بسمه تعالی
قابل توجه طلاب محترم معیل و خانواده در ایران؛
طلاب محترمی که خانواده آنها در ایران می باشد و کمتر از دو فرزند دارند جهت دریافت گوشت تازه گوسفندی به اداره امور طلاب مراجعه نمایند.
****یادآوری فقط طلاب معیل کمتر از دو فرزند و در مدت یک ماه گوشت نگرفته باشند.
با توجه به اینکه ماهیانه گوشت بسته بندی به تعداد محدود بدستمان می رسد، لذا جهت رعایت حال طلاب متاهل و خانواده های آنها، گوشت بسته یندی با تفاوت نیم کیلو بیشتر از گوشت های قربانی، به طلابی که سه فرزند به بالا دارند داده خواهد شد.
گوشت تمام شد و در صورت تهیه مجدد اطلاع رسانی خواهد شد.
قابل توجه طلاب محترم معیل و خانواد در ایران؛
طلاب محترم دارای سه فرزند و یا بیشتر که در این ماه و ماه قبل گوشت نگرفته اند، جهت دریافت گوشت به امور طلاب مراجعه نمایند.
تذکر: 1- خانواده در ایران
2- فقط طلاب بالای سه فرزند به بالا
3- این ماه و دیماه گوشت نگرفته باشند
4- پرونده آموزشی آنها جاری- شاغل به تحصیل باشد.
.
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شجره نامه انبياءِ خيلي جالبه حتما ببینید
سلام علیکم
قابل توجه طلاب محترم مجرد و متاهل
چند بار اعلام کردیم
تمام اطلاعات حساب بانک صادرات. تجارت وملی اعم از شماره حساب شماره کارت و شبا ( لطفا فقط عدد ) را در خوداظهاری اطلاعات بانکی در سامانه پیشخوان ثبت فرمایید
هرگونه مشکل عدم واریز وجوه طلاب بعده خود طلبه خواهد بود
قابل توجه طلاب عزیز
از ساعت 9صبح الی 12 ظهر روز سه شنبه درب انبار روبروی آرایشگاه محل پخش لباس های گرم و زمستانی شامل کاپشن و غیره برای طلاب محترم باز است.
البسه تمیز و دست دوم می باشد.
اولین کانال خدمات غیرحضوری سیمکارت سوشیاتل
👇جهت دریافت اطلاعات کامل وارد کانال شوید👇
💢کانال رسمی
سوشیاتلدر پیام رسال ایتا؛ https://eitaa.com/sooshiatel
قابل توجه طلاب محترم معیل؛
طلاب محترمی که وام ودیعه مسکن گرفته اند می بایست برای تمدید قولنامه منزلشان به آقای جعفری واقع در جامعه العلوم (جنب فروشگاه کوثر- طبق سوم)مراجعه و بعد از تمدید وام ودیعه مسکن، ادرس و تاریخ قرارداد منزلشان توسط آقای جعفری کارشناس اسکان در سامانه ثبت گردد.
لذا طلاب محترم خودشان نمی توانند در سامانه پیشخوان ارسال کنند و در صورت ارسال ما نمی توانیم آن را ثبت و تایید نهایی کنیم.
قابل توجه طلاب محترم مجتمع عالی تاریخ، معیل، خانواده در ایران و پرونده جاری - شاغل به تحصیل
طلاب معیلی که دارای سه فرزند و بیشتر هستند و از ماه قبل تاکنون گوشت بسته ای دریافت نکرده اند به اداره امور طلاب مراجعه فرمایند.
*** طلابی که که هم دارای سه فرزند به پایین هستند و از ماه قبل تاکنون گوشت دریافت نکرده اند جهت دریافت گوشت قربانی مراجعه نمایند.
قابل توجه طلاب محترم مجتمع عالی تاریخ، معیل، خانواده در ایران و پرونده جاری - شاغل به تحصیل
طلاب معیلی که دارای سه فرزند و بیشتر هستند و از ماه قبل تاکنون گوشت بسته ای دریافت نکرده اند به اداره امور طلاب مراجعه فرمایند.
قابل توجه طلاب محترم
طبق گزارشات واصله از اداره حقوقی مرکز امور طلاب ، به دلیل شیوع کلاهبرداری و سرقت از حساب های بانکی توسط ارسال پیامک به گوشی همراه ، به طور مثال:
****دریافت پیام درخواست واریز وجه به شماره کارت اعلام شده، به عنوان قرض و یا گرفتاری اضطراری که با هَک کردن شماره ی همراه دوستان و آشنایان توسط سارقین و یا کلاهبرداران صورت می گیرد.
***معرفی لینک برای شرکت در قرعه کشی ها و یا پیشنهادات اغواگرانه ی برنده شدن در جشنواره ها و..
به نکات ذیل توجه فرمایید؛
الف) در صورت دریافت پیام هایی با محتوا و مضمون فوق الذکر، از هر گونه اقدام به واریز مبلغ ، یا ورود به لینک پیشنهادی موجود در پیام و هرنوع پاسخگویی مانند درج اطلاعات درخواست شده پرهیز نمایید.
ب) چنانچه به هر دلیل مبلغی واریز نمودید ، کمتر از یک ساعت ، تاکید می شود زیر مدت یک ساعت از واریز وجه، با شماره تلفن 096380 تماس حاصل نموده، مراتب را به کارشناس مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا اعلام و سپس در اولین زمان ممکن، طلاب محترم ساکن در قم به اداره حقوقی مرکز امور طلاب مراجعه نمایید.
پیشنهاد می شود طلاب و خانواده های محترم ایشان ، شماره ی مذکور را در گوشی همراه خود ذخیره نموده، در زمان لازم دسترسی به شماره ی اعلام شده مقدور و میسور باشد.
اداره امور طلاب و خانواده ها- مجتمع عالی تاریخ- بختیاری