبهشت 99 به تاسیسات کامپیوتری بندر شهید رجایی حمله سایبری شد و در نیروگاههای برق و تاسیسات نظامی اختلال و انفجار رخ داد
✅ در مهر 99 سازمان بنادر و دریانوردی مورد حمله سایبری قرار گرفت
✅ در تیر 1400 سیستم راه آهن هک شد
✅ در آبان 1400 سامانه کارت سوخت پمپ بنزینها و همزمان تابلوهای هوشمند شهری هک شد
در تمام این حملات، ایشان و مسئولین مرتبط 👆
فقط ابراز تاسف کردند و مصاحبه کردند که ای وای هک شدیم!
هرگز پیش بینی و پیشگیری نکردند. هرگز مقابله به مثل نکردند. و جلوی حوادث بعدی را نگرفتند. چرا؟!!!!!!!!!!
کفایت و عرضه ندارند یا نفوذی دارند؟!
آقای رئیسی.. آقای اژه ای.. هک بعدی کجا خواهد بود؟!
#رئیسی #اژه_ای #شورایعالی_فضای_مجازی #صداوسیما #ارتش #بازیگران #سازمان_پدافند_غیرعامل #هک #بنزین #وزارت_ارتباطات #نفوذی #روحانی #جوک #اصلاحات
✅ یک مناظره کوتاه !
🔰 ببین من مسلمانم، اما چرا باید اعراب وقتی به ایران حمله کردند، همه کتابهای کتابخونه ها رو بسوزونن ؟
💠 میشه بگی این قضیه کجا نوشته ؟
🔰 همه جا نوشتن، همه جا
💠 نه ، میخوام بدونم دقیقا کجا نوشتن
🔰 ای بابا، همین کتابهای تاریخی دیگه ، تاریخ طبری
💠 خب تاریخ طبری که اصلا چنین چیزی نوشته نیست، برو دانلود کن بخون
🔰 برو بابا، نیست چیه ؟ ! همه جا نوشتن ، همه کانال ها نوشته که تاریخ طبری این رو گفته
💠 خب نیست، برو پیدا کن برام بیار عکسش رو
🔰 عه ! خب تو آثارالباقیه ابوریحان بیرونی نوشته
💠 آهان، پس دیدی که تو هیچ کتاب تاریخ قدیمی نوشته نیست، حالا هم بدون آثارالباقیه ابوریحان بیرونی داره قضیه یک ماجرای دیگه رو در خراسان نقل میکنه ، اون هم زمان مروانیان بود ، نه اون زمان معروف حمله اعراب به ایران ، اون هم مربوط به برخی کتب بود ، نه همه ، چطور اومدی بر این اساس این قضیه رو به کل ایران و کل اعراب ربط دادی؟
🔰 ای بابا، یعنی همه این کانال ها اشتباه نوشتن؟
💠تو کار علمی باید سند رو ببینی ، نه ادعاها رو
🔰 آهان ، صبر کن، کتاب تاریخ ابن خلدون نوشته قضیه رو
💠 آفرین، منتظر بودم همین رو بگی، اون کتاب برای قرن 9 هست، قضیه حمله اعراب برای قرن 1 ، چطور برای قضیه قرن 1 ، داری به کتاب قرن 9 سند میدی ؟ ابن خلدون هم بدون هیچ سندی اون رو آورده ! کجای دنیا اینطوری سند میدن؟
🔰 ای بابا، پس یعنی کتابسوزی اعراب سند نداره؟
💠 نه عزیزم، هیچ سندی نداره، هیچ سند قدیمی ای نداره و از دروغ هایی هست که چندین قرن بعد برای تخریب اسلام ساخته شده ، همون طور که بسیاری از جملاتی که تو فضای مجازی به اسم کوروش و زرتشت و... پخش میشه، هیچ سند و مدرکی نداره و در هیچ کتابی نوشته نیست ! هیچ چیزی رو بدون سند قبول نکن!
امیرالمؤمنین #امام_علی علیه السلام:
💠 أيُّهَا النّاسُ! اِعلَموا أنَّهُ لَيسَ بِعاقِلٍ مَنِ انزَعَجَ مِن قَولِ الزّورِ فيهِ، ولا بِحَكيمٍ مَن رَضِيَ بِثَناءِ الجاهِلِ عَلَيهِ، النّاسُ أبناءُ ما يُحسِنونَ، وقَدرُ كُلِّ امرِىًءما يُحسِنُ، فَتَكَلَّموا فِي العِلمِ تَبَيَّن أقدارُكُم
❇️ اى مردم! بدانيد كه آن كه از سخنى ناروا درباره خويش ناراحت گردد، خردمند نيست و آن كه از ستايش نادان، خشنود گردد، حكيم نيست. مردم، فرزند چيزى هستند كه به نيكى از عهده انجام دادن آن بر مىآيند و منزلت هر شخص، به اندازه كارى است كه به نيكى از عهده آن بر مىآيد. پس در حوزه دانش، سخن بگوييد تا منزلَتتان آشكار گردد.
📚 الكافی، جلد ۱، صفحه ۵۰
#حدیث_روز
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔶 نظر #رهبر انقلاب درباره #کوروش، #داریوش، #هخامنشیان و #تخت_جمشید 👆
آیا بعضی که ادعای #ولایت پذیری دارند، حاضرند سخنان #رهبرانقلاب در این زمینه ها را نیز بشنوند و بپذیرند؟!
#آیت_الله_خامنه_ای #پروژه_فرنگیها #اسطوره_تراشی #جعل_تاریخ #تاریخ #ایران #ایران_باستان #رائفی #رائفی_پور #کورش #نوروز #معماری #طاغوت #یهود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا